Съдия Виржиния Петрова от спецсъда поема делото КТБ

Съдията от Специализирания съд Виржиния Петрова поема делото за КТБ, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Съдия Виржиния Петрова от спецсъда поема делото КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чух този прокурор Гешев от Специализираната прокуратура само какви глупости говореше при представянето на обвинението - за някакви дизелови двигатели, с които теьи от прокуратурата се били приземили на Луната, и че били хирурзи - оперирали глави, и мога да си представя що за лъжи и простотии са нацвъкали в тези 1,500 страници и какво я чака тази жена! Само за момент си представете този да се изтъпанчи пред западен съд и аудитория и да започне да им реди тези простотии...Или пред първокурсници по право (но не от УНСС, дето се борят за 3-ки).

С две думи - всички знаем и сме чуваки и виждали обиру на банка от въоръжени лица - престъпници, които нападат банка с маски и я обират. СЪЩОТО НЕЩО ДЕ ФАКТО СТАВА И С КРБ, но с тази разлика, че НАПАДАТЕЛИТЕ СА ДЪРЖАВНИ ЛИЦА И ИНСТИТУЦИИ, ИЗПРАТЕНИ от Цацаров (и Сарафов), Писанчев, Петъо Еврото, Йовчев и Лазаров ПО ЗАПОВЕД НА ПЕЕВСКИ И ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРИНАДЛЕЖАТ КЪМ ЕДНИ ДО БОЛКА ПОЗНАТИ НИ ОБРЪЧИ И КРЪГОВЕ НА САРАЙСКО-БИБЛИОТЕКАРСКАТА МАФИЯ! КОЯТО, МЕЖДУ ДРУГОТО, ОСВЕН ЧЕ КОНТРОЛИРА НАПЪЛНО ПРОКУРАТУРАТА И ВСС, ( и ДАНС, и финансовито разузнаване - спомнете си и Христо Бисеров например) и чрез тях И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, но и ... СТОИ ЗАД КРАЖБАТА НА ЦЕЛИ ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ ОТ МВР, за която "странно защо" Цацаров и прокуратурата повече нищо не споменават!

КТБ е унищожена с атаката, физическата атака стещу централната й сграда, посред бял ден. с групи прокурири, дледователи, маскирани въоръжени, с телевизия посред бяк ден в центъра на София!!! Всички знаем, че "БАНКА СЕ УБИВА С ВЕСТНИК"!!!!, заради ПАНИКАТА, КОЯТО ЛЕСНО СЕ ПРОВОКИРА СРЕД ХОРАТА И ВЛИЖИТЕЛИТЕ ЗА ПАРИТЕ ИМ, СТАВА ДУМА ЗА ДОВЕРИЕ!!!!!! А В СЛУЧАЯ С КТБ ИМАМЕ НЕ САМО ВЕСТНИК, А "МЕДИЙНА ИМПЕРИЯ", БЪЛВАЩА НАПАДКИ И КЛЕВЕТИ С АРТИЛЕРИЙСКИ ОГЪН, КАТО АРТИЛЕРИЙСКА ПОСГОТОВКА СЕДМИЦИ И МЕССЦИ! АПОГЕЯТ НА КОЯТО Е --- ФИЗИЧЕСКАТА АТАКА НА СГРАДАТА НА БАНКАТА ЗА ПРОВОКИРАНЕ И КАТАЛИЗИРАНЕ НА ПАНИКАТА И СРУТВАНЕ ОКОНЧАТЕЛНО НА ДОВЕРИЕТО В КТБ!!! И ИСТИНСКИЯТ ВЪПРОС Е, КОЙ ОРГАНИЗИРА и ОСЪЩЕСТВИ АТАКАТА И УНИЩОЖЕНИЕТО НА КТБ ПО ТОЗИ НАЧИН? ЗАЩОТО ОЧЕВИДНО ТОВА НЕ Е ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, ТОЙ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ, НО НЕ Е МАЛОУМЕН, за да атакува сам себе си, и то по този начин! ОТ КТБ БЯХА ОТКРАДНАТИ МИЛИАРДИ! ОБСИНЕНИЕТО ТВЪРДИ, ЧЕ Цветан Василев Е ОТКРАДНАЛ НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА! ТОГАВА КОЙ Е ОТКРАДНАЛ ОСТАНАЛИТЕ? КОЙ Е ОТКРАДНАЛ МИЛИАРДИТЕ И ЗАЩО ЦАЦАРОВ И ПРОКУРАТУРАТА ГО ПРИКРИВАТ И НЕПРЕКЪСНАТО ЛЪЖАТ?

Знаете ли кой е първият и основният, най-важният въпрос, с който съдийката трябва да започне това дело? Той е: =============== ЗАЩО ПРОКУРСТУРАТА И ЦАЦАРОВ (и Сарафов), както и други институции, като Петъон Еврото и оглавяваното от него следствие (в което се е водил, че е работил и Пеевски), ДАНС и Пианчев, МВР и Йовчев и Лазаров АТАКУВАХА СГРАФАТА НА КТБ по този начин? КОЯ Е ТОЧНАТА ПРИЧИНА И ПОВОД ЗА ТАЗИ ДИВАШКА АТАКА, която тези могат да посочат за оправдание? =============== И да поясня защо това е основният и ключов въпрос по това дело, който (със самото му поставане) МОЖЕ БЪРЗО ДА РАЗПЛЕТЕ ВЪЗРЛА И ДА СЕ СТИГНЕ ДО ИСТИНАТА. 1) НЯМА ИНСТИТУЦИЯ, НЯМА ФИРМА ИЛИ БАНКА ПО СВЕТА, КОЯТО ДА ИЗДЪРЖИ НА ПОДОБНА МАСИРАНА ТОТАЛНА АТАКА - и физическа!, от ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НАЙ-МОЩНИ РЕПРЕСИВНИ ИНСТИТУЦИИ В ДЪРЖАВАТА! Тоест - с ТАЬИ АТАКА, ПО ТОЗИ НАЧИН ТЕЗИ НА ПРАКТИКА ПОДПИСВСТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА НА БАНКАТА! Останалото е просто АГОНИЯ И ВЪПРОС НА ВРЕМЕ! Тогава възниква следващия въпрос 2) Защо, по какви и чии сигнали и данни Цацаров иностсналите атакуват банката - първоначалните оправдания и обяснения с това, че имало заговор на Цветан Василев и трима души да убиват Пеевски, както този твърдеше, че Цветан Василев се промъонал и откраднал 205 милиона като ги изнесъл в чувалчета и пр. бяха такива очевидни лъжи и глупости, че те забраеиха за тях и не искат да си спомнят. 3) Самият Цацаров и прокуратирата МНОГОКРАТНО ЗАЯВЯВАХА, ДЕКЛАРИРАХА И ПРИЗНАВАХА, след атаката им на банката, че не само не знаят какво точно е ставало, НО И НЯМАТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ И КВАЛИФИКАЦИЯТА ТАМ ПРИ ТЯХ ДА РАЗБЕРАТ!?!? 4) НЕЩО ПОВЕЧЕ - РАЗБРА СЕ, ВКЛ. ОТ БНБ И ГУВЕРНЪОРА Й ИСКРОВ, ЧЕ ДОРИ И ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО ТОЧНО Е СТАВАЛОНИ СТАВА В БНБ!?!?! 5) Месец преди това КТБ е проверявана обстойно за да й се разреши да придобие другата банка, КОЕТО Й СТАВА!!!

6) Самият Искров ПОТВЪРЖДАВА И ДЕКЛАРИРА ПРИ ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ ВЪПРЕКЙ АТАКАТА СРЕЩУ БАНКАТА И ЗАПОЧНАЛИТЕ МАСИРАНИ ТЕГЛЕНИЯ НА КАСА ТЯ ... ПРОДЪЛЖАВА ДА Д С ФОБРА ЛИКЕИДНОСТ!?!?, с ПО-ДОБРА ОТ ДРУГИ БЪЛГАРСК БАНКИ И С ПО-ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ!?!? =========== Е, СЛЕД КАТО НИКОЙ РЕАЛНО НЕ Е ЗНАЕЛ КАКВО ТОЧНО Е СТАВАЛО И СТАВА В КТБ ПО СОБСТВЕНОРЪЧНИТЕ ПРИЗНАНИЯ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ, ТОГАВА ЗАЩО БАНКАТА БЕ АТАКУВАНА ПО ТОЗИ НАЧИН И УНИЩОЖЕНА ТОГАВA!?!?!? И БЯХА НУЖНИ ТЕЗИ ЛЪЖИ ЗА ОПРАВДАНИЯ И ОБЯСНЕНИЯ? КОЙ И КАКЪВ Е КОНКРЕТНИЯТ, СЪВСЕМ КОНКРЕТНИЯТ ПОВОД И ПРИЧИНА ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ, КОИТО ЦАЦАРОВ И ТЕЗИ ПРЕДСТАВИХА ДОСЕГА ПУБЛИЧНО СА ОЧЕВИДНИ ЛЪЖИ!!! И след като чуе НЕЛЕПИТЕ и ЛЪЖЛИВИ ОБЯСНЕНИЯ НА ПРОКУРАТУРАТА ПО ТОЗИ ВЪПРОС,... СЪДЪТ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ОБВИНЕНИТЕ ПО ДЕЛOТО КТБ И ЦАЦАРОВ И ПРОКУРАТУРАТА, КАКТО и ВCИЧКИ, КOИТО АТАКУВАХА СГРАДАТА НА КТБ!

Знаич нещо не схващам играта...Цацата три години умува с подлогите и менторите си докато фабрикува тия томове, а съдията трябва да ги прочете и разбере за 15 дни??????Което логично води до извода че единственото правилно решение от страна на съдията е да го върне на цацата с мотива че фантастика не и се чете и е необходимо точно ясно кратко да обоснове обвинението защото обратното само ще затвърди мнението на хората че това е поредната шутовщина от съдебната власт

Значи едно нещо поискаха адвокатите на Цветанов - публично прозрачно избиране на съдийски състав ама и то не беше изпълнено а тръгнали да обещават ''справедлив'' процес и ''безопасност'' ако се върне Цветанов в България...И кой гламав ще ви се върше на мутренските номера след като от един прозрачен избор на съдия избягахте

Тази ще чете обвинението половин година, и после - ХА, КАКВА ИЗНЕНАДА! - ще го върне на прокуратурата "ЗА КОРИГИРАНЕ НА ПРОПУСКИТЕ И ЗА ДОПЪЛНРНИЯ". И след това ТАЗИ "ПРОЦЕДУРА" ЩЕ СЕ ПОВТОРИ НЯКОЛКО ПЪТИ ДОКАТО МИНАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ, ПРЕДИ ДЕЛИТО ИЗОБЩО ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ГЛЕДА ПО СЪЩЕСТВО В СУДА! КОЕТО Е И ИНТИМНАТА МИСЪЛ И ЦЕЛ НА ПРОКУРАТУРАТА И ЦАЦАРОВ, КОИТО АТАКУВАХА И ФАЛИРАХА БАНКАТА КРБ, ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД ТОВА ДА БЪДЕ ОБРАНА!

както винаги, пак жена трябва да свърши мръсната работа. 15,000 страници е обвинителня акт само. това дело ще се точи поне 3 години. като добавим и силния обществен интерес, дупе да и е яко на съдия петрова.

- х или у. - ДЕМЕК като xy* ?! Когато се пишат само заглавните букви на хикс или игрек, се поставят в кавички. Или се изписва цялото наименование, защото в случаят е в преносен смисъл и означава неизвестно лице. И се пише И с ударение (главна: Ѝ, малка ѝ). Този знак не е самостоятелна буква и не е вписана нито в българската, нито в друга азбука, а представлява просто буквата 'и' с (тежко) ударение върху нея. Ѝ е също така и дума (местоимение) в българския език.

Откри ли ги Цацаров? Или сега ще лъжем , мажем, че нещо правим? Всъшност не беше ли точно Цацаров този който не с вестник , а с вкараните в КТБ качулати уби банката? Разбира се, че е МАСОНА - ЦАЦАРОВ е част от организирана престъпна група , а не ГЛАВЕН ПРОКУРОР и обвинител!

Цветтан Вассилев е НАЙ- големия Масов убииец и крадец в България... Открадна 4 милиарда лева с КТБ, а чрез фирмата си Вииваком е убил хиляди. Откраданал е пари, ДОРИ и от български министри. Би трябвало, Българското правителство и Президент да поискат Европейския Съюз и САЩ да наложат САНКЦИИ на Сърбия, задето не ни го връщат, да го пратим в затвор и осъдим....

Адвоката на ЦАЦАРОВ ли си? Отлично знаеш, че Цацаров УБИ КТБ вкарвайки качулатите и предизвиквайки паника и теглене на влоговете? Знаеш кой е МАСОНА ЦАЦАРОВ и от коя масонска ложа. Всъшност това не е първото престъпление на Цацаров. Да ти припомня ли по време на кой ОКРЪЖЕН СЪДИЯ НА ПЛОВДИВ свинаря Гергов придоби контролния пакет на Пловдивския панаир? Цацаров разпореди тройна експертиза довела до ДЕСЕТОКРАТНО увеличаване на апортната вноска на СВИНАРЯ в Международния Пловдивски панаир. Не му е за първи път да прави престъпления. ДАЙ БОЖЕ ДА МУ Е ЗА ПОСЛЕДЕН!

НЯМА ДА И СТИГНЕ ОЩЕ ЕДИН ЖИВОТ ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ПЛАНИНАТА ОТ МАТЕРИАЛИ КОИТО ОБВИНЕНИЕТО Е ПРИГОТВИЛО. ПОСЛЕ ОЩЕ ЕДИН ЖИВОТ РАЗПИТ НА СВИДЕТЕЛИ И КАТО ВИДИШ ТО изтекъл давностния срок и осъдени пак няма. ОКРАДЕНИТЕ МИЛИАРДИ И ТЯХ ГИ НЯМА. Обезценените от КВЕСТОРИТЕ активи отдавна са собственост на ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ и ЦАРСКИТЕ ЮПИТА МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ които по престъпен начин придобиха възбраненият актив на банката ВИВАКОМ! Как при такъв бандитизъм и управляващи ни БАНДИТИ човек да остане да живее в тази БАНДИТСКА ДЪРЖАВА за плаща дългове на тези боклуци? Кажете ми как?

РАЗГЛЕЖДА ГРАБЕЖА НА 200 МИЛИОНА КОИТО СПОРЕД НЕЯ ОБВИНЯЕМИТЕ СЕ ОПИТАЛИ ДА ИЗНЕСАТ С ЧУВАЛИ. Къде са останалите 5 милиарда окрадени пари?? КОЙ СТАНА СОБСТВЕНИК на обезценените от КВЕСТОРИТЕ АКТИВИ НА КТБ? НЕ СА ЛИ ТОВА ДЛЪЖНИЦИТЕ НА КТБ И ОФШОРКАТА НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ВТБ КОЯТО Е ЕДИНИЯТ ОТ АКЦИОНЕРИТЕ НА БАНКАТА ПРИДОБИЛА ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ВЪЗБРАНЕНИЯТ ОПЕРАТОР ВИВАКОМ? За другият голям актив на КТБ - Търговска банка ВИКТОРИЯ ръце протяга единствения купувач Цветелина Бориславова и нейната БАКБ! Колко ще плати Цеца за активите на ТБ Виктория струващи 480 мил. лв.?? Спас Русев и ОПГ на Милен Велчев не плати и стотинка нито на вложителите , нито зя ВИВАКОМ. ГРАБЕЖА Е УНИКАЛЕН. СЯКАШ НЯМА ДЪРЖАВА! ВСЪШНОСТ ИМА ЛИ?!

Докато аз не го поема това дело, не очаквайте правосъдие.

Защо не си седя мирно и кротко в районния,да си тупкаш по 6-7 годинки делца за обида и клевета ,да си взимаш заплатката,че ги прекратяваш по давност,ами се насади на пачи яйца,като отиде в поръчковия цирк,пардон - съд?

Чакат я 15 000 страници, предимно счетоводна тематика. Успех!

d4

това "мега" дело ако завърши някога/което е твърде съмнително/, краят му ще бъде някъде около 2999 година. дано се вместят съдиите, прокурорите и адвокатите в този срок.

Дали част от 4 тоновия суджук ще се "отклони" към съдията?

Този едва ли,но друг - със сигурност.

Специализираният съд значи много държи случайното разпределение на делото да е на тъмно от страните и журналистите! Имало повреда и разпределевието ще е в понеделник, ама го направихме днес в петък! Ууууууу!

Мадам ...и с МЕН - Ангелина от БНРадио отново се представя на недолюбваната си и оредяла до краен предел "аудитория". Беше време, когато тя, макар, че лично не била засегната, някой си бил грабнал химикалка и на коляно започнал да записва грешките на хоризонта. И тогава ни напомни важният социалистически лозунг, че: - Който не работи, само той не греши... Хайде, Мадам ...и с Мен..., ако и сега не се чувстваш засегната, потвърди този факт.

Каквото и да говори главният прокурор, ние всички знаем кой окраде банката и кога я окрадоха .... Каквото и да разправят е без значение ....

цацаров, не се прави на още по-тъп! идеално знаеш, колко е важно да лежиш за лъжа в съда. посочи ми един такъв !? всички поним момента в който боклуците прецениха, че това не е престъпление и съдът се превърна в пародия на каките. какво стана със съдията убиец от варна и приятелите му съучастници ??? какъв си ТИ прокурор да защитаваш "адвокатите" на обвинени от прокуратурата ??? такъв "прокурор" познаваш ли ?? да не говорим, че това не са никакви адвокати, а вчерашни мутромилиционери със същите похвати... отврат е по територията. отврат необозрима...

Цветанов каза,че има документи,от които става ясно,че Цацата и Тиквата са забъркани в аферата.Да видим дали ще им лъснат далаверите или пак ще бъдат заметени.Типично за нашето правораздаване.

нищо няма. живурка си в сърбия скапаният плъх и така покрива и свинеевски. двамата винаги са си били комбина и си пазят гърба, хапането им беше цирк. сърбите са негови хора, ще го пратят при галевите но няма да му сложат белезници и екстрадират до границата. нещо е станало с тези пари и сърбите, не го пазят за нищо. най-вероятно е много повече от завод за стъкло. има много по-дебела сделка на правителствено ниво и парите от схемата са останали в сърбия. мутрите инвестират в наркотици и оръжие. сърбия произвежда сериозни количества и от двете.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!