С това Тръмп призна, че Путин печели

САЩ спират военните си помощи за сирийските бунтовници. Така президентът Тръмп признава, че Асад не може да бъде свален, както и че победителят се казва Путин.

Обратно в новината

Коментари - С това Тръмп призна, че Путин печели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията разбира се е величествена, само дето не разбрах Асад какво ще контролира? Кому е нужен такъв субект, който раздава държавата и народа си на чужди сили само и само да е начело на държава, която фактически вече не съществува? Всъщност като се върнем назад в нашата история 50-60 години се е случило горе долу същото.

Путин и руският народ само ще губят

Добре де, ако Сирия пращаше оръжие на въоръжени опозиционери в САЩ, които воюват за сваляне на властта, как щеше да реагират американските власти? Нали уж САЩ са за демокрацията, значи всички държави трябва да имат равни права. Да, ама май не е така.

Някой ще ми помогне ли да пратим запитване в Брюксел и Вашингтон - как според тях полицията им ще възприеме на тяхната територия демократични прояви на въоръжени опозиционери? Като терористи или като съюзници? Предварително благодаря за помощта.

очакваше се. сега остана Тръмп да спре помощта и за киевските фашаги и всичко ще си дойде на мястото...

Много добре помним как до 1988 година всички бяха много сигурни във вечното векуване на комунизма и СССР. Всички с нетърпение очаквахме, този момент, когато капитализма ще падне като прогнила круша. После същите, дето вдигаха тези лозунги се скриха години наред в миши дупки. Напоследък пак надигат глава, но след време пак ще се крият, както казва колегата ... Цикли.

абравих да допълня, че аз се зарадвах много и на новината за прайда в Фашингтон и Брюксел наскоро. Е, не можах да си намеря някой, който да задоволи напълно, но пък оргията беше страхотна и обслужвах по трима краварски пенделоси. Поздрави на Джони, Халил, и Абу Мохамед от Брюксел! - вие най-добре ме пълнихте. Заедно с мойте приятелчета европедали Дада, >>>, 7/8 и тн:) Добре е че обичаме да ни клатят педлакси отзаде:)

Цитирам: Американската военна помощ за сирийските бунтовници беше толкова незначителна, че спирането ѝ изобщо няма да се отрази върху неравновесието на силите. ...Това изглежда като изказване, на някой малоумен европедал козяк! Било незначително!! Сигурно се незначителни и диставените стотици джипове Тойота на ИДИЛ!! Или милиардите долари изхарчени да ги въоражат! Всички знаят как лудите говеда им спускаха с парашути пратки с оръжия, боеприпаси, дори дрога от Афганистан доставяна от ЦРУ!!! А да не говорим за ракетите ТОУ, които лудите крави раздаваха като пуканки на всеки Джихади Джо, и ракетите Стингър и техните китайски аналаози!!!

anivel

Да те питам пак недоносче, защо най-безочливо си присвои Ник,а ми АК-47? Казвала съм ти го многократно, когато се регистрираш в дир.бг можеш да пишеш глупавите си коментари, под каквото име искаш. С Ник,а плагиатстван от мен е повече от нахално да пишеш тъпите си коментари, ако имаш мнение коментирай, но престани да го подписваш с моето име.

Я па таа кифла!

Преди всичко, нека правим разлика между ид и опозицията срещу асад. Докато обама се е чудел дали да въоъръжава антиасадската опозиция, идил е набрал сили и е отместил фокуса на вниманието от битката срещу асад. Антиасадската опозиция и идил не се припокриват ,макар да имат някакви общи сантименти. Като цяло, явно обстановката е и е била пълна каша.

Каша е в главата ти. Сирийската опозиция и ИДИЛ са едно и също нещо, само че за може САЩ да им изпраща оръжие, се оправдава, че едните били добри.

А, накрая ще си признаят, че финансират терористите! Те и техните протежета в Турция, Саудитска арабия и т.н. Асад им пречел - глупости на търкалета. Повод за войни само търсят. Спирате парите и идилци изчезват. Ама искате да си продавате оръжията, искате да купувате евтин петрол и коткате чалмите-екстремисти! Е не може - хем вълкът сит, хем агнето цяло. От фащ-ските машинации цяла Европа страда сега.

Неправилно поставен въпросът.Че Путин печели печели, а губи Обама. Но важното е друго - печели целия свят, което може да стане само с лишаване от поддръжка, оръжие и пари тези сили, които не възможно да ги разграничиш с ИД и който се бият с тях и носят смърт, безкраен хаос и разделение. Оръжие, който давал Обама на така наречена полезна опозиция мистериозно се оказвало в ИД. За какво говори това? Че САЩ помагали на ИД, а при това положение борбата с ИД била обречена на протакане във времето с повече жертви. Лош или добър Тръмп, но това му решение изключително важно.Той се съгласи с Путин, което говори, че е разумен и не трябва да се говори за лични амбиции, а за отговорност пред света.

Отговорноста е изцяло на Асад който воюва срещу собственият си народ и е призовал руси и ирански терористи от Хизбула да изтребват несъгласните с него!А терористите от ИД са въоръжени и се въоражават главно от руската оръжейна мафия!Да припомним банката на Илюмжинов която обслужваше ,,зиманията-даванията" между руснаците и ислямистите!И освен това САЩ и коалицията предвождана от тях са основната сила която громи ИД и унищожава командирите и базите им! Путин се стреми с терор над мирните сирийци да засили мигрантският поток към Европа!САЩ никога няма да оставят Сирия своите съюзници на прошзвола на Асад и Путин!И ще продължат да ги въоражават за борба с ИД и Асад,Хизбулла и Путин

g_markov@hotmail.com

Хапчетата, и явно дозите им не са актуализирани скоро. Прегледйте се имате изключителна нужда от това, може и да Ви помогне.

В близко историческо бъдещо в арабските държави както и в тюркските държави няма да има никаква демокрация, ако въобще я някъде има (в САЩ през 2016 г. от полиция по улиците са убити 600 човека. Без съд и следствие. Нормално, нали? Няма що - демокрация. ) В Близкия Изток има свои религиозни, ментални особености, своя история. Ние нямаме право да ги учим на демокрация. Те имат свой път. Видяхте ли ги, които са придошли в Европа? Няма да станат европейци.Никога. Трето поколение там го показа. Що касае Асад.Та той е направо цвете, ако го сравниш с шейхове на СА и които са големи приятели на САЩ, защото те финансират САЩ. Питайте Клинтон. Сирия била светска, с равни права там на всички религии, богата и спокойна.Хората живеели благополучно, но ако и имало недоволни, то в племенната арабска история винаги имало сложни взаимоотношения. При тях винаги е имали интриги, боричкания за власт, племенни противоречия и интереси.Тяхна работа.Там е необходима силна еднолична власт. Някой да е чул за парламент в СА? Ако не си чули, тогава млъквайте, тъй като Асад е цвете пред САЩ убили вече милиони по всички точка на света и продължават да убиват. И се извиняват понякога. Но на овце не им идва на ум да осъдят САЩ, но Асад за тях бил убийца. Първо, че не е така, но ако мислят, че така, той в сравнение с други е благоприличен.

Ти почему не бистриш политиката за еспехите на Путин и още по големите му неуспехи и провали ами си дошъл в Български сайт да ръсиш неофашистка путинистка пропаганда!Русия в Сирия търпи провал след провала и иначе не може и да бъде!САЩ няма да оставят своите съюзници в борбата срищу ИД сами!Сваленото Су на Асад и разрушеното от Томахавките летище го доказват

Русия държава,която решава международни въпроси и от нея зависят много неща, а живеещи в нея могат да се гордеят с влиянието й, а ти си едно дребно насекомо и злобееш, че от теб нищо не зависи и никога няма да предобиеш стойностно значение.По известни причини.Сам знаеш. Жалък си. Остава да лаеш - друго не ти остава.Лай, завистник.

Русия е източник на много международни проблеми като агресия към съседни държави и завземане на територии,тероризъм и подкрепа на тероризма в световен мащаб,сваляне на пътнически самолети,използване на монополно положение на енергоснабдител за рекет и шантаж,бомбардиране на цивилни в Сирия и подкрепа за касапина Асад!И именно затова на Русия и ръководството и са наложени санкции!NATO е до границите и и подслушва и анализира действията на примитивната и и много изостанала в технологично отношение армия!Въобще Русия е страна на корупцията и срама и АЗ мога само до презирам глупаците като тебе които се възхищават на злосторствата на нейното правитетелство и си мислят, че са нещо повече от нас Българите!

Спечелил е малко по-малко да им го вкарат в сфинктеря, иначе кефа продължава, става все по лошо за кацапите.

Слава России ! Долу краварите !

Путин винаги печели. Русия има петрол и газ предостатъчно. Русия се настани трайно в Сирия и вече оборудва трета база на юг до границата с Ирак. И спря САЩ в посока Иран. Асад е легитимен президент, колкото и да не се харесва на американците.

На моменти се стаписвам от висшите анализаторски умения на някои журналисти ! Сирия е една разбита и съсипана страна, която никога няма да бъде цяла отново, а ще е разделена на зони на влияние с чуждо присъствие вътре ! Този който поеме ангажимента за ново правителство, ще носи и отговорността за всички пробреми, на кой му трябва това ?! Няма никакво значение дали Асад ще остане на власт, защото той вече не контролира цялата страна ! Хайде сега отворете една карта и вижте къде се падат повечето петролни полета, които Асад не искаше да даде на Запада....в американската зона на влияние !!! Плюс възможност за постоянно военно и разузнавателно присъствие на САЩ там ! Путин е големия губещ дами и господа ! Просто не изгуби всичко, но другия отбор си взе това което му трябва !

На моменти се стаписвам от висшите анализаторски умения на някои журналисти ! Сирия е една разбита и съсипана страна, която никога няма да бъде цяла отново, а ще е разделена на зони на влияние с чуждо присъствие вътре ! Този който поеме ангажимента за ново правителство, ще носи и отговорността за всички пробреми, на кой му трябва това ?! Няма никакво значение дали Асад ще остане на власт, защото той вече не контролира цялата страна ! Хайде сега отворете една карта и вижте къде се падат повечето петролни полета, които Асад не искаше да даде на Запада....в американската зона на влияние !!! Плюс възможност за постоянно военно и разузнавателно присъствие на САЩ там ! Путин е големия губещ дами и господа ! Просто не изгуби всичко, но другия отбор си взе това което му трябва !

снимката е добре, само шахматната дъска не се вижда ..

Рассия всегда печелит ! Соросоидние троловие ушли в кауше !

Да припомням ли Чеченската война?Ами Студената?Ами руско-японската?Ами Финската кампания с 330 000 убити и замръзнали за три месеца?Ами ВСВ със 40 милиона загинали?Ами от санкциите Русия губи всеки ден милиарди!

Всеки руски успех радва цяла България и всички българи по света

Зашото истината, правото и силата на справедливостта са на руска страна

Нали знаеш, че те са били против обединението на княжество България и източна румелия. Мислете преди да генерализирате..ако имате възможност.

вероятно русия и сащ най-сетне са разбрали, че техен основен и най-мощен противник все пак е китай. улисани в противоборството си, двете все още засега суперсили пропуснаха и дори подхранваха възхода на поднебесната. същевременно, породените от техните вековни дрязги местни ислямски настроения и формирования отслабват и последните остатъци от държавническо присъствие в близкия и среден изток. по този начин, уви, в скоро време вече няма да има какво да дели европа от източната вълна.

Руското оръжие спечели състезанието!

Ред е фашистите от хунтата в Киев(бандеровци и десен сектор) да си платят, за това че убиват руски деца и жени в Югоизточна Украйна. Крим е руски.Донецк,Луганск и Донбас са руски. Килъри Клинтън- на международен съд за престъпленията й в Либия,Сирия и Украйна. Барак Обама - да връща Нобеловата награда за мир и на маждународен съд за престъпленията му в тези 3 страни.

Ред е фашистите в Киев(бандеровци и десен сектор) да си платят, за това че убиват руски деца и жени в Югоизточна Украйна Крим е руски. Ред е фашистката хунта(бандеровци и десен сектор) в Киев да бъде унищожена. Килъри Клинтън- на международен съд за престъпленията й в Либия,Сирия и Украйна. Барак Обама - да връща Нобеловата награда за мир и на маждународен съд за престъпленията му в тези 3 страни.

Тръмп е прагматик и всичко, което го отдалечава от целта да "направи Америка отново велика", т.е. да подобри положението в САЩ ще бъде захвърляно настрана! В този смисъл освен ДАЕШ в САР, огромни неприятности очакват и киевската хунта в бивша Украйна. За разлика от либералите-глобалисти на Обама, Тръмп няма да продължава да плаща за бясна русофобия, защото това с нищо няма да му помогне да разчисти ситуацията в САЩ! Запомнете го!!! Дошъл е моментът ребусът "Украйна" да бъде решен!

Асад е законен президент на Сирия. Опозицията на Асад са терористи и бандити. Крим е руски. Ред е фашистката хунта(бандеровци и десен сектор) в Киев да бъде унищожена. Килъри Клинтън- на международен съд за престъпленията й в Либия,Сирия и Украйна.

С президентски указ жужето повиши МРЗ на цели 110 евро, крепостните колхозници от радост се наливат с "боярошник", рашкинчетата завлядават европейските улици с най-древната професия,..., абе въобще "жить стало лучше товарищи, жить стало веселее".

Обаче още по-весело е в Щатите, където вместо бояришник затлъстелите депресари бичат ксанакс и "соли за баня", а половината са на купони за храна. Бегай си обратно у Дневник, комуне скапано!

Асад е законен президент на Сирия. Опозицията на Асад са терористи и бандити. Крим е руски. Ред е фашистката хунта(бандеровци и десен сектор) в Киев да бъде унищожена.

Най-важното е,че е определена основната цел--унищожаването на ИД.Другото е вятър и мъгла.

Вече няма държава Сирия за което принос имат САЩ ЕС и разбира се рассия

...и Отново ! : Колкото И да Се сдържа Човек - НЕ мож Се сдържа, Домакини/Дир.бг ! - Патернът на СистематичноТолерирани проДнешенКремъл 'коментари' -- Е Повсеместен .

Като се разграничим от троловете по-долу кой за Раша, кой против трябва да признаем следното. На всички беше ясно, че политиката на Обама в Сирия беше едно захранване на Ислямска държава с оръжие и какво ли не. Пропагандата вървеше с пълна сила, че видиш ли опозицията били борци за свобода. Да Асад е с авторитарен режим, да методите му са доста крайни, но неговия режим е доста близо до ръководенето на светска държава каквато е Сирия, ако "опозицията" беше победила сега там щеше да е Шериат с всичките негативни последици (рязане на ръце, бесене, убиване с камъни, жените да не говорим), не на последно място в Сирия има мултикултурализъм - т.е. всякакви, от християни до ... това означаваше само едно - геноцид. Путин също може да е всякакъв (джудже, идиот, да не забравяме Крим и Украйна) но в Сирия правилно подкрепи Асад. Тръмп също може да е всякакъв (перчем, куха лейка... какво ли не) , но правилно оцени, че това в Сирия е абсолютна глупост. Ще се радвам още повече ако Тръмп постепенно се освободи от идиотите в неговата страна които върху купчина от трупове искат да продължат да забогатяват (Сирийския петрол). И за американските войски ще е добре, защото няма да продължават да умират войници заради глупостите на администрацията. Все си мисля, че Асад ако се освободи от тия талибани, Сирия ще стане една модерна светска държава каквато беше 70-те години. Гледайте снимки и клипове от онова време там и ще разберете.

Доста повърхностно дотук!Дай малко по задълбочено с повече развитие в ходовете на всички страни дето си изброил.

"С това Тръмп призна, че Путин печели" - според мнението на соросоидната медия в дойчландистан! :)))

Дотук добре, сега е ред на бивша Украйна!:)

Спете спокойно путинофили. Джуджето винаги печели, дори и да е до гуша в лайната.

Как е да си от губещата страна, а гейче? Велика РУСИЯ винаги печели пред пИдалите от сша. ХА-ХА-ХА-ХА.

Колкото и да ти е мъчно и не можеш да приемеш победата,трябва да знаеш,че всички велики хора в историята са с нисък ръст!!!

Ревете ли сега соросоидни гей-тероряги от FAZ крилото на ИДИЛ... Големите шефови ви спряха мангите нали ! ГОСПОДАРЯ ВИНАГИ ПРЕЗИРА СЛУГАТА СИ, Е видждате ли сега!

Май само курнелистите/радевистите броите джуджето за голям?

май май дойче зелето е писало статийката, даже скапаната ви соросна пропаганда го признава, ама нещо на локално ниво се опитвате да тролите, щото не ви се получава по темата. Жалки грантови помияри.

САШ са в Сирия, СА и Иран също, Турция и тя, Ирак и кюрдите и те, ама Путин бил победил ? И какво точно победи съюзника на Асад ? Една камара държави плюс ИДИЛ в страната в която Русия поддържа военни бази от преди 40 години !

СъвеЦките часовници - най-бързи !! в рАсия сичко е много !!

Това което се премълчава че краварите строят летище в сирия на територия която дефинират като кюрдистан с помоща на техният нов съюзник - кюрдите. Така че те пак ще са там и ще имат влияние и присъствие колкото и да не се харесва на околните. Путин спечели войната на асад , тръмп на кюрдите. Ще има нови държави , нови граници и т.н.

и нов турски съсед от юг? интересно.

По скоро се очертава нов или нови фронтове , продажбата на оръжие се оказа най-печелившият бизнес след изнасянето на демокрация.

И така, най-важното изречение от стаитята не е първото, а последното.- САЩ няма да се изтеглят от Сирия. Елементарната логика показва, че нефтът в Сирийската пустиня остава за САЩ,вместо за Иран или Китай, газовият катарски коридор, така нежелан от Русия, е гарантирано блокиран от нейното запазено присъствие в западната част, а Иран получава възможност да помага на хамаз хизбула и пр., дразнейки Израел и СА, поддържайки своето шиитско протеже Асад...

"Така президентът Тръмп признава, че Асад не може да бъде свален, както и че победителят се казва Путин. "..ха.ха Путин да не е господ та Великия Президент на САЩ да му се обяснява като ученичка..ха.ха Какви ги плещи само руската пропаганда..ха.ха Ще цитирам нещо :Русия създава информационни войски.Създадена е войска за информационни операции, което е значително по-ефективно и силно от всичко, което по-рано създадохме в това направление, което се нарича контрапропаганда, каза той. Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да се плаща на тролове които да лъжат колко е велика Русия, добави министърът.

Би ли дал координати за връзка. Бих казал, че съм що годе грамотен и съм да речем средно интелигентен (умен). И бих желал да изкарам нещо допълнително. И може ли плащането да е в стока ? Например с газ от "Турски поток" през хъба "Балкан", да не бие много на очи, че с тези до 10 000 в кеш и тези банки ...

ха ха....къв телефон бе бати, тук единствените уреди са електрошоковете дето ме включват в лудницата. и палките на санитарите дето ми ги завират..ха ха....не виждаш ли, че съм ненормален та ненормален и от злоба пиша тука повръщни...ха ха...телефон иска той от психопат в изолатора.... Айде сега, че ако докторът ме намери в кабинета си пред компют.....ААААААААХХХХХХХ, не бе докт...ААААХХХХХХХХХХХХХ......

ха..ха.ха

Краварите удариха гредата в Сирия спор няма. Откраднатото от Либия и Ирак замина за заплати на ИД. Всъщност изхода беше ясен, какво друго да очакваш от черен кравар?

Путин винаги побеждава, затова руснаците винаги губят.

Та какво загубиха руснаците, че не се сещам ?

Пари губите, товаришч, постоянно ви намаляват доходите заради войните в Украйна и Сирия. Пожелавам ви все повече военни успехи, докато пак фалирате.

пред последният път когато россияните спечелиха, се разкапа ссср! сетне спечелиха, и ..хоп скапа се онд! сега гледам пак печелят, вероятно рф е пътник.

Така ли ти казват колегите след сеанса?

СССР се разкапа заради некадърно ръководство. Сега Русия не само, че има ръководство, ами от 10 години вече стана скучно - Вова бие, говедата - квичат.

как може така да говориш за кпсс и кгб учителите на путлер

ааа, викаш вече са станали кадърни?? това е прекрасно!

На нас нормалните ни омръзна това противопоставяне и искренно се радвам ,че Америка отстъпва-стената пада! Слушаите Пинк Флоид и те са комунисти и имат петолъчка но не са тарикати като Клинтън.

ко речи?? след левски и ботеви и пинк флойд станали комунисти??

Добро Утро !виж им албумите ,ама не с кафявие очила!

Путя победи! Краварите спряха незначителната помощ ! Ще помагат на Саудитите , които въоръжават бунтовниците...колко простота има в чугунените ватнишки глави

Те и досега помагаха на саудитите. Е, и? Освободени - Хомс, Хама, Палмира, Дамаск, Алепо и още над 400 населени места. А говедата довчера квичаха, че е освбодено 3% от Сирия. Свърши тя. ВОВА ВИ УБИ ОТ БОЙ. Факт!

Някои питат, колко голяма е сумата. Ами, в амер. медии - напр. Вашингтон поуст, пише, че ЦРУ е заделяло ежегодна за операцията си в Сирия в помощ на "умерените" по тайната операция по около 1 милиард долара. Официалната друга помощ (по линия на ДД, на Пентагона и др. служби) не е включена в тази сума. Това (според "ВП") значи, че от всеки 15 долара в бюджета на ЦРУ, поне 1 е отивал в помощ на "умерените". Сега секват доставките на Тоу и ПЗРК за "умерените". Разбира се, САЩ не спират помощта за СДС (Сирийските демократични сили - основно кюрдите, но има и малко араби, язиди, асирийци и други християни). Просто пренасочват усилията - от нерентабилната и ислямизираща се пасмина към по-ефективните сили. Останалото е пропаганда - на либерастите, които вият на умряло срещу Тръмп, как руснаците спечелили в Сирия.

Ако войната спре, печели сирийският народ.

За съжаление, нищо добро не чака Сирия. 20 години възстановяване, най- малко.

Смешно е,че Путин смята желаното за истина,която вече две години се оказва пиянски ,незбъднат сън!Да,да,ама не!Оръжията ни ще им ги дават нашите съюзници от коалицията!САЩ остават в Сирия докато не си отиде Асад и путин!

Айде ся. Поплачи си да ти мине. След такъв бой е нормално да си кисел, ама ако намериш някой по- висок блок в квартала, можеш да се пробваш да летиш - облекчава!