Майката удушила дъщеричката си, защото плачела

18-годишната жена, която бе задържана за убийството на 22-месечната си дъщеря в Стамболийски, е задушила детето си, защото плачело и я дразнело.

Обратно в новината

Коментари - Майката удушила дъщеричката си, защото плачела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле ако зема да тепам секи който не ми аресвааа и ме дразнииииии...Тие се клецат и после ние им глеаме копильетата от джеба си.Затва сека жена требе да ражда поне по два пъти годишно за да ги испреварим, само това ше ни спаси, ама нали не стаа затва ше си затъаме кротко до исчерпване на количествата.

Нека да позная -цигани

Женска удушила малкото си.

Кои са по-долни и нечовеци: а. Циганите и техните изродщини (-) б. "Медиите", дето се описват да приписват изродщините им на българите (+)

Хубаво е да им една друга "рубрика" подобна на "Лайф", примерно "Рома ЛАЙФ" и там любителите на изродщини да си четат на воля. А, не да стряскате нормалните граждани с такива заглавия.

Интересно пишат журналистите - "22 годишно момче", " 24 годишен младеж", а тук "18 годишна жена". Как става това?

им е най-малкия проблем...

На тия години може да има и внуци, съдейки по произхода - жена ще да е.

Хаха ,какво сте се затръшкали - ако знаете какви гнусотии се случват ежедневно при т. нар. роми, свят ще ви се извие. Това, дето става общо достояние, е капка в морето.

Как какво е правила. Следващото отроче, което българските будали да отглеждат, а и създателите му покрай него. Тази нагла пасмина прави три неща,- яде, с-ре и се ...Все дейности, в които не участва мозъкът. Дето цвъка само далавери, крадене и дивотии. Ама не са виновни те, а безхаберните, приведени главички, известни като пъзливи, евтини слуги навсякъде, в родината си също.

gonzales

ама как може едно дете да смущава спокойствието на майката? недопустимо е !!! някой казват , че майката най-добре познава детето си и неговите потребности. глупости на търкалета. подходящо възмездие би било тая да я кастрират , за да не може вече да ражда и убива. не ми се вярва да и треснат 15-на год. затвор. ще се намерят пролуки за да може да я затворят най-много за 7-8 год. вероятно вече е психично болна и е била в дълбока депресия когато е убивала. гаврътнала е няколко чашки + малко наркотик за да излезне от депресията. сигурно и "много съжалява" за стореното.

ама е слушала музика - мисля, Бетховен...

Какво се изненадваме, че така е направила, на 18 години не е жена, въпреки че са ѝ се развили органите. Веднага затвор за изрода, да не се случи отново. Дира, премълчавате етноса, но ние го знаем. Да се кастрира цялата паплач, не заслужават да имат деца!

Напротив - жена си е. Но е за убиване.

gonzales

като и знаеш етноса по-благосклонен ли би бил към нея ? майка убива детето си. това е напълно достатъчно за да бъде анатемосана дори и да е ескимоска или от пустинно племе.

Разбира се, прав си. Аз имах предвид възрастта на майката. Но що се отнася до етноса, такива неща се случват предимно на мургавите, забелязал ли си?

Жалко за детето, а "майката" убийца - да се кастрира и в пандиза! Такива не заслужават да имат деца.

Де да имаше парички,съдът щеше да я пусне да иде на море.

Някои хора биха казали: "смъртно наказание" - аз казвам: "даващо живот наказание". Тоест, да се вземат органите на престъпниците и да се даряват на хора чакащи за трансплантация.

Е, добре ... ама, как да се чувствам равна с това нещо/ може би орка, защото животните са в пъти по-добри майки/. Аз треперих, плаках, не спах стотици нощи ... при колики, зъбче, температура ... Учих отново цветове, цифри и букви ... Борех се заедно с него, с безумията на образованието, здравеопазването и изобщо живота в нашата мила родина. А държавата през цялото време беше като мащеха, затова останахме с едно дете ... но, на такива, като тази помага и ги стимулира да раждат повече ненужни деца!!! Е няма как да сме равни!!!

Ненужни деца няма, има безотговорни родители и още по-безотговорна държава.

А, защо тогава има толкова много малтретирани, бити, изнасилвани, продавани, просещи, гладуващи, необгрижвани, необичани ???

БХК започна да трие *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Аз пък повтарям: Не сравнявайте тъмнозелената сган с животни. Животното ще умре за да предпази малките си, не да го убива защото лае,мяучи или друго.

И това било второ дете на изродката! Първото направо го оставила в социален дом, още след като го родила ... И мъжът ѝ е втори или трети ... Тя и от него тръгнала да бяга, затова се оказала в тоя град Стамболийски, а иначе е от ломските цигански села ... или от монтанските - там някъде - от избирателите на БСП, които за кебапчета и пиячка гласуват за кака им курнелка ... Никой не я е пипнал досега с пръст да ѝ търси отговорност на колко години ражда, защо ражда, като не иска да гледа деца, какво изобщо прави на тоя свят?! .... Отврат, пълен отврат - долен, гнусен паразит! Чудовището не заслужава да живее - това не е човек! Нито пък животно - защото те също си отглеждат малките, хранят ги, пазят ги, котките влизат в огъня да си вадят котенцата ... скачат да се бият с кучета и по-големи животни, за да си запазят малките, а тая ... да убие здраво дете и да легне да спи ((((((((((

Можеш ли да смяташ, че когато се случвало това тя е била на 14 - 16 години. По всички закони е била дете и отговорност трябва да се търси не от нея, а от родителите или настойниците й.

Ще я осъдят минимално. Щом съдът очаква бивш затворник, пребил до смърт 3 ГОДИШНО ДЕТЕ да се поправи след 25 години ...

Точно, защото е сигурно, че присъдата ще е минимална - това навежда на мисълта, че е поела вината тя, а извършителят е "съжителстващият".

Типична патладжанска ''майка''. Особености на интегрирания етнос. Сега на тоя урод, да му режат тръбите, та да не стига до повторение след 1-2 години. Защото знаем как се множат патладжаните.

Да проверят дали "мъжът на семейни начала" не е удушил дъщеричката. Как иначе майката е изтърпяла бебешки плач 22 месеца, а накрая последните месеци ... уж й е докипяло, нещо? Поне 50% е вероятността да го е сторил мъжът, а майката да е поела вината, защото се знае, че законът е по-благосклонен към млади майки "в депресия". Още повече по статистика мъжете-убийци са 10 пъти от жените-убийци.

Честно казано тази работа с доживотния затвор ми се вижда глупава. Най-добре смъртна присъда, като преди това се правят всички тестове за съвместимост и органите се даряват на чакащи за трансплантация.

Абе органи от шведи кой ще иска...

Може би българите не сме способни на подобни зверства?

Да ги оставим циганите да се прочистват сами, такива действия трябва да се поощряват

Ммммдаааа много ракия без пари и ще изчезнат за година

защо подобни животни биват съдени по човешките (хуманни)закони? Това нещо, което убива новородено със метална тръба или го удушава с голи ръце всъщност човек ли е?Според мен е по-близо до животните, но и при тях защитата на рода е силен инстинкт и те защитават новородените си понякога с цената на живота си! Така че тази измет трябва да бъде съдена по някакви специално написани закони-нещо като за унищожаване на паразити или нещо подобно!

Това геройство на циганското простолюдие защо не го спестите на нормалните хора????

между другото, децата в махалите и гетата са третирани в собствените им семейства по-лошо и от животни. Това го знаем всички но явно е някаква непрозрима тайна за съществата, които лочат от фондовете за защита на деца. Да не говорим за другите същества, които са на хранилка към "правосъдието". Според фактите, те просто са си една порода с тази "майка" нищо, че ще я осъдят. В действителност я съдят, че е издънила стадото и се е разчуло.

Въпросната "майка" е била непълнолетна, когато е родила! Защо още тогава не й е било отнето детето?

Спешно трябва да се вземат мерки всички цигани без най-малкото средно образование да се лишат от българско гражданство и да се натирят в международни води или Антарктида - по избор.

МОЖЕ ЛИ ДА СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ И ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЦИГАНИТЕ. ПЪРВО ТОВА НЕ Е МАЙКА, А НЕЩО КАТО ГРЕШКА НА РАЗТЕЖА. ТОВА ОСВЕН ДА ЯДЕ, ДА КРАДЕ И ДА СЕ Е-БЕ , ТО ДРУГО НЕ ЗНАЕ. НЕ СТАВА ЗА НИЩО!

Напълно си прав,но.... Как да спрат да ни занимават? От ден на ден,престъпността им става все по-видима.За всички нас/без "Държавата",разбира се/. Как да спрат да ни занимават с пребити от тях,деца!?Или с убито от тях,18г.,момче!? Напротив,нека ни занимават,така щото,на пасивният,незаинтересован българин,най-накрая му светне в тиквата една голяма червена лампа. Че този терор повече се не трае. И да принуди тези,от които нещо зависи,да променят системата.Онези ще бият лекари,полицаи,учители,ще трошат патрулки,а ние,работещите,ще им плащаме всичкото.....че и децата ни ще убиват..... Нека ни занимават. Защото днес това е тежък проблем. След 10г.ще бъде мегапроблем.

Поздравления!Добре казано. Но смятам,че управляващите трябва да се заемат с ромският проблем, а не да го премълчават! Защото сега нещата са точно такива: Нищо не се прави, премълчава се и се замазва всичко. Борисов по всички случаи и в Асеновград и в Бяла и в Смолян, нищо не е казал. Гробна тишина! Докато се забрави. И така до следващия път. Така такъв сериозен проблем не се решава!

почакайте да видите какво предстои като мине това председателство 2018 и после секнат и еврофондовете 2020...свинята бб ще изчезне от страната с милиардите от бюджета като пръдня, а циганите ще ни залеят като водите на язовир, чията стена се е срутила за един миг....

Е , обяснете ми , малоумни нпо-фекалки , как точно да интегрираш това .... нещо в човешко общество ?!!!!!!

Прости ама много прости. И кой пък иска да интегрира? Всичко е само да се вземат парите.

Изискан изказ , личи си шорошката школа :))))) Умно ми ан , въпросът е риторичен , ама ще ми отнеме много време да ти обясня , какво точно значи това :)) Бъди здраво !

Никой власт имащ няма интерес ,,тълпата,,да е образована и интегрирана Колкото по малко грамотни толкова по лесно манипулирани и лесно управлявани

Лесно - тезата за сапуна знаеш ли я? Ех, и като сапун пак няма да са полезни, но поне няма да крадат!!!

Това не майката, това е един изрод...

Нормално... Това са ОРКИ

Може би родителите трябва да имат право да убиват децата си, ако смятат че не стават за нищо?

Ти у ред ли си?!

тогава нямаше да си тука!

Това трябва дори да се вмени като задължение на всеки отговорен циганин - да изхвърли отпадъка, който генерира.

Да не обиждаме всуе животните! Дивата котка на двора,как се грижи за котета си!Как ги пази,как ги храни,как се хвърля по кучетата..... Темата "Цигани"ми идва в повече. Още повече ми идва тревогата,къде живеем,кой пие,кой плаща,как така ежедневно агресията и нахалството им растат в геометрична прогресия.Престъпления,побои,та даже и"протести",защото влакът им вдигал шум.....А "Държавата"на Бронебойко....лапа мухи в жегата и мълчи.

Недей така че ще ги обидиш. На мен ми изтриха веднага подобен текст.

Втори мандат съм съдебен заседател в окръжен съд на 3 по големина град в БГ. Ако бях назначен да заседавам това наказателно дело, щях да настоявам за доживотен затвор без право на замяна !!!

Нищо лично, но дали за всяко наказателно дело бихте настоявали по този начин?

Да палим кладата!!! Смъртно наказание, но без никаква хуманност!!!

Ако ще говорим за някаква възпираща от подобни деяния в бъдеще сила на закона, това чудовище би трябвало бързо и веднага да бъде стерилизирано - за да се предотврати възможността отново да направи същото с друго свое дете ... А за затвора - да, не е лоша идея, но един "нещастен случай", също бързо и ефективно, би свършил по-добра работа - че те вече затворите за нищо ги нямат, живеят си там, ходят насам-нататък, правят си каквото си щат ... Отврат, не мога да чета вече за тоя изроден и извратен етнос! Дори и най-жестоките животни не посягат на малки - дори и не от своя вид, отглеждат ги, пазят ги, храна им намират ... А нечовеците нямат дори инстинкти - за какво да ходи по земята тогава?!

доживотен затвор +кастрация

Какво има да се чудим - цигани! Само ми кажете кое говедо измисли тия цигани да се наричат роми?! Каква е разликата между циганин (на немски Zigeuner) и ром(и)? Наистина е учудващо тъпоумието на тия журналисти и филолози!

Толкова много жени с години се борят, за да имат детенце, подлагат се на какви ли не процедури, поглъщат куп лекарства, които съсипват здравето им, готови са на всичко, само и само да гушнат малкото човече, което да осмисли живота им, а тази.... е убила детенцето си! Защо, по дяволите, не е направила аборт, като не е искала бебето?! По-добре така, отколкото да го роди и после да го убие. Това и животно не е даже, те си гледат малките и ги пазят. Заслужава доживотна присъда за деянието си. Тъкмо няма да забременее отново и да посегне на още някое невинно същество. То това същество и не заслужава да се плоди!

Как ще направи аборт като положението е "имаш деца държавата плаща, нямаш деца трябва да се работи"

Ебати падението, ебати обезчовечаването, ебати държавата !!! ДИР, а па вие пишете грамотно , немам намерение и с вашата неграмотност да се ядосвам. Кой умник не знае как се ползват запетаите ??

Някой "журналист", ражбира се !

Такива не заслужават да живеят, защо, въобще Господ им дава дечица !

Може да звучи коравосърдечно, но така е най-добре. Спи спокойно, дете ... сега си на по-добро място. Не ми се мисли що за живот щеше да има при такава майка. Колкото за нея ... кастрация не би била лоша идея, тази не бива да има право да ражда деца. Евтаназия също не е зле, но ще бъде прекалено бързо и безболезнено. Господ и без това я е наказал, надявам се в затвора да свърши нещо полезно тая биомаса като например да се хвърли от покрива или да се обеси. Всеки човек има право на втори шанс, но в случая сме далеч от дефиницията човек.

Тази биомаса, освен боклуци и фекалии, нищо друго не може да произведе

да използваш думи като жена и майка за подобно същество си е гавра с езикът ни свещен!

Пишете неграмотно!!!! Потресаващо неграмотно... Пунктоацията в заглавието е грешна за смисъла му. Никакви критерии ли нямате към тия писачи ваще?!! Гнусна работа сте!

Прав си, но правилно е "пунктуация" и "вашите" или в краен случай "ваш'те".

Ама спрете да наричате това чудовище "майка". Даже и "жена" е обидно! Това е изверг от женски пол!

Може и по-кратко ! ЦИГАНКА !