Маринов: Проблемът с циганите е „бомба със закъснител”

Тикат ни към албанския модел „Какво искаме ние, родолюбивите българи: Законът да е равен за всички. Нищо друго.

Обратно в новината

Коментари - Маринов: Проблемът с циганите е „бомба със закъснител” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така е уважаеми господин Маринов.Всички го знаем и виждаме.Всички,абсолюнто всички българи,обичащи България.Но какво да се прави,какво да се прави и не само това.Ние българите,защо позволяваме,защо позволяваме на КУПЕНИТЕ управници да ни унищожават.Да ги спрем .Дайте акъл как.Нови Левски и Ботев?Дали са се родили.Само анализираме и констатираме,вече очевадното.?????????????????

и тревожен съм , искам да ви посоча един нагледен филм , в който се дава нагледен пример за изработване на предложения към промени , които хората искат ! Внимателно изгледайте и обсъдете документалния филм "Тенджери , тигани ,,,,и други решения " за успялата исландска революция ! Ако ние , хората , не се обединим грамотно и не посочим пътищата , политиците няма да си мръднат пръста ! Те си обслужват своите интереси , на принципа "След мен и потоп!"

За какви 5 лева говорим...намери се кой да говори за патриотизъм. Врачки, детективи, майстори на късия разказ всички искат да докопат някакви пари, а после сами си серат на главата като се правят на ПАТРОЙТИ, а те са просто измамници.

Съвършено вярно! Марине, умен и кадърен си, можеш да свършиш работа, затова няма да те допуснат до властта! Трябват им тъпи послушковци. С други думи, колкото по-зле, толкова по-добре, че да си крадат на воля, да усвояват средства, да фалират банки и прочие благинки на геноцида, наречен " преход"!

vasil

Комунягите са виновни.Дошли на власт,веднага почват разправата с ЕСТЕСТВЕНИТЕ лидери сред българите,дори и потенциалните,същевременно работейки с такива сред циганите.Соцът доведе българите до девиза "Спасявай се поединично!"

ТОВА Е МНОГО ВЯРНО КАЗАНО , НО ХОРАТА СА ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ!!!!

Браво на човека, добре казано, подкрепено с опит и примери. Но както се знае, всеки народ си заслужава управниците. Политиците не се интересуват за благото на народа, а само за собственото си. Младите и способните бягат в чужбина за да се спасят от циганията в държавата, но биват наричани "родоотстъпници" от някакви нещастници, които не им стиска да вземат живота си в ръце. Аз заминах в чужбина през 1991г. и единственото, за което съжалявам е, че не успях да замина по-рано.

Страхотно интервю. ДИР.БГ да не са се объркали нещо.

Партиите и техните лидери харесват и даже обичат циганите. Не само това, те също и знаят как функционира циганската любов. Като едноименното кюмбе е, грее докато го захранваш, спреш ли изстива. Затова не се ли спре с ефективни закони търговията "обещание + торбичка + парички срещу глас", безнадеждно е да се очаква промяна.

Браво! Всичко, казано от този човек, е така! Оптимист съм, че България ще я има, ако има повече такива хора!

И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО. А за циганите ... грижата е на Господ българина, да ги транспортира със звездолетите на КОМАНДАТА АЩАР, там където е Решил (примерно, на Сатурн).

Ти да не си кандидат, за КОСМОНАВТ?

и тревожен съм , искам да ви посоча един нагледен филм , в който се дава нагледен пример за изработване на предложения към промени , които хората искат ! Внимателно изгледайте и обсъдете документалния филм "Тенджери , тигани ,,,,и други решения " за успялата исландска революция ! Ако ние , хората , не се обединим грамотно и не посочим пътищата , политиците няма да си мръднат пръста ! Те си обслужват своите интереси , на принципа "След мен и потоп!"

по комунистическо живях в ГДР - там сметосъбирането беше общо. Сега живея във Вашингтон - смених три жилища преди да почна да изплащам 30 години свое. Навсякъде сметосъборането е РАЗДЕЛНО. Плащам си като поп два пъти седмично сметосъбиране и не искам да ми плаща държавата за това че е разделно. Все ние сме най-умни и най-бедни - чудя се на този феномен.

И без никакъв срам го заявяваш ?Изоставил си родината си,вместо да допринесеш със своя ум и труд за нея ,че и съвети ни даваш.Аз зная какъв е животът в САЩ,Германия и Франция--но и тук искам живота да стане такъв.А твоят принос за България какъв ще е ? Нямаш моралното право да ни съдиш! Ние живеем сега,тук в България и не искаме съвети ,а действия и помощ.

Как се помага на човек, който не прави нищо? Ами сядаш до него и ти да не правиш нищо. Как да ви помогнем, като вие нищо не правите, а само преливате от пусто в празно. Стига селски номера. Никой няма да ви вади кестдните от огъня. Ще се наложи сами да се понапънете.

циганите поне расфасоват боклука...мисля, че може да им се намери работа в заводи за рециклиране на боклуците...хем градовете ще са чисти, хем те ще има работа и няма да бият и крадат..

и тревожен съм , искам да ви посоча един нагледен филм , в който се дава нагледен пример за изработване на предложения към промени , които хората искат ! Внимателно изгледайте и обсъдете документалния филм "Тенджери , тигани ,,,,и други решения " за успялата исландска революция ! Ако ние , хората , не се обединим грамотно и не посочим пътищата , политиците няма да си мръднат пръста ! Те си обслужват своите интереси , на принципа "След мен и потоп!"

За да разрешите този проблем най-напред се уверете, че всички тези ваши думи, комбинирани като добри идеи и намерения се раират правилно от всеки циганин, който е асоциален! И второ (не по-малко важно) ържавата да не лицемерничи повече заради техните лесни гласове! Спрете този поминък! Аз като бял човек трябва да мога да върна за вторични суровини трите стъклени бутилки и пакета хартия, които всяка седмица образувам като отпадък. И заслужавам да ми се заплати за това! А не да си хвърляме разделно отпадъците, за да може после да мине каруцата и да обере стъклото от зелената кофа! После друга каруца зажълтата кофа... И да се лъжем, че София била европейска ви столица!? Ами не е. Пълна е с плъховете, които тихо отглеждаме.

Нямаш представа, какви огромни плъхове ме пресрещнаха по Коледа насред центъра на Виена. Спокойно и тържествено се разходиха по тротоара от край до край. Разделянето на отпадъците какво общо има с циганите?

че ние наследниците на нашите велики прадеди Аспарух,Крум,Симеон,Левски,Ботев,Кирил и Методи и т.н.,не заслужаваме тази райска територия която населяваме.Защото липсата на патриотизъм,наличието на поквара в най-разнообразни те им форми ,ме убеждават ,че ние днешните съвременници,не живеем с техните идеали,на които те посветиха своя живот. И за това постепенно започваме да се "вмирисваме" първо от главата та чак до опашката.Ето за това ще изчезнем бавно но сигурно.Подобно на аварите с които сме били врагове по времето на Кан Крум велики.

не искат да бъдат велик Народ ,а велики мижитурки или еврейски подобия и нямат никакво право да се сърдят на този ,който им пробва акъла !казах .

Другари, Култ към личността на когото и да било не гради стабилно общество. Младите хора имат достъп до много и всякаква информация и правилно задават въпроси и подтавят под въпрос всичко, което им се дава сдъвкано. Чувство за принадлежност се изгражда чрез създаване на равни условия, справедливост, работеща правова държава. Това ще върне младите хора и ще мотивира хората да ги е грижа за България. Да говорите на някого за Левски, Ботев, Аспарух, Крум и т.н. е просто приказки. Всяка държава има своите исторически личности и те не трябва да се забравят, в никакъв случай. Това, което движи една нация напред, обаче, е визията в съвремието и идеите за бъдещето й. Бъдещето на една нация не е в нейното минало. Образование, образование и още образование. Там е ключът. И не само висше, професионално, по въпросите на социалните процеси и т.н. Това да говорите само за Левски е като в семинарията да зададеш въпрос за Слънчевата система и те да ти говорят за Господ. Светът е друго място вече, знаем и можем много повече.

Единственото решение е железен ред и който не ми изнася да се маха от БГ.Няма значение, циганин, турчин или българин.А хипотетично едно връщане на това племе обратно в Индия би имало най-добър ефект за тях.Там и бита и културата биха им допаднали.

на тях им харесва да си стоят тук и да ви се присмиват .

и коя ли ще да е тази партия/партии за която гласуват тъмно-зелените ни сънародници, че ги търпят и нищо не се случва :) ...

Простичката истина, е че докато тия дето им отърва да оставят циганите да безчистват са на власт (разбирайте ГЕРБ,БСП,ДПС, т.нар. патриоти ) и докато не ги заровим барабар с въпросните цигани нещата ще продължат да се плъзгат по кривата докато ударим стената и тогава ще е късно. По-добре държава с 5 милиона човеци отколкото такава с 8 милиона изроди.

ще сме малцинство,вече става ясно.Изпуснат е духа от бутилката и кой българин ще изчезне по-странство,кой ще забегне на където му видят очите.Прав е авторът ,чака ни албанския модел и спасение няма да има.Интеграция ли? Дрън,дрън!До там ни докараха новите управници само за 28 години.

мненията дадени по-долу и нито едно не ми харесва.Защото всичките са неизпълними и пожелателни.С една дума "изпуснат е духа от бутилката".Авторът в едно е прав,вървим към албанския модел т.е.бавно и сигурно ще се превърнем в циганска държава в която българите ще са малцинство и постепенно ще изчезнем като дим,кой на където му видят очите. Това което турците не съумяха да сторят т.е. да ни претопят и ликвидиратр циганите ще го сторят,без проливане на кръв и разните му там насилия.

От 5 години се опитвам да намеря етнически българи да работят в селскостопанското ми предприятие. Никакъв шанс. Дори и за тройната заплата и 60% от работното време за което работят българите с ромски етнос. Проблеми има. Но не и както са представени на широката градска публика която иска да яде но не се пита от къде идва мезето. Истинските престъпници не ги търсете по гетата а до жълтите павета. Но това един истински и примерно социализиран расист овекомразец никога няма да го допусне до съзнанието си. Поздрави и хубава събота на всички.

Интеграция ,еманципация--дрън дрън .Циганина си е циганин.Вари по пречи , на циганин мирише.

расисти ще сквернят българското знаме?

като виц: Стария Манго поучава малкото Мангалче: Учи бе, учи, турците се изнесоха, българките не раждат, че кой ще я управлява тази държава!?

партиите,които противозаконно КУПВАТ гласове трябва да бъдат унищожени ,това е гавра с държавата,народа и истинската демокрация .тук е нашата обща грешка ,че бездействаме ,затваряме очите пред най-голямото престъпление в държавата ,а после седим и се чудим какво,как и защо ! ние ги оставяме без контрол ,а престъпници като тукашните трябва да се наблюдават,дори,когато спят !!! Господ ни е дал и очи и уши ,остава на мозъка как да ги използва нормално ,за да не бъде жертва нито на престъпници,нито на нехайството си !

Партиите ухажват циганите заради всеки техен изборен глас. Така те се чустват защитени и почти недосегаеми. Циганската любов с партиите е нашият голям проблем и той води до липсата на държавност. Новоизлюпени защитници на човешките права подклаждат още повече огъня. А има едни неопровержими закони на природата: силният респектира по-слабия, малкият следва по-големия, глупавият слуша по-умния. И никой никому не пречи да бъде силен, голям, умен или и трите заедно - всеки според способностите си намира своето място. Една държава има нужда не само от професори, а и от метачи. Циганите, ако искат, имат пълната възможност да се образоват и да живеят цивилизовано. Но за сега мнозинството от тях стига най-много до метачи.

Това с разселването е мижи бабо да те лажем. Що не дойдете, но всеки божи ден пред блоковете в Люлин да видите какво е цигания.Като идея е добре, но да ги разселват близко до тези които дават предложения такива.

Проблемът с циганското население в България произлиза от и се влошава от, неговото политизиране. Купуването на цигански гласове явно е безогледно и се разпростира в целия политически спектър. Решаването на циганския проблем ще започне с неговото де-политизиране, и ще завърши с еманципацията на циганските жени. Когато циганската жена престане да е фабрика за деца и/ли машина за сексуални удоволствия, когато се разбере, че на социални помощи все пак се живее в мизерия, тогава тези хора ще се оправят. Понеже дори повишени приходи от участие в контрабанда не могат да компенсират липсата на образование и култура на бита и отношенията.

"цигани, които са се интегрирали са станали хора с друго самосъзнание" за мен това е поуката от интервюто

Господинът е прав за всичко, единствено не мога да приема да ги заселват между нас! Първо, това как ще стане, ако не извадят пари да си купят апартамент по пазарни цени? Или някой ще им ги купува? Второ, тези от тях, които искат, отдавна са се интегрирали и живеят почтено и човешки. Онези от гетата, ако ги разселят по някаква идиотска програма между българи, то гражданската война е в кърпа вързана. Има много примери из Европа как лица от третия свят са купували жилища в блокове с местно население и постепенно са ги прогонвали по най-различни елементарни начини с тормоз: наводнения, терор над по-слабите, и понеже европейците сме явно меки китки, тия елементарни практики сработват.

"Господинът" просто реди стандартните клишета за закона и интеграцията дет вече 27г ги пеят политиците. И изрежда фактите дет сички си ги знаем. Нищо повече.

Ще станат повече от българите. Това са фактите. Няма вече нужда от лакардии.Трябва българките да раждат не по едно а по повече деца.А какво става българите емигрират по света защото в България са неудовлетворени от ситуацията.Трябва да се направят сериозни изводи по наболелите проблеми.Тъжно ми е.

Първо трябва да се кажат имената на политиците дошли на власт с цигански гласове Явно политиците купуват от циганите гласове за да крадът не от циганите а от българите То май цялата ни политическа кастс е избрана така

И точно тези трее да бъдат избити, като народни предатели, защото директната връзка с циганите показва кой какво пречинева на българите. Точно избраните с цигански гласове са вашите предатели! Точно те требе да бъдат първи избити! Иначе никакви мерки срещу циганите нема да помогнат, докато некой там във властта прикрива и толерира циганите и ПРЕДАВА БЪЛГАРИТЕ!

За кво ги дрънкаш тея глупости?? Даже и да махнем тези политици, нали другите пак ще ги изберат ПАК циганите? Или ше си намерим нов Хитлер? Даже Хитлер е получил власта законно с избори! Полудял ли си, или си мислиш че публиката тук е полудяла?

Има разумни предложения за решаване на проблема,но не могат да бъдат приложени,докато ГЕРБ е на власт. Циганите са техен купен електорат и няма да ги пипнат,защото ги купуват евтино. Иначе отдавна ГРОБ щеше да забрави що е власт.

кой е най-главния главатар на циганите , ами министър председателя на българия , който е най-големия главатар в страната....ако циганите живеят и се множат като бълхи днес, а и ги лекуват и израждат без осигуровки по всички фалирали български болници, а главатаря мълчи, значи той организира прицеса. реално главатятря изхранва гетата с имуществото и осигуровките на българите, което го освобождава от задължението да развива някаква икономика и да открива работни места в българия

Цензурирането на истината единствено подпомага приближаването на България, към класацията на КНДР. Но милите цензури в последните 5 години не забелязват "СНЕЖНАТА ТОПКА" от съфорумци с ШИРОКО ОТВОРЕНИ ОЧИ И СЪЗНАНИЯ.

А, ти не забелязваш, че те зи "съфорумци" представят 0.3% от населението. И 3% от хората с право на гласуване.

"медиависте", преди 25 години в България имаше само 6 Човека, а сега са според тебе "представят 0.3% от населението".

Трудът е направил от маймуната човек. Само работа за циганите, работа заплатена и строго контролирана. Закон за раждаемоста(опита на Китай), не може безконтролно да създаваш деца, знаеки че не си в състояние да ги отгледаш и образоваш, а грижата за тях да прехвърлиш на обществото. Това трябва да се квалифицира със закон като ПРЕСТЪПЛЕНИЕ към обществото. Деца може да създава единствено този който поема отговорноста за тях. Твърд отговор на соросоидните демагози по този казус. Измежду циганите, да се помага единствено на доказали се с труд и скромност като български граждани. Това ще бъде пример за останалите. ЗАКОНЪТ еднакъв за всички!

Спират им се (законно) майчински, помощи, първи учебен ден, инвалидни... Разрушават им се незаконните постройки. И те се изнасят со кротце со благо и сос малко кютек къмту "толерантния" "запад". Не е толкова сложно. Вече има първи стъпки - проверка на инвалидните пенсии. Разрушаване на незаконни къщи. Най-важно, разбира се, е да се промени закона за "майчинските" - да се дават само за трето дете.

И как ше стане това, като точно властта ги защитава и нарочно не прави каквото си требе. Първо требе да побараме властта, защото оттам идва безнаказаността на циганите, оттам е връзката, която толерира циганите. Избий хората във властта, те са предателите, които правът възможно размножаването на циганите! То нека да има родолюбец във влсатта като Арлин Антонов, пък да видим дали циганите ше получават цициалки ише се размножават! ПРЕДАДЕНИ СТЕ ОТ СОБСТВНЕИТЕ СИ ХОРА! НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ - ОЦИГАНЯВАНЕТО Е НАРОЧНО НАЛАГАНО ОТ ПРЕДАТЕЛИ БАЛХАР във властта куманяги! САМИ СИ ГО ПРЕЧИНЕВАТЕ, ЧЕ ТОЛЕРИРАТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ!

"А7А", я вземи прочети "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на московския таен ционистки конгрес 1988 г. и тогава се изказвай ПОДГОТВЕН. Когато ние, НОСИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИ ГЕН, сме обявени през 1988 година ОФИЦИАЛНО от "Световни еврейски конгрес" за ХИЛЯДОЛЕТЕН ВРАГ, нима това не е нов етап в ХИБРИДНАТА ВОЙНА срещу нас?! Нима "програмата", не е СТРАТЕГИЧЕСКАТА ДЪЛБОЧИНА на ХИБРИДНАТА ВОЙНА?! Авторът на интервюто описва "тактиката" в такава хибридна война, но стратегията е зададена от "Световния еврейски конгрес". Там в СИНЕДРИОНА знаят, че в помощ на българите е Господ българина. Някак си незабелязано, преди две години, бяха изречени три сакрални думи:"ОТРОВНА ПОЛИТИЧЕСКА АТМОСФЕРА". Тя била много по-опасна от "Zyklon B" за синедриона, защото унищожила успешно "прекрасния" им РАН'ЪТ. За атеистите и песимистите ще посоча, че "ЦИГАНИТЕ" са шпицкомандите в "хибридната война". Те-шпицкомандите, са призвани да ни помогнат да придобием жизнен опит, за преодоляване на проблемите с ПУСТИННИТЕ НРАВИ, на част от народите (евреи, араби, сигани) на Човечеството. РОМИ (циг.) - ЧОВЕЦИ (бълг.) "РОМ, ПАЛЕ РОМ!"- Циганин, пак циганин! Вари го, печи го, пак на циганин ще мирише. Такава неприятна миризма излъчва всяко човешко тяло, с изостанала степен на духовно развитие. За това бутонът "DELETE", подпомага съществуващото статукво.

Дам, ама сичките викате-повикате, и после седнете на салатка с ракийка и забравите. Аз като рекна айде да действаме, и се изпокриете като мишоци. Има много възможности - да се направи опълчение, да се използват запаснящките структури, да се организира взаимопомощ на наша основа, или дори да се държат под рестрикции с милиция по циганските квартали. Ма маШленцата ги марЗи та две не видът! Требе спешно сичките да се въоръжиме и да си се пазиме сами! И да се прекъснат сичките им източници на финансиране! ето тука оубаче се оказва, че балХар сами си вредът с предателите, които са готови на сичко, за да опазът статуквото - и това са балХар във властта! а не цигани! тия требе да бъдат изтрепани и заменени с родолюбци! Та нищо по-малко от народна революция нема да помогне, а вие още се помайвайте - обесних ви защо, статуквото работи ЗА циганите и ПРОТИВ българите! Колкото повече се почесвате и си траете, толкова по-зле става за вас, и добре за тех!

Комуните са основани в Галилея и Юдея, след РАЗПЯТИЕТО на Йешуа бен Йосиф - днешния Иисус Христос. Както Учението на Христос, всичко е изродено от силите на СТАТУКВОТО. През изминалите 2000, нищо ново не са измислили от СИНЕДРИОНА.

честно казано, ромите не са виновни, че българите не раждат деца.

Честно казано, имаме си предатели, които толерират циганите и мачкат българите нарочно. ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ, КОИТО РАЗМНОЖИХА ЦИГАНИТЕ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ОЦЕЛЕЕМ НАРОДЕЦА!

Държавните власти преброяват циганите на база техното самоопределение, демек при преброяването питат човека ти за българин ли се сметаш, или за циганин, турчин, арменец...слагат си отметката на формуляра и това е. По държавното преброяване циганите са около 900 000, мислим, на последното преброяване. По признаняи на циганските барони, намерих статя от някакъв журналист, бароните верват, че циганите гонят 2 милиона. Сега осъзнайте цифрата и изчислете, с техните темпове на размножаване, кога ще станат повече от нас. Те и сега са по-младата и по-енергичната част от населението, защото балХар е прогресивно застаряващо и младите у балХар намалеват в прогресия. По мое мнение, във възрастовата категория между 0 (деца) и 50, в момента циганите са повече от балХар в същата категория. Над 50, балХар са повече. Да не забравите, че циганите имат отлични финансирани общности в чужбина и подпомагат оттам тукашните. Да не забравите безбройните интеграционни програми, помощи и цициалки, косвени и преки дотации от държавата и безбройните кражби и безчинства. Ас мислим, че сигурно е верно, че некой раздухва проблема, но още по-верно е, че проблема отдавна е назрял и че е по-добре проблема да избухне веднага, защото както некой по-горе е отебязъл, по-късно ще е по-зле за нас, защото ние намаляваме а те се увеличават. Дори и сега е под съмнение дали можем да спечелим поне като число, дори ако веднага се дигнем. По-късно, просто ше ни изколят и ше ни изтребят преди който и да е да успее да се намеси. Това не е просто война, това е етническа война и етническо прочистване. Косово е удачно сравнение. Мислим, че страховете от евентуален пожар не бива да ни влияят, защото крепенето на статуквото не е в наша, а в тяхна полза. Междувременно те набират сила, а ние губим. Статуквото трябва да бъде оспорено и да бъде моментално променено в наша полза, ако не е вече късно.

Когато отделен етнос демонстрира бум в числеността и то на фона на тежка демографска криза в държавата-гостоприемник всички институции и гражданското общество трябва да бият тревога!Нужни са експертни анализи,"кръгли маси" за обсъждане,помощ отвън и промени в финансовата политика!За съжаление европейския неолиберализъм не позволява да коментираме националност,религия ,пол та даже и здравословно състояние на индивида.Това поражда неравенство в тенденциите за оцеляване на по-малко агресивни народи.

Не е до агресия бе човек. Това е нарочно прокарвана политика, ако още не си го разбрал. Същот осе случва из цяла Европа, под шапката на куманягите, които отдавна се мъчат да променят етническата структура във всяка страна, в която са барнали властта. Още през 1950-60-те и 1970-те, с десетилетия, куманягите опитваха да вкарват в страната секви извратеняци, разни африканци, виетнамци, народности от тогавашните съвеЦки републики, размножаваха циганите, саму и саму да нема българи! По косвен исведения (защото архивите са непълни) куманягите са избили в страната около 1 милион(!!!!!) българи, в периода около 1950-докъм 1960...........за да се задържат на власт.....отделно са изгонени от страната и са бегали като луди, разните осъдени от 'народната' власт.....току се чуеше за некой побегнал...поенкога се чуваше ако са го застреляли на браздата, а понекога човека успяваше да пусне некое писамце от далече..... Какво се правите на луди, фактите са извънредно прости - този геноцид срещу коренното българско население се извършва НАРОЧНО! и не от вчера! За да се стигне дотук, събитията са набирали инерция с десетилетия - и не се правете на улави, сички знаем кой избива българите и размножава циганите!

Комуните са основани в Галилея и Юдея, след РАЗПЯТИЕТО на Йешуа бен Йосиф - днешния Иисус Христос. Както Учението на Христос, всичко е изродено от силите на СТАТУКВОТО. През изминалите 2000, нищо ново не са измислили от СИНЕДРИОНА.

Какви комуняги в Европа?Може ли поименно?

бях на 6 години, с прекрасно детство през 80те години в Люлин в апартамент на 1ви етаж и съседи цигани....не сме си заключвали никога вратата, никога не са влизали да ни крадат. каквото са идвали да ни поискат назаем - олио, захар...са го връщали....циганетата викаха редовно майка ми пред балкона, ако има боклук да ни го изхвърлят срещу нещо малко от нейна страна ката награда :)))) беше невероятен живот през 60те, 70те и 80те години в България, бяхме повече от швейцария на балканите...

Eдин въпрос - ти бавноразвиващ ли си, че си бил на 6 години и с прекрасно детство през 60-те, 70-те и 80-те?

...и най-пагубното е, че българинът така е заспал и не се трогва от очевадните истини и чака все някой друг да му решава проблемите...СПЕТЕ, още си спете драгиии.. а в това време боклуците СЕ РАЗМНОЖАВАТ като ХЛЕБАРКИ и после дори с напалм НЯМА ДА СЕ ОТЪРВЕМ от тях..!!! 1/ Пълно ОГРАНИЧАВАНЕ на размножението, ето с това трябва да се започне!!! И затова е необходимо ВСИЧКИ В ЕДИН ГЛАС ДА НАЛОЖИМ на политиците, без да се съобразяват с мнението на разни педераси от неправителствени или ЕС....! ДА СЕ РЕШАВА НЕЗАБАВНО този проблем, всичко друго е ПЪЛНЕНЕ НА ГУШИТЕ на ПРЕСТЪПНИТЕ ПОЛИТИЦИ...., но много скоро ГЪЗ, ГЛАВА ще затрие....

Туй е, все едно да разсяваш троскот, вместо да му удариш един "Раундъп"

не си агроном

да но не си агроном

".. че месец след като ги назначиха , тия служители на реда обраха една каса, и ги уволниха.." Това е, циганите изобщо не стават за интеграция. Циганите е родени за да крадат и убиват за другото не стават.

бях на 6 години, с прекрасно детство през 80те години в Люлин в апартамент на 1ви етаж и съседи цигани....не сме си заключвали никога вратата, никога не са влизали да ни крадат. каквото са идвали да ни поискат назаем - олио, захар...са го връщали....циганетата викаха редовно майка ми пред балкона, ако има боклук да ни го изхвърлят срещу нещо малко от нейна страна ката награда :)))) беше невероятен живот през 60те, 70те и 80те години в България, бяхме повече от швейцария на балканите... И не го крийте , ако обичате плъхове от дира, коментара, защото е самата истина и аз съм един човек, който има добро мнение за циганите, останало от съжителството ми с тях от тогава....днес ме е страх от тия хора и се чудя , чие дете или възрастен човек ще е следващата им жертва...

Отворете си очите широко-Циганите не са животни, а хора с бит по-различен от нашия. Детектива разбирам,че са имали Респект към милицията и Тодор Живков,ами тогава да се обърнат към бодигарда му -нашия Премиер.

По "плодовете" им ще ги познаете - дали са хора. Спорен е въпроса.

пише се антрополог какъвто ти не си очевидно и тука някой си преписва професии каквито няма

пише се антрополог какъвто очевидно ти не си

Чест и почитания А защо крадът ? А да се женят 13 годишни педофилия ли е или не ?

И какво предлагате А7А, всички да се съобразяват с тях и техния начин на бит и живот? И цял живот да им плащат детски, здравно осигуряване и каквото друго се сетите. Айде молим, стига толкова либерализъм и соросоизъм.

Не е до агресия бе човек. Това е нарочно прокарвана политика, ако още не си го разбрал. Същот осе случва из цяла Европа, под шапката на куманягите, които отдавна се мъчат да променят етническата структура във всяка страна, в която са барнали властта. Още през 1950-60-те и 1970-те, с десетилетия, куманягите опитваха да вкарват в страната секви извратеняци, разни африканци, виетнамци, народности от тогавашните съвеЦки републики, размножаваха циганите, саму и саму да нема българи! По косвен исведения (защото архивите са непълни) куманягите са избили в страната около 1 милион(!!!!!) българи, в периода около 1950-докъм 1960...........за да се задържат на власт.....отделно са изгонени от страната и са бегали като луди, разните осъдени от 'народната' власт.....току се чуеше за некой побегнал...поенкога се чуваше ако са го застреляли на браздата, а понекога човека успяваше да пусне некое писамце от далече..... Какво се правите на луди, фактите са извънредно прости - този геноцид срещу коренното българско население се извършва НАРОЧНО! и не от вчера! За да се стигне дотук, събитията са набирали инерция с десетилетия - и не се правете на улави, сички знаем кой избива българите и размножава циганите!

"да гласуват за една определена партия" - това е ГРОБ !

Както казвашу навремето баща ми-западът не решава проблемите си, той свиква с тях.

Един истински торквемада е решението или един истински нов мустачко в дойчланд.

Спират им се (законно) майчински, помощи, първи учебен ден, инвалидни... Разрушават им се незаконните постройки. И те се изнасят со кротце со благо и сос малко кютек къмту "толерантния" "запад".

И как ше стане това, като точно властта ги защитава и нарочно не прави каквото си требе. Първо требе да побараме властта, защото оттам идва безнаказаността на циганите, оттам е връзката, която толерира циганите. Избий хората във властта, те са предателите, които правът възможно размножаването на циганите! То нека да има родолюбец във влсатта като Арлин Антонов, пък да видим дали циганите ше получават цициалки ише се размножават! ПРЕДАДЕНИ СТЕ ОТ СОБСТВНЕИТЕ СИ ХОРА! НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ - ОЦИГАНЯВАНЕТО Е НАРОЧНО НАЛАГАНО ОТ ПРЕДАТЕЛИ БАЛХАР! САМИ СИ ГО ПРЕЧИНЕВАТЕ, ЧЕ ТОЛЕРИРАТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ!

Рядко ще се случи бивш милиционер да каже нещо умно. Браво на Маринов. Но явно няма интерес да се изпълни това което предлага. Българите са отписани като народност от западните ни партньори.

БОРИСОВ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗА ПОДКУПИТЕ ОТ СТРАНА НА СОРОС И МЪЛЧЕЛИВОТО МУ СЪГЛАСИЕ ЗА ЦИГАНИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

на плюещите комунизма им се показват коментарите, на другите говорещи истината, им се крият мненията ....ало дираджии , какъв , вие сте по зле и по-злобни и от севернокорейското прасе по дикатура във вашия скапан фейк сайт

Дир има политическа поръчка ако още не си го разбрал. Иначе за какво че кебичат тука датрият и редактират, че и заплати да им плащат, ако не е за да манипулират в точно определена посока. Което е смешно, защото сички знаеме фактите, и никой не може да бъде излъган. Просто сблъсъка показва до каква степен дираджиите са предатели на народа, както и хората зад тях, дето им плащат заплатите да въртят мелницата на скудоумието.