Биячът от ”Тракия” със своя версия за побоя

57-годишният Цветан Петров, който бе задържан и обвинен за побоя над бременна жена и приятеля й на АМ "Тракия", разказа своя версия за случилото се пред съда.

Обратно в новината

Коментари - Биячът от ”Тракия” със своя версия за побоя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновни са всички и от едната и другата кола. Никой от журналистите не знае истината. Не може с лека кола да затвориш три платна . Просто и ясно е пресвяткане с фарове обидни жестове и спиране да се доказват кой е по големия бабаит.И за двете страни трябва да има наказание.

Да не би да са бързали за операция на счупена челюст?

Как така става, че тези, които много бързати трябва всички да им правят път, все имат по някоя друга минутка за бой.

Абе и мен така един ме задмина че съм бил бавен па би спирачки след това пред мен да се направи на оборотен., но не мина и 100 м за да се набие в задръстването и спря, и аз спрях зад него и нарочно го потпрях с колата да видя за каде толко бърза като е задръстване навсякаде,тоя откачи и излезе от колата на бой,аз излязох също свитнах мо една плесница докато се накани, фръкнаха му очилата и той по живо по здраво айде пак бешком към автомобила

Единственият начин да спрем Имбецилите по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Алтернативата на беззаконието по пътищата

абе хора , ако полицията си е на място - никой няма да смее да "шукне" в тая малка държава, където всичко се знае. От там трябва да се започне, не ние да изземваме/изпълняваме функциите на държавните органи

Тоз чичак не ми прилича на бияч... ама знае ли човек ,всякакви ги има.

Пътували двама братя към София за операция. Една кола пред тях карала бавно, а те бързали. Успели да я изпреварят, но вместо да продължат напред и да стигнат навреме за операцията те решили да дадат урок на бавнокаращия и той никога повече да не препятства бързащи към болница хора. Той не знаел, че те бързат, и им забил няколко крошета с което им осигурил много бърз път към болницата. Лека нощ деца!

СПОРЕД МЕН МЛАДИЯ ЛИГЬО ДИХАТЕЛ Е УДАРИЛ И СЧУПИЛ ЧЕЛЮСТА НА СТАРОТО КУЧЕ И ВИПУСНИЦИТЕ НА БНА СА ГО ПУСНАЛИ ДА ПЛУВА КРОЛ ПО АСФАЛТА :))) .... АЗ АКО БЯХ ЩЯХ ДА СЧУПЯ ЕДНО БИЧМЕ САП НА ГЪРБА МУ :))

"Далеч ме жени, мамо, лесно да се хваля" - та и твоята ...

спре ли пред мен ТАКА ,направо да идват роднините МУУ да го прибират .съд и адвокати ЗАБРАВИ няма такова нещо.

Мноого интресно! Значи, мръсникът с бременната приятелка не давал път, нарочно им пречел да го задминат. После ги принудил да го задминат, да му препречат пътя и да слязат от колата и да ударят и бременната му приятелка. След което ги подгонил и ги принудил да избягат с автомобила си. Всичко това, разбира се, с единствената цел да ги пребие и да се покаже мъж.... Естествено не пропуснал да си осигури и разкъсно - контузна рана на главата. Сигурно е накарал бременната да го удари, след като е пребил невинните хорица. Ех, мъкааа адвокатска!

ами не знам докога ще се циганим ,ама на някои хора много им отива .най-вече на тия от бг елит !нали такива като тях спасиха 50 хиляди мошеника преди 73 години !?

Най-вероятно е бременната жена да е нападнала беззащитните 57-годишни братя, които от страх за безценния си живот са направили неуспешен опит да се защитят, но не успели! Бременната жена им засякла колата на двамата сиромаси, слязла е, надвила ги е горкичките и ги е напердашила!

Звучи правдоподобно, след като имат средни телесни повреди, а другите леки не е логично обвинението.

А какво стана с онзи дрогирания бургаска батка, дето беше спрял цял автобус, а караше мерцедес с немска регистрация?! Даваха го 3 дена по новините и накрая - потулиха случая.

Той и оня гербер от Добрич със суджуците излезе със "своя версия" в смисъл "кой, ааз?! клевета! бсп ... цацаров ... тее ..." и т. н. Та и криминалният "бияч" от Тракия е от същите семки никнал ... Обаче относно суджуците главният пожарникар овреме се усети, че по-добре да гасиш огъня, преди да се е разгорял пожар по всички правила и професионално духна анблок гербешкия екип в Добрич. А на Тракия хептен кокошкарска работа (в Добрич не е "хептен"). Битият - бил, побойникът - в болница ... Ясен случай ... Да се оправят адвокатите - 5-6 години и белим приключат делата.

не го грозят две години затвор, ако лъже. защо, тогава да не лъже и да не прави всички на маймуни!? на този ли трябва да му пука, че прахосва времето на съда, съответно парите на данъкоплатците????

Ако тия двама братя са били бити, защо не са сигнализирали в полицията а са се изнизали като пръдня? В края на краищата те са спрели колата на момчето и момичето и единия е полуил каквото е търсил. Жалко че на другия му се е разминало.

" По думите му, двамата с брат му бързали към столицата за операция" Бързаш за тая операция и междувременно засичаш някого да се биете на магистралата.В България всички намират време за един хубав бой за развеселяване.

ДЯДКИТЕ Е ТРЯБВАЛО ДА НАВРАТ И ЕДИН КЛЮЧ ЗА ГУМИ В ХХХХ НА МЛАДИЯ ТЕЖКАР И ДА ВЪРТЯТ ДОКАТ ПОЧНЕ ДА СЕ МОЛИ ЗА МИЛОСТ :))

Тия, които много бързат за собственото си погребение, с удоволствие ги пропускам.

Уви,не всички се размазват навреме и досаждат ощ известно време на нормалните хора.

И защо някой, който кара бавно, трябва да го засечеш и да тръгнеш да се биеш с него. Веднъж се прибирахме и турбото се скапа. На Витиня колата повече от 80 не можеше да вдигне.

Познато - минава в авариен режим, не можеш да вдигнеш повече от 80 км/ч и повече от 2000 оборота. Задминаваха ме лади мой набор, свиреха и ме псуваха. Как мислите че щях да реагирам ако някой ме засече и тръгне да ме бие? За бременната жена - без коментар за агресията към нея...

От къде се разбра кой кого е накарал да спре? От къде се разбра кой е започнал боя? Младият тъпак е карал в лявата лента, щото "е голем пич" и може да си кара където си иска. Дъртаците са го настигнали и са светнали, свирнали или там нещо друго от селските номера на "бързащи" селяндури. Младия е дигнал адреналина и е казал нещо от рода: "Тия пъ на кви ми се правят на МЕН!" Бременната до него е вметнала и тя нещо за повече драматизъм. И понеже и едните и другите са били прости, нагли и арогантни селяндури, са спрели да "се разправят". Това, което обикновенно минава с няколко псувни и ръкомахания, този път е стигнало да юмруци. Явно са били корави селяндури и дъртите и младия. Бременната е обикаляла наоколо и е правела театъра пълен. От тук нататък нещата вече са зависели от журналистите, които като чуят в едно изречение съчетанието "бой на пътя" и "бременна жена" се възбуждат страшно и започват да фантазират смело. Новините се появяват, публиката изпада в истерия и вече истината няма никакво значение...

Ако е истина, че братята са със средни телесни, а момчето с леки, то ще се радвам изключително много! Спрели тарикатите да се правят на мъже, а отнесли шамарите! :-):-):-)

Aбе нещо не схващам. Уж бързали, пък натискали другия, спрели за да се саморазправят и се забавили многократно повече от 3-те секунди забавяне. В случая очевидно не са бързали, а са нарушавали закона и са търсели с кой да се заядат и сбият. Дрогари.

В София дори по кварталните улици коли профучават с висока скорост.Защо не се сложат знаци с колко километра е разрешено и това да важи за всички?!

Карам бързичко.На магистралата поддържам около160 въпреки това когато някой ме наближи отзад веднага му давам път.Това е винаги срички се пропускат давал съм Пит и карайки с 190 км в час,ако искаите вярвайте?Но като карам с 40 пак пускам всички.Е да има такива които те изпреварват само за да застанат пред теб.Заставаш зад тях и ги изпреварваш това е.Дава се път на всеки не се разсъждава ама тоя къде бърза пред мен има сто коли,следват завои ,вали сняг и т.н.Винаги се дава път и това е за вашата собствена безопастност скупи селяни.Моля ви пазете се че ни останахте само вие и ромите

Браво! Така и трябва да се кара. Все-пак при 160 малко са тези, които могат да те изпреварят, сигурно 3-4 автомобила за пътя Бургас-София. Обаче много те засичат с тази скорост, предпочитам 140 или 130. 190 колко време поддържаш?

Карам 160 170 като изпреварвам само или когато се разсея,понякога скоростта не се чувства,Но в пет минути които карам с 190 са ме изпреварвали факт.Иначе да 10- 20 коли ме изпреварват София Бургас но повечето после пак ги изпреварвам.зтотал по малко от 10.Като ми

На боклуци като тебе пожелавам с чиста съвест да изхвърчат от пътя и да умрат на място, но без да причиняват невинни жертви.

Въпросът е дали и двете коли са спрели за да се разберат като мъже или едната е притиснала другата към мантинелата. Вина има този, който е предизвикал спирането.

Да бе, да. Жертвата я свалили на земята и я ритали и няма наранявания, а биячите със средни телесни повреди. Впрочем масово комплексари блокират коли и им пречат и като шарят пред тях между лентите и с увеличаване на скоростта, когато ги изпреварват, колкото да се прибереш зад тях и веднага връщат газта. Това е същата боза ала Тодор от Враца и мутрите, които го били до издъхване!

E наистина си много тъп. Къде видя да ти пречат нарочно по магистралите. Вс епак шофирам с малко над разрешеното и нямам спомен някой да ми е засякъл джипчето с умисъл. А, че дъртите /май бяха и криминални/ са го отнесли - е и аз не бих простил да ме засекат и да скочат на мен и семейството.

Истината е, че мнозина селяци си мислят, че имат право да не пропускат бързащия. Докато не им се случи на тях да бързат, разбира се. Познавам лично такива, за които е ОК да за затворят столично кръстовище, щото са притеснени, че детето им повърнало на задната седалка, но готови да леят кръв ако някой зад тях бърза. Но е така - човек лесно излиза от селото, но селото излиза трудно от човека.

Какво значи бърза? Да не е линейка или пожарна? Има си ограничение на скоростта и това е. Я опитай да присветнеш или да натискаш някой пред теб на немска магистрала

А бе и ти сигорно си от селско потекло ама айде,...иначе за протокола тази история ми намирисва , като тази с други братя наречени понички.

Истината е, че много селяци си мислят че имат право да бързат със скорост над допустимата. Аз карам на магистралата с максимум 140 дори и когато изпреварвам. И не си позволявам да карам с повече дори и ако някой отзад ми се залепи и до бронята. Боклуците като тебе, които нарушават закона по пътищата в една нормална държава са по - ниски от тревата

И за гробищата да е бързал,задминава отдясно и продължава.не трябва да го бият.

Добър късмет са имали двамата братя,бързали за болницата.Не са закъснели нито за опера нито за театър...Така 2 в 1,хем за"операция" хем за челюста а можеше и 3 в 1 ако оня имаше някоя ютия....

Затова в Русия всяка кола си има видеорегистратор на предното стъкло, някои и на задното! И много камери навсякъде - в градовете на всеки вход, на всеки магазин, ресторант, вътре в магазините ... И за всеки спор веднага се представя и клипче - вижда се ясно кой какво прави, как започва всеки бой, кой кого преследва, засича и напада! Тубата е пълна с техни клипчета, а тяхното ДАИ - контрола по автотранспорта, ги следи ,дори повдигат обвинения на разни тарикати, които сами си снимат подвизите по пътищата ужким на майтап, но накрая се оказват призовани да се явят и да дават обяснения, глоби да плащат, и до затвори се стига! Наскоро имаше един клип, който беше показан и по Първи канал на тяхната ТВ - един горд баща пуска петгодишния си син да кара кола по междуградско шосе, където минават ТИРове, много коли, микробуси ... Детето е в лек ужас, но държи волана, а родителят му коментира гордо и го поучава, че не трябва да отстъпва пътя на разни, че трябва смело да изпреварва ... И сам си качил клипа в мрежата да се изфука! Малоумник! Завършват в полицията - "ела, че ми трябваш!" И ефективно наказание по бързата процедура! А зимата имаше запис на една майка, която вързала за Аудито си шейничка с дете и го влачи по шосето ... Сниман от следваща кола, където хората се изправили на нокти - зима, хлъзгав път, може да поднесе и шейната да попадне под нейната кола, или под тяхната ... Също веднага я намериха и глобиха яко!

Глупаци се руските ДПС-ници! Нямат ли си друга работа, ами да наказват по видеоматериали, от които не са настъпили вреди? Пък и със сигурност не е законно, поне през съд трябва да мине. Толкова много груби, пияни нарушители има на пътя, те седят в интернет. Мутренски произвол се нарича, не си изпълняват функциите и тормозят гражданите. Нашите се учат от тях, подсъзнателно.

Или май бяха "гибони".

Хм, понякога закъсняват с наказанията дори! Много голяма популярност доби и още един клип - с някаква мацка, нафукано младо парче, която редовно си слагала клипчета от вътрешността на колата - модна музика дъни, тя се гримира, шегува се, яде бонбони, пие кафета и други неща ... и лети с висока скорост, показва и километража... Тъкмо почнали да я търсят по данните за канала - и се появил последният клип, щото нали уеб-камерите пращат картинка направо в мрежата, на адрес, за който са закачени - завършва с кървища, кратък вик, сплескани ламарини и забит волан, а ръката ѝ просто виси безжизнено от прозореца ... Летален изход при поредната изцепка! Май щеше да е по-добре да я бяха намерили и одрусали яка глоба преди да така зрелищно да завърши редовните включвани с подвизи по шосетата?!

Това някой пред теб да кара по-бавно отколкото ти се иска го има само в България . Щом си отзад се съобразваш със скоростта на предната кола........ако не ти харесва от 3 до 5 условна

Много точно казано! Смешно ми е обаче, как всички наши тарикати като идат в чужбина карат по ниско от тревата.

Значи те бързали за операция (къде стана ли ясно) и понеже човека карал бавно според тях и не ги пускал да минат, те взели че го засекли, спрели и почнали да се бият. Мнооого интересно оправдание

Задължителни видеорегистратори във всички коли! Записите да бъдат приети за доказателствени средства пред съда. Бързо производство. Няма как пътищата да са покрити на 100% от камери на КАТ.

Не става, нали на половината записи ще има нарушаващи политици и полицаи

Излиза един млад човек от колата си и вижда пред себе си двама мъже, при това не слаботелесни. И отива да ги търкаля. Логично, няма що! Ама за малоумници!

през цялото време си мислех, че точно това е станало...има страшно нагли психопати коити се дързат нагло и арогантно, да показат че пътя е само за тях и не им пука че зад тях с часове мога да се образуват колони...това е също толкова агресия , колкото и мутренсккото - мръдни се да мина, бе!...версията на жертвите е просто смешна, поне по начина разказана от медийте...но нали сме затчпяваща нация с нагли управници , които се научиха да ни "продават" всякакъв bullshit и ние да си мълчим, такива ще са резултатите...дано да не съм прав, ама засега познавам...много искам някой свидетел да каже какво е видял...ама от къде ще се намери такъв?!?!

Умнико те тия "психопати" често спазват ограниченията на скоростта. И как твоите хубавци са се озовали спрели до тях и биещи се на магистралата ще кажеш ли?

Рано или късно човек си намира майстора;) Между другото, нали знете, че НИКОГА няма да ви оперират - от колата на масата. Планираните операции изискват болничен престой и подготовка. Спешните операции НЕ СА В КОМПЕТЕНЦИЯТА НА ПАЦИЕНТА и няма как дядките да са знаели,че са за операция, че да бързат;)

Шопе, шопееееее, шопе :)))))))

Вижда се, че нещо историята куца. Явно и "битите" не са стояли мирно. Така че според мен трябва да има адекватни присъди за всички!

ами трябва да знаем кой, къде и защо пътува - верно може да бързат за операция - непростимо!!!

За операция на челюстта, която са му я счупили при сблъсъка? Мислиш ли, че младеж с бременна приятелка би се нахвърлил върху двама мъжаги? а те май са и криминално проявени.

В тази история едно не се връзва. Бързали за операция, а спрели да се разправят. Но няма да се учудя и онзи "известен бизнесмен" да е отвръщал. Ама като а ги набили, после кой има повече връзки. Няма да се разбере истината!

Ами как - те са на по близо 60, а нападнатия от тях на 30. Налетели са на когото не трябва. И добре, че е било с юмурук, щото аз при такива случай слизам от колата с брадва в ръка. Не е голяма, и е много удобна за хващане при металната част и ползването на дръвената дръжка за тояга. Ама винаги мога да я хвана и за дървената дръжка. Винаги съм с едно наум дали на среща оня няма да е с пистолет. Просто двамата са спрели другата кола. Значи много бързали за операция в София, но имали достатъчно време да засекат другата кола и да почнат да се разправят. Сега да си изяснят - бъзали са или са имали достатъчно време да се разправят.

Единственият начин да спрем Имбецилите по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Алтернативата на беззаконието по пътищата!

Карам със 120-140 присвяткват ми ''летящи'' пускам ги само когато мога, без да рискувам да се забия след някой тир каращ със 90-100 по някой баир например. Обаче после гледам като влезем в София задръстването , тези които са ме изпреварили и карали със 150-160 , на втория светофар са до ,или зад мен:) И от какъв зор летите по виадуктите като след това пак сте ''капо'', бе слабоуми?:)))

Точно! Заради такива глупаци стават катастрофата. Колата е да се кара с удоволствие и най-вече безопасно. Искам да видя,този летящ със 160 км като му се раздроби предната гума, на какво ще изглежда после. На купчина плазма, сополи и много ла.на.

Спокойно, изтрий си сополите! Спукана предна гума сега, не преди 20 г, води до плавно намаляване на скоростта и отбиване вдясно за смяна на гумата. Останалото са твои фантазии.

Преди години имаше една поредица Истории с неочакван край :) Тази е такава :)

Стига сте бързали, чичаци такива. Направихте "Тракия" отвартителна за каране. Притеснявате ме с тея несъобразени скорости и други като вас ще плачат, чичаци плешиви. А брат ти да яде сега със сламка 6 месеца, като е голям боксьор.

Тоя 31 годишноя за да спре ,е имало поне 20 - 30 километра каране, засичане, зъбене, закани и прочие простотии. Няма как да не са карали изравнени и да са ''уговорили'' спирането. Иначе не виждам как при 3 ленти на магистрала/заедно с аварийната/ една кола ще ме принуди да спра?! Помислете го това:)

Повярвай ми - има как!! Имах подобен случай миналата година на 67-ми километър към София. Карах с около 120-125 изпреварвайки в крайна лява лента и един подобен ИДИОТ се опита да ме прескочи. Като приключих с изпреварването и са прибрах в дясната лента този същия застана пред мен и започна да ме изтиква към аварийната. До спиране не се стигна но бъдете сигурни че не е невъзможно. Припомням случая на околовръстното под Бояна!! Определено и с 200 % сигурност ако отново попадна в такава ситуация и се наложи да спра гарантирам че ще газя което е пред колата без да ми мигне окото!!!!!!!! Тогава направих клип по време на събитието, обадих се и на 112 - ефект нулев или казано иначе - ПОЛИЦИЯТА НЕ НИ ПАЗИразчитай само на себе си! Затова пак ви казвам - ще мачкам! Сполай ви и успех!

Като спре пред теб и слезе - газ и пак тръгваш. Този нека се качва пак на колата , да ръчка да те гони. Пазиш самообладание, усмихваш се на кретена,помниш му номера и да не ти пука!

Щом изпреварваш в крайна лява с 120 по твои думи,а сигурно са били 80,си потенциален убиец при ограничение 140 изкачаш пред някой като охлюв и си мислиш че си прав.Изпреварването се извършва за минимално време с максимална скорост след като си се убедил че платното за изпреварване не е заето.Аман от некадърници които дори не разбират колко са опасни.Но по страшното е че имаш само плюсове.

sawo

Понякога и биячите ядат бой, адвоката явно не знае, че е възможно такова нещо :) 60 годишни дядовци, а се държали като 20 годишни пубертети... Сега ще има да се чудят защо хем са бити, хем в затвора лежат...

Да бе, не знае.... Обръща минусите в плюсове:) Така и така му е счупена челюстта, поне да го използваме този факт.... Няма по-големи лайнари от адвокатите.....вЕрвай ми.....:))

"Как се оказват биячите с по-големи наранявания от жертвата?". Ми много лесно. Тия двамата братя са лекета, но са си намерили майстора.

Ако правилно съм разбрал, брата са го оперирали по спешност - хахахахах