Цацаров: Депутат от ГЕРБ иска 4 т суджук от името на Борисов

От 2012 година досега депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е упражнявал натиск с цел определени облаги, използвайки името на премиера.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Депутат от ГЕРБ иска 4 т суджук от името на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той е бизнесмен, лидер на ГЕРБ в Добрич - С ЕНДА ДУМА ПОРЕДНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУК

за няколко години. И да заплати присвоените суджуци на четворна цена. Но как не се намери един да попита как Нинова приватизира Техноимпекс като главен изпълнителен директор и Техноекспортимпорт като Председател на Борда на директорите на Техноизпортекспорт - занимаващ се с търговия на дрога и наркотици при Тато.

За да рекитираш бивш служител на мвр е необходимо да имаш данни за това. Тези данни се получават от самото мвр.В Добрич отдавна се говори за изчезнали граждани от самата сграда на полицията.Този линк писан от "info"е точен:Въпрос към Цацаров: Ще се разследват ли действително и както трябва й ще бъдат ли изправени пред съда и посочените по-фолу длъжносгни лица: "Според него в Добрич се е оформило "корупционно каре" от Румен Иванов - народен представител, Желязко Желязков - областен управител, Живко Мартинов и Иван Иванов - общински съветници в Добрич, КОИТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАЛИ С ТЪРПЕНИЕТО НА ДОБРИЧЛИИ ПОД ШАПКАТА НА КЪРТИЦА Тошко Тодоров - сега зам.- шеф на НАП. "ТЕ ПРАВЯТ СХЕМИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА СРЕДСТВА ОТ ОБЩИНСКИЯ И РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ!?!!!?!? the По-лошото е, че са започнали да притискат бизнесмени. Сред тях са и по-малки арендатори, обработващи от 20 000 до 50 000 дка земя. Те са били заплашени, че няма да си получат субсидията, ако не се отчитат по съответния начин", заявява тогава Костов."

Еми извинявай 5 години тоя да седи в Герб. Ало... осрахте се. Сички сте такива изглежда. Оправете си партията че ще си отидете.

После се чудите как цецка пее наядена и ошиянена от такива ''подаръци'' на аванта цъфнал герб..Ами направо вече взе да връзва като го гледам тоя ''герб'' та захвърли филиите с мас и мина на суджуци. Какво падение каква гавра с българската ''стабилност и демокрация'' - 4 тона суджук с еленско и телешка кайма и филе за донаждане

ГЕРБ =на Организирана престъпна групировка.

Преди години един депутат беше откраднал олио за 40 000 лева по същата схема,тези са тотални престъпници ,а не представители на народа!

Когато депутата в други държави изнудват и крадат , то те присвояват дялове от хеч фондове ,технологии,био-технологии ,произведения на изкуството ,идеи , а тук нашите родни гащници -суджуци .Ама ,че българска мизерия и простащина,само за андрешковщината ,трябва да бъде изгонен.Хвърля тъмно петно върху крадливостта на народните избранници, направо ги злепоставя , та те могат да крадат десетки милиони , при това съвсем безнаказано.Чрез държавни поръчки по космическо завишени цени , чрез фалшиви ремонти , които не са се случили , но парите барабар с тези от анексите са усвоени.Само човек като види аграрната му физиономия разбира ,че нищо иновативно не може да измисли ,освен суджуци , е пак добре ,че не е царевица или картофи

Абе суджуци, калинки, апартаменти и т.н., тоя тумор герб не е ли време да го забранят със закон? Намирисва ми на севернокорейски салам вече. Па уж демокрация. Де я виде?

Цецо ква е тая врява тука чакам тира със суджука ще го постигнем във фейсбука за наслука .ЦЦ към Бойко;Шефе Живко май е сгазил лука какво ми пука е ще кажем че еза наука

Лека нощ суджучета , утре ще ви правим на сандвичи.

Ся ще му яде на Бочката суджука, тоя калъф нагъл!

КАФЯВИ ГРОЗНИ ГЕЙБЕРАСТИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИМИТИВНИ.

Най-добре тоя да си признае колко е платил за да стане депутат от ГЕРБ, на кого и с какви обещания. За Пожарникаря дочухме, но не се разследва (300 000 долара, дадени от Сретан за да стане Главен Секретар)

''Общо 4 000 килограма суджук, 60 килограма телешка пастърма и филе "Елена". Колкото и смехотворно да звучи това, въпросният суджук предоставян на четири пъти по един тон е на обща стойност 45 хиляди лева. Доколкото е видно от материалите по проверката е изготвен по специална рецепта, която включва и еленско месо и по думите на народния представител, е предназначен лично за министър-председателя", посочи Цацаров. Всички четири тона са били извозени с бус на народния представител до помещение, където самия народен представител е организирал сушенето на суджука.''

А така.... Какво беше? "Обещал съм на Бирата да не го пипам". Човека си замина при съмнителни обстоятелства в хотелче. Баш мутрата рекетира всичко! Още какви неща се въртят бедна ви е фантазията. Но няма да се стигне до мутрата. Все такива бушони като този ще изгарят. Месяря сега да внимава да не отиде при бирата принудително... Мутрата Борисов не прощава!

утре ще вляза в банката и ще поръчам от името на премиера 4-5 милиончета за спешните нужди на герб .ако ми откажат ,ще се оплача на цацата !

Закъснял си драги, Цецо мина преди тебе.

Основният проблем е, че нито един суджук не е стигнал до премиера ....... но в същото време не се уточнява дали парите от продажбата на суджуците не са го достигнали....... а като се замисли човек всичките ни политици от всички партии са за едно място от затворен тип дето всеки ден да ги спохожда по един цигански суджук отзад.

Обе тоя е закарал суджука да го суши в някаква стая , какви ги бръщолеви хамсията от Прокуратурата.Суджука е бил суров.

"че е включен в списък с лица, които трябва да подпомагат политическата дейност и ако не го направи, ще понесе неблагоприятни последици." Значи тоя с мезето предаде четата... А Цацаров ще се разрови ли за да види кои други фирми са включени доброзорно в списъка с местни спонсори?

Какво дири тоя боклук в парламента? Този негодник вече трябваше да е излежал присъдата си за кражба на ддс от преди 7-8 години.

Можете ли да посочите някой в парламента дето да не е боклук ? Аз поне не се сещам!

Сега си имаме СуджукГЕРБ....Радост в къщи. Започва и тютюнгейт. Цената на всички цигари отново скача. Ще наблегнем на сивия сектор,но те са и там. НЕма живот.

Еее, явно не четете, цитирам: "Главният прокурор уточни, че на 4 пъти Мартинов е поискал от съответния търговец да му бъде предаден по 1 тон суджук, на обща стойност 45 000 лева, като по думите на депутата стоката била предназначена лично за Бойко Борисов. Проверката е установила, че дори и един суджук не е достигнал до премиера. " И? Проблемът какъв е? ДО ПРЕМИЕРЪТ И НЕГОВАТА ПАСМИНА НЕ Е СТИГНАЛ И ЕДИН СУДЖУК!!! Момчето не се е издължавало правилно и на когото трябва!

От къде Цацаров е сигурен,че до Борисов не е стигнало и едно парче суджук,след като не е започнало още разследването?Ами ако вместо суджук е получил пари от продажбата на суджука,кво прави прокуратурата тогава?А този майстор на суджуци дава ли се сметка,че може да свърши като Мишо Бирата и с кой акъл е бил барабана за тези суджуци,да го питам аз него?

''Суджук'' Партия няма само от магистрали да лапа , требе и суджук. Леле мале като чукнем у Гуглето ''суджук'' и що излази - дебелата хамсийка от Прокуратурата.

След победата на Комунизма: Словестния ОНАНИЗЪМ---като тоя на info---ще бъде строго забранен!:))))...... Конкурсите за модератори по интернет сайтовете----ще се провеждат в ДИРЕКЦИЯ НА МИЛИЦИЯТА! :)))))))

Въпрос към Цацаров: Ще се разследват ли действително и както трябва й ще бъдат ли изправени пред съда и посочените по-фолу длъжносгни лица: "Според него в Добрич се е оформило "корупционно каре" от Румен Иванов - народен представител, Желязко Желязков - областен управител, Живко Мартинов и Иван Иванов - общински съветници в Добрич, КОИТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАЛИ С ТЪРПЕНИЕТО НА ДОБРИЧЛИИ ПОД ШАПКАТА НА КЪРТИЦА Тошко Тодоров - сега зам.- шеф на НАП. "ТЕ ПРАВЯТ СХЕМИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА СРЕДСТВА ОТ ОБЩИНСКИЯ И РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ!?!!!?!? the По-лошото е, че са започнали да притискат бизнесмени. Сред тях са и по-малки арендатори, обработващи от 20 000 до 50 000 дка земя. Те са били заплашени, че няма да си получат субсидията, ако не се отчитат по съответния начин", заявява тогава Костов."

През 2011 година Кирил Костов, член на общинското ръководство на ГЕРБ в община Добричка, демонстративно наряза с ножичка членската си карта с мотива, че е крайно разочарован от политиката на националното и регионално ръководство на ГЕРБ. "В ГЕРБ има страх, интриги и натиск към всеки, който дръзне да каже това, което мисли. Въпреки многократните писма до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, нямаше никаква реакция от София. В Добричкия регион стотици бизнесмени и граждани са давали пари на ГЕРБ, но ги няма в списъка на дарителите. Никой никога не е давал отчет за събраните и изхарчени пари по време на изборите", съобщава тогава Костов. Според него в Добрич се е оформило "корупционно каре" от Румен Иванов - народен представител, Желязко Желязков - областен управител, Живко Мартинов и Иван Иванов - общински съветници в Добрич, които злоупотребявали с търпението на добричлии под шапката на къртица Тошко Тодоров - сега зам.- шеф на НАП. "Те правят схеми за източване на средства от общинския и републиканския бюджет. По-лошото е, че са започнали да притискат бизнесмени. Сред тях са и по-малки арендатори, обработващи от 20 000 до 50 000 дка земя. Те са били заплашени, че няма да си получат субсидията, ако не се отчитат по съответния начин", заявява тогава Костов.

Браво, ма!:)))( Ся ---събери две и две ---и виж , твойте десни---какво точно представляват!?:))))( .... пък за ристо иванов----ти кажи!:)((((

Недей да говориш (пишеш) глупости, ако обичаш. шъ тъ замола. Знам, че ти (ви) е трудно да вденете и за да си обясните и разберете нещо използвате само клишета и познати си рамки в мисленето, респ. приказките, опростявате го и го банализирате, за да го стоплите, но понякога нещата не са това, което ви е в тиквите. Аз не съм нито ляв, нито десен и приемам за лична обида да ме класифицират в нея ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ПРИНЦИПНО НЕ Я ПРИЕМАМ. ТЪПА Е! Това еьно! Второ - ако все пак трябва така да си обясняваш нещата, за да ги вденеш, то аз определено схм повече "ляв", отколкото "десен", поне по икономически (и политически) предпочитания, Й МНОГО ПО-ЧЕСТО ЗА ТОВА СЪМ ОБВИНЯВАН И УПРЕКВАН, макар че има неща и в "левите", които силно не приемам, не поне по начина, по който са представени и аргументирани. Второ - да ме приравнява някой с определени конкретни лица, дори и много полижителни, и особено политици, и то с България Е ТЪПО ДО ХУМОРИСТИЧНО! НО ТОВА ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМАМ ПРЕДООЧИТАНИЯ, или ако щеш - ЛИЦА, КОИТО НЕ ПОНАСЯМ И МЕ ОТВРАЩАВАТ И ТАКИВА, КОИТО ... ПО-МАЛКО НЕ ПОНАСАМ:), ако така ще ти е по-лесно да вденеш! И ТРЕТО. но не последно, а всъщност първо в случая- Борисов и ГЕРБ ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ СА ДЕСНИ! НЕЩО ПОВЕЧЕ - в България в момента ДЕСНИ ИЗОБЩО НЯМА (дори и БДП и ДОС олигарсите и крадците НЕ СА РЕАЛНО ДЕСНИ - те ПРОСТО СА КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!!!(, и НЕ МОЖЕ ДА ИМА КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ, и мога да ти обясня защо - говоря за АВТЕНТИЧНИ ТАКИВА! С ДВЕ ДУМИ - БАЙ ХУЙ И ГЕРБЕРИТЕ МУ СА ТОЛКОВА ДЕСНИ, КОЛКОТО Е ДЕСЕН ЛЕВИЯТ МИ ТАШАК! И ГОЦЕ, ДОГАН, ГЕРГОВ, В.Златев,....

И не ми говори за събиране и изваждане точно на мен, защото аз съмизмислил математиката - отвори си учебника и ще разбереш!

За два мандата депутатът от ГЕРБ нито веднъж не се изказквал от парламентарната трибуна! Кой е депутатът суджук Живко Мартинов? Държал под контрол целия Добрич! 21 юли 2017 14:56 Общински ръководител на ПП ГЕРБ Добрич. Според сайта link Живко Мартинов е кум на директора на дирекция Поземлени отношения и комасация в Министерство на земеделието и храните (МЗХ) Стелиян Митев, който беше даден на съд за престъпление по служба Ето какви хора решават съдбините на България днес! Живко Мартинов, на когото прокуратурата поиска сваляне на имунитета, е роден на 3 януари 1964, инженер по професия и е за втори мандат депутат от Добрич, избран от листата на ГЕРБ. Един от немите депутати в парламента, които се използват само за натискане на бутоните при гласуване. Според сайта на Народното събрание за два мандата Живко Мартинов нито веднъж не се изказквал от парламентарната трибуна! Участва в пет групи за приятелство и в две комисии: за храните и за водите. Общински ръководител на ПП ГЕРБ Добрич. Преди да стане народен представител Живко Мартинов е бил член на общински съвет град Добрич. Член на постоянната комисията по Териториално развитие, жилищна политика и строителство и постоянната комисия по Спорт и младежки дейности в общински съвет гр. Добрич. Според сайта link Живко Мартинов е кум на директора на дирекция Поземлени отношения и комасация в Министерство на земеделието и храните (МЗХ) Стелиян Митев, който беше даден на съд за престъпление по служба. Според обвинението Митев като шеф на земеделската дирекция в Добрич е позволил на баща си да направи частен плаж в Кранево, като е разпореждал извършването на фиктивни проверки. Статия в Капитал от 2013 г. свързва Живко Мартинов (по това време общински съветник) с голям проект за вертопарк край Дуранкулашкото езеро, който предизвика притесненията на еко организации.

Депутатът от ГЕРБ държал под контрол целия Добрич, оказвал влияние на полиция, частни търговци, прокуратура и държавни дружества. Според обвинението, което представи днес главният прокуро Сотир Цацаров, депутатът от ГЕРБ се сдобил с общо 4 000 килограма, 60 килограма телешка пастърма и филе "Елена", притискайки търговец, че суджукът е за министър-председателя. Освен това депутатът Мартинов упражнил натиск и върху служител на МВР - принуда - за анулиране на фиш, издаден на шофьора на народния представител, - за незабавно освобождаване на товарни автомобили с незаконно придобит пясък, - за запозване на натиск върху лица за закупена от народния представител пшеница Депутатът Мартинов оказвал натиск и върху окръжния прокурор на Добрич да бъде оневинен бивш заместник-министър, предизвикал катастрофа с двама загинали. Натиск е бил оказван и върху експертния състав на полицията за оневиняване на извършителя Мартинов оказвал натиск и върху ръководители на държавни учреждения да бъде уволнено определено лице,

Мартинов е оказвал натиск и върху полицай. Депутатът искал прекратяване на проверка и освобождаване на задържани автомобили. Според официалната информация от партия ГЕРБ, Мартинов е съдействал на старческия дом от село Ведрина за настаняване на възрастни хора в болница за лечение, а също така и за закупуването на нов скенер за МБАЛ в града. Мартинов е направил дарение от 500 лева за лечението в Германия на малкия Алекс и е получил благодарност от Асоциация Малките ангели, които имат за цел да подпомагат финансирането на лечението на деца в нужда. Със съдействието на депутата Общинският съвет в Добрич ще гласува и социална пенсия на майка на дете с увреждания, за което се е грижила и няма необходимия трудов стаж. Мартинов се е срещнал и с граждани, които имат проблеми с отчитането не електроенергията и е поел ангажимент те да бъдат решени. Народният предсдтавител е съдействал и пред Морска администрация за регистрацията на риболовно корабче.

Вярно е. Този мизерник коли и беси в Добрич.

Бйкооо. Значи,тая шия не ти е от туршия а тази осанка ти е от луканка.

ГРОБ и цвцв да се стягат, че нема ли суджуци, нема и ромски гласове, оттече изборната победа в Добрич!

:))) Цацаров е открил, кой е осигурявал суджука на Партията. Сега, като го приклещят Живко суджука, той ще изпее и кой е осигуряващият вината и ракията на Партията. Стана като в бразилска сапунка - Робинята Жизаура и суджука... :)))

Ще "изпее", ама после да не занесе суджуци при Бирата...

"Освен това Живко Мартинов ОКАЗВАЛ ВЛИЯНИЕ НА ПОЛИЦИЯ!!!, частни търговци, ПРОКУРАТУРА!!! И ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА!! Живко Мартинов ОПИТАЛ ДОРИ ДА ОНЕВИНИ БИВШ ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР, причинил катастрофа!?!?!?. Години наред той твърдял, че всичко в Добрич зависи от него. Това обясни главният проурор Сотир Цацаров и даде пример как депутатът Мартинов използвал дори името на премиера Борисов, за да се сдобие с облаги." Пт тези думи на гласния прокурор изникват няколко естествени въпроси: И СЛЕД КАТО ТОЗИ БИЛ ОКАЗВАЛ ВЛИЯНИЕ НА ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА, тоест ОСЪЩЕСТВЯВАЛ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЗАЩО НИКОЙ ОТ ТЯХ ТЕЗИ, КОИТО ПО СЛУЖБА СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ БОРЯТ С ПРЕСТЪПНОСТТА, ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ НЕ СА РЕАГИРАЛИ? НЕ СА ГО ДОЛЛАДВАЛИ И РАЗСЛЕДВАЛИ? Означава ли това, че за ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЛИЦА И ИНСТИТУЦИИ ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА НОРМАЛНИ, СА НОРМА, ЕЖЕДНЕВИЕ? ТОЕСТ - ИМА И ДРУГИ ТАКИВА? ДРУГИТЕ ЛОКАЛНИ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА, И ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА СЪЩО ЛИ ПРИЕМАТ ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗА НОРМАЛНИ, ЗА ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА? Как точно този е оказвал влияние на тези органи и институции, ЧРЕЗ КОИ ЛИЦА В ТЯХ И ПО КАКВИ КОНКРЕТНИ СЛУЧАИ? ЩЕ СЕ ТЪРСИ ЛИ (СЪДЕБНА) ОТГОВОРНОСТ И НА ТЕЗИ ЛИЦА? И ЧРЕЗ КАКВИ ТОЧНО ЛОСТОВЕ И МЕХАНИЗМИ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ИМ Е ВЪЗДЕЙСТВАЛ? ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ ТОЛКОВА ЛИ СА БИЛИ НАИВНИ, ПРОСТИ И ТЪПИ ЗА ДА НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОТВЪРДЯТ ИЛИ ОТХВЪРЛЯТ, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е СТОЯЛ ЗАД ТОЗИ? И последният и най-важен въпрос - ДОРИ И НАИСТИНА ДА СА ВЯРВАЛИ, ЧЕ Борисов е ЗАД ТОЗИ, ДОРИ НАИСТИНА ДА Е ТАКА - КАКВО, ТОВА ГИ ОПРАВДАВА ДА НЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИКА, ПРЕСТЪПНОСТТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ЛИ?

Как да не се съобразяват хората с тоя от ГЕРБ. То така лесно не се става апаратчик без одобрение от Вождът им. Та затова е вървяла схемата, а и явно е заделял и половината за него си, което не се понравило и на Вождът, та му е пратил Шишо.

"Проверката е установила, че дори и един суджук не е достигнал до премиера." Пинтъджилъкът не е хубаво нещо. Ако тоя брус беше заделил по някой суджук за Баце и за Цаце...

Суджук! Толкова не мога да изям и за 10 години!? Това прави кило и нещо на ден, всеки ден, 10 години подред!

Хем лаком, хем циция. А представяш ли си как са беснели Двамата шишковци, че от четири тона мръвки нищо не е стигнало до техните търбуси? А може истината да е друга, а депутатинът да е само бушон.

Аз ако бях производителя на суджука , щях да напиша едно писмо на Бойко да го питам харесал ли е 4 те тона суджук ... и тогава щяхме да сме по информирани .

А, яж суджука сега! ХАХАХАХАХАХ

Ето докъде стига хоризонтът на един гербаджия и то депутат - до 4 (читири) тона суджуци, 60 кг телешка пастърма и филе "Елена". А ако се беше отчел пред Баце, нямаше да разберем. Не че сме си представяли нещо по-широко, де...

Абе те тези партиди от по тон да не са били за черпни и банкети на ГЕРБ по време на 4 броя предизборни кампании? Само сверка с датите на товарене и датите на изборите и ще стане ясно как 10 пъти ББ бие БСП на изборите, ми как със суджуци... От някъде другаде са взимали бирата.... Мишо бирата...

Ех, нямам думи.Гн Борисов кажете нещо за този депутат.

Суджук партия ГРОБ!

айде на суджуците-е-е-е-е!!!!

Аре ся, гоУема раб'та - ми само некви си 4 тона суджук, при тв'а от ьофтинкия - саде по 11.25 килото! Некви си там кУиматици, неква мека мебел - ми нема да опрашва журналютките на задуха и на твърдо я! И он е човек - наш човек, нЕма му търсиме маану ся!

от тук на сетне ще е познат като живко "суджука".. хаха ..да му е честито! то и на мен ми викат "суджука" но по други причини! ;-)

Шило

На тия им тръгна прякора "Суджуците"

Това че точно в Герб се въдят най -крадливите ,не ме учудва , краставите магарета през десет баира се надушват ! Офшорко , много имаха съмнения ,че е платил за Вилата в Халкидики в кеш , аз и много Българи нямаме съмнения , вместо разследване , побързаха да го направят Президент-Прецидент !ЦвЦв направи тъща си лъжкиня на стари години , някакви хора фалшифицирали подписа на ББ и печелели милиони от сделки с имоти на Софийска община ! Днешния Председател на общински съвет София ,бивш милиционер и той крал та се заплеснал ,но е оправдан и го направиха шеф ! Няма по-страшно нещо от Мутренско - Милиционерската ОПГ ГЕРБ в България и тяхното решение да се унищожи България и нейния народ!

Системата на Борисов е пределно ясна и до болка позната, и много ефвктивна за българските условия, прокуратура и съдебна система: Посланието към депутатите и хората му от ГЕРБ е: "ПРАВЕТЕ КАКВОТО ПРАВИТЕ, КРАДЕТЕ,РЕКЕТИРАЙТЕ, ЛЪЖЕТЕ, МАЖЕТЕ, НО СЕ ОТЧИТАЙТЕ И СЕ ПАЗЕТЕ, БЪДЕТЕ ТАРИКАТИ. ЗАЩОТО ХОРАТА УСЕТЯТ ЛИ ВИ, ХВАНАТ ЛИ ВИ "НА КАЛЪП", ИЗГАРЯТЕ, АЗ НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ВАС, НЯМА ДА ВИ СПАСЯВАМ И НЕ ВИ ПОЗНАВАМ!" Просто, ясно и ефективно, с гласния прокурор КОГОТО ТОЙ СИ ИЗБРА РАБОТИ БЕЗОТКАЗНО ПО ТЕЗИ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ! И така вече доста години с този мат'рял: "И аз съм прост, и вие сте прости...!

Никога Борисов няма да си подмине процента , за другото си прав.

Този мутроид е олицетворение на две неща - на български бизнесмен и на български политик.

Как няма срам тоя,а има наглостта да се оправдава?Не свършиха ли вече тези измамници във властта?

Тоя гербераст с изключително интелигентна физиономия 1989, когато всички бяхме бедни е бил на 25 години. Обяснява ми , че му дължали много фирми много пари от много наеми. Това са наеми на фирми-огромно помещения, а не боксониерка на младо семейство. Е, я да ми обясни тоя келеш какво е работил, каква му е специалността, колко животоспасяващи операции е направил, колко рационализации , та от 25 годишен келеш стана едър наемодател. Обяснението е просто-крадец с писалка като джебчийте на Костов и куфарчетата на Луканов

Може ли част от суджуците да са отишли в дира - много усърдно цензурират голяма част от коментарите....

ДИРа са скромни. Карат го само с някоя друга подхвърлена подкова от суджука.