Увеличиха присъдата на шофьор, убил трима на пътя

Апелативният съд в Пловдив увеличи присъдата на Любомир Трайков, който миналата година уби трима души при катастрофа, от 4 на 6 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - Увеличиха присъдата на шофьор, убил трима на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом иска да продължи живота си "нормално", значи изобщо не съжалява. как е възможно да продължиш живота си нормално когато си убил четири души? няма ли поне малко да те гризе съвестта?... между впрочем този циганин ли е, бе? мутрата му е типично циганска...

Келешът иска да продължи живота си нормално... ами 4-те деца сираци които ще израснат без родители? Те как ще живеят нормално от тук нататък?

европата уби и осакати 2 милиона и отвлече 2 милиона българи! и кво? амиииии.... нищо! спи съдът а като се ококори одъжда някой нещастник за да му досъсипе живота! е тва е Евро-правосъдието! и римското право!!!

Смешно наказание за това което е причинил! Искал да продължи живота си нормално! А че е лишил от живот трима души и е оставил толкова деца сирачета? Това как да го възприемаме? Келеш! На 26 години е управител във фирмата на баща си и кара скъп автомобил! Обаче, няма грам възпитание. Алкохол+100 километра в час в града!

Много нагло копеле!

заради гнусната му физиономийка заслужава доживотен!

Приятелю, вместо да се разкайваш и да рониш крокодилски сълзи си поеми отговорността. Пределно ясно е, че не си искал така да стане, но е станало. И вече не става въпрос за теб. Нали ти е ясно, че ако не лежиш в затвора всеки с пилешки мозък като твоя няма да има абсолютно никакви задръжки да пие и да кара със скорост, два пъти по-висока от разрешената? Трябва да влезеш там, това е. Вече не е само заради теб. Това ще предпази и други идиоти като теб да вършат глупости. Според мен реална кръгла десятка в затвора ще ти е достатъчна, ще излезеш на около 35 колкото съм аз но не ... няма да можеш да се върнеш към нормалния живот, вярвай ми. Това да убиеш трима не е като да пиеш винце в механата и да се качиш на автомобила. Апропо, долу видях сравнение със оня швед, дето май вече е и избягал от България - този малкия може да го съдят за непредумишлено, докато онзи прави опит за умишлено убийство, там случая е още по-тежък защото го прави съзнателно. Наркотика не е оправдание. Впрочем, честно казано, радвам се, че е напуснал България. Няма да плащаме да го издържаме, надали ще се върне тук, защото знае, че ще влезе в ареста ... да си го гледат шведите. А и надали като пуснем заповед за арест като го видят шведските ченгета какви ги е вършил ще са милостиви.

този дрисльо посран е ПРОТИВЕН! "съжалявам много! не исках така да стане, моля да ме върнете към нормалният ми живот..." ?!?!? кво значи тава? моля да не ме наказвате, ми звучи на мен....

Този нормален ли ееее??? Убил е 3 -ма човека и сега иска да продължи живота си нормално!!!!! Юо за наглост се допуска в закона??? Докога???

...няма проблем- да върне живота на тримата убити,тогава да си продължи да живее ,,нормално"....

Променете законите - не може престъпници със съкратени присъди, да получават допълнителна редукция на наказанията след време. Накажете и съдиите, които на първа инстанция неправомерно са постановили 4 годишна присъда, вместо 6 - некомпетентни ли са, некадърни ли са, субективни ли са били, следва да понесат отговорност не за съдебното решение, а за неправомерния му размер, което е административно нарушение.

Много нагло...искал да живее нормално, ми то и семействата на загиналите искат да живеят нормално, ама няма да стане никога...нали?

Сбъркало е детето, пийнало, карало с превишена скорост, блъснало и убило хора. Умрелите няма да ги върнат, пари имат семейството, защо да затриват един млад човек по затворите ... и така на всеки няколко месеца пускат със смешни присъди някой такъв, а последователите им се множат. Жалко, че са минавали невинните хорица, а не някой бетоновоз - само тогава има някакво възмездие и поне ограничено възспиращо действие. Ограничено, защото са с ней-скъпите и добре защитени коли.

Пореден ,,успех" на бълХарското правосъдие....

Карал е със 100 км в час, убил е трима души. Това е убиец и трябва да бъде осъден на доживотен затвор или на смърт. Как ще продължи да живее нормално- и да продължава да убива по нормалния начин- без да бъде наказан за това?!

управлявал автомобила си - 99 километра в час, с което значително е надвишил разрешената за движение в градски условия. Магистратите отчетоха също, че в кръвта на младия мъж след инцидента са установени 0,8 промила алкохол.А точно това деяние е с ужасяващи последици, съсипани съдби, деца, останали сираци. А Максим Ставийски 1.29 промила, лети с над 100 км/час и какво подръпване на ухото

6 години и да живеел нормално-говедо. А умрелите, а сираците-20 години, само 20 те оправят

За 6 години циганите ще му сцепят халката.

Аз ако съм надзирател ще го сложа при най-загорелия циганин и допълнително ще му сипвам виагра в храната. После мазника ще му роди деца и няма да му се излиза от затвора.

Споко, комсомолецо! Тати ще подшушне на другаря Цацов и на последна инстанция ще е още по-малко и ще "лежиш" в общежитие от отворен тип! В евразийски бг-стан хора са само хора на нашите хора!

При наличие на ПТП завършило със смърт трябва да ги съдят по бърза процедура , но без намаляване на наказанието. Това на практика си е убийство.

и как се живее нормално, когато на съвестта ти лежат три човешки живота?

Едва ли му тежат. Повече му тежи предстоящия затвор.

...а дали има СЪВЕСТ,щом е тръгнал да убива.....?/100 км/ч и пиян/.

А като си помислите, че искат да осъдят Бруталния Швед на 3 години за един ритник, а на тоя му дават 4 години за 3 убийства!

....това е ...правосъдие по----български.