В Кремиковци ще строят затвор с 200 килии

Предвижда се изграждането на затвор с център за обучение на персонала на територията на Кремиковци. Той ще има 200 килии за 400 затворници.

Обратно в новината

Коментари - В Кремиковци ще строят затвор с 200 килии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Похвална новина! Вместо да " ремонтират и реновират" училища и библиотеки, това се прави в затворите. И се строят нови... От каквото се нуждае държавата...

Малко са!стройте и за вас,защото ви идва времето!

....по-бързо и с повече екстри, че след 2 години ще се натискате кой коя килия да заеме......

К'во им реминтирате, бе? Давайте им по една лопата и сами да си копаят землянки! И гледайте да е с по-къс сап, че да не ми се подпират на нея! Каторга трябва, каторгаааааа.... Да видим тогава, дали някой ще си помисли да пипне или стъпе на криво, като знае, че вместо да леши 10 години, ще чука камъни и копа в мината 5!

бащите им строяха беляне и скравена, децата им кремиковци??! нищо ново, комунизма се "демократизира"!!;))

И вътре да бъдат затворени всичките комуняги!!!!

Достатъчно е! Ще побере парламента!

с 240 търтея и министри и корумпирани правителствени изедници

И Костов - ВИП!

Герберасите за последно ще имат възможност да крадът докато си градят килиите...

Всичко правилно са развива. На времето др. Тодор Живков казваше на министър председателя Георги Атанасов да оправи разкладката за храна в централния софийски затвор преди разкладката на студентските столове,защо Георги ние с тебе нема да ставаме студенти....

В Полша обаче, строят и изтрезвителни......

На българина изтрезвители не му трябват, защото за закуска си отваря бира.

Цайчина местопребиваване ли си избира.

Сетиха се. За цялото НС, заедно с министерския съвет и президентството.

Минимум 240 трябва да са.

Под наем ли ше ги даваме тея келии? Балкан-пандел-туризам? Сланчака ше бъде засенчен тотално.

МАЛКО СА.ТЕ САМО ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА СТИГНАТ! АМИ ЗА БОРИСОВ-1-2?АМИ ЗА СТАНИШЕВ,ЗА КОСТОВ???

Най-после трябва да се построят затвори за високопоставени личности. Разследващите и съдиите не могат да си представят да осъдят на затвор провинил се, който е живял в 150-200 кв.м. апартамент и е работил в луксозно обзаведен кабинет, а в затвора да лежи в помещение, където сам да разполага с 5-6 кв.м. (а и по-малко)площ в компанията на още 5-6 затворника. Поради това правят всичко възможно и невъзможно да го оправдаят или да му дадат условна присъда по "вътрешно убеждение". В пресата бе съобщено, че от ИНТЕРПОЛ не връщат понякога нашенци, защото условията в нашите затвори са лоши. Да се надяваме, че при наличието на подходящи затвори присъдите ще се издават "по върховенството на закона".

2 /две/ хиляди и то десетоместни.

общонародна собственост беше окрадена от туземните прорашистки олигарси, под ръководството на бкп/кпсс/дс/кгб и тия мутри не са в състояние да организират съвременно, модерно производство, освен тухли, вар, пясък и чакъл. Затова ни е дереджето на този хал, а пък вие си обвинявайте Запада за мизерното си положение.

Кви 200 килии за по двама бе??:):)))) 240 единични да построят, че те ако контактуват и там далавери ще правят....:)))))))))))

Няма да стигнат. Знаеш ли по министерствата колко калинки има.

Тия ще се настанят на двора, че по - ниско ниво....:):))))))))

Стая, с двойно легло, и чакалня, два стола! За Плевенска тройка*

Малко са ! Трябват 200 000 !!!

Едно време бай Тошо и Милко Балев обикаляли из страната. Влезли в един студентски стол и бай Тошо попитал: - Колко ви е разкладката ? - Един лев - отвърнали студентите. Замислил се първия и отсякъл " Да стане лев и двадесет". После влезли в един затвор. И там бай Тошо попитал? Колко ви е разкладката ? - Един лев - отвърнали затворниците. Замислил се той още повече и отсякъл " Да стане три лева". Милко Балев попитал: Г-н Живков, защо така - за студентите двадесет стотинки отгоре, а за затворниците два лева ? Абе, Милко - казал Живков, ти като ни гледаш нас двамата, студенти ще станем ли ? А виж, за затворници нищо не се знае.

Ето това може тиквата и тиквениците му. Вместо да разкрива мощности за производство той закрива мощности, въди всякакви мангали и изгражда демократични затвори, за да ги вкарва в тях.

Мамо Цеце, направи за теб някоя по-хубава килийка, че си за там.

Много е малко това. От години има нужда от нови затвори...

Не е зле ако запалят и пещите.

... е наложително изграждането на нов затвор - по точно затворИ, много затворИ. Колко точно? Както казват американците, колкото са нужни.

Социализма ви строеше заводи. Демократизма прави от тях хубави затвори. Имаше една комунистическа скулптура "Да изковем от мечовете плугове"

Ей де я Северна Корея - желаещите да потеглят. Що все за Германия искат, нямам обяснение..

Кое не е вярно от написаното Лейке? Това не са лозунги като твоето. Ти да не си била партиен организатор навремето...?

Първо, нали не вярваш, че в Северна Корея цари социализъм или комунизъм?? колкото на "Запада" цари "невъзмутима" демокрация и свобода...:):))))))))))) Второ, и на гей парадите няма обяснение що тия все отзад искат, ама на - искат!!:)))))))))))

Затова ли държавата фалира 90та и луканов обяви мораториум на плащанията по външния дълг?

за обучение ? Затвор - може, нека да се тровят и да изчезват по-бързо от този свят. Няма какво да ги обучавате там.

Добре е да помислят за старините си, наистина.

Закъсняла мярка, но да го започват колкото може по-скоро. И да внимават с европейските стандарти! Да не стане така, че пандизчиите да живеят по-добре от свестните хора, че всички ще се втурнем да крадем и унищожаваме държавно имущество и ще се наложи да ни затварят. Пояснявам: ако започнем да крадем лично имущество, ще ни покажат най-дългото от трите - няма да ни приберат в затворите по европейски стандарти, а ще ни оставят на свобода да си скубем косите от мъка.

Ама моля Ви се ще Ви побере ли затвора, че той и Пабло Ескобар си е построил сам навремето "КАТЕДРАЛЕ" за собствен затвор ама му е било охолно и приятно....поне по широки си ги направете килийките, като ще сте по двама...:)

Тази на снимка спокойно може да оставете в затвора..

Ще строим заво...затвор- огромен зав...затвор с яки, бетонни стени...

БРАВО,ЩЕ СИ ПОСТРОЯТ НОВ ДОМ ЗАЩОТО ЩЕ ИМ ТРЯБВА

Кремиковци. Добра идея. Подходящо място. Стари фабрични постройки, бараки, комини...

Дори най-големите противници на ГЕРБ не могат да отрекат, че хората имат поглед в бъдещето! На кой му се лежи в Сливен?!

Сливенският затвор е женски. Цецка, Лилянката Павлова, Румето Бъчварова, Катето Захариева, Куневото Мигленче.... да си стягат бохчите.

..аз доста бих допълнила списъка ;))) 400 легла има - все ще ги съберем.

По 2 човека в килия, с интернет и ТВ. Все си мисля, че норвежкия стандарт за затвори е рано да се въвежда в държава с дива и примитивна престъпност - убийство на баба за 2 лв. или на момче за цигара. А т.нар. свободни хора ще се гъчкаме по панелките, ще си плащаме за удоволствието и ще коментираме със завист затворите. А едно време вместо "учебни центрове", имаше тухларни.

ей сега ще крекнат правозащитните организации...

Другарката Цачева си избира нов апартамент .

А с Цецо какво ще става,като си има шест апартамента?

На него-мезонет!

До го строят на КАЛАКАН. А килиите да са 240 Първоначално

Много затвори ли трябват тука?

Тъкмо за 240 -десетте разбойници в парламента!!!! Строят си бъдещото жилище,в което ще прекарат живота си до края на дните си... Ако оцелеят изобщо след това,което им е насъбрал народа...

А дано, ама надали. Трети мандат едни и същи обирджии се избират. Явно народът е сляп, поне част от него.

В Кремиковци ще строят затвор с 200 килии Поне 240 килии направете.

Една килия е за двама души. Ще стигнат и за Парламента, и за ВСС, че и част от Прокуратурата. Аз по-голямо наказание от това да те сложат в една килия с политик не виждам. На втория ден сам ще се гръмнеш.