Морето ”набъбнало” след труса в Егейския район

Придошлите след земетресението тази нощ морски води са наводнили крайбрежен път и части от главния град на гръцкият остров Кос, предаде АП, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Морето ”набъбнало” след труса в Егейския район | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Набъбна ми пениса

Чудно ми е защо гърци и турци не взеха мерки за евакуация, след като земетресението беше предвидено от турски сеизмолог, дори в "Билц" онзи ден вечерта беше публикувана новината.

наи-лощо идва.

Като прочета "набъбна" и имам едни асоциации... ха ха ха

Щерев ,в зелената рецепта да не са ти предписали и халюциогени гъби Е натрови се днеска от писаните глупости Здравната каса е в отпуск как ще те изтраем??? Щерев?

Чудя се на глупостта и смотанящината на някои хора. И защо този идиот "Щерев" смята, че трябва да четем дебилните му писания, които явно се приемат добре само от модератора на сайта.

Турция бързо се организира да си прибере хората от о.Кос! Похвално е, колкото и да не ми се иска да хваля Турция!!! Реакцията е мигновена! Нашите от Халкидики, да се оправят сами!!!

Ами те нашите не на Халкидики те тука на магистрала Тракия да закъсат няма кой да им помогне .Колко хора си изядоха боя невинни?? Никой на никого не помага ,даже си обръщат главите на другата страна и никога не виждат какво се случва

След 15-20 години. Земетресение в София с магнитуд 9.1 по скалата на Рихтер. Загинали 400000 граждани и над милион ранени.ВЪНШНО- няма пострадали граждани от български произход

Така като няма какво да кажете пък се напънете да родите нещо. Не се говори за тасива неща, не дърпаюте дявола за опашката.

Работим по евакуацията от Кос на над 200 наши граждани. То повече булгар тамо, отколкото на Сланчев бряг?

По скалата на Рихтер всяка следваща степен е 10 пъти по-мощна от предната. Май силата е 10 на степен тази на Рихтер. Тук били 6.7 по Рихтер. Най-силното земетресение е било в Чили през 1960г. Там се забиват един в друг два земни пласта. В Атлантическият океан се разделечават. Та земетресението в Чили е било 9.5 по Рихтер. Което е примерно 63 пъти по силно от това земетресение, ако го изчислявам правилно, което е съмнително - (10 pow (9.5-6.7))/10. Може да го бъркам.

Лека им пръст на загиналите, ама швед и турчин сами в един и половина през нощта до стара изоставена сграда..... Абе нещо ....... ама хайде. За починалите или добро или нищо.

ти по себе си ли съдиш? болна фантазия.

както е написана статията, такава е асоциацията, уви... а в действителност са били клиенти на бара White Corner, виден на първата снимка, който си е бил нормално пълен в този час... двамата загиналите са седели край някакви стендовете отвън и са били затрупани при срутване на цяла стена ... на половин метър от тях имало тежко пострадали... общо взето пострадали тези които били отвън

За да не прави празен курс, турският кораб може да закара малко бежанци до остров Кос.

Това е само началото... Нали предричат, че Черно и Егейско ще се слеят и ще дойдат до Ямбол. Дано да не стане.

0_0 Кой го предрича?

Баба Ванга, как кой.

Ямбол пристанище на Сливен. Има обаче една особеност, Сливен е по-ниско от Ямбол.

Никога Сливен не е бил по-ниско от Ямбол.

Е друго си е да те газят наркомани по нашето лайноморие! Така се чувстваш... патриот!

"Неочакван прилив причини земетресението на гръцкия остров Кос" - когато има риск словоредът да промени смисъла, трябва да избягваме обърнатия словоред.