Нинова: Прокуратурата да обяви политиците, свързани с КТБ

БСП ще изпрати днес писмо до Специализираната прокуратура с молба да бъде оповестен списъкът на политиците, които са финансирани от КТБ, каза Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Прокуратурата да обяви политиците, свързани с КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не карате по ред на номерата? Първо оправете Василев, а докато гние в затвора може да дебнете всички останали.

не е проблем да бъдат публикувани. Хората имат право да знаят кой пребърка джобовете им за пореден път.

Вдигай вой до небето за крадливата пасмина.

За всеки е ясно, че фалитът на тази банка беше умишлено планиран и осъществен. Кой спечели от това? На първо място останалите банки, на които кръв им капеше като гледаха как КТБ засмуква клиенти, влогове и депозити. След като я срутиха сега се натъпкаха с парите на вложителите и завъртяха играта си с топенето им с всевъзможни такси и мизерни лихви. На второ място ГЕРБ и вожда им, които Цв.Василев определено не долюбваше. Като знаем как криминално Славчо Христов се раздели с банката си и тя стана собственост на любовницата на Тиквата, можем ли да допуснем, че Василев е отказал аналогична схема и са му приложили вариант Б. Както и в предния случай всичко е забулено в мъгла и мрак, а по указания ни пускат локуми по медиите и за украшение завъртат пак тлъстия палячо "КОЙ".

кредитополучатели. Ако няма затвор за длъжниците пак ще има такива и от други банки. Необезпечените кредити за всеобщ банков проблем и се раздават само на силните на деня. Въпросният списък може и да надхвърли 240.

Ако прокуратурата да обяви политиците, свързани с КТБ, БСП трябва да се самоликвидира, цялото ръководство на БСП е в кюпа! Само Нинова не е, и така ще може да узурпира цялата власт на "партията", която всъщност е ОПГ, организирана престъпна групировка!

За всички ни е много важно обаче, тези ДВАМАТА от "външната" одиторска компания (международна и четирибуквена), да си получат заслуженото, защото те все още продължават да работят с много от другите банки. Особено посоченият мъж хаджито....трябва да го изгонят като долно псе и от българския спорт, където се намира и в момента (БСФ). С боклуци никой не иска да се занимава.....за това изритаха надалеч и потомството му! Нали??? Ха, ха ха... :)

Нинова , Нинова , защо смяташ българската мафия за толкова наивна , че да си направи публична екзекуция?Как смяташ Пеевски , Борисов , Цветанов , и цялата орда от ГЕРБ да лъсне като основен заподозрян за кражбата на века ?Няма да стане!

герберите бяха

Настоявай за това всеки ден. Костов, Пеевски. Доган, ГЕРБ и т.н.

Топично ''корнелиева" позиция - грачи справедливо да обявят имената на последните крадци, а защо не поиска едно разследване с бизнес интелиджънс софтуер, за семейното и богаство, официалната и заплата и позициите на държавен служител, които е заемала. Синът и е достатъчно умен и кадърен - и той може да разработи това, като математически модел при дипломирането си в Бостън.

Ами поискай го ти. Тя е разумен човек и не работи срещу собствените си интереси, напълно законно. Ето ти, сигурно не лъжеш, и имаш някакви доказателства.. за нещо си, което не може и да формулираш.

Днес е петък, Корнелка не го пропуска. Изкушен съм да споделя гледната си точка спрямо Корнелка и нейния президентчо / той не моя президент/, дано някой от тук упражняващите се драскачи го прочете до край. ПО барове и дискотеки младите използват епитети като парцал и курволяк. Аз се въздържам защото съм в напреднала възраст и не ми прилича.

Браво. Писмено черно на бяло. Историята се пише с документи. После да имаш основание да сечеш глави.

трябва да задълбаваме в нещата, никой от тези, които познаваме не е собственик на по-значимите неща в България, а е само назначен за подставено лице. Все пак да кажем, че Василев е с по-висока длъжност от назначените и е вършел каквото му наредят, иначе не би бил жив. Така че нямаме причини да си мислим, че Бареков е вършел това, което му казва Василев, а той, разбира се само е препредавал. Руска е не съвсем точно, направо неточно.

по законите на Левски ,всичката тази политическа сган трябваше да не е жива ,нали много го обичате ,ами спазете поне едно негово изискване към нас ...!

'Начи... малко е като поговорката "крадеца вика дръжте...". Много неща за политиците на прехода трябва да обяви прокуратурата, а госпожата следва да фигурира в първите 10 човека....

ма, ний ги знайм по имена (освен Барека) това са политици и техни протежета-чиновници: Станишев, Орешарски, Искров, Пеевски, Чобанов, Борисов, Костов, ... и разбира се, Цацарката.

ОфицЯлно писмо, Няма шест, пет! Цаца, натОпи две герберски говеда за КТБ с Боко на чело за организирана престъпна група! Ще плАтя с две Бентлита от Гергов и три девствени комсомолки от Ветко!

Знаете ли кое още е интересно? Прокуратурата дълги години бе заспала за всякакви престъпления и сигнали за такива (освен АКО НЕ БЯХА ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦЕ И КРЪГОВЕТЕ ИМ!!!), вкл. и за КТБ! Тя не реагираше и не обръщаше внимание, дори с пренебрежение лично отхвърли ... ОПЛАКВАНЕ НЕ НА КОЙ ДА Е, А НА ПРЕМИЕРА НА ДЪРЖАВАТА - Борисов!?!?!, ОТ ТРУБУНАТА на БАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!?!?!?!, ЗА ПОРЪЧАНОТО МУ ОТ ДОГАН УБИЙСТВО!!! И то при положение, че "ТОЧНО БОРИСОВ СИ ГО ИЗБРА ЦАЦАРОВ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР"!?!?!? Но имаше един период, КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА МИГНОВЕНО СЕ ЗАДЕЙСТВАШЕ ПРИ ВСЕКУ СИГНАЛ НА ... БАРЕКОВ!?!? ПОНЯКОГА И ДОРИ ОЩЕ ДА Е ПОЛУЧИЛА СИГНАЛА!?!?!?! КАКВО ВИ ГОВОРИ ТОВА - НЕАДЕКВАТНОСТ или ПРЕСТЪПНИСТ И ТЕЖКИ ЗАВИСОМОСТИ НА ПРОКУРАТУРАТА?

Не само да ги обяват,но и да ги опъндизят.За тези хора съвест,морал,чест са думи непознати.

Откога този, който плаща, не поръчва музиката?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

До Дир-а: извинявайте ама няма ли начин този олигофрен да го възпрете да поства тая тъпотия ежедневно около 30 пъти?

че се развява само името на Бареков, защото причината да се срути банката е, че на Василев му е писнало твърде много да го рекетират всички политици и се е взел на сериозно и си е направил партия чрез подставено лице и им е спрял кранчето. Това как ви е?

да става дума за нещо друго? Например навлизане на Василев в политиката чрез подставеното лице Бареков? Какъв политик изобщо е Бареков?

Няма ли един нормален снайперист, който да се разходи до Белград и да реши проблема с един изстрел от 500 м. А за останалите са нужни още 240 снайперисти!

И чий проблем точно ще реши убийството на Цветан Василев, бе боклук, НА КРАДЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ИЛИ НА ОБРАНИТЕ, ЗНА ХОРАТА И ГРАЖДАНИТЕ? Дира, вие като триете коментари с истини и ФАКТИ за следствието и прокуратурата, защо не хо правите при такива постинги на откровени идиоти?

Противоречиш си. Отговорът е във въпроса ти. Цв. Василев не трябва да се убива, а да изпише една кофа мастило. А, че гейберастите са против публичноста и обичат тайните действие е ясно.

ВСИЧКИ СМЕ ЗА !!!! И ДА ИЗЛЕЗЕМ ДА СИ ЗАЩИТИМ ТОВА ПРАВО НАШЕ И НА ДЕЦАТА НИ!!!!!!!!!!!

Те СА ДЛЪЖНИ ПО ЗАКОН ДА ГО НАПРАВЯТ, И ТО С ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, КОИТО СА СЪБРАЛИ ЗА ТЕЗИ ТРИ ГОДИНИ, И ТО ТАКИВА, КОИТО ДА ИЗДЪРЖАТ ПРЕД СЪДА!!! ИНАЧЕ, АКО ПРОКУРАТУРАТА НЕ ГО НАПРАВИ (Е НАПРАВИЛА) ИЛИ ГО Е НАПРАВИЛА ИЗБИРАТЕЛНО, НЕПЪЛНО или ВЪОБЩЕ, ЗНАЧИ И ТЕЗИ от ПРОКУРАТУРАТА СА СЪУЧАСТНИЦИ И ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ЩЕ ДОКАЖАТ, ЧЕ ТЕ ВСЪЩНОСТ СА ... НАЙ-НАГЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!! АКО НЕ ГО СТОРЯТ, ЗНАЧИ СА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ВЪВ ВЛАСТТА!

Списъкът с тези престъпници отдавна е публикуван на сайта на БСП. Вижте в раздел "Ръководни органи".

Защо триеш бе лигльо?

Сещам се за поне две причини: - защото е на 109-то място по свобода на словото; - защото е 1-во място по концентрация на медийна собственост към един собственик ( че и разпространител);)) А може и защото си налага автоцензура, че да не му секнат грантовете;)

Защото са зависими и ги е страх - господарите им, ит ИСТИНАТА! И са глупави за да не зацепват и да се надяват, че така ще скрият ИСТИНАТА И ИСТИНСКИТЕ И ВСИЧКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В МАЛКА БЪЛГАРИЯ!

Да ги обяви

Нинова: Прокуратурата да обяви политиците, свързани с КТБ Да почнат от Главният прокурор.

Забележете - в официално изявление на прокуратурата, на този, мисля прокурор Иван Гешев СЕ ОБЯВЯВА, ЧЕ 1.5 МИЛИАРДА!!!!! ЕДИН И ПОЛОВИНА МИЛИАРДА!!! 1,500,000,000 !!!!!!!!!!! СА РАЗДАДЕНИ КАТО ПОДКУПИ КЕШ, В ПЛИКОВЕ И ПЛИКЧЕТА!!!! СЕГА, СЛЕД КАТО ТЕЗИ 3 ГОДИНИ СА РАЗСЛЕДВАЛИ, СЛЕД КАТО ТОВА Е "КРАЖБАТА НА ВЕКА", "НАЙ-ГОЛЯМАТА ОТКРАДНАТА НЯКОГА СУМА В СВЕТА"!!!, съотнесена с БВП на държавата...СЛЕД КАТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИ ВРИ И КИПИ ЗА ТЕЗИ КРАЖБИ, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОРУПЦИЯ, СЛЕД КАТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЧАКА И ЧЕТЕ СТЕНОГРАМИ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО... ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ОТ ТЕЗИ 1,5 МИЛИАРДА ПОДКУПИ ПРОКУРАТУРАТА Е ДОКАЗАЛА КОИ СА ГИ ДАВАЛИ И КОИ - ВЗИМАЛИ с КОНКРЕТНИТЕ ИМ ИМЕНС И СУМИ!!! Как мислите, прокуратурата НАМЕРИЛА ЛИ ГИ Е КОРУМПИРАНИТЕ И КОРУМПИРАЩИ КОНКРЕТНИ ЛИЦА, С ГОДНИ пред СЪДА ДОКАЗАТЕЛСТВА? ЗА ТРИ ГОДИНИ!?!?

Няма подкупи в случая КТБ. Ти си се объркал още в основата на престъплението, обаче колко си написал!

Не, обърканият и сбърканият си ти! Аз лично видях и чух прокурора по делото Иван Гешев да казва, че 1.5 МИЛИАРДА са РАЗДАДЕНИ КАТО ПОДКУПИ С - цитирам - "пликове и пликчета"!!! Този още говори как обвинението по това дело било като да кацнеш с дизелов двигател на Луната и че те, демек прокуратурата ВЕЧЕ БИЛИ КАЦНАЛИ!?!? И прочие простотии!

Чети бе, галфон! И ако имаш нужда да ти се обяснява нещо - питай: 2011 година капиталът е изяден и е липсвал и ако БНБ си е свършила работата тогава лицензът на банката трябваше да бъде отнет. Активите на банката са малко над 1,3 милиарда, в тях влизат кошчета за боклук, химикалки. Милиард и половина са раздадени в пликчета и чувалчета. Над милиард са разпилени във вложения, в ТВ7 са налети 300 милиона лева, каза още Иван Гешев" Още веднъж: "МИЛИАРД И ПОЛОВИНА СА РАЗДАДЕНИ В ПЛИКЧЕТА И ЧУВАЛЧЕТА!?!?!?!?

Прокуратурата да обяви политиците, свързани с КТБ и герб веднага да им иска оставката! Ама х...

Списък в който Бате Ви е нареден до Влади Въргала, Дочко Помияра и тем подобни...

Ако ли не ,излизаме на улицата.Упс,няма кой да ни поведе,чакаме месията.

Той банкера Василев ги обяви в няколко интервюта.

Ех,ако имахме прокурор като другаря Вишински през 50-те години,до сега да са осъдени всички фашисти,седесари,соросоиди,гербаджии и пратени по затворите и концлагерите.Е, и от нашите другари имаше някои които стъпиха накриво,но нашата партия винаги е права и дори когато греши.

Хайде да не се връщаме в миналия век - и една Лаура Кьовеши ще ни свърши работа! Ама няма да я пуснат да преплува Дунава...;)

Уважавам я тази жена! Като трън в задника на управляващите е. Колкото и да се опитват да й запушат устата,тя пак не мирясва.Има-няма,току извади някоя кирлива риза. Браво!

Тя вади кирливи ризи,а те и вадят осраните гащи!

Како Кури ,като си толкоз чиста и не си крадлива ,защо не искаш прокуратурата да разследва приватизацията на техноимпорт импекс и как стана милионерка.??????

"Ваньо,кажи си? Кажи,бе,как Курнито със синьото елече,стана приватизаторка на "ТЕХНОИМПЕКС",на "ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ",а мъжът на госпожа-другарката Курни Митко Нинов е в управителния съвет на "МИНЕРАЛИМПЕКС".Ха прочетете за "ПРИВАТИЗАТОРКАТА" Нинова във мрежата,а след това разсъждавайте върху брътвежите им.Дали съществува някаква мярка в България за наглост и гьон сурат.Ако няма такава не е лошо да я кръстим " 1 курни".

Инициативата на Корнелия определям като "много добра". Интересно защо "Управляващият Ви Началник" не се сети първи?!

Стига глупости. Да вземат и да проверят Фонда за гарантиране на Влогове къде са парите? От 1997-ма година се събират пари там, а защо във фонда няма пари??????

Поздравления г-жо Нинова! Нека ги видим тези хубостници,за които само се шушука.

и за досиетата трябваше така да стане, ама не ви хрумна тогава и някои изгорихте, други скрихте, а трети - фалшифицирахте.

Цинизъм в чист вид - това е г-жа Лъжа. Станишев не успя да удържи недоволството от назначението на Пеевски за шеф на ДАНС (което същата тази Нинова защитаваше!), съответно сделката с ДПС се разсъхна и Доган си прибра активите от КТБ, а БСП си взеха тяхното. Как е "тяхно", щом е платено с наши пари не е чуденка. Те смятат нашите пари за техни и винаги е било така.

стига си вадила миризливи чорапи от 10 години. И кажи кой е Господин Лъжливото пожарникарче?

2014 г. беше преди 3 години 2015, когато си прибраха активите преди 2 ..ако върна преди 10 ще стане съвсем страшно

ПиАр-ката на Боко тиквата се обади.

Ами като прокуратурата, политиците и управниците (вкл. от стенограмите при президента) и тези от ДАНС СТАМЕЖЛИВО МЪЛЧАТ, ние да започнем да изреждаме: Бареков (доколкото този Капут е политик), Костов, Данчо Ментата, Станишев, Каракачанов, ... , Роман Василев...Иван Искров, Стоян Мавродиев... ХОРАТА НА БОЙКО БОРИСОВ...онзи, как му бе името, дето изплува и от разговорите на "двете каки" - мусля Сталийски... И РАЗБИРА СЕ НАЙ-ВЕЧЕ КАТАРЗИСЪТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И МЕНТОРЪТ МУ - специалист по раздаване на порциите Доган!

Много ниско мноооого ниско! Ако "голямата цел" не беше вътре, Корнелчето нямаше да се занимава.

не знам защо някои възприемат Корндлия Нинова като някаква сериозна и дори голямз авторитетна политическа фигура, като е очевадно, че тя е неделима част от тотално засрания от твзи политически пейзаж в Булгария, от "блатото с алигатори"? Вероятно някакви стари и смехотводни рефлекси мъчат някои същества!

... ако 'голямата цел' беше вътре със сигурност, щеше да го назове, но не би... по-добре да кажем нещо, пък червените тролове ще свършат другото.......

А г-н Бареков с кого правеше предизборни циркове? Не беше ли с г-жа Манолова...Познаваш ли я тази Манолова ма, другарко Нинова?

... не знам за него, ама дружката на пеевски и манолова- бареков, вече оцапа гащите, а пеевски щеше да е шеф на ДАНС, ако завишеше от станишев, бившия шеф на кУрнелия....

Не само политиците. Обявете всички до един и фирмите включително, които отмъкнаха парите. И какво ще направите за да ги върнат?

а бе членчо, ми чети бе! напиши: списък на вложителите на бтк, и чети! таман няма да ти остане време да пишеш!