ГЕРБ иска оставката на депутат от БСП, обвинен за купен вот

ГЕРБ заговори за оставката на депутата от БСП Манол Генов, обвинен в купуване на гласове. Левицата отвърна остро, че управляващите прикриват скандала с НДК.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ иска оставката на депутат от БСП, обвинен за купен вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откога тоя полуидиот Антон Т. стана лице на ГЕРБ?Ръси празни искания , глупости и атакува настървено като кулски нерез плет!Запрете го някъде тоя бре!

Още една груба политическа грешка на Нинова и приватизираното от нея БСП. БСП трябваше да се разграничи от Генов до приключване на делото. Така с неслучващата се и невъзможна защита на Генов, БСП всъщност защитава - купения цигански вот. Освен това, БСП защитава избирателно. Не защити Гергов, защото той бе неудобен на някого в партията, но защитава Генов. Отговорна партия е БСП. Дори е нацинално отговорна.

Големи магьосници тези защитници на БСП. БСП купува цигански гласове, ГЕРБ им е виновен. БСП купува безпринципно цигански гласове и те грачат , че ГЕРБ били като тях. Тоест, признават си деянието.

Грешкааа!!!! Не народът,а ГЕРБерастите като теб.Боклуците сте вие- синята невежа паплач.Огледай се и виж , в какво превърнахте страната.Простотията е белег на герберастията..Я, марш и върви да четеш книжката на вожда си!

Монка, ти ли си бре? Да те не изгониха от парламента та доде във форума?

Платените тролове на управляващи и опозиция не отричат, че всичките са престъпници. Единствения им спор е кой е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК. Доводите им са - ние краде, но вие повече. Ние купуваме гласове, но вие повече. Ние слугуваме на мафията, но вие повече. Четете ли? Другия път пак ги изберете! Сменете ГЕРБ с БСП и след 2 години обратно ги завъртете! Айде със здраве!

Това новата опорна точка на Позитано ли е? Да смениме ГЕРБ с ОПГ "БСП"!!!

Ти наистина ли? И за какво, да окрадът още някоя банка, или пенсионен фонд, така ли?

хахахахаха Да не би да са се спрели - и едните, и другите? ГЕРБ и БСП само се дрънкат за пред хората. Отзад далаверите си вървят. Е, с повечко за ГЕРбаджиите (избраните от тях - не всички). Нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено. Гарантирано от БКП и несъстоялия се преход.

Къде прочетохте да изберем БСП пред ГЕРБ, неостри приятели? Тролчетата едно си знаят... Аз много ясно съм написал - ГЕРБ и БСП са едно и също нещо. Само ги връткаме и все сме си на дъното.

Поискайте друга опорна точка, която да включва невъзможната теза - всички са маскари и за това сме такива.

Главите на ламята ДС-КГБ ни разиграват долна пародия. Кво се лаете бе тролове? Кво се джавкате като всички ние и вие знаете, че накрая няма да има никой осъден. Цацата и ВСС са ваши хора. Масларката е оправдана, Гражданина Бисеров, Цецо, Кумецо, Батко, Братко, вие ми назовете някой аз ще ви кажа - оправдан и си живее живота. Айде спестете ни пушилката и семейните ви сценки.

Гербераските мошеници се чудят с кой друг да се занимават за да не излизат техните гешефти наяве. Кои сте вие бе да искате напускането на депутат за който не са гласували вашите свине???? Има си съд и прокуратура която решава дали обвинението е доказуемо или изсмукано от пръстите и чак след присъда може да се говори за извършено престъпление

Точно така, ГЕРБ са виновни!

В БГ избо,ите са фалшиви и това го знае всеки! Да не ни заблуждават с избори, а прокуратурата да обяви вече, защо банкянският несретник наля огромен паричен поток в КТБ? Кой взе тези пари като необслужваеми кредити? Като цяло, къде са 3,6 млрд лева? Къде са бе ,бойко Бъчваров Бориславов????

Точно така, Бойко е виновен!

Маноле споко, Корналич ще оправи нещата.

И ГЕРБ купуваха и ще купуват гласове, до като правораздаването е подвластно на политиката

"фактори, които са предизвикали напрежението в ромската махала".Какво напрежение в ромската махала ви се привижда? От събитията знаем, че има напрежение ПРИ българите, заради АГРЕСИВНОСТТА И БЕЗНАКАЗАНОСТТА НА РОМИТЕ. пАК ЛИ ЩЕ ГИ ОПРАВДАВАТЕ, НЕГРАМОТНИЦИ!

Абе какво си губите времето с тези коментари на новини за отвличане на вниманието! Казвам ви ясно и точно: "паричките от КТБ няма да се върнат, изчезнали са и толкоз"! ГЕРБ решиха въпроса с КТБ окончателно! Това е истината за пушилката около М. Генов!

Парите дето давах на циганите да гласуват за БСП, не са от КТБ!

.."почтените" почитатели на Левски ,нали все му се кланите ,цветя му носите ,а Нинова ,а Борисов ,ако изредите принципите на Апостола,А ВИЕ КАТО ИСТИНСКИ ДЕМАГОЗИ НЕ СПАЗВАТЕ НИТО ЕДИН ,НАЛИ ЗНАЕТО НЕГОВОТО НАКАЗАНИЕ КАКВО Е ЩОМ ЗЛОУПОТРЕБЯВАШ С НАРОДНОТО ДЕЛО И ПАРА ....СМЪРТ !!!!!!!!!!!!!!

А кога и как трябва от НС да изхвърчи ЦЦ и ББ от МС?

Има ли още някой да не знае къде са отишли парите от КТБ!

Ами , да - има и не знаем. Но ти явно знаеш къде са отишли, защото си бил един от облажилите се от "отиването им"

Парите дето давах на циганите да гласуват за БСП, не са от КТБ!

После да не се съдите когато народа ви нарича черв.ени бокл.уци!

Парламентът може да се редуцира до 120 депутати, ако депутати извършили престъпления напуснат парламента. Не е необходимо ВНС.

БОКЛУЦИ !!! А ние сме още по-големи БОКЛУЦИ и от политиците само защото ги търпим. Дайте да съберем някои лев и да привикаме някой руснак :) 2-ма 3-ма опушкани и останалите ПЕДАЛИ ще изченат яко дим от територията на тази окаяна държавица.

БСП купуваше гласове, щеше да е на власт, вместо Борисов. Купуването на гласове и притискането са патент на ГЕРБ.С реална подкрепа от 15 % ,хапнаха трети мандат. Това не е тайна за никого. Хайде,чиба гербераСТИ!

В нета има клип как Тотев урежда цигански гласове за герберите, та дори са го ползвали с образователни цели и никой не им потърси отговорност. Даже тъпия гербер го избраха за втори мандат кмет. Достатъчно е да се проверят циганските махали, да се види, че там най-много пазаруват именно герб.

То , ако беше само манолчо- с мед да го намажеш. Избори не се печелят с бюлетини, а с пари. Който плати най- много, той печели изборите. Печели ги, този, който има най-много пари и тоя, който брои бюлетините. Изборите са само за парлама и заблуда на наивниябезправен скот- белия роб на Боко Мутрата и Свинята Делян Пеевски. Много преди съответните избори са разпределени квоти, депутатски места, министерства, комисии и така нататък С изборите се замазват очите на бугарския роб. Това е.

Днеска Цацаров е искал имунитета на някакъв депутат от Герб, неговата оставка готова ли е? Та да може двамата с Манол Генов за ръка да напуснат и да отдадат времето си на съдебните органи, всъщност като се замисля защо да са само двамата, ами Марешки и неговите ... ами в ДПС-то нямаше ли и там един убавец без имунитет вече ...

Стойнев? Поедно НДК във всеки голям град незнам, ама по една Ели Милушева все ега имат

ГЕРБ какво казват за своя депутат с поискан имунитет ?

Шило

А бе да ги махат всичките. Що престъпник се окопа във властта за този пусти имунитет.

"Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ... " - Бойко Методиев Борисов, САЩ, Вашнгтон, м.Юни 2014 г. .... някакъв коментар?!

Точно ГЕРБ ли набляга на темата? Че те ако не бяха купили циганите,как щяха да спечелят изборите? Мало и голямо го вижда и го знае,само те чистички. Хайде холан!

Да бе шебек.Кой ходеше с Цветан Василев по Банско,май беше Цвък.Кой лансираше непрекъснато КТБ, май беше гербер.Ето ти още заглавия от пресата тъп шебек. "Банкерът на ГЕРБ Цветан Василев купил незаконно къщата палат на Атанас Буров" "240 млн. лв. се губят между Бойко Борисов и Цветан Василев" Тъп си да ти прасна ли още.

наглеца му с наглец!

Така е, циганите са там за пари и кебабчета, но главният "спонсор" на ОПТ-то е Путин!

Аз Бойко никога не пазарувам гласове , натоварил съм с това Цицо.

Ако някой не е знаел каде са отишли парите откраднати от КТБ, вече да не се съмнява!

Шило

кАде са отишли?

Пари на циганите за да гласуват за БСП, няма такова нещо!

Шило

Къде беше банковия надзор и защо след Орешарски твоя кумир остави Искров? Или ти е сложен въпроса?

Да си чувал думата "мандат"?

Шило

Всеки мандат може да бъде прекъснат. Или не знаеш за тази опция?Но ви е простено.

Гербаджиите са масово гьонсурати. И си мислят, че сме забравили за Костинброд, за магистралите, за Мишо бирата и т.н.

Сестра Галева, това вие ли сте?

Много сте брав!Те герб освен че купвар гласове,купуват и цели избирателни комисии.Колко такива случаи и маше,но смее ли прокуратурата да се захване с тях?Освен това преправяха резултати...Но за тях няма наказание.Затова сме и на това дередже.Докато има привилегировани така ще да е.

Колко? Кои?

Абе шебек има списъци с вложителите в КТБ и той е явен.Чети тъпи,чети.Кой ревеше за изгорели милиони да не бе Веждито,да ти праснали поне още 10 имена на гербери от върховете.Шебек си и затова не вдяваш.

Всички депутати със снет имунитет вън от парламента! Виновни или не да им се забрани да се занимават с политика и да заемат ръководни постове в държавата, партиите, бизнеса, синдикатите, банките и НПО. Ама х... Същият аршин и за разследваните министри, чиновници/независимо дали са настоящи или бивши/ Защо искам това? Защото пречат на герб да управлява честно и почтеноооооооо.

Много си серт. Но Конституцията отдавна гласи "Невинен до доказване на противното". Ти още смяташ, че като кажат "сестра ти е к*рва" е вярно, до доказване на противното.

Знаехме си, че БСП е циганско ама пък чак толкова!

Шило

Филип Златанов, излезе ли от затвора?

Шило

Последно- кой ограби КТБ? БСП, руснаците, Пеевски или Цветан Василев? Или просто си дрънкаш?

Ех тази левица, ех тази левица...Всички далавери са измислени и прилагат от БСП, а после викат дръжте крадеца! Лъжи, лъжи и пак лъжи и всички големи капиталисти са от БСП или сродната им партия на Иван Костов ДСБ!...а и ДПС е към тях, то когато разделяха БКП до там стигнаха!

Да бе шебек.Те даже го доведоха за ръчичка,а не Иван Костов и Софиянски.После му подариха имоти за милиони.Тъп си глупи и дори не помниш.

Шило

А Филип Златанов? А скандала "Боршош"? Фидосова що изхвърча? Май повечко стават изключенията. Миро Мършата и той изнесе недотам прилични факти.

Борош защо не го махнахте, когато можехте??? Даже го освободихте от отговорност,

Шило

Доста сте тъпи герберчетата. Щом като не харесва някой вожда ви, значи е от БСП. Че той и Радан доста добре го обрисува. И той ли е социалист? Все пак, Боршош , на кого е човек?

Щом зърна в коментар думата- комунист,просто го прескачам.Писна ми да чета банални ГЕРБерастки простотии. Думата комунизъм я ползват като на всяка манджа,мерудия. Ами,ограничен умствен и интелектуален потенциал Еднокнижен......

Шило

Че има един тъпак има, и се е нарекъл морскивълк73.

Шило

Народа???? Народът не избра никого. Гласуваха 30 % твърди ядра и 10 % купен вот. Народът подготвя камъните. И нве ми говори за мафия. Че мафията ГЕРБ нещо взе да цъфти. Разни тефтерчета, лобита...Май забравяш?

Небой се Маноле, Корнелия ще те покрие и тебе, а ако нещо се издъни, Радев ще те амнистира!

Я светни народът като си я подаде и му я приемат какво ще се промени.Просто друг влиза на неговото място от същата партия.Танто за кукуриго и забавление за тълпата.

Това ли е новата опорна точка която ви казаха от Позитано?

Абе те парите са се от БНБ ама те тия циганета не искали да вземат от ГЕРБ , а взели от БСП. Па може да са взели и от двете , тарикати са циганетата. Герберастите да не го приемат толкова лично , че и парите не са им искали.

Шило

Точно ти ли? Смелчаци пред монитора! А не ми се правете на революционери. Че допуснахте да ви управляват шофьорите и пажовете.

Ако Манол Генов е виновен да отговаря.Обаче; всеки е невинен до доказване на противното. Не можеш да наречеш престъпник, човек който няма влязла в сила присъда. Има опасност да те осъди и да олекнеш с някой лев. Факт е обаче,че не Манол Генов предизвика протестите в Асеновград. Факт е също така,че на циганските изстъпления в Асеновград,Бяла и Смолян, Бойко Борисов и ГЕРБ отговориха с гробно мълчание. Една дума не издумаха по темата. Защо ли? Ами защото това е техен/и то много ценен/ електорат. Скандално ли е това което е вършил Манол Генов/АКО СЕ ДОКАЖЕ/ ? Разбира се,че е скандално! Обаче! Преди няколко години излезе един запис на разговор между Бойко Борисов,тогавашният главен прокурор на София, Николай Кокинов и тогавашният земеделски министър.Записът беше повече от скандален! Точно затова Николай Кокинов веднага подаде оставка, а земеделският министър изчезна от хоризонта. Бойко Борисов обаче,не само не изчезна, ами се издигна високо във висините.Стана едва ли не бог; вечен и незаменим. Така че, за какво ми говорите?! Не виждам никаква принципност!

Шебек,мутрата Боко щеше седи в панделата ако царя не го бе направил главен секретар на МВР и да му даде силови лостове.От това време е дружбата му с цвък.

Шило

А не си показвай нивото, а? Верен син на Партията, отказал да служи на народа, ибрикчията на бай Тошо, сподвижник на "тъмните" сили във властта. След това- бай Симеон - Кобурггота...НДСВ, ГЕРБ.. Все една последователност, та дрънка