Защо изгониха нудисти от плаж ”Делфин”?

Преди няколко дни полиция се опитала да изгони нудисти от плажа „Делфин” в залива между Варвара и Ахтопол.

Обратно в новината

Коментари - Защо изгониха нудисти от плаж ”Делфин”? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малиии тия двечките на снимката що са сгоднииии

К'во значение има на кой до къде му стига, на коя колко и виси и на оня колко му стърчи... Всичко това има значение само и единствено за комплексарите. За всички комплексари поздрав с песента на Орхам Мурат - Веселите Момчета, за да разберат истината за живота: ебре .уре де бе де, всичко живо се е.... да бре .утки де бе де, всичко живо се е...

АМИ АЗ МОЖЕ ДА ОБИЧАМ ДА СЕ ИЗСЕРА НЯКЪДЕ НА ПЛАЖА - ТОЛКОВА ЕСТЕСТВЕНА НУЖДА, ЗАЩО НУДИСТИТЕ СА ПРОТИВ ТОГАВА ????

можеше да има нудистки плажове, пък при демокрацията не може, тая демокрация важи май само за мошениците, крадците и убийците

Значи в чалготеката, може да има оргии и то в истинския смисъл на думата, а на обособените нудистки места по морето- не може.На мен, нещо справедливостта ми се губи!!!

Хората с грозни фигури завиждат но аз си ходя както си искам

Разбира се че ще ги изгоня! Няма да ми внушават комплекси, когато се събличат Я!

Във Франция полицаят от Сен тропе Луи дьо Фюнес, с цялото полицейско управление ги гонеше като мухи!

Та кой ли не иска такава нудистка. Щом литнат бикините рипват Делфините.

Извън Европа има много държави, в които нудизма е строго забранена практика. Сред тях са Пакистан, Сирия, Йемен, Саудитска Арабия. Ха-ха, Корнелия много яко ви дърпа към Азия и ислямската дъга...

Седма година съм в Гърция и не съм видял една гола цица никъде. Даже и нашите брантии не си позволяват да се кекерят голи тук. Няма нужда да ни показвате грозните си увиснали цици, само защото болните ви мозъци крещят, че това е нормално и трябва да го търпим.

в Турция или на майна си Райна. Ако иска да се кекери гол/а и да си показва срамотийте - там.

аБЕ, ти да не си се родил с дрехи ? Има срамотий в кухата ти кратуна ! Гол си дошъл и гол ще си отидеш !

Тук има поне два въпроса. 1. Защо полицаите гонят нудисти, а не цигани дето грабат възрасни хора по селата. Отговор: Ами защото така е по-лесно. Както е лесно да биеш безащитни хора, вместо да се разправяш с мутрите. Това може българския мицифайка. 2. Защо всеки може да пави каквото си пииска където си поиска и както си поиска, без да с есъобразява с другите. Един си развява "патката", друг си наврял чеп отзад, трети с еправи на отворко, четвърти..... Отговор: Ами защото няма ясни правила. А ако не се спазват. И не важат за всички. Всеки се опитва да не спазва правилата - един не спазва карантина, друг не спазва предимство на пътя, трети смята че законите не важат за него. И няма никакви наказания. А трябва да се започне от най-наглите. Колкото си по-нагъл, толкова по-строого те наказват.

Значи гейпарад с пера в задника ,на центара на София е благоприлично ,а нудиски плаж далеч от очите на хората -не? Дано скоро да дойде дядо Иван отново и всичките в БЕЛЕНЕ

И дъно да прибирът сички неграмотници там.

Пера в задника на гейпарада едва ли е имало, но бръмбари в главата ти - със сигурност.

Ти като си падаш по дедовци, кани си ги увас на гости. Не ни занимавай с товите несбъднати желания за пера и прочее.

Полицаи гонят нудистите, а в това време крадци и обирджии действат.

По времето на соц-а това беше плаж на който можеше да видиш както нудисти така и хора с бански, имаше 2 или 3 спасителни поста и никой не гонеше нудистите, от близкия къмпинг Делфин идваха много чужденци, най-вече от ГДР, за които нудизма беше нещо повече от нормално. В ГДР тогава на Балтийско море над 80% от плажовете бяха нудистки, така наречените FKK.

Тук има много задръстеняци, които не са виждали нито гол мъж, нито гола жена! Това си е техен проблем. Не е проблем на нудистите. Точно обратното, нудисткия плаж е най-демократичното място на планетата! Защото хората са без дрехи и са равни. А когато си облекат дрехите, тогава започват да се различават и да се разделят на социални класи.

Така е - кой с Ролекс, кой с Рей Бан, кой с масивен златен ланцец. Ако ги нямаш показваш голия си фуй.

Колко да са равни? Някои мацки със силикон за 8 000 лв., други - за 8 000 евро, трети - с "ненки" да петите. Къде е равенството питам аз? А за мъжете да споменавам ли? На кой до къде му стига.. или не му стига?

Трябва да се види кои са тези полицаи и да се зададе въпрос ,защо не ходят да пазят селата и старите хора ,а се заяждат с хората ! Каквото им е тъпо Ръководството такива Кауни са и полицаите ! Дядо ми на времето казваше че най-мързеливите и най крадливите стават полицаи ! Да се Уволнят Полицаите !

На полицаите са им сгрешени приоритетите. Те не си ги измислят - спускат им ги за изпълнение полицейските началници.

Е какво сега, да си ни жена ни мъж може, ама да си гол не може!!! Каква е тая толерантност?

изгониха ги, защото са на неудобно място - най-вероятно там ще искат да строят нещо и не им трябват свидетели... пък нудисти/натуристи и всякакви други "*исти" се гонят лесно като насъскаш 2-3-ма големи моралисти, които иначе дори не знаят къде плажуват хората.

ок, признавам си, че първо писах, после гледах картата.... И БЯХ ПРАВ!!! 200 метра плаж, а първа линия не е застроена! Нито втора, нито трета!

Напред към природата, не назад - сливането да е психическо, да си в хармония с Битието, като човек, не като животно.

Само,луди може да стоят голи под слънцето за да се "печат"!!!!!

Скоро и с ,,Бурка,,??? През соцът нямаше такова гонене ...!!!

През соца имаше Евини и Адамови плажове и нерегламентирани съвсем нудистки. Така, че който искаше да се пече гол го правеше на определените за това места, без да натрапва голотата си на всички. Другите плажове бяха за хора с бански ....

Право на всеки е да избере колко от СВОЕТО ТЯЛО да излага на показ.

Не ви ли прави впечатление, че няма чалгарка, стриптизьорка, проститутка, куа без "разлика"!!! Т.е. те ходят на "нормалните" плажове....

тея не ходят на плаж, а на солариум или просто кожата им е по-тъмна.

ПРОБВАЙТЕ ПЛАЖ НА ГОЛО, ХУБАВО Е... В ДНЕШНО ВРЕМЕ БАНСКИТЕ ПОЧТИ НИЩО НЕ ПРИКРИВАТ, ОСОБЕНО ПРИ ЖЕНИТЕ. ТОГАВА, КАКВОТО С ТЯХ, ТАКОВА И БЕЗ ТЯХ...

Защото са били грозни и над 20 години

Защото са ненормални и мястото им не е на плажа,а в лудницата

дали борбата не е час по-скоро да идват бетоновозите?

Как така на телефон 112,, изведнъж се отзовали полицаи на плаж , странно ! Полиция редко ходи когато я извикат , а тук изведнъж се появява ! Когато , онова много , ама много болно момче в Несебър , бие полусляпата жена , водач на слепи , три пъти викат Полиция по112 и не идва ! Или този път са дошли да погледат и да съберат матриал за нощеска с жената !

какъв материал бе,бг милиционерите са педе.раси и като се главят за милиционери и препашат желязото си мислят че пишките им ще станат с 16 см по големи

Не бих си показвала тялото въпреки че е много добре - спортистка съм - атлетка и тенис на корт. Суетна съм. Тялото изглежда много по-добре в изящен и скъп плажен костюм. Който има здрав стомах на ходи на нудистки плажове. Нищо лично, но не искам да виждам Марта Вачкова гола- отврат.

Ами не ходи на нудистки плаж, но не отнемай правото на други да го правят! Може да си красива, млада спортистка, но разсъждаваш като грозна, дърта, свадлива пенсионерка!

да, разбрахме, че всъщност искаш да покажеш на плажа "изящният и скъп плажен костюм".... както е тръгнало скоро ще забранят на хората и да стоят на плажа с плувки за 5 лева.

На плаж не се ходи за да се показваш - има си модни подиуми, сцени, театри и т.н. На плаж се ходи за да си си печеш тялото , да се къпеш, да се забавляваш и т.н.! Не се ходи и на плаж за да зяпаш другите - има си места за целта! Ако си воайор - ходи ад се лекуваш. Никой не ти е длъжен да бъде с перфектно тяло за да ти е кеф на теб! Всеки пече неговото си тяло, таково каквото му е, не ти дължи обяснение и не те кара да го гледаш! Айде моля ви се - светът не се върти около вас!

Плаж делфин си е нудистки от поне 50 години. като дете са ме водили на него , аз също съм водил там своето дете. Глупости по темата на разни примитиви не ми се четат, никога до сега не е имало проблем за плажуващите там. Факт е че сега се унищожава един от последните екологични плажове по Черноморието от алчност.

Бедни са хората, и за бански нямат..!?

...утре отивам на плаж ,,Делфин,,!

Я се ,,метни ,, в южната част на ,,Харманите, , !

ами там се събират всички които са на ти със секса няма да даваш пари за секс тройки четворки каквото си искате и то безплатно май бизнеса намаля на морето за проститутки ами който иска да идва там вечерта хеле вечерта стават купони до зори иначе тези от патрулките им се иска ама се плашат от шефовете си каниме ги те ни гледат или ни падзят хаде довечера пак

Е как може такова извращение. Предимно ходят семейни хора, много от които с деца, дори бременни майки и съпруги, заради здравето на бъдещото бебе. Как може такива обобщения, това е просто воняща гнус! Нема ли кой да редактира тая гнус, това извращение! Ние семейните, текиви ли сме! а децата ни, дето идват с нас, и те ли са текиви? Как може да се обобщава на кило тека? Има различни групички на плажа, да. Но секи си стои зад оградката и под салкъмчето, и зад скалата, и не се мешаме! Да, демократично е и никой на никой не пречи! изненадващото е, че като покажеш ясно, че некой е нежелан, и има негласно разбирателство и нежелания се маха или ти се махаш, по избор! Изнасилвания нема регистрирани, аз поне не знам! но аз не одим сама, с със съпруг, преятелки и/или семейство нуди! Има си етика на текиви места, и никой не тръгва срещу другите. Факт! Даже си помагаме - носила съм вода за бебенца на плажа, храна, хавлии, помагаме си с каквото може, с вдигане на заслон, вадене от водата...дечицата пощуреват на текава природа и свобода, като правило е голем зор да ги извадиш от водата за малко почивка! Но е прекрасно! :-) Правиме замаци от миди и пясък, рисуваме....децата обичет! дам им лист хартия и боички - и гледай кеф! Редиме камъчета, правиме снимки, гледаме рибите под водата и плуваме с шнорхели..... Красиво е! прекрасно е! Какъв секс ви гази, натуралистите си имат законен секс, на нуди плаж се ходи да се насладиш на природата! Между другото, натуралистите са като правило интелигентни хора с интелигентни професии. И като правило, притивниците им са нискообразовани ниЗкочели мамуни тъпи и прости, със сексуални извращения....

Що съ прайш на ,,обществен коректив,,?

Ю. Деспотов

Остави ги Roxana. Уви, за сетен път се убеждавам, че българският манталитет не се различава много от циганския. Простащина до козирката, описана в литературата като Тъмен балкански субект (обзалагам се, че болшинството нямат представа за чии произведения говоря). Жалко само, че тази простащина превзема все повече и по-голяма част от населението ни. Жалко и за малкото останали небетонирани природни кътчета. Жалко, че печалбата определя съзнанието ни. Жалко, че във всяко отношение бележим регрес вместо обратното.То, срамът, мръсното подсъзнание и безнравствеността вървят ръка за ръка. Затова още веднъж казвам, че ще е от полза учреждаването на натурастично общество, което да черпи опит от такива зад граница да образова, да се състави морален кодекс и да защитава интересите ни. Затова няма да е лошо сред учредителите да са известни публични личности, да се набира членска маса и някакъв минимален членски внос или дарения за подържка на всичко това. Другият избор е: натоварваме се на колите и чао Българио. Те и без това не ни искат. Е, едното на другото не пречи.

Лошо няма! ... не виждам. ..

Първо привет на всички нудисти по душа! И да живее натурализма! С малко закъснепо темата и моето мнение. Тук проблемите са три: 1) финансовоикономически примитивизъм. За много хора всичко в природата ако няма финансова стойност, тоест ако не носи пари или ако не се яде, то няма изобщо никаква стойност и не заслужава да съществува. От там произлиза и стремежа за застрояването и бетонирането на всяка педя от бреговата ни ивица. 2) Културен примитивизъм. Никой не става нудист(натуралист) когато си свали гащите. Това няма нищо общо с воайорството, нито с ексхибиционизма, нито с разврата. Ако се промъкват такива сред тях, то те нямат нищо общо с идеята, културния феномен и с морала на натурализма. Затова от най-добри чувства бих желал да се учреди (незнам дали вече има) БЪЛГАРСКО НАТУРАЛИСТИЧНО дружество или ОБЩЕСТВО, където биха могли да се разискват проблемите на натурализма, а също и да се предлагат образователни лекции. 3) Идеологическо религиозен фанатизъм. Това е защото всяко отклонение от религиозната или идеологическа догма се счита за ерес и бунтарство срещу наложения обществено-политически ред. Тук възниква един въпрос, плажуващите с буркини по-морални ли са от тези с бикини?

Ас съм изключително в подкрепа на тезата ти. И ас натуралиЗка, по природа. Ем съм и моралиЗка и не ми пречи да съм натуралиЗка.

Тук има много задръстеняци, които не са виждали нито гол мъж, нито гола жена! Това си е техен проблем. Не е проблем на нудистите. Точно обратното, нудисткия плаж е най-демократичното място на планетата! Защото хората са без дрехи и са равни. А когато си облекат дрехите, тогава започват да се различават и да се разделят на социални класи.

малко преигравате. Свобода, демокрация, дрън-дрън - просто има хора дето им е все тая дали имат бански на плажа, такива дето обезателно всичко трябва да им е покрито и такива дето (предимно жени) са на практика голи, ама е важно да има някаква връв там дето на нея да се вее етикет, който да се асоциира с 3 и 4 цифрени суми за бански, щото е "марков".

голотата е красива, когато е ....красива! 80% от тия нудисти трябва и в банята в къщи да не се събличат като се къпят!

Ама още по време на "тъмния" социализъм ,"топлес" можеше да бъдеш на Златните пясъци

Всъщност какво им пречи на нудистите да отидат на който и да е друг плаж? Слънчев Бряг, Златните. Плажове да търсиш. Какво толкова са се вкопчили в тоя Делфин?

Пишете,плюйте се и давайте всякакви мнения.Истината е,че няма изгонени,всички са там и никой не ни пипа.Разсъждавайте по добре защо на някой му потрябваха едни нищожни около 500 кв.м. да си оправи живота???И помислете дали на всеки не му се иска,но не му стиска да е гол(нудист) когато отиде на море!!!

Мноу тъпо копиле си! πόρνη и γραφή са думи от старогръцки. Тая "гъркиня", да не е била рускиня, при това графиня, лъжльо?!?

Не считам за нормално разголването на обществени места.Жалко е ,че тази либералщина намери почва и у нас След гей парадите очаквам нудипаради с претенции да се разреши да се разхождат по голи пишки и путки по" Витошка" и пред Народното събрание и Ал Невски

Така се казва най-интересния нуди плаж, който съм виждал. Намира се в южната част на Гран Канария, огромен плаж с дюни и хубав пясък, пълен само с нудисти, хиляди, айде стотици...но най-интересната част е, че хората не само са голи, но и е прието там да се прави секс без свян, че те гледат другите. Става дума за секс предимно между истински партньори в живота, не за оргии от типа групов безразборен секс. Просто отивате там с жена си или с гаджето си и ако искате по време на плажуването започвате да правите секс, а околните се събират или просто се обръща към вас и гледат. Е, често се вижда как около двойката се нареждат група мъже и докато гледат мастурбират, но това там е в реда на нещата:) Ако в следобедните часове застанеш на някоя дюня и се огледаш, можеш да видиш поне 20-30 двойки, които си правят разни неща:) Рядко, но все пак има и оргии, където всеки се включва ако иска....

Ти видя ли го това или го сънува? Третия вариант е да си ти го разказали и ти да го разказваш тук. Във всички вероятни случаи, това е пълна измислица, изключая, че в края на въпросния плаж има нудисти. Ебат се понякога разни педали, но не е това което се опитваш да ни разкажеш. Такова място има на един плаж във Франция, но не и в Г. Канария.

Абсолютно вярно е това, което е разказал човека за Маспаломас. Живея от 14 години на Гран Канария и го потвърждавам 100%. Явно не си стъпвал на Маспаломас, но пък даваш категорични оценки и мнения. За тези, които искат могат да напишат маспаломас на латиница в гугъл и ще видите стотици видеа с точно това,което е разказал по-горе човека.

А тия нудистки чуруликат ли из храстите, така както са се разсъблекли. Аз едно време като малък видях една чисто гола на Слънчака в храстите и после 3 седмици страдах от спонтанна левитация. Още я помня...

Нудисти и свободни плажовев България имаше и при тоталитарния режим. Никой не ги преследваше. С учудване гледахме преследването на нудистите във филма с Луи дьо Финес. В България сега плажпвете са малко, а концесионерите са алчни хиени и искат да лапат от всичко.

овалните форми на снимките са прекрасни. аман от пуритани, дето ги е срам от какво са се родили.

Аз подадох ужасения сигнал! Лидер съм на движение "Мокри гащи" и искам всички да са с такива. В програмата ми стои и изискването към лекарите "ин витро" - децата да се раждат гащи, пари за това бол.Повече нито голи царе, нито кърмачета.

Истинските нудисти си имат етикет, начин на поведение и изобщо не е въпрос на диви оргии и ексхибиционизъм, както тук някои предполагат. Това е сливане с природата. Който не го е опитвал, не може да повярва каква е голяма разликата без иначе малкото парче бански. Усещането е съвсем различно. В края на краищата първите хора са си били нудисти и то цял живот, така че нудизмът не е нещо толкова необичайно за човечеството ;)

Първите хора са живели в пещери и въобще не им е минавало през косматите глави, че ще дойде време, когато по цял ден ще се дърлят с други непознати космати хора в интернет, в защита или против голотата си. От тогава нещата малко са се променили. За добро или за лошо, създали сме някаква цивилизация, без която никак не можем....ама иначе (напълно лицемерно, поне според мен) постоянно се напъваме да избягаме от нея. Напъваме се чрез голотата си да се съединяваме с природата, ама до нея сме стигнали с колата, носим си хладилната чанта, репелента, слънцезащитния спрей и полароидните очила...и докато се съединяваме, не изпускаме смартфона нито за миг. После, като връх не единението ни с природата, публикуваме снимка от плажа във Фейсбук и получаваме 150 лайка...

LeGrandTulup

Едното не пречи на другото. По тази логика не би трябвало да се радваме на природни красоти, а да оценяваме само бетонните джунгли, тъй като са цивилизацията, а природата е първобитно нещо. Но не става така, нали?

симо

На това му викат цивилизация и прогрес.......ЦИВИЛИЗАЦИЯ?????