Шеф на общински съвет загина в катастрофа

Председателят на Общинския съвет в родопската община Баните Велин Фиданов и още един мъж са загинали снощи при тежка катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - Шеф на общински съвет загина в катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един уникален човек ни напусна.Никога няма да го забравим!Почивай в мир,батко Венко!Много ще ни липсваш!

Е добре работят общинарите. ловни хижи, джипове , членове на ДПС, алкохол. Всичко това едва ли е станало след работно време?

Разследването явно е ограничено до търсене на краставици в нивите. Алкохолни проби по такъв повод не се ли взимат или заключенито от раз е, че Джипът е пил и се е карал сам. В резултат е катастрофирал. Горкият Джип дали не е смърдял на алкохол.

побракониерствали са малко, пийнали са малко и по незнайни причини джипа започва да се търкаля по таван

Джип Тойота, предполагам Ленд Круйзера, едва ли на повече от 5-6 г, за около 35-40 бона да речем, шефче на общински съвет :))) ами не ми е жал хич да ви кажа , добре че невинни не са пострадали. С тоя джип да се утрепеш трябва да си голям талант...

Ходене на ловна хижа, пиене до откат, шофиране с ясната цел, че си общинар и голяма работа (недосегаем), мощна кола, висока скорост.... за ВИДИМИ резултати....

Е кво толкова е станало. Като не могат да карат или не знаят как, ми да умират. Идиоти.

Ох, гледам го този и още не мога да му се нарадвам - хем общинар, хем партиец, хем резняк... Днес е един хубав ден за българската демокрация!

още един ахрянин разбра. в последната секунда преди да се представи на аллах, че джипа не е мулето на дядо му!

"бил съм се бил напил?" (минало незапомнено време)

Ма па как гордо гледа, гаче ли половината... какво ти, целият свят е негов. Е, сега ще се задоволи с два квадрата с камъче отгоре. Да е жив и здрав!

Яаааа, ме те тези не били безсмъртни, бе!

Никога не съм харесвала ловджиите. Съдбата в голяма кучка :)

къв ловджия те гони бе?? ловът когато е разрешен де, е само в събота и неделя и в празничните дни! не е ловувал а е пиянствал.

Съболезнования на близките, но това, че продължава използването на османски наименования на местности и селища е престъпление! Преди поробителите ни, тук е кипял живот. Отдавна трябваше този процес да бъде завършен.

около 10 години имаше скандал с паметника на т.нар. Енихан баба. Местните потурнаци, сигурно такива са и загиналите, разрушиха остатъци от римско време на връх Свобода, като на тяхно място построиха бетонна грозотия в чест на Енихан баба. Тогава нарушиха поне 10 закона и разпоредби на държавата. Смолянското ДНСК не направи нищо, за да разруши незаконната постройка, а смолянската прокуратура не направи нищо на тези, които проявиха самоуправство и нарушиха законите. Тогава мисля че вече бяхме членове на НАТО и ЕС, и се тупахме в гърдите, че сме правова държава и законите са за всички и над всички. Да, ама не! Тогава управляваха мана фите от ДПС, начело с хидроинженера, най-големите демократи и европейци, и логично беше затворена устата както на ДНСК, така и на прокуратурата. От тогава минаха години, нещата се промениха малко, но никой не се връща към този случай да вкара виновните в затвора. Вместо това те си ходят да си правят кефа по ловните вили и хижи. Но има един дето вижда всичко, и ще даде заслуженото както на виновните, така и на тези, дето не са ги осъдили.

Съболезнования на близките на загиналите. А ти не обиждай местните жители на този край и не ги наричай "потурнаци", защото там е нямало никога такива. Тези жители са изстрадали много, те са по-родолюбиви и по-големи Българи от теб, Ти който не знаеш какъв си: - циганин или друга някаква издънка.

не само този край, но и другите части на Родопите. Единият ми род е от Родопите, от едно село, дето други освен българи не са живели никога, така че много добре знам какъв съм. Ти ако си "циганин или някаква друга издънка", аз знам какъв съм.. Недей да учиш баща си как се правят деца. Да, изстрадали са много, не само те, а и всички останали от този край. А щом като се възмущаваш, че ги наричам потурнаци - ще ти кажа, че те самите се определят като турци, говоря специално за Баните и няколко села около Баните.Не случайно са в ДПС, и са направили това незаконно теке. Ако бяха родолюбиви и големи Българи, едва ли щяха да правят паметник на поробителя. Разбра ли бе, нещастен отпадък от Варна? Много има като теб - чули, недочули, разбрали недоразбрали, а отгоре на всичко и нахални и неграмотни, но се пишат за компетентни. Че и обичат да поучават и да квалифицират. А между другото в писанията ти няма и логика, нито отговорност, щом като защитаваш хора, които са престъпили закона. Ти не си българин, такива като теб са врагове на всяко нормално общество. Сигурно и ти обичаш да пристъпваш тук-там закона, но щом като това го правиш ти, значи е нормално. Пълен нещастник си!

Алкохолът не е съвместим с шофьорлъка

Ужас! Ужас е човек на такъв отговорен пост да не спазва законите. Включително Закона за движение по пътищата.

фесовете нали не пият алкохол и не ядат свинско ;)) алах сега ще даде ли девици на оня свят, или ще даде манафи ?!

Видя ли автомобили с номера от този район,давам път ... Колебливи и непредвидими са при задминаване,разминаване и прочие маневри.Голям риск са.

Много удобно. А дали пък не са дали на възрастния да ги свали с джипа защото са пили? Оцелелият винаги печели.

Най-вероятно са били пияни.

Бии са на бракониерстване,което са поляли обилно и каквото повикало това се обадило.

за да шофираш все пак са нужни определени умения, но не всички ги имат и парите дадени на ръка за книжка в случая просто не помагат. Добре че на къра не е имало някой да се прости и той с живота си.

d4

Заминали са при Енихан баба... лов, риболов, джипове, кражби, далавери... рано или късно всичко на този свят се плаща.

какви хора...

Енихан баба е поробител на българите в Родопите. Наричането на каквото и да е на човек, изклал над 100 000 българи е срам за България. Но България явно вече няма -> 2003 г. лидерът на ДПС Ахмед Доган лично обещава на местните жители да се изгради теке на Енихан (тур. Новия господар) В началото на юни 2005 г. държавната земя на самия връх Момчил е продадена на ислямското настоятелство от с. Давидково за 6 600 лева с разпореждане на земеделския министър Нихат Кабил от ДПС и тогавашния областен управител на Смолян Димитър Палагачев от НДСВ. Bеднага е извършен стоманобетонен строеж и, въпрек и, че е констатирано незаконно строителство е завършено изграждането на теке на Енихан баба на връх Момчил върху тракийско светилище на върха в Родопите, където се митологизира, че е неговият гроб, но и гроба на защитника на българите от турското нашествие Момчил войвода. Има съмнения, че заради непроходимия планински терен при строежа са ползвани армейски верижни машини. С държавни средства за 8300000 лв. е прокаран добър асфалтов път. Хижа Свобода на Българския туристически съюз в подножието на върха е дадена във владение на кметство Давидково, за поклонниците са построени каменна алея с 604 стъпала, 7 беседки и ритуална чешма около която се оставят с наричане парцалчетата окачени там.

МНОГО СИ ПРАВ ! .... 1000+ .... ДПС СПИРАТ РАЗКОПКИТЕ НА ГРОБА НА МОМЧИЛ ВОЙВОДА ПОНЕЖЕ Е ТАМ .... ТВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ...

Слава на великия командир Енихан баба.

Така се случва на долните кръволоци, да умират ! Довечера ще отворя бутика уиски да пия от щастие!

ТАКА СЕ СЛУЧВА НА ГАДОВЕТЕ КОЙТО ПОСЕГНАТ НА ПОМАКИНЯ НА БЛИЖНИЯ :))

ДВАТА КОЧА :))

Тоя на картинката има вид на кАмунис ....

нов или втора употреба е джипа?

Няма информация дали е имало алкохол. Според мен, да! Идва ли са от вила и е твърде вероятно да са били почерпени.Чудно ми е друго: с какъв акъл ще се качиш да те вози пиян шофьор?! Добре е, че не са пострадали и хора в други автомобили. Това обаче, си е чист късмет!

Съдбата си е казала думата! Тези селски "величия" са убивали животни без нужда,после са пили и най-нагло са карали джип!! Само съдбата може да въведе ред в нашето общество! Друга институция не може,защото в другите институции "работят" също такива мизерници.

пият и карат, така ще е