Няколко мъже са пребити, докато гледали мач в заведение

Трима души са пострадали сериозно, след като били нападнати и пребити, докато гледали снощния футболен мач в заведение в столицата, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Няколко мъже са пребити, докато гледали мач в заведение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак за такъв бой говедата не са, те са за съжаление

Ако наистина ги издирва МВР лесно ще ги намери - има и камери, има свидетели, знае се автомобила им и дори е странно, че до 2-3 часа след инцидента не са ги заловили.

Може ли при толкова престъпници и изроди да се бият хора само, защото са фенове на определен псевдофутболен отбор?

дкми

Едва ли е било без нищо....

Престъпници са, не са фенове. Черна ж класа и черен мерцедес от старите големите?

Това е нормално за СОФИЯНЦИ,тоест за тъпите СЕЛЯНИ заселили се в София и станали каубойци!!!

То феновете на ПФК-то отдавна са разни наркомани, мутри и квартални бандити.Даже ги бяха хванали с дрога на стадиона.Какви фенове са това.

Тъкмо ще оправдаят името си - червените...

Вероятно е имало и друга причина. Не вярвам за един футболен мач да се стигне до такава разправия. Дано намерят извършителите.

ха,ха ,ха,какво стана бе потури сарбите почнаха да ви млатят на ваша територия.

Червени комуняги от литекс или сръбски цихани от Хърватска ???

Защо си мисля , че обединяващо е друго , а не че фенове на Левски.Например да длъжат пари и да са леко сплашени да се издължат на време на букито :)

на левскарите да ги бият навсякъде и на футбол и на бой, и б Хърватска и в България???

Това са били ,,Чорбари,,само така ще е то нямаше Хървати побойници пък и що да ги бият като Владееха цялата игра .Търсете побойниците при , ,Чорбарите,,

Понеже биячите очевидно не са цигани, тази новина няма кой знае какви последствия. Няма протести, няма хвърчащи напред-назад министри, няма някакви вечерни часове и други разпоредби, изобщо ... не е станало кой знае какво. Делничен ден в Младост.

... а също няма и пострадали сладки четирилапови животинчета. Хората кучета ги яли ... тъй де ;)

Синята агитка е най-обичаната фенска маса в страната. Толкова уравновесени и спокойни хора с тотална липса на агресия. Затова са толкова обичани надлъж и шир в Европата и у нас. Разбира се крайно любезни и толерантни. Антирасизмът им е религия. Не разбирам защо ги преследват злини навсякъде където отидат.

Преследват ги да им благодарят за културното поведение

Феновете на ЦСКА с какво са по-различни?!? Баш те са "смелчаците", които ходят поне по трима /защото тогава само им идва куражът/ и бият с бухалки и тръби...

който ги е срещал е оставал с "прекрасно" впечатление от това нещата които вършат например издаване на нечленоразделни звуци, побои,продажби на наркотици, кражби, и изпълнения на физиологични функции в общественият транспорт. Нищо чудно че ония са ги запалили докато са в колата. Най-вероятно не е било без причина.

Държава пълна със зомби.

по-добри от циганската сган? Всичко живо е подивяло вече в тази страна.

"Полицията ги издирва". Полицията в България е паразитна и напълно безполезна корумпирана структура, в която са събрани индивиди с много изостанало еволюционно развитие. Разлика между тях и биячите на практика няма...

А, тва сигурно са били ония изпаднали клошари, дето са подпалили вишнева оня ден...

тия няма да ги хванат :D били са със солно положение с джип.... а кой е пункта за залагания тоя до ефБет ли?

Хайдуците първо ги биха после ги пребиха, колко е жалко да си говедо в днешни дни

за всяко действие си има причина.

кой нормален човек стои и гледа мач в букмейкърски пункт? кой нормален човек ще иде да бие някой дето гледа мач в букмейкърски пункт??

Чорбаро-комуняките атакуавт.........Червени боклуци.

...всъщност, ти си боклукът, говедо мръсно!

Мутри и цигани, цигани и мутри - това е дневния ред на България.

Вече почти 25 години сме зациклили в развитието си в периода на натрупване на начални капитали. Нещо като Америка по време на сухия режим. Всики ден, пребити, ограбени убити. На всякъде страх и дивотия. Истински духовен вакум и простотия.

Хмммм.Щото преди 25 години не беше същото...така ли? Нямаше ли грабежи,побои,убийства изнасилвания. Едно е сигурно - нямаше интернет за да разбираш за тях.

Разликата уважаемо "Р" е в това, че преди 25 години таблата за издирвани престъпници съдържаха такъв брой лица,че беше възможно да бъдат запомнени с един поглед и съответно да бъдат издирвани и не беше нужно да има интернет . Сега въпросните списъци са с размера на топ листинт ,като написаното върху него е с размер на шрифта 10 без разстояние и тенденцията е количеството да расте главоломно, което създава разбираеми трудностти. Това е един от проблемите . Друг проблем е от т.н. "психологическо естество", но темата е изключително пространна и дълга.

Бият говедата, нека ги бият.

тиквата и гроб ви гарантират спокоен живот!

СИГУРНО СА ОБИДИЛИ ПАРТИЯТА И ДРУГАРЯ МУТРЬО ЖИВКОВ :)))

Прости им господи, те не знаят какво правят! Че гледането на мач на Левски си е безумие, безумие, ама да биеш някой, че няма акъл...

БРАВО НА ГЕРБ!ТАКОВА ЧУДО ОТ КАКТО Е НА ВЛАСТ Б.М.Б. НЕ ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ!!!

Май е време за самозащита- всеки нормален и неосъждан да има право да носи и ползва оръжие ,докато не бъде създадена ПОЛИЦИЯ,която да защитава българите,а не само да пази ромите.

Прав си. Време е да ускорим ентропията.

по целия Балканскполуостров "хайдук" означава едно и също!

Значи българин?

Пак ли роми бе? Къде са протестърите?

Мотивацията съчетана с дрога дава впечатляващи плодове.

Как казваш? Демокрация съчетана с дрога ли? Може! Още по точно е демокрация+мутризация+дрога! Какво е България в момента? Мутренски рай. Пък разправят,че сме били в Европейският съюз. По какво личи? Кой живее най-добре в България? Ясно кой- цигани и мутри. Тях закон не ги лови.

Най добре живеят бившите номенклатурници "бивши"социалисти(комунисти) и тези които добре обгрижват руските интереси в България - те живеят най добре. Иначе трудолюбивите и предприемчиви българи и те се опитват ,но трудно се пробива армията от червени кхмери

То няма демокрация без дрога.