Жители на кв. ”Факултета” застанаха на релсите и спряха влак

Жители на столичния квартал "Факултета" са блокирали снощи движението на пътнически влак, движещ се към Централна гара.

Обратно в новината

Коментари - Жители на кв. ”Факултета” застанаха на релсите и спряха влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във факултета няма жители ! Има незаконно заселили се цигани. Действията им са терористични , наказанията трябва да са реципрочни ! Тия електорални единици не са плащали ток и вода през последните няколко десетилетия . Или влаковете да не спират и да минават по няколко пъти напред - назад !! Дератизация !

Чух тази новина сутринта по ,,Хоризонт"но някъде накрая на новините след гръцкото земетресение.Малко по-късно тази новина дори изчезна е трябваше да е една от главните новини защото е смптоматична.Един влак на БДЖ е бил НЕЗАКОННО задържан от шайка цигани цял час и това дори не е главна новина.До толкова ли свикнахме с циганските безобразия ,че вече нищо не ни учудва и вбесява а и дотолкова ли е беззащитна държавата ни?ЗАЩО НЕ Е ДЕЙСТВАЛА ВЕДНАГА ЖАНДАРМЕРИЯТА И ВИНОВНИЦИТЕ НЕ СА АРЕСТУВАНИ?Появили се няколко ченгета и преговаряли с тях.Тази окупация в скоро време не само ще се повтори но и пътниците ще бъдат подложени на унижения и кражби .Това са само репетиции за още по-големи неприятности ако не действаме твърдо за да им покажем решимоста на държавата да ги спре и накаже виновниците.Необходимо е широко да се прилага принудителния труд като наказание за да е масово без особени разходи за държавата а тъкмо обратното.Трябва само в НС да се размърдат и да приемат нужните законови промени.Неглежирането на този опасен инцидент няма да спре лавината която се отприщва.БЪЛГАРИ НЕ ДРЕМЕТЕ!!!

През факултета трябва да се кара на автопилот!

Или Костов е виновен, или ЕС-то: един от тея двамата иска да напраи етновъргал, че да ни изфърлят от нато-то. :)

Начи, ако полицията нападне- скача БХК-то, ако полицията не нападне- скачат пар-триотите. Пат.

На кого викаш патриоти? Де са? ГЕРБ (мутрите) ги купиха за няколко министерски места. Дори и "Атака", вечната контра на властта, сега се бият в гърдите и викат: "ние, управляващите..."

А влака, защо е спрял?

И ще има ли последствия за циганите, които са го направили?

Ще има, естествено. И награди за тези, които не са го направили.

Ами искат и съоръжение да бъде от джилязу. Да има какво да берат ората

Наглост циганска-почти всички бордеи са незаконни,а искат да им е тихо.Ако беше станало това през 30г. на миналия век,един велик германец щеше да им осигури покой.

И ген. Чочоолу щеше да свърши работа.

Ясно е като бял ден, БДЖ са виновни, че не са спазили елементарни културни норми. Всички знаем, че жителите на квартали като "Факултета", "Столипиново", "Максуда" и подобни много обичат тишината и спокойствието. И много много се дразнят от всеки шум в градската среда. Пътниците във влака все пак да погледнат, дали техните куфари, чанти, торби и бохчи са на мястото си.

Циганите от този район са завладели територията около линията, а сега имат претенции. Тъй като тази отсечка е част от 5 главна линия на БДЖ и е със статут на международна имам предложение: 1. Багерите влизат и изравняват всичко от двете страни на линията поне на 10 м.2.Издигат се бетонни стени по 3м. височина от двете страни;3.Всеки циганин влязъл в района на линията да се съди за подривна или терористична дейност;...

.... влаковете се движат бързо покрай циганската махала, а преди минаваха бавно и циганите успяваха да разтоварят в движение каквото желязо докопат.

Е защо не са му отказали спирачките на влака....

,,..Група роми около 20.з0 тази вечер са си решили да запалят огън директно на жп релсите в района на Факултета и да спрат влака за Кюстендил. Обадихме се на 112 и след дълго чакане дойдоха двама полицаи, които водиха дълги преговори, за да успеят все пак да отворят линията и влакът да продължи с 1 час закъснение. Питам се какво ли още трябва да се случи, за да разберат тези хора, че не могат да си правят каквото си искат и ние всички да сме заложници за тяхните безчинства.", пише човекът. ,,туземното население,, наклало огън ,,върху,, линията...??? ,,ромска интифада,,...!!!

Ти знаеш ли какво е " Туземно маселение" , неграмотник,?Това е "коренно население"! Кои проучвания на болния ти мозък доведоха до заключение, че циганите са туземно население в България? Идиот

има и едно друго значение... невъзпитани,нагли,без култура, неинтегрирани и т.н. ...??? ако ти кажат че си ,,туземец,, не се обиждаи...!!! има ,,буквален,, и подигравателен характер...!!! нещо не ти работи ,,интелекто,,...!!!

Човекът има предвид, че се държат като туземци. Едва ли мисли, че те са коренното население. Ти какво тръгна да го обиждаш буклик с буклик такъв

Просто показват, че са силни, защото са единни..........

Да си ходят! Какво правят колибите им до линията.

Подриват с незаконните си отходни води насипа на линията, дето минава през Западен парк, това правят.

Ще си боцнем незаконно катуните до линията. И после ще протестираме за шума. Ай ай ай.

Днес до линията, утре ще се строи и на линията.

Протестиращите по опис да представят нотариалните си актове. Непритежаващите такива, да се подведат под отговорност за: 1.Нарушаване на общественияервала ред 2.Причинени пропуснати ползи за БДЖ в течение на интервала на престой на влака.

Цигани протестират и скандират: "Искаме работа!, Искаме хляб!" Минава един бизнесмен и казва на един от тях: "Айде, от утре почваш работа при мен.", а циганина: "Ееее, ти от пестин човека точно мене ли избра, беее...

И къде по цялата тази линия и по други линии, които пресичат София има шумоизолиращи огради? Как пък отведнъж започна да им пречи шум

В дивия запад индианци спряли огнения кон.

Тъпа аналогия, тъпа "ирония" - тъпотията на един тъп човек

Ти си тъп защото не си чел "Винету".

пазете избирателите на Боко Чоко, че се задават избори....

Толкова много произшествия, свързани с роми, за такъв кратък период, няма как да са случайни!! Къде е ДАНС?!? Трябва си вече разследване кой ръчка непрекъснато циганите да предизвикват българското общество. Бъдете сигурни - ТЕСТВАТ НИ!! По чужда поръчка!

О, не са само те! Я колко терор пада и от "психично болни" напоследък! Няма как да е случайно, то е ясно!

ДОСТ ръчка. А български съд горегистрира

А те имат ли разрешение да строят до жп линията. Целият участък е засипан от боклуците им - законни ли са жилищата, плащат ли данъци и смет.

абе аз се чuдя дали не трябва да се премахнат с фадромата 60 % са със незакони построики

На тия ли им пречи шумът? А тридневните сватби и гърмящата музика не им ли преччат! Самозабравили се в лъжите и безнаказаността си, само се плодят и искат, искат, искат.

На мангал дай му да иска! Обаче жандармерията колко бързо реагира, когато протестиращите са българи. Особено когато БСП е на власт, а?

Държава няма. Вместо полицията да респектира нарушителите и арестува всичките 30-40 човека, тя половин час ги моли, ако може, би ли ви било удобно да се отместите, нали, такова, за да може, да, знам, разбирам ви, ама ако може ;)) Путкиииии....

Изливаме възмущението и гнева си само в нета, а от това на циганите и управляващите им е през... ръкава. Във влака колко пътници е имало, засегнати от това безчинство? Колко от тях са били мъже и жени в трудоспособна възраст? Какво са направили те? Или само бабички са се возили? А действията на полицията нямат нужда и от коментар, вече и на малоумните е ясно в тази война кого пазят.

хаха , много хитър ход. тея сега от "наште" ли са или са от "ваште" ?

А водни оръдия и сълзотворен газ ченгетата нямат ли? Я да е протест срещу американските бази в България, да видите, как ще има с какво да бъде разпръснат.

Мангасарите ще стават все по-нагли ! Те видяха ,че всичко им е позволено да не говорим , че и къщите им покрай линията са незаконни !?

И що влака и спрял ?

Щото иначе ще осъдят машиниста.

Що? Лекичко, лекичко те сами ще се махнат като видят че не спира.

"Жители на кв. Факултета застанаха на релсите и спряха влак..." !??! Някоя орка премазана, смазана?!? Не доумявам как е успял да спре влакът???

О,неразумний комунисте заради что се срамиш от циганската партия ЕВРОРОМА Та нали Ангел Марин помилва криминалния престъпник Цв.Кънчев за да му вземете циганския електорат и по този начин да спечелите втори мандат на агент Гоце. За разлика от кака Кури,КОРНИ НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ.КОРНИ КАЗВА САМО ИСТИНА . ОБИЧАМ ВИ !!!!

Щом си циганка и то влашка няма начин да казваш истина.Няма такива цигански елементи,всичко при тях е безумна лъжа.

"Протестът" е бил надлежно охраняван от доблестните и компетентни български полицаи, предполагам.

Само да питам, тоя протест регламентиран ли е бил? Уведомили ли са общината, получили ли са разрешение и т.н.? Не ми отговаряйте, знам отговора, но идва другия въпрос. Защо жандармерията не е отишла там, за да разпръсне насъбралите се със сила, както би сторила ако протеста бе организиран от българи? Отново не ми отговаряйте, пазим си електората.. ;)

Когато циганите в село Плеханово (Русия) , вдигнаха бунт, първо държавата изпрати ОМОН, който ги "ошамари" и усмири само за 1 час. А после изпратиха чиновници и строители, които провериха и бутнаха ВСИЧКИ незаконни постройки и изселиха незаконно пребиваващите. Пак повтарям, бутнаха всички незаконни постройки.

видях с очите си, представляваха тухлени прогимназии, обаче това не е попречило на държавните органи да въведат ред и дисциплина. Защото има държава, а тука тя е абдикирала отдавна.

Имаше една особеност в онези кадри от Плеханово. Немаше циганка без две кила злато и поне 3 кожи (от тея пухкавите) по нея. И сичкото мангасар беше по последна мода облечено - костюми, кожени якета, маркови дрешки... И, както е тръгнало, у нас скоро ще стане същото - циганинът нагласен, българинът скъсан и работещ за двама, за да има за мързеливия, крадящ, продаващ наркотици, проституиращ твърд електорат...

Българските граждани имат право на протест. за протеста си трябва да имат разрешение за провеждането му. липсата на разрешение е единствената грешка на нашите братя от Факултета.

сега, ако сме нормална държава, всички .....да кажа ,жилища, които нямат акт 16 и нотариален акт, трябва да бъдат сринати, и обитателите на факултета изпратени на тишина примерно в добруджа, между дуранкулак в България и мангалия в румъния!

Мисли в по-далечен план.Добруджанските села са пълни с цигани,но те си обработват земята.А софийските само лапат от нашите социални ОТБИВКИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ.Затова посоката е далеч към Индия или по-добре в Америка,че да не могат да се върнат.

ааа, единственото място от където няма да се върнат е сибир! от там милиони русские не успяха да се върнат, та нашите ромскицигани ли ще успеят?

ИМА ПЛАН ОТ ГЛОБАЛИСТИТА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТА В РОДИНА НА ЦИГАНИТЕ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗЯЖДАТ ЕДИН ДРУГ И СА ЕДИНСТВЕНАТА НАЦИЯ,КОЯТО НЕ СЕ ПОДКРЕПЯ,А КОГАТО СА СРЕД ЧУЖДИ СА ИНДИВИДУАЛИСТИ И НЕ СА ЕДИННИ.ПОРАДИ ТЕЗИ ОТЧЕТЕНИ ФАКТИ СЛЕД ДЪЛГИ РАЗМИСЛИ УМНИТЕ ГЛАВИ СА РЕШИЛИ,ЧЕ ЦИГАНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЛОКАЛИЗИРАНИ В БЪЛГАРИЯ В БЪДЕЩЕ.ТАКА,ЧЕ БЪЛГАРИ/ПОДЧЕРТАВАМ ''БЪЛГАРИ''.А НЕ КО0МУНИСТИ,ПРЕДАТЕЛСКА СГАН/ОПОМНЕТЕ СЕ И ЗАСТАНЕТЕ КАТО СТЕНА СРЕЩУ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ И ГЛОБАЛИСТКИ ПЪКЛЕН ПЛАН,ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ Е УПРАВЛЯВАНА И СЕГА И ПРЕДИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ ВРАГОВЕ!НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ШАНС ДА ПОСТИГНАТ ПЪКЛЕНИТЕ СИ ПЛАНОВЕ!!!БОГ С НАС И С БЪЛГАРИЯ,АМИН,АМИН,АМИН!

Не обичам компроментиращите новини и т.н, но това е факт, че има план за България от доста отданва! В интерес на истината, всеобща тайна е, още от преди 10 години, че искат да заселят България изцяло с хора от арабския свят, заради прехода Европа - Азия, понеже Турция е неконтролируема!

хаха.. пак че не са демонтирали релсите в знак на протест.. с все жицата

МАЧКАААЙЙЙ

Тая циганска вълна не е случайна. Някой действа доста последователно по план. Въпросът е: каква е крайната цел. Започва все повече да прилича на циганска ислямизация с единични терористични акции.

Путин.

Май е по-скоро тоя, който заля цяла Европа с бежанци, т.е. Саудитска Арабия, по заповеди от ФАЩ.

Браво, гражданското общество в действие!!!

Верно ли? Влаковата линия е там от преди циганските къщи. Защитаваш незаконните действия на роднините си, виждам.

Защо му обръщаш внимание. Нали виждаш , че е обикновен и тъп трол-провокатор. Вероятно е и на заплата в дира.

Не са ми точно роднини, роднини са на мъжа ми.

когато спирали влакове и крадяли стоката от тях, тогава деге! не им е пречило! Като крещат и викат из кварталите и надуват маанета, тогава не им пречи!? Цялата тази сган да се вкара в оградени с триметрови стени лагерите за диви животни!!!

Сигурно са искали да разфасоват влака за желязо, ама на! не е станало и са измислили тази глупост за шума.