Позволили на Илон Мъск да строи тунел Ню Йорк - Вашингтон?

Американският технически предприемач Илон Мъск има разрешение да построи тунел за свръхскоростна транспортна връзка между Ню Йорк и Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Позволили на Илон Мъск да строи тунел Ню Йорк - Вашингтон? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да идват санитарите, че редовно предозира кокаина.

...кажете на Мъск, като копае тунела между Ню Йорк и Вашингтон, да внимава да не нацели "тунела на времето", защото не се знае "в каква посока ще го изведе"...

да се чете "Орално одобрение от правителството"

Тоя какъв измамник е, малий. Ръси глупости и дърпа пари от всеки по-наивен. Един ден ще се учи в учебниците, но не с някакви полезни за човечеството постижения, а с грандиозните си измами.

Росскосмос е десетилетия след него. Бюджета на Мъск е по-голям от този на Росскосмос. :)

Тоест бюджета на НАСА изваден от джобовете на американските данъкоплатци и част от огромният държавен дълг на ФАЩ

Илон Мъск - класически пример за източване на държавни фондове. Със 100 милиона изкарани от продажба на софтуерни фирми успяваш да накараш НАСА да ти плаща милиарди за изстрелване на спътници, вместо тя само да си ги прави. А да, намираш и балъци да ти платят билети за космически пътешествия, които няма как да се случат докато са живи

Муск е един приказвач, който обаче успешно се прилепва към иновативни компании и ги обявява за свое изобретение. Дори и Тесла която иначе е хубав автомобил продължава да работи на загуба и да трупа минуси. Нека си копае щом го влече, ще видим колко инвеститори ще бъдат завлечени след това

Като работи на загуба защо ли големи производители на втомобили почнаха да правят заводи за батерии.В момента правят най-големият завод за батерии в Европа и имат прототип на електрокамион !

Моля не бъркайте Мъск с Брансън. Нищо , че вероятно всички тук заклеймащи го да са ходили на платената лекция на Брансън в НДК !

грешката моя и си я коригирам! убърках, щот и на двамата имаше неуспешни изстрелвания на ракети. и близки бизнес модели....многокротно използване на модули и приземявания. ПРАВ СТЕ. ГАДНО ЕДА СЕ УБЪРКАШ ТАКА. Аз и бронсън не го харесвам. но поне е по-малко досаден.

Наилон Муск, превзе Марс, сега е време за Тунел. Може да се пробва с Тунел САЩ - НОВА ЗЕЛАНДИЯ. Ххахаааа. Къде се затри Стив Хокинг? Отдавна не сме ходили до Съзвездието Кентавър да береме тиквички

Това недоразумение пак изплува със схема за източване. Голям смешник, но и голям разбойник. Американците по традиция харесват такива екземпляри.

Според прогнозите, това недуразумение в близките няколко години ще притежава 2/3 от пазара за изстрелване на спътници в света. Кой е недуразумението?!

sps_hrsf@abv.bg

ма верно ли? АКО НАСА НЕ МУ ПЛАТИ - ФАУЕТ НА СПЕЙС ЕКС.... НАСА ШЕ ИМА 2/3-ТИ: ТОВА ДА!

Чии прогнози. Те сателити да не се изстрелват само от САЩ? Или Европа и Русия ще му подарят и своите?

Чий прогнози? На самите Спейс Екс! Това което си чел е прогноза на самите тях.

Поредният балон. Ще видим кога ще се спуска

Илон Мъск-премиер на България пожизнено

Виждам, че идиотите вече са на линия.

Вижте имената на акционерите в боринг ко! Руски агент, а?

В момента 355 км за 3 часа!!! Този високоскоростен влак е по бавен и от нашите в БДЖ. !!'

всъщност - да. затова Амтрак е на субсидии от десетки години.

Е що не го закрият а?

облизал е пак гъза на бай Тръмп както преди на обонго ...Илончо е един олигарх по голям мошеник от руските жидове като абрамович дори защото краде директно от данъците събрани от Американската държава за да си прави личните експерименти....почти всичките му частни проекти с държавни пари са провали като колите му Тесла примерно които сравнение с един бимър ,мерцедес или лексъс ако вземем дори е едно обикновено лайно с батерия .....единствения му печеливш бизнес е пейпала само дето не е толкова технология колкото еврейски бизнес

спейс екс го докара от екскурзии в космосъ /там продаде много "билети" на извесни личности, които още не могат да ги ползват, но вече забравипа за дадените стотици хилади долари/ до държавната хранилка на наса. има дейнос, но съвсем не ПЕЧЕЛИВША там! Пей пйлът: не го порзвам, щот си праска каквито си поиска обменни курсова на валути и скрити такси.

Не ползвай пейпал, тъпо е. Ама като получиш празна кутийка вместо поръчката от ибей (реална случка) и не си платил с пейпал, ще пиеш една студена водица.

Бизнес с Червни куфарчета. Изцяло за сметка на матряла.

мъск пак се даигра с рекламата...... сичко на загуба, неприложимо, но шуми и рекламата у медиите ше му пичелат парите. отврат ти казвам.

такова строителство са временна административна пречка.С такива проекти това е бъдещето,защото автомобилите за сега са неизбежното зло ,което руши околната среда и здравето.Сигурен съм,че ще стена,има проблеми но преодолими.Това са Великите САЩ,страната на грандиозните научни възможности и прогрес.

единственият проблем е набирането на капитал.