Чанта с остатъци от лунен прах бе продадена за $1,8 милиона

Чанта, по която има остатъци от лунен прах, бе продадена на търг от аукционна къща "Сотбис" за 1,8 милиона долара, съобщи АП, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Чанта с остатъци от лунен прах бе продадена за $1,8 милиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На коя ли пустиня са снимали тази лъжа ??

Като има шарани да им вярват...!!!

чанта с праха на Питър Пан и феичките? Питам за един приятел дето е разнасял декори в съседното студио.

И чантата с лунния прах е като фотото че ''били'' на луната където даже и сянката на байрака е обратна на всичко останало....

Това се казава ''жена'' взела че купила нещо за 995 долара ама после го продала за 1,5 милиона....Поредните мафиотски врътки на американците..

И кой взе че реши че е негова собственост тра я продал ????Толкова ли са закъсали в наса та продават неща дето трябва да са при тях или са намерили поредния идиот да им повярва че е 'била' на луната където и те не са били

Да, преди почти петдесет години кацнали, че се и върнали от Луната и оттогава - нищо.

Глупости на таркалета ! Никой никога не е ходил на луната ! Разберете го веднъж завинаги ! Значи преди 40 и кусур години отидоха до там , а сега при това развитие на техниката , не могат....айде бе ! Всичко е долна лъжа от студената война !

на кого по - да вярвам: на руския космонавт Алексей Леонов или на Гошко Трола от Злокучене? Хмм

Стара чанта лачена, ама влачена.

Е тва е печалба. Евала на тая кака.

погледнете снимката и кажете къде е сянката на американския флаг,които и се вее между другото .

торба с остатъци каго и за колко ще я препродадат? Общото е, че сме лунатици, ползваме торбички за смет, говорим глупости и даже ни се радват - ето, едно към едно.

КАКВА ЛУННА ЧАНТА - ако са я купили то е купена от НАСА . Днес се изминаха 45 год. от секретната баластра ПОСТАВЕНА В СЕИВ каточели от луната ! В ТАКЪВ ДЕН всеки нормален журналист или издание е готов да вземе интервю по тази причина и да се види и напипат "лунните камъни". УВЕРЕН СЪМ НИТО СНН нито НБС нито една хамерска преса няма да спомене за тези камъни . Струвами се не само американските СМИ но и васалите от ЕС нямада напишат нищо . Русия също няма да напише защото за това мълчание хамерите "излъгаха" тогавашното рук-во на СССР че ще и продават пшешица по дънпинкови цени(което естествено е добре за САЩ и лошо за СССР- защото не развиваха селското стопаество - което се отрази и на населението или просто нямаше достачно храна) Ще отворът ли сеифа с каните от луната ще видим днес ! И ако СА БИЛЕ НА ЛУНАТА ТОГАВА ТЕЗИ КАМЪНИ ЩЕ ИМАТ НЕВЕРОЯТНА ЦЕНА - ЩЕ ЧАКАМЕ КАКВО ЩЕ НИ ИЗЛЪЖАТ ДНЕС PS А българите имамели независима преса ?-също ще видим???

Има ли американско знаме на Луната?

Защо знамето се вее ...

Защо на снимката сенките на спускаемия модул и на астронавта са надясно, а на американския флаг - наляво?

Ако въобще има лунен прах.