Бруталният швед Сундберг излезе от ареста

Шведският турист, изритал в главата камериерка в „Слънчев бряг”, излезе от ареста.

Обратно в новината

Коментари - Бруталният швед Сундберг излезе от ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно животно,та било то и шведско,да се гаври с образовани,умни интелигентни българи и ние да оставим нещата така.Срам,позор,падение.Като онова същото говедо,неграмотно рагин.Ние по-образованите да слугуваме на изметта от Европа.Как може,бе как може.Разликата е в управляващите.Прост народ-умни управляващи.При нас, умен народ-прости управляващи.Жалко.

Откога да ядеш със сламка е "лека телесна повреда"?

дойдеш в чужда страна, да се напиеш и дрогираш още в самолета, да пребиеш една камериерка, да лежиш месец в килията и да си продадеш къщата, за да си платиш за кефа..ега ти почивката, ега ти морето...за такива ли туристи плачат хотелиерите..не, мерси.

Еати съдебната ви система, която ни прави най-жалките и смешни европейци?! Срам братя и сестри, срам!!!

под "домашен арест", не е ли редно да си отиде у дома?

Ето затова хората не вярват на правосъдието! Поредно безобразие!

Я някой българин да изрита шведска камериерка , да видим дали ще му се размине с 5 бона !? Помияри долни !

Не, но ще дойдат още шведи да поритат на воля за 5 бона. Пък ако са група, може и групово намаление да им издействаме.

Та какво ми викате? Че съдебната система в България е независима, така ли? А сигурни ли сте,че съдиите и прокурорите по случая не са били посъветвани от най-високо място как да действуват? Щото аз не съм! По линията премиер-правосъден министър могат да се дават полезни съвети, нищо че магистратите били независими. Независими, ама утре сутринта и то по-раничко. Пак гледаме да се докараме пред запада. Нищо чудно, някой влиятелен хотелиер да е подшушнал на Борисов, че трябва да смекчим мерките, за да не прецакаме туристическият сезон.Пък и самият Борисов винаги се е стремял да се кланя на Брюксел,затова толкова го харесват!

този "български" съд,ли там както и да се наричат "правораздавателите",да им се отнеме българската идентичност,защото те не са българи,работят против българите,за унищожението на българите.А този шведски скот,някой да го натрепа едно хубаво ,да не може да мучи.Като му видях в каква барака живее,егати шведа,егати говедото тъпо.Този добитък долен,неграмотен,непросветен не е човек.Там по фиордите шведски,не са толкова интелигентни,като ги застигнат ледовете ,са откъснати от света и са тъпи

НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ!!!ДОЛУ ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ!!!

Циганинът, който ритна жена в Германия, беше осъден на 3 години затвор. Шведът, който ритна жена в България, беше пуснат на свобода. Виждате ли разликата? И там и тук законите са "европейски", но разликата е че там съдиите и прокурорите не са подкупни.

кои определя тежестта на телесните повреди. Не помните ли на починалото момче от удар по главата от мангал беше "лека телесна повреда", а момчето си отиде. Докато имаме такава подкупна съдебна система - така ще е винаги! И понеже не можем да я сменим, така ще сме и ние винаги. Да бе имало и свестни съдии - глупости - свестни са само докато научат занаята - коя е луд един да бачка, друг да богатее.

Значи счупената челюст е " лека телесна повреда " ? Ама вие сериозно ли !?

Чудя се, ако аз отида в Швеция и изритам някого в главата и т.н...., дали ще ме пуснат от ареста, защото имам договор за наем в Швеция...????

ако има истински българи сега на воля да го смачкат от бой и да имат пълна амнезия.

Шведа след като го пуснат от ареста кой знае как ще се смее на тази измислена държава и сигурно ще отиде да хапне, пийне на Съни бича и да чукне някоя българска проститутка.

Аз бих изритал в главата съдията и прокурора по това дело щом наказанието е за лека телесна повреда. Съгласен съм да получа такова наказание за сметка на кефа, който ще получа.

"но според юристи най-вероятно той ще получи по-лекото наказание - административна санкция до 5000 лева." Ако това стане по-добре да разпуснем съдебните представители и да се върнем към принципа око за око, чейне за чейне.

5000-те лева. Къде ще ходи на почивка съдията за да му изкъртя челюстта и да ги платя. Евтиничко е!

Моля те, позволи ми да помогна. Пък после ще си поделим 5,000-те лева.

Бройте ме и мен. Да съберем пари да платим глобата. Аз давам 50 лв., само искам да гледам, няма да ритам.

Да живее народния съд, най-хуманния съд в света. Човека вместо за 3000 или 5000 лева гаранциа е излязъл за 200 лева като наем. БРАВО хитро момче излезе всинца ни измами.....

Е СА ВЕЧЕ МОЖЕ НА СПОКОЙСТВИЕ ДА МУ РАЗМАЖЕМ МУТРАТА НА ТОЯ БОКЛУК! КОЙ КЪДЕ ГО ВИДИ ТОЯ - БОЙ ДО ПОСИНЯВАНЕ!!!

Ако счупена челюст е лека телесна повреда, значи написалия статията е с основно образование. Пак глупости!

Как 3 години затвор се равняват на 5 000 лв?.... И как за жестоко, предумишлено убийство 15 г затвор са абсолютното максимално наказание?... Нашите закони имат спешна нужда от пълна преработка....

Дрогиран?! Това не е ли САМОПРИЗНАНИЕ за участие в НАРКО-ТРАФИКА?! Мисля, че за мафиотски дейности наказанието трябва да е значително по-тежко от "дребно хулиганство". Или като оня АНГЛИЧАНИН, дето помля сума ти коли, извини се, че бил "НАДРУСАН" и ... го пуснаха!!! А ако хванат хлапе с цигарка - ... БОЙ, ДОЖИВОТЕН, чудесия... ЖЕСТОКА правосъдна система имаме :) Впрочем, Българинът винаги е срещу децата си и за поробителите от чужбина!

Винаги е било така - явно робството е изменило ДНК-то на племето и го е направило такова ...

Ами логично е заради робството да мразим другите, врага отвън, пък ние се покланяме на всеки отвън и жестоко млатим родните си! Всъщност май си е точно така - жертвите на насилници винаги подкрепят насилника и топят събрата си по страдание. С някакъв синдром май бяха наименували това. Затова и изчезваме със свръх-бързи темпове.

Счупена челюст е средна телесна повреда и там наказанията са доста по големи а и имаме квалифициран състав по хулигански подбуди което още повече увеличава наказанието и няма как да е до 3 години и да се приложи чля78 а при което се налага глоба вместо лишаване от свобода

Е да ама да се направи това трябва прокурора да си размърда задника...Но нали си е един чиновник, кара по най-лесния начин. Да не се презори и настине от изпотяването.....

на сдружението на камериерките: колежки, прикрийте се, пуснали са го и не се знае коя от нас е следващата за наритване! Делото на давещия се е в негови ръце, както се знае. Да живее обединена културна Европа, да живее братска Швеция, но ако може така...да стои малко по-далече, че много боли....

Жорка, тричленния състав е на съда в Бургас, а не на съда в Несебър. Ало Дир-а нали обещахте да си проверявате информацията преди да я публикувате.

murena

дамм, вместо в ареста, на курорт

Ок-така му се пада. Но ония руски свини дето се биха с полицията -къде са?!Бас държа ,че отдавна са пуснати.

От село си, нали? Още като три видим ника и прозира напъна да си нещо, дето не си- Само селските комплексари, с два грама мозък, могат да наричат така туристите си, които носят пари на държавата ни. Нарушителите и престъпниците трябва да бъдат наказани, но не всички да минават под един знаменател, щото по тая логика като чуят българин навън, трябва всички да ни връщат обратно, тъй като сме се прочули навсякъде с магариите си. Такава простотия и агресия не съм видял никъде другаде.Ама какво друго да очакваш от кръчмарските революционери с промити мозъчета. Дето иначе са пъзливи като зайци, сал в клавиатурата им е силата.

гомньо ,тоя нали също е турист?! Ама щом е руска пияна свиня -няма проблем.В цял свят ако някой нападне полицай яде дървото. Вие руските подлоги и помиари а майка си ще продадете на гасидарите си.Затова ще си останете бедни и прости.

Украинци бяха, а не руснаци, ама вие явно не правите разлика

Да,добре... Влез във фейссбук и виж коментарите под видеото-ще разбереш какви са и колко много ги обичаме "братушките" Там има и руски коментари(руснаците не са такива мазни подлоги като българските им лакеи свиканали 140 г.да се подмазват на руснака)

даааааааааааа бабата му е скочила! туй бабите след 60 много скачат на шведите! .... бг-то се напълни със западни агенти и зомбита, които тероризират хората! а съдиите и прокурорите са на страната на западните агресори и провокатори!

без да го оправдавам, значи шведът е брутален и може да кисне в ареста, а нашите мутри, дето бият по улицата, все болни, да ги ожалиш и веднага излизат. Много е тъпо цяла една нация да се насъска срещу този човек, щото швед, а когато стане въпрос за нашите мутри - всички си натискат парцалите като на*рани

И да напомня за оня 20 годишния с незнам-си-колко заболявания, дето би слепи туристи - него веднага го пуснаха от ареста. Тоя поне има оправдание - бил пиян/дрогиран. А нашият - даже и такова опрадание няма.

а сега да погне съдии и прокурори! щото ако беше българин да са го съдили и по-срали и разорили!!!

Всичко що е прокурор, съдия и мастит адвокат, да ги изправят до стената и там да им приключи гаврата с народа български!

Имало е и такъв момент - 09.09.1944г., ама нейсе!!!

Затова навремето е имало Народен съд, ама сега го изкарват като престъпление. Те сега кандидатите за него са даже още повече отколкото през 1944. Но ще дойде времето и за това.

А наш Тошко от Несебър защо не казвате нищо като се разхожда свободно

Сега с кола до Букурещ и от там към дома.

Били го следяли. И какво от това, като ги мързи...

как и е счупена челюста като я видях още на другия ден как плямпаше по телевизията ?

Не се чудете, че сме на последно място в Европа - по всичко. Циганинът, който ритна жена в Германия, беше осъден на 3 години затвор. Шведът, който ритна жена в България, беше пуснат на свобода. Затова сме на последно място! Народ, който не уважава себе си, да не очаква уважение от други народи!!!

Точно така , прав си ...

Как ще го пуснете бе? И каква е тая лека телесна повреда? Това говедо е счупило челюстта на жената и тя вече никога, до края на живота си, няма да може да говори и яде както досега! Това на някой съдия ясно ли му е? И как така може да се отърве само с 5000лв глоба? Ми то това за него са джобни пари! Нека погние дори само 3 годинки в затвор, ама у нас да види хубаво ли е!

Стига глупости, челюстта зараства. Да, на 65 не за месец, но зараства. И както написа Гост по-долу, ясно е написано в НПК че счупената челюст е средна телесна повреда. Значи или обвинението е в средна такава, или челюстта не е счупена. А, и между другото, глобата си е глоба, а възстановяването да вредите си е отделно. Така че дори да е пукната и да го глобят 1-5к за ЛТП, пак трябва да плати на жената отделно.

И накрая чрез адв.Екимджиев или някой друг ще осъди държавата в Страстбург до му плати по над хиляда евро за ден в арестта,тъй като при административно наказание присъствието по делото ни и необходимо.

да се чете не е необходимо,дори би трябвало досъдебното производство да приключи с предложение за освобождаване от нак.отг. и налагаве на глоба.

очудвам се че на тоз му е още здрава главата , българян спи дълбок сън

То и Турчина , който прегази моторист и жена му представи документ че е снел жилище в София , но избяга и Интерпол не може да го намери ! Сега и този ще избяга , кеф му през Гърция , кеф му през Турция ! Пито платено , такъв ни е Съда , такива са и законите , Циганска Държава станахме , но на измислените Управляващи не ги нападат , не ги мачкат , охрана с оръжие !

Напротив много добре се знае къде е в Германия,но немският съд отказа екстрадирането му в България защото е немски гражданин,а немските съдии знаят,че в България съд няма,а ще му искат единствено пари.Ето защо ако от България поискат той ще бъде съден в Германия,но това няма да стане щото в България съд няма и той няма да поиска нищо щото нашите се интересуват само от пари и като няма далавера,сиреч как да вземат пари няма да свършат нищо.

Щука

счупена челюст - лека телесна повреда??? аз да има как да трясня един между очите на детето на някой прокурор, да го питам тогава колко лека е тая телесна повреда... до 3 годиини. или 5 бона. аз моята, ако има как да я продам, за по малко от 500 000 няма да е. това едно на ръка. второ: надрусан? не е ли против закона да се вземат наркотици? наказание по тоя параграф няма ли да има? или 2500 евро за боклука, дето ги взема за 2 седмици (швед е все пак), а женицата да си бере гайлето?!

Интересно, като как си е наел квартира от която няма да излиза? Че кой ще му носи храна, като е сам? Въобще това понятие домашен арест трябва да се прилага само към такива, които са болни близките им ще ги обслужват. Ами ако изчезне, тогава пак ли съдията ще е невинен, а ще искат обяснение от съдебната охрана? Че кой идиот може да стои 24 часа пред прозорците на някакъв пиян ненормалник, за оня, дето клати гората! Има си арест за тази цел. По същата причина могат да пуснат и циганина, който уби момчето за една цигара. Малоумна и продажна съдебна система.

Chefo77

Вярвай ми, този специално има много силен интерес да не излиза никъде. И може да се моли да го екстрадират в Швеция да си излежава присъдата там, в нашенски затвор не иска да стъпва.

Медиите поначало рядко се консултират със специалисти преди публикации - счупената челюст по смисъла на чл129 от НК е СРЕДНА телесна повреда и санкцията по основния състав е до 6 г. лишаване от свобода. Когато е по хулигански подбуди по чл.131 със съответните връзки по НК има и минимум на срока на санкцията. Така, че едва ли ще се наложи глоба по чл.78а от НК в рамките от 1000 до 5000 лв. Публикувайте по - точна информация!

гевреците наречени "журналя" не си мръдват гъза от точно определените за тях форми за форматиране на главите на обществото. ако некой през годините на ветъро на промените ми беше казал, че команизъма на педалите ще победи с разрушенията си на световно ниво...

"ддд ( нерегистриран )20.07.2017 22:55 Явно много спешно трябва да се промени закона .Само две букви да се сменят .Не ...ДО, а...ОТ 3 години затвор за подобно престъпление .Както и да се премахне ....ИЛИ 5000 лв обезщетение,тъй като това е вратичка за измъкване без наказание." или ... Не ...ДО, а...НАД 3 год ..." като се предложи подсъдимия да избира - или горното наказание или да се дрогира след което да изрита съдебния състав (на всички инстанции) като му причини лека телесна повреда - счупване на челюст + условна присъда и заплащане ва претърпените от него загуби и морални терзания - парите да се осигурят от заплатите на съдебния състав.

тъпанари,защо го пускате?! за 5 бона ли? тъпи парчета сте тези тримата с малоумното решение. пълен срам. този боклук трябва да лежи в затвора плюс не 5,а 50 хиляди да плати. ухапала го бълха за 2,500 евро.

...що за правосадие ?!?!...що за дарjaва ?!?!....колко ли струва да изриташ правосаднiя министар в главата ?...или някои депутат......това не е дарjaва !!!!...това обаче сас сигурност са западни ценности !

...реално погледнато...законите би трябвало да ваjaт еднакво за всички !...значи 5000 лева и си избираме кого да шутираме ?!?....това да не е някакво ново забавление по нащето черноморие предлагано сигурно в пакет за чужди туристи ?...какво ли не правят нашите дарjaвни маже ,магистратите ,полицята,hotelierite...само и само да привлекат повече туристи ....

баси неравноправието! българският пенсионер трябва да събира пари в дължината на още един живот, за да има удоволствието да шутира некой дебил, който го е крал цел живот. аз давам 2,50лв да шутирам костов и радан в тиквата проста. някой да наддава?

РЕАЛНО , РОМЛЯНИТЕ ГИ ПУСКАТ ПОД ГАРАНЦИЯ ЗА ПО-ГОЛЕМИ НЕЩА :))