Габровец спечели 3 млн. лв. с фиш от 3.50 лв.

Новият тотомилионер е 57-годишният Николай Стефанов от Габрово. Късметлията пуснал фиш за 3,50 лева и спечели над 3 милиона.

Обратно в новината

Коментари - Габровец спечели 3 млн. лв. с фиш от 3.50 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината е качена в 21,45 вчера.Кога успяха да го издирят и разговарят с човека ,при положение ,че е пуснал фиша на тото пункт ,който най вероятно не работи след ,18,19 часа

В кой град и тото пункт, е пуснат фиша, се разбира веднага след тегленето на тиражът. Но кой е щастливецът, се разбира чак когато той се обади в Дирекцията на тото-то.

Честито и умната.

...ами знае се: ако не умната, тогава поне русата... :)

Всяка игра в национална говнария обикновено е в тираж 20 млн. * 3 лв = 60 млн. От тях 5-6 млн за печалби смятайте колко е реалната печалба от един тираж на Пеевски и Нова. Пък и едва ли някой може да хване дали обявените печалби са реални защото са милиони билетчета. Да ви кажа една 100 % печеливша стратегия - всеки път щом ви се прииска да дадете 3 лева за тия боклуци отделяйте си ги настрана. Така на края на годината ще сте с печалба около 500-600 лева, което си е като 13 заплата.

13-та заплата 500-600 лева??? Много ми е интересно, как се навивате да бачкате за 250 евро, след като сте с такава огромна ерудиция...

Това е пример пък и 80% от хората в България работят за толкова ако не ви е ясно.

...ами ерудираните хора работят честно. Дори ако се работи според всички икономически закони, заплата не би трябвало да бъде по-висока от 200-300лв., имайки предвид фалшивата ни икономиката и производителността на труда в Бълагария. Докато такива самозвани "бачкатори", като теб перат еврофондове в ролята на бушони, по-умните от тях си траят и се молят да не изгорят.

Изглежда към фишовете има прикрепени телефонни номера за обратна връзка и така са успели да открият печелившия и да му вземат дори интервю. А аз си проверявам евентуалните попадения, когато отида с фиша в тото-пункта.

Добре де, разбрах, не е пуснал фиша този четвъртък, а преди месец. Честито отново.

Все си мисля че тези така наречени и спечелени награди са нагласена работа, ако не всички в по-голямата си част са така. Само си спомнете случая при който в два поредни тиража се изтеглиха абсолютно еднакви числа. Друг случай в който така нареченото директно теглене на числата което бе в 18.00 часа се излъчи в 17.00 часа и бяха изтеглени три числа след което предаването прекъсна за да се възобнови отново уж директно в 18.00 часа и пак бяха изтеглени същите три числа плюс още три. Да не говорим за безбройните печалби от Национална лотария в които ежедневно и ежечасно се заливат по масмедии зрители и слушатели как N-тия случаен човек случайно минавайки покрай бензиностанцията случайно разбираш ли купил едно билетче, тръкнал го човека и видиш ли хоп 500 бона, я милионче, я две че и отгоре. Абе милионерска нация. Само дето съм виждал доста милионери от Народното Събрание и мутренските среди но нито един от лотарията или тотото.

Земята е плоска,американците не са стъпвали на Луната.Евреите ни управляват/Впрочем последното не е вярно.ГЕЙОВЕТЕ СА./

Всеки така си мисли, докато не спечели. На мен ми звучи тъпо да си "тотомилионер".

А пък аз си спомням как, две недели подред теглиха едни и същи числа уж на живо , ама май объркаха записа на повторение по желание на трудещите се

А така, ДИР не само снимка, дайте адреса :))

червей мръсен как ме изпревари

Градски, господ здраве да ти дава да си харчиш късмета! Развам се, когато чуя нещо добро и хубаво за Габрово! :)

Горкия ... сега ще има да цъка, че се е минал с три и петдесет а не е пуснал само една колонка. Шегата на страна, да е жив и здрав човека и да си ги харчи със здраве!