Анкара: Германия укрива терористи

Турският министър на външните работи Мевлют Чавушоглу обвини днес Германия, че е приютила терористи, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Анкара: Германия укрива терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aрестуваните псевдоактивисти в турският остров бюк ада ,според турските разузнавателни служби са се събрали за да организират прояви с анархистичен характер подобно на гези в истанбул. Kоментарът който дава дир бг е манипулативен и нереален, турските медии предоставиха широк материал , който показва че от тези активисти ,повечето са агенти на западните тайни служби. Cпоред последното проучване турското общество, над 81% са негативно настроени спрямо американската политика, те мислят че американците се месят на вътрешната турска политика .

Cпоред последното проучване, българското общество е над 98% негативно настроено спрямо турската политика и Турция като цяло.

Hе съм сигурен за 20% турско малцинство ,а също така и за над 30%общият брой на изповядващите исляма в бг

Взаимоотношенията Германия-Турция винаги са били сложни, но инвестициите към Турция не са спирали. Недалновидната немска икономическа политика, отдавна трябваше да насочи финансовите потоци към страните на Балканите, а не към Анадола. Ако това се беше случило, нито демографски срив щеше да има, нито разрушени образователна и здравна системи. Едва сега се появиха писания за значението на полуострова за стабилността в Европа. Ще минат години докато грешката бъде изправена, а дотогава политическата карта може да претърпи нежелани промени.

Hяма таково нещо , германците никога не са били искрени към Tурция . Hедей забравя че германия след 2-та световна война нямаше никаква индустрия , точно с американският план Mаршал успя да се организира ,тук ролята на турските гастарбайтери не трябва да се забравя, така че тези капиталовложения са валутите на тези турски работници. Kазваш защо не са направили тези капиталовложения на балканите , забрави ли че на балканите, съвестните работници -роби бяха етническите турци .

германия австрия италия швейцария и изобщо запада е фабрика за терористи и отрови и лъжи...? и кво? нищо............. затова - Балканката Федерация!

Вярно, че Германия приютява терористи, но това не са онези, за които говори Чавушоглу: "2017: Нов масов прилив на мигранти в Германия!" е вчерашно заглавие в белгийския Льо пьопл ("2017: NOUVEL AFFLUX MASSIF DE MIGRANTS EN ALLEMAGNE !", 20 juillet 2017). "Ангела Меркел поставя Европа в опасност, предупреждават датските тайни служби", пише американският информационен франкофонски сайт Дройц енфо, заклеймяван от европейските официози като "дясно екстремистки" ("Angela Merkel met l'Europe en danger, avertissent les services secrets danois", LE 13 JUILLET 2017).

ТВА Е КАТО С МУТРИТЕ НЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА МУТРИ - САМО 10-15 000 СА БАШ ТЕРОРИСТИТЕ И В ТУРЦИЯ - НЕ ВСИЧКИ ТУРЦИ СА ИСЛЯМИСТИ - ЗА ТРЕПАНЕ ТАМ СА 150 - 200 000 ЕРДОГАНИСТИ :))

Имат си цели четири милиона османске терористи, половината от които едвам мъцат на немски, въпреки че живеят там от двайсет и повече години.

Турците много се взеха насериозно, че са велики, ама скоро държавата им ще се прости с 1/3 от територията си, защото ще има независим Кюрдистан.

Домашният цирк тръгва на турне.

странна работа ,нашия бб кого ще защитава меркел или султана ,като и двете му са свидни ? май ще вземе да ни продаде окончателно ,че да иде най-после да си харчи милиардите (ни) на спокойствие и мирна глава .

Понеже много разбирате, та да ви кажа, че от скоро имам един колега в работата, който наскоро завърши колеж. Баща му в Турция отворил банкова сметка в една банка за да му праща пари от време на време. Миналата седмица баща му са го уволнили от работа, защото въпросната банка била уж свързана с Гюлен. Колегата, който между другото здраво подкрепяше Ердоган за референдума сега гледа като треснат и не знае за какво иде реч. Както подкрепяше Ердо, така сега баща му е изхвърлен на улицата пред пенсия и са му орязали всички придобивки в момента. Ето така работи ситуацията в Турция към днешна дата. Лепват ти етикета "враг на народа" поради някакви техни си преценки и си до там. Просто не ми го хвалете това корумпирано лайно Ердоган. Ататюрк се обърща в гроба като го гледа този малоумник.

а на Левски да не му е по-добре ?!?

Mоже да си прав но тази банка е Aсябанк която банка е на гюленовият холдинг стоял зад преврата в Tурция. Tака че имало за какво да го изгонят. Tози пример не е в състояние да обезвини и омаловажи проклятието гюлен за турското общество.

Май си останал единствения който вярва за опит за преврата в Tурция, а не за инсценировка на ЕрДоган.

През Турция е минало ако ли не цялото то поне 3/4 от оръжието за войната в сирия и вероятно не по малко за Ирак.та кой крие терористи?!

Незнам за кюрдски терористи, но арабски терористи със сигурност има в Германия!

ТЕРОРИСТИ В ТУРЦИЯ СА САМО ИСЛЯМИСТИТЕ НА ЕРДОГАН :))

лгтб трябва да бъде редовно проверявано за терористични канали от гдбоп, но как, като и двете са едно и също гнездо на педофили?

германия укрива престъпленията на т.нар. "бежанци" и кара своята полиция да бездейства. за меркел, шулц, зелените мисията на евреите за превръщане на германия и европа в кочина е по-важно от всичко. все пак никой не се интересува откъде идат парите, които бандата на обама и клинтън пръскат наляво и надясно, стига да отговарят на закона на хайко, който закон бутна конституциите. антиконституционно е управлението на меркел, шулц, зелените. време е това да бъде казано на ВИСОК ГЛАС и кражбите от ес и еп да бъдат спряни!

Няма разлика между ислямски фундаменталисти и комунистически фундаменталисти, едни и същи откачалки , въпреки че някои от тях могат да пишат, даже и с латински букви !!!!

Най-много такива "терористи" укрива Турция - около 20 милиона кюрди.

германия е едно гнездо на тероризма, което благодарение на германските политици бива добре поддържано. в германия само "имигрантите" са хора. всички други са безправни. жените и децата не струват и пукнатата пара, която меркел дав аза тероризма и да бъде преизбрана. пари, които са на германския данъкоплатац, а не дори на офшорките, които дърпат конците на германската политика. идат избори в "демократична" германия. всички трябва да мълчат. като за умрял. но защо като?

меркел иска да остане в историята, като най-дълго задържалата се жена хонекер на власт, но тя ще бъде запомнена само с това, че разсипа не само германия със своя анархо-комунизъм, но и цяла европа. цоциалистите и зелените изядоха главата на европа със своята политика на приемане на терористи. ес/ек трябва да бъдат ограничени, защото и без това са никои, "избирани" с малцинство. никой няма нужда от преразпределители на собствените си пари!

Чавуша, малко е прав - Германия отдавна се превърна в терористично сборище на турските идилци. Аз не мога да разбера от завист ли приказва, от злоба ли... Едно е сигурно - присмял се хърбел на щърбел.

Нека да си прибере обратни всички турци уж терористи и всички други мюсулмани и Германия ще остане чиста християнска държава.

Така е, затова трябва да изгони всички мюзлита от територията си! Пък и те са икономически имигранти, както знаем сега Турция процъфтява, така че може да си прибере вересиите обратно!

Терориста казва "Дръжте терориста". Турция в момента е най-голямата хранилка на тези фанатици!

Най-големият терорист се укрива в Анкара, но и на него ще му дойде ред.

Доста ще чакаш

Не бързам. И една, две години не са много време!!!

Турция няма да позволи на еврогейска Германия да и дърпа конците! Турция да не е България?! Ердоган да не е Плевнелиев или Радев?! Докато наш Боце чакаше разрешение от еврогейците за Южен поток,същите тия немци позволиха Северен поток 2 ,а Ердоган лапна тлустия пай от газопреноса за Европа!Боцееее Боце ниалии риташе мачле,да ти кажум на твой език,голема греда удари! Само заради милиардите загубени от транзита на газ трябва да се покриеш в дън зема от срам!Прави още свирки на баба Меркел,тя си строи от Русия ти и реши сли.ата на път,глупак!

разрешение за хъб от неточния човек. Не трябвя ли да коленичи пред Ердоган,а не пред Меркел?

Този път съм съгласен донякъде с турците. Европа има много сбъркана политика по отношение на ислямския тероризъм. От много акъл ЕК онзи ден въведоха персонални санкции срещу генерал Исам Захредин. Този човек три години и половина ръководи отбраната на гр. Дейр ез Зор(Сирия) и воюва срещу ИДИЛ , а те му налагат санкции... Та за него санкции, а за терористите подкрепа

"Анкара: Германия укрива терористи..." ?!??!! Вярно е! В Германия има над 1,5 милиона турцЕристи!

Комшиите прекрасно разбраха , че Германия СЪЩО беше в играта с метежа срещу Ердоган заедно със САЩ ! Те тъкмо и затова Германските бойни самолети БЯХА НАРИТАНИ от Инджерлик , барабар с Щатските такива ... И сега милите , се подвизават немили-недраги в Йордания ! То каквото човек сам си направи - НИКОЙ друг нме може да му го напраи ! Пък бил той и Германец ...

Играта с "метежа" който си организира самия Ердоган беше видна още в първите часове, проследи събитията от самото начало и не е трудно да го установи човек, ако гледа на събитията безпристрастно.

Те,така е, първо им ги изпращаш и после обвиняваш.

Ха, сега да видим каква ще е реакцията от страна на Германия... В Турция този път май се поувлякоха...

Реакцията ще е вяла до никаква. Вече ги няма старите истински германци, коити щяха да скръцнат със зъби. Останаха гейове и толерасти. Та военният им министър/ка е акушерка, за ква реакция говориш????