Радев поиска единна външна политика

Ясна визия и приоритети във външната политика, ясни механизми за единна национална позиция, силни структури и качествен личен състав.

Обратно в новината

Коментари - Радев поиска единна външна политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха! И как ще стане номерът?! От сегашните посланици половината не знаят какво значи думата "политика" - те си живеят с убеждението, че това е познанство с ББ, плевню или Доган ... (често това са единствените причини да бъдат назначени на този пост, който безуспешно заемат!) ... Другата половина от години са си храненичета на партията-дъртофелница, синове и внуци на партизански вождове, ятаци и помагачи ... За каква "единна политика, външна или вътрешна", може да става дума?! Интересите на тези най-различни фаворити и фаворитки са диаметрално противоположни на интересите на държавата, българите в чужбина и изобщо на здравия смисъл ... Това се отнася и до генералните консули също! А и до повечето от сегашните "дипломати" на работа в задграничните ни мисии ...

Който умее да слуша е разбрал , че политиката на ГЕРБ и Боко не става.Не може някой да ти казва какво да правиш бил той дори и ЕС ЕК !

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: (2) Комунистическият режим е отговорен за това, че: 6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

Грешка. Всеки който достигне високо ниво на некомпетентност и почуства затруднения който му създават дискомфорт, решава да ги преодолее с още по-високо ниво на некомпетентност.

Чула жабата, че подковават коня и си вдигнала крака и тя. Радев иска и той да определя външната политика на България и това да се реши законово. Представяте ли си? Отношенията ни със съседни и съюзнически държави да зависят само от един човек. И този гениален и непогрешим човек естествено да е Радев и нормативно да му бъде отредена такава роля. Благодаря! Може ли друг път?

че съм тъп - тъп съм, ама що съм толкова тъп и аз не знам.

Единната външна политика сигурно според радев означава да се пледира пред ЕС за отпадане санкциите срещу Русия!НЕсключване на споразумението СЕТА щото със нещо застрашава рахатлъка на руските собственици на България и българските им подлоги,Нарушаване на колкото се може повече договори и правила на Европейският Съюз в ,,защита на нашата независимост",излизане от ЕС и присъединяване ,,доброволно" към путинова Русия!

За първи път откакто е поел изборната длъжност да е напълно в унисон с правителството. Не знам какво ще му коства искреното отношение, но явно ще го привикат да дава отчет. Време е да се освободи от родилната плацента и да поеме по самостоятелен независим път. За това, което чух, браво и да продължава така, само ще спечели дивиденти и симпатии. То така и трябва да е в една цивилизована държава, институциите да са в синхрон.

Жалко за теб, че внимателно си го слушал, в какъв синхрон да са институциите,бе, цървул, да стане патерица на крадливите гербаджии и алчните и гнусни патриоти ли!?

Чехъла по-добре да мълчи, че не излизат много умни работа от устата и. Генерал Деси му пълни главата с още повече глупости и селянина лапа тревата и ни говори небовалици.Сега разбирам що летците ни не стават.

между президент, препоръчан от Русия и дясно правителство с политика насочена към ЕС и НАТО. Това е нещо като нищо.

Изобщо не е така-президента е препоръчан от американския посланик. Като не знаете не пишете.А доколко правителството е дясно,това също е въпрос.Това е преди всичко правителство на краденето.

дааа.... така требе да е! единни балкани срещи европата и най-вече срещи 00-нетото!!!

Високопарни глупости на една руска марионетка, коктеил от тъпизми. Този колчем си отвори устата все бълва дивотии...

Като му чета клишетата, все едно слушам всички президенти от 1989 година насам, а даже и дебилният Плевнелиев ги блябосваше същите!!А стига вече приказки, защо не казваш нищо за вътрешната политика, докога циганската гмеж ще бие и убива безнаказано, няма да плаща нищо и ще живее на наш гръб, корупцията, здравеопазването, нивото на доходите, докога ще имаме "най-стабилната държава на Балканите," с най-добрият премиер в света и Вселената и докога 5, 6 млн. души в държавата ще живеят в нищета?! Дотогава, докато не ви изринем всички, които мислите само и единствено за себе си, не и за нас!!!

Няма да можеш да ги изринеш, те са "здраво бронирани"с откраднатите трилиони и с тази съвест която имат. Но затова Радев НЕ е виновен. За циганите също, някой иска те да са враждебни към българите и този някой е достатъчно силен да го налага. Циганите са глупави, защото НЕ се усещат, че моментът в който положението на българите стане безнадеждно, тях ще ги унищожат по най-бързата процедура, дори не и за месеци. Ако имат акъл, ако искат да оцелеят, те са сплотено племе, първото което трябва да правят е да се грижат за сигурността на българите. Ние сме единствената им опора в България.

Президентът е на среща с посланници на чужда държава.Не може там да се говори за бакиите на правителството и за не говата вътрешна политика.Нещо Борисов да е казал за циганите ,или да са взели мерки.Не чакат да мине и всяко чудо за три дни.Тях ги интересува само краденето ,а как живеят хората за тях не е проблем.

В грешка си. Това е ежегодна среща на всички Български посланици!

изкам висия са буркани с кремфирши, фърчащи из небесата!

Този е кон с капаци ,фуражката никога не може да надскочи себе си след като цял живот е бил подчинен,та г-н Радев БГ не е само личен състав,НАТО,самолети,държавата и животът са доста по сложни неща от едни самолети!Егати не е истина остава да каже че е чел само Винету.

"... и качествен личен състав.". и откъде да се земе това? личният състав са хора, които имат качества и Ценности, които в днешни времена са напълно отречени от евреите, глобалистите, шулцовците, педерасите, педофилите и бащата на меркел.

Ангела Меркел е дъщеря на Хитлер, твърдят немските тайни служби ЩАЗИ, документите се пазят от КГБ

ангела тунте меркел е ученичка на хонекер, младежо!... и не смъркай толкова много, защото си вредиш, педи.

Туи сме ние дето карахме 4 (четири) години наборна и още помним номера на пушката ни и трите имена на ротния. Та това сме ние фундамента на армията.

фабрика за лайна си ти, както и всички останали от Варшавския пакт, дето се предадохте на врага без нито една пушка да пукне

Стига ! Стига го мъчихте! Купете самолет на човека за да се успокои и накрая да миряса. Стига с дребни милиардни икономии - купете му накрая самолет за да се успокои накрая. Понятно !!

...господин президент ...всичко това добре..само дето EC и HATO..нямат нищо общо с нас балгарите !...нито културно ..нито исторически ...нито духовно ...нитo никак !...само недоразуменiята от геи парадите споделят тези стремежи ...ама те не са балгарскiят народ !...западняците са си извратеняци по идеологiя и ние нямаме какво да тарсим при тях !

лике ти не си балгарин

...абе пиши каквото си искаш ...само не се обзалагаи !

Абсолютно вярно Достоен президент си имаме Точно така преди всичко трябва да е националният интерес и суверинитет на страната и гражданите и След него всичко останало Нато е отбранителен съюз Ес е геополитически и икономически Трябва да се търси балансът между тези съюзи и националният интерес на страната извън тях Както правят и всички останали

АЗ СЪМ ЗА КОНФЕДЕРАЦИЯ С ГЪРЦИЯ И СЪРБИЯ

Искам да се обединим със ЗУЛУСИТЕ от "Централна африка" Това ще подобри и подмлади. нашата татковина.,Те ще ни подпомогнат в демографското ни развитие с доставки на зулуски които имат в излишък

Със специален автономен окръг---Югозападна България(Македония)!;))

А аз съм да те хванем и да те разчекнем, а след това да ти се изсерем в устата.

Най накрая си имаме Президент , абсолютно споделям казаното от Него. Да ни жив и здрав . България над Всичко.

имаме си резидент а не президент

Фатмака се взе на сериозно , а дългата на какво мнение е ?

чопли семки и хич не и пука за окапалия фатмак:)

Куклата на Решетников иска единна външна политика в полза на утрепаната колхозна смрад.

Глупости на квадрат пишеш.

съвсем вярно е кукла на решетников. обща външна политика са глупости на търкалета- каквото каже решетников това да става - наил резидент радев? външната политика се определя от министерски съвет, коит се оцхита на подкрепящото го мнонзинство в парламента. по конситуця опозицията, и резидента радев не участват в определянето на тази външна политика. резидента радев и подкрепящата го партя, подчинена на решетников, могат да си поканят на националния празник самостоятелно дицтатор и братеубиец ( на украинци) путин, и да му целуват задните части.

AbuTalib

И той като е Глава на Републиката, президентът следва единствено и само той да се ангажирва с външна политика.А не други длъжностни лица.Колкото до приеритетите, на президента сбедва да бъде забранено да сключва всякакви отбранителни или военвни договори Освен това, нему следва да се делегират пълномощия да съдейства за обединението на разделените старозаветна и новозаветна църкви, католическата и православната.Истроията е пълна с примери от които може да се извелече извода, че това разцепление е довело и до разцепление на държавите, факт, който създава военна предпоставка .

живо ли е още? Ушат помияр!

Ти си безмозъчен тиквеник като парона си, Тиквата.

а аз искам: единни балкани балканска федерация вън европата от балканите....

От кенефа ли пишеш?

каква външна политика в тая циганска кочина бе, я се вгледайте един в друг да видите какво представлявате, дегенерати жалки

Продължавам да мисля, че Радев не е подходящия човек за президент. Радев няма ценз за политик и няма опит като политик. По - подходящ би бил човек като Давутоглу и с неговото образование и опит. Кой е българският Давутоглу и къде да го намерим за да поправим грешката си?

AbuTalib

мислиш с малкия си мозък.Радев е достигнал да тук отчертаните приоритети от собствен опит.

Ясна визия ще бъде когато изгонят от България всички соросоидите и затворят посолство на САЩ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

----------------------------------------------------------------------------

Ами те отдавна са изгонени, над 2 милиона емигрираха в Канада, Щатите, Европа, Австралия.

а ти кога ще научиш българският, смо.тан ресский бок.лук??

Байно, а твоят български е с много силен английски акцент. Потърси си по-добри учители.

Когато започна по поръчка на Кремъл просташката кампания за сатанизирането на Плевнелиев, предупредих тук участващите в нея комунисти, комуноиди и колониални роби, че подронват авторитета на една институция. Предупредих ги, че това ще се върне като бумеранг на следващия президент и това се случва. Предупредих ги, че тази лишена от авторитет институция ще се окаже ненужна и вече се чуват гласове за това.

Плентелиев никога не е сатанизиран. Просто беше представен като глупак. Да съжаление сам не можа да се измъкне от ролята, която му надянанахя. Но той нямаше и данни за нещо повече.

боли ме корема. От смях. Представих си Радев на свалка и неговите обяснения за желанието му с такива обтекаеми и нищонеказващи изречения. Сега ме боли корема. От смях.

Мен ме боли онова под корема. За фатмака тъп.

всъщност много тъп е Раде Плиткия

Достоен ччовек и истински мъж не може да стане президент на такива помияри като нас. И да стане, няма дълго да се задържи. Народът ни е гнил и долен, има нужда да го управляват такива като него, а не истински мъже.

Пич престани си пишеш сам коментари под изказването си. Плитък номер. А иначе както изказването ти, така и коментарите, които си написал са глупави.

Да участва пълноправно с НС в определяне на външната политика на Република България и това да бъде нормативно оформено. Да не се приема еврото. Относно НАТО иска хем да имаме собствен отбранителен капацитет, хем да участваме в общия такъв за което е създадено НАТО. Във връзка с антикорупцията отново си прави устата за супер служба. Още една неработеща служба или още една такава работеща за частни интереси която да издържаме , но както знаем и ска да е на негово подчинение. Коментирал е още и по същия начини и енергийната сигурност, Шенген, бъдещето на ЕС, мигрантската криза, кохезионната политика, САЩ, Русия и др. Вижда се, че кандидат политикът Радев разбира от всичко, но пропуска нещо много важно . Република България е парламентарна република , а не президентска. Упорството с което бърка парламентарната република с президентската, респективно партийната и от там кремълската република може да доведе до дълго и болезнено научаване на истината за парламентарната република по трудния за Радев начин.

пипи, ПРАВИЛНО хортува президентът. Няма закон, който да забранява това. И ти си последният, който ще учи президентът, каква е България. Твойта е едно си баба знае, едно си бае. И като е парламентарна републиката, колко кръпки има по нея и колко безмислени скандали в парламента, вместо градивна работа, за която и бате Бойко постоянно апелира.

И кой според теб е закона който разрешава на президента еднолично да определя външната политика на републиката?

излезнаха тия тръби, все ни заобикалят, и тъмнина в тунела.

Фатмашко ла/но, не си ми президент. Обтекаем, популист, пмияр... е да, бива те да си български президент.

президентът ,за разлика от плювчо знае какво и защо го казва . да се надяваме ,че на другите ще им уврат тиквите най-после ,ама си трябва антикорупционния закон час по-скоро ,за да се махнат плевелите от хубавата ни градина . данс трябва да си върши работата ефективно ,както е във всяка една нормална държава !

ДАНС работи за Русия - от ДАНС с прокуратурата умишлено фалираха КТБ за да могат руснаците да сложат ръка върху активите на банката(а те както видяхме са огромни)

Много лошо. Тези дни празнодумството не е на почит, дори и в България.

Словесен гювеч, или словесна диария на един дилетант в политиката, който бръщолеви скудоумни, кухи, нищо не значещи фрази за да оправдае паразитното си съществуване на "Дундурков" 2. Най слабия президент, бостанско плашило на жълтите павета, а президентската институция е едно крайно ненужно бреме за нашия народ, което харчи колосални средства за глупости или нищоправене. Първата драма също е на държавна, тоест наша издръжка, за да си развява телесата по света и у нас. Сраммм.

AbuTalib

Твоите писания са скотоумие, иначе Радев говори след смислен синтез, нещо, което на тебе ти е доста чуждо явление.

Преди време едни умни и красиви протестира пред Парламента, та бели автобуси имаше, та едни посланици дойдоха и съветваха Орешарски с тигани по главата и сега . . . . . ще му се извинят ли за нервите, за обидите . . . "Само диверсификацията ще ни гарантира и сигурност, и надеждност, и по-ниски цени. Затова тръбите, които идват към България, трябва да идват директно към България, добави Радев. " Та откога заговорихме за диверсификация . . . . . като изтървахме влака . . . . Какъвто и да е Ердоган, турците си го УВАЖАВАТ, създава им работа . . сега ще копат, ще зариват, таксички ще прибират, на крановете ще седнат, памидорки ще ни продават . . .а ние демократично ще се изнизваме през Терминал 2 . . . . ах оня с "теменюжките на прозореца", за 1 лв продаде Балкан, пак за 1лв НХК-то . . . всико замина като скраб . . . . . и сега 2% за отбрана . . . . много повече ще е, с тия 2% и само нафтата на танковете не може да се плати . . . .

Ами прав е , че трябва да идва от извора , а не от страни , които взимат комисионни , и продукта става по-скъп.

За този ли гласувах...

Е, как да знаем за кого си гласувал.

Имаме нормативен вакуум относно процедурите... Колко трябва да си тъп да каканижеш такива простотии?

Докато Бойко Борисов седи в Министерския съвет българска външна политика няма да има. Той я определя единолично, според приумиците му за деня. Външно министерство е съсипано от трите кабинета на Борисов, многократно му е намаляван бюджета и съкращаван щата. Кадърните служители бягат от Външно и гледат да останат на работа в чужбина. Техните места се запълват с дечурлига учили-недоучили в югозападни, северозападни, свободни и други измислени университети. Деградацията е пълна. Сгромолясването ще дойде много скоро.

Външна политика в една парламентарна република не се прави във външно министерство. Министерството има други задачи за изпълнение, различни от тази да определя външната политика.

Простете на другаря генерал, че си въобразява безкрайно много политики и дори вижда себе си в някои от тях които иска да наложи ако може. Все пак по предизборните самопризнания на Радев, той не е политик и никога не е бил политик. това предполага, че като всеки неопитен може и да греши. Той това и прави. Греши. След години, когато се научи няма да бъде така и няма да греши.

Наистина виждам , че българите не са пораснали , за да имат свестна държава . Те са с болни мозъци .

Ти в свЕст ли си, бе?

AbuTalib

Ти май че имаш за политици само онези, които са се уредили като депутати.Генералът, който и да е той, е преди всичко военен политик.Запомни добре това.

Ми да върнем Плевнята бе, пич, а? Кво ще кажеш?

прецедента Гумен не му ли е казал Решетников че вече не сме в СИМ и Варшавския договор , а сме в НАТО и ЕС. Политиката на тези цивилизовани организации е ясна. Против тероризма,инвазията на чужди държави и конкуренция на пазара.Човешки права и свобода на движение и бизнес среда.

Този юнак още ли не е разбрал , че са го назначили да е господин никой , та още има наглоста и да иска Искаш , не искаш - от тебе нищо не зависи и никой не те слуша

Каква друга платформа от ВИНАГИ С РУСИЯ, НИКОГА СЪС САЩ!

може и двете,но да знаят,че ги гледаш под микроскоп и като те крадат ще им отсечеш и двете ръце ! приятели ,приятели,но сиренето също си има цена !

Общи приказки,заучени фрази,само ми липсва плевневската ,,хибридна война" . Фатмака да се изкаже по въпроса за малцинствата и мерките които трябвва да се вземат срещу тях. Другото е шушлюпина,оправдаване на ненужната роля президент и процентите които тази личност се гласи да вземе. Дребна душица!

Авери от кое село беше президинта

Защо ббе, дане ще му цепеш дървата или пръскаш лозето?

....в тази връзка,за какво са тия нови изтребители за които ни базикате ???? ....от кого ще се отбраняваме, от натовския ни съюзник Турция ???? ......или от братята от Русия????? .....апропо нито едните , нито другите ще ти позволят да вдигнеш самолета !!!!!!

Празни общи приказки и разпъване на локуми - какво друго може да се очаква от един мошеник. България е парламентарна република, така че парламента решава законите и външната политика, а правителството и президента ги изпълняват - толкова е ясно. Какво иска тоя мошеник, той ли да решава външната политика, а парламента и правителството да я изпълняват. Що се отнася до Еврозоната, той дори не е казал иска ли да влезем в нея или не. Оставил е пак да гадаем какво иска точно с двусмислените си глупости!

изказването на Президента Радев е ясно, точно, премерено, интелигентно формулирано! Отново браво!

Соросоиден путлераст.

...много е лесно господин президент питаите народа какво иска !!!...направете референдум за или против EC и NATO !!!...многе е важно да водите народа на там на кадето тои иска !

вятър свири между панделките ти. Изглежда ти си народа , та теб да пита. Хем лудо , хем гламаво.

...вярваи ми скапи,народа не си пада нито по евролиберастiята нито по кравраското NATO !!!...ти си изключение ..както е видно ,но това не е болка за умиране !