Окончателно: Цигарите поскъпват

От 2017 г. специфичният акциз на цигарите се увеличава от 70 лв. на 101 лв. на 1000 къса, реши НС.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Цигарите поскъпват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам 100кинта да ги направят.

Ще се изненадам,ако нещо в тая държава поевтинее.То,стадото е за това - да го стрижат непрекъснато.

Щом като си трае надупено малко му е.

ЦИГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЧИТАТ ЗА НАРКОТИК .....КАКТО ТРЕВАТА ТЯ ДАЖЕ ПО БЕЗОПАСНА.

АБЕ, ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ, ВЕЧЕ СЕ ПРОДАВАТ ЦИГАРИ НЕ С 10-15 СТ. УВЕЛИЧЕНИЕ, А С ЦЕЛИ 50 СТ. ДНЕС СИ КУПИХ ЗА 5.20 ОТ 4.70. МНОГО БЪРЗО ВЛЕЗНА В СИЛА БЕ ТОВА РЕШЕНИЕ!!!!!!

То идеята не е да ви отказва от цигарите, идеята е да ви дерат още по-силно. Нещата са елементарни, щом са толкова прости да се тровят, ще са достатъчно прости и да платят ВСЯКА цена която им се поиска.

Не думайте, сега Андрей Слабаков ще обиколи още няколко TV предавания.

Цената на цигарите расте,ама пък качеството им намалява

Бре, уплаших се. Прочел съм "циганите" вместо цигарите. Че те циганите и без това са доста скъпо удоволствие. А пак цигарите нека поскъпват. Ще има чист въздух и пари за циганите

държавните пиявици си мислят че хем ще препечелят някой лев хем ще повлияят здравословно на пушачите, а те просто са наркомани и загубите от повишените цени ще им скапят допълнително здравето....

Цигарите вече поскъпнаха тихомълком през последните 3-4 месеца. Защо? Сега пак ли ще ги вдигат?

Кво ривети, бе? Бензинът, винетките, водата, токът, парното, всичко поскъпна, какво очаквахте да се случи? Освен да махнат клас за прослужено време и да намалеят заплатите, искам да кажа?

Просто е като за прости хора живеещи във балкански бантустан. Целта е да купуваме по-евтините контрабандни цигари произвеждани услужливо от авера на Тиквата, Шиши.

Вдигат ги за да върви контрабандата ! После кажете че тя не е държавна политика !?

Държавата на кръвосмуците. Докараха я дотам кутия вносен Ротманс да струва по-евтино от Виктори. А да - понеже вече не е незаконно да се газят пешеходци на пешеходна пътека ще горите живи.

Пак поради поредната "грижа за здравето" на населението. Но и ние така - вярваме ви.

Стига сте се правили на праведни! Аз пуша и то много--по една кутия на ден.Ако много ги увеличат сигурно ще премина на правени цигари.Увеличението е грешен ход.

Да забранят отглеждането на тютюн и производството на цигари, защото нацията ни се изражда, всички млади жени пушат а те трябва да раждат.

който е прост да си дава парите за пушек да плаща.

Който е умен да се тъпче с пасти.

Ау не! Не посягайте на най-ценното на българина - цигарите и пиячката! Аз лично нито пуша, нито пия, но се раздвам, че точно подобни дегенерати вкарват най-много пари в хазната чрез акцизите, за да има после социални придобивки за всикчи нас!

Ммм, още един мангал, които се радва, че някой друг му плаща сметките. Понеже няма пари в държавата следващото ще е акциза на горивата, което ще повиши всички цени. Хляб... бла бла бла. Продължавай да се радваш докато не умреш от радост. Да живее Бълхария!!!

ХАХАХА... социалните придобивки са за бившия собственик на КТБ и за покровителите му от Централна банка парите от цигарите отиват да изплатят заемите, които държавата взе за да плати на вложителите гарантирания максимум.

Мдаааа, навярно и по жени не ходите и от известно време усещате, че на гърба Ви никнат крила. Обожавам т.н. светци и правилни хора.

а мутрата от село банкя каза преди изборите че няма да вдигат данаците а пък онези доностници казаха пенсия 300 лева 1000 лева минималната заплата да ви е вътре на избранниците герб и доностническата партия

Че кой е вдигал данАци? И какво е това?

А за отказ от Топлофикация не спазват Евро-директивата видите ли сега не му било времето и така вече 3+ години,тези са абсолютни престъпници НЕ НАЯЛИ СЕ КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА пълна измет!

Балонът ще се спука - негодници. Ще си платите скъпо за милионите ограбени души.

евробоклуци с какво ми подобрихте живота че ме товарите с акцизи и други данъци , заплатите ли скочиха , работа ли има изгонихте всичко читаво от родината ...мизерни крадци демагози осъществяващи геноцид над българите , мрете време ви е ...дгд

Кеф!

И какво толкова, пушете трева бе!!!

Мамицата ви гербаджийска!

Не се наядоха тия!

ПУКА МИ, КАТО НЕ ПУША АКО ИСКАТ И 100 ЛЕВА ДА Я НАПРАВЯТ КУТИЯТА.

Говориш като човек израсъл на село и мразещ целит свят. Въпросът е принципен а не на егоизъм. Ако ти имаш дете, болно от рак, а аз напиша "Дреме ми - мойто е здраво!" Какъв съм? Е, това си ти! Гнусен селянин, но само като манталитет - истинските селяни са умерени и деликатни работяги!!!

Говориш като човек израсъл на село и мразещ целит свят. Въпросът е принципен а не на егоизъм. Ако ти имаш дете, болно от рак, а аз напиша "Дреме ми - мойто е здраво!" Какъв съм? Е, това си ти! Гнусен селянин, но само като манталитет - истинските селяни са умерени и деликатни работяги!!!

Даването на пари за цигари означално предполага ниски Интелект и социален статус. Така глупаците ще внасят повече пари в хазната за да си осигурят лечението после

Проблема с тези поредни рестрикции е че парите отиват при крадливите политици и служители,а хората обедняват и губят права всеки ден за просперитета на чужди държави,тези са 100%-тови пионки на чужди служби!

Олигархия... парадоксалното е че продължаваме да ги избираме. Все пак строят там нещо... Добре че ги отказах.

Кво ревете бе? Бойко ви каза, че България стабилна ... Обаче забрави да каже, че стабилна по одиране на кожата на хора. Гласувайте пак за Герб.

Никой не гласува за него ,явно плаща на опозицията,ЦИК,Информационно обслужване за да си затварят очите при фалшифицирането на изборите,няма друга логика за тези 32% за ГЕРБ на всички избори до сега!

Само пишем нищо не правим са мо с революция ще се оправим друг изход няма

И да повторя: Голям праз!

Имам съседи които редовно си търгуват ракия домашна разбира се и цигари и тютюн контрабанда от Турция дето жената носи ходейки на екскурзия почти всяка седмица и какаво следва?!!!!!???

Цените ,,народни,, ли са?

Че, аз си оглеждам малко канабис и китайски гръсти! Сега ще почна да си садя и тютюн. Що не?

Ако не вдигат непрекъснато цените на цигарите,контрабандата им ще се гътне сама. Тогаово как ше ранят,поят и обличат фолкпиклите и кой ще им купува жипчета.

Бойко няма откъде да извади пари, за да угоди на виетнамския пикльо и да купи ф16 трета употреба. Ще се вдигат цените на всичко. Ток, вода, цигари, газ, бензин и каквото се сетите. Преди два дена видях, че дюнерите в някои градове са поскъпнали. Тва е пАлАжението. Драпайте.

кой е виетнамския пикльо? На мене ми се струва, че за Белене пести.

Тоя дето го е побарал рачеца , този рачец дето лечение няма.

Пак не се сещам. Хм. Кой тва? Възбудихте любопитството ми.

От утре ще си купувам само и единствено контрабандни цигари! Няма да им запълвам дупките в бюджета. Ай наздраве! :)

++++ също е.... им ма..а

ама така ще им пълниш джобовете!

На мутрата от Банкя , дето бори контрабандата.

А като си купувам цигари с бандерол, не им ли пълня пак джобовете? Ако контрабандните цигари са по-евтини, не е ли за предпочитане да даваш по-малко пари, отколкото повече?

Виждала съм да ги вадят от кофи за боклук по пазарите.

Ти пък все едно до днес си купуваше легални цигари. Те и контрабандните ще поскъпнат, ти ко мислиш.

Да, приятелю! Досега си взимах само и единствено легални цигари!

"Целта е до 2018 г. да бъдат достигнати минималните нива на облагане за Европейския съюз". А какво прайм със ЗАПЛАТИТЕ? Или те са без значение!

Ток, вода, парно, газ, цигари, алкохол всичкоooooo само нагоре.... сега и к*рви ще вдигнат цените и край :)

Ще пестиш и ще го вкарваш само до половината.

Трайчо Трайков моля ви си....бил общински съветник в момента от РБ в София....та предложил прватизация на общинския дял .... Леле...Лукарски бесен ...вижте в ОФ Нюз....ще се изядат бе... Ако прочетене за какви обвининия става дума...най вероятно никога не бихте гласували за такива. И това е интелигентната част на политиците.... леле,леле...

Аз не пуша от година и нещо, но и аз да им таковам майките щерките бабите и целата рода :)

Повечето пушат от стрес и житейска безпътица , аз пропуших на 44 години. Това е гавра при тези доходи и безработица.Оная мутреса от Банкя вади някакви статистики за 7 % , ядец. Трудова заетост ли е да кибичиш по цял ден и да чакаш някой видял се с 5 лева в джоба да реши да ползува услугите ти?

Тъй като виждам, че се коментира колко струва кутия цигари на производителя, ще използвам случая да ви я дам на готово. Кутия от най масовите цигари на БГ пазара струва 0,39лв. Останалото до 5 лв е за всички по веригата.

си купувам някоя друга кутия цигари но основно залягам на моята фабрика:)) Килограм тютюн 35 лв.и ми стига за месец.

Бойкот на скапаното председателство , протести , митинги. Айде стига сме си играли на празни приказки. Докога ще живеем като скотове , живота ни пропиляха.

Пожелавам на всички политици на прехода и обръчите им от престъпни копелета и проститутки да се задавят с парите дето смучат от горкия, изстрадал народец, да са проклети, бял ден да не видят и тези пари само за лечение на най-тежки болести да ги дават. Проклети да сте! Трижди проклети да сте и по още веднъж за всяко увеличение на тока, водата, храните, цигарите, горивата и каквото още се сетите ... живейте в мъки проклетници!

Само бой по шишарките ще оправи работата. Мамицата им мръсна , да задръстим София с протести през председателството.

Айде, отиди надбавката на пенсионерите. Сега като сменят и кофичките за киселото мляко / опаковката ще струва повече от съдържснието / , съвсем ще закъсат горките.