Защитата на Цветан Василев: Обвиненията за КТБ са куп хартия

Прокуратурата е събрала огромно количество хартия в обвинителния акт по делото "КТБ", но в него никъде не се посочва защо се е стигнало до фалита на банката.

Обратно в новината

Коментари - Защитата на Цветан Василев: Обвиненията за КТБ са куп хартия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото повече чета и слушам за КТБ и обвинението, толкова повече се сещам за една нашумяла операция срещу ОПГ - Организирана Престъпна Група, наименована "Наглите" и се убеждавам, че в хода на това дели ще се разбере от всички, че НАЙ-НАГЛИТЕ В Бълария са тези ОТ ПРОКУРАТУРАТА! Ако този съд е истински и обективен, и си върши наистина работата като независим, ОБВИНЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТО ПОРАДИ ПРОПУСКИ, ГРЕШКИ, НЕТОЧНИ И НЕПЪЛНИ ФАКТИ И ПРОПУСКИ, ЗА КОРЕКЦИИ И ДОПЪЛНЕНИЯ! Сега е моментът най-после Цветан Василев да представи чрез защитата ВСИЧКИ ФАКТИ, ДОКУМЕНТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, които притежава (вкл. нотариално заверените и скрити в чужбина) за да се разбере цялата истина и кои са истинаките престъпници инкрадци, за Пеевски и Доган, в подкрепа на твърденията си, че е невинен и други са престъпниците! Ако не го направи, значи и той е виновен!

Забележете това: Нещо много интересно на вниманието на г-н Цацаров и г-н Гешев. Георги Зяпков, ръководител управление Кредитиране коментира обвинителния акт по следния начин: В обвинителния акт са посочени липсващи 2,7 млрд лева. Странно. 900 млн от тях са погасени преди 20.06.2014 г. Което означава, че дългът по кредитите е 1,8 млрд. Освен това са изпуснати кредитите за Сръбската фарбика за стъкло в Парачин, заводът за стъкло Рубин в Плевен, Петрол, Нуртс, Виваком, Гипс, Техномаркет, зала Универсиада, ИПК Родина, Печатницата на Пеевски, хотели и пр. почти всички абсолютно стойностни активи. ТЕЗИ ОСНОВНИ АКТИВИ НЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ, ЗАЩОТО СА ОТКРАДНАТИ ИЛИ СА НАБЕЛЯЗАНИ ЗА ОТКРАДВАНЕ!?!?!?!?

Основното в това дели е, че банката КТБ фалира заради умишлено предизвиканата паника от атаката срещу нея, чиято кулминация бе физическото нападение на централната й сграда от прокуратурата, ДАНС и следствието. НАЙ-ВАЖНОТО В ТОВА ДЕЛО Е КОНСТАТАЦИЯТА, ЧЕ НЯМА БАНКА В СВЕТА, КОЯТО ДА ИЗДЪРЖИ НА ТАКАВА СИНХРОНИЗИРАНА АТАКА ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ! ПРОСТО НЯМА ТАКАВА БАНКА! А от стенограмите на срещите при президента ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ ПРИЗНАВАТ АТАКАТА СРЕЩУ БАНКАТА, НО НИКОЙ НЕ СЕ ПРЕСТРАШАВА ДА ПОСОЧИ ИМЕНАТА НА ПОРЪЧИТИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ - Пеевски, Доган,...,Цацаров! Защото е повече от ясно, че Цветан Василев може да е всякакъв, но бе е пълен глупак, кръгъл идиот и малоумен ТА САМ СЕБЕ СИ ДА АТАКУВА! Самият Иван Искров като гувернъор на БНБ при президента признава, че одитите на банката СЛЕД атаката посочват, че все още ликвидността й и показателите на банката СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЕЗИ НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ БАНКИ!!! В допълнение и президентът Плевенлиев свидетелства, че ТЕ СА РЕШИЛИ ДА НЕ СПАСЯВАТ БАНКАТА, каквато е практиката, за да ... "можел ВИНОВНИЯТ Искров и БНБ като регулатор "ДА СИ НОСЕЛИ ОТГОВОРНОСТТА"!?!?!? На всичкото отгоре станахме и свидетели НА ЕДИН КУП ЛЪЖИ ОТ АТАКУВАЛИТЕ СГРАДАТА НА КТБ: че Цветан Василев бил откраднал с чували 205 милиона КЕШ с бусче, че Цветан Василев искал да убива Пеевски и че ... ТРИМА ДУШИ ДОРИ ГО БИЛИ УБИЛИ!?!?!?, че БИЛИ ИЗЧЕЗНАЛИ БЕЗ СЛЕДА КРЕДИТНИ ДОСИЕТА ЗА 3.5 милиарда, че прокуратурата и следствието НЕ БИЛИ ВЛИЗАЛИ В БАНКАТА, А В ОФИСИ В СЪЩАТА СГРАДА ( и ако е така КАК СА УСТАНОВИЛИ СЪЩИЯТ ДЕН, ЧЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ КРЕДИТНИТЕ ДОСИЕРА ОТ ... БАНКАТА!?!?, че не са взимали оригинални документи от теьи досиета, а само ... ЗАВЕРЕНИ (С ОРИГИНАЛА!!!!, който уж липсвал) от одиторите, и пр. и пр...

"НАЙ-ВАЖНОТО В ТОВА ДЕЛО Е " Къде са парите и кой ги открадна?

Ами то е ясно - Цветан Василев е привлякъл, контролирал и управлявал чрез банката си и с помоща на (подкупи) няколко правителства МИЛИАРДИ ЛЕВА, които е влагал и инвестирал общо взето удачно и интелигентно, не винаги законно, НО В БЪЛГАРИЯ НЯМА И НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА НИКАКЪВ КОНТРОЛ, особено от БНБ при Искров, КФН при Мавродиев, ДАНС и финансовото разузнаване при Йовчев и Писанчев. Тази агресивна политика на КТБ, тоест на Василев е възможна с помоща на "бухалката" на Пеевски и "усмивката" на Доган, които са специалисти по рекет и измудване при "разпределението на порции". Затова Василев си е плащал, освен с директни оодкупи И СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ОТ БАНКАТА ЗА НАЧИНАНИЯТА НА ПЕЕВСКИ - така например Катарзиса и майка му създават и "медийната си империя". В един момент Василев решава, че може сам да си стздаде политически лоби (доста политици е напазарувал, екл. Станишев, Костов, куп други от всички партии, партийки и крилца) и започва да си създава и медийно влияние - Капута, телевизията,..Това разбира се не се харесва на Доган и Пеевски, те натисйат Василев, той си иска парите, с които ги е кредитирал, а те решават да ударят банката му - хем да не връщат обратно стотици милиони, хем да доразграбят милиарди. Цацаров, Петъо Еврото, Писанчев, Йовчев и Лазаров, тоест оглавяваните от тях институции - прокуратура, следствие, ДАБС, МВР свършват меъсната работа... И Иван Искров, "пеещият с (за) КАЛИНКИ!" Това е - парите са: няколко десетки и стотици милиони в Цветан Василев и активи в негови останали фирмй и хора, вкл. подйупи на куп политици, управници, депутати, магистрати и хора от службите И НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЗАГРАБЕНИ ОТ ПЕЕВСКИ И ДОГАН, основно от ВТОРИЧНОТО РАЗГРАБВАНЕ НА БАНКАТА СЛЕД ФАЛИТА Й!

Гледам, че тук много хора се упражняват да пишат и да мислят. Истината е проста. Банката беше източена от българската олигархия, после ви накара да платите откраднатото от собствените би данъци. Аз от 10 г. живея в Унгария, тъй че нищо не съм плащал. но дори там чух мощното ви блеене и яростното търкане на вълна. Като сте овци, ще ви СТРИЖАТ!

Свинята Пееф открадна КТБ с помоща на Цацаров ,Боко и Станишко.

Тази кражба стана пред нашите на българите очи. Кой разпореди на главните счетоводители и на ръководителите на държавните фирми да прехвърлят всички пари от фирмите в КТБ. Това стана по едно и също време след разпореждане отгоре. В същност фалита на КТБ обра само държавните фирми сиреч държавата, която както знаем е куче влачи диря няма. Знае се кой разпореди и скоро трябва да бъде вкаран в затвора заедно със всички под него които са препращали разпорежданията. Относно Цветан Василев той има много по-малка вина, но нарочно е обвиняем номер едно за да стои далеч от България и да се крие от тези които биха го ликвидирали за да заличат следите. Прокуратурата също носи отговорност и тя трябва да и се потърси.

Разпореждането беше от правителството на Боко Тиквата. Защо е получил пари Дебелия македонески революционер от Русе, който сега се прави на военен министър?

Е как кой е разпоредил? Ами те си казаха, но няма кой да слуша, чува и помни! Да си припомним: Ахмед Доган: "Аз разпределям порциите в държавата! Ако някой си мисли, че някой депутат или министър има повече сила от мен, той дълбоко се заблуждава! С МЕН Е ВЛАСТТА!!!..... Няма нито един по-голям бизнесмен в България, който да не търси моето одобрение... АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЕДИН БАНКЕР!?!?!? ИМА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ И ВЪЗМОЖНОСТИ ОТ МЕН, ТОЙ ПРОСТО НЕ Е В ЧАС!!!" Вежди Рашидов: "Ние оставихме тези ... от ДПС ДА НИ ИЗИГРАЯТ, ДОВЕРИХМЕ ИМ СЕ... Това в КТБ на саудитския фонд са едни пари на Доган...Откъде този Пеевски има тези пари, тези милиони бе, да му е.а ....майката!" Бойко Борисов: "Доган е най-успешният политик и управленец, той пръв разбра, че МОЖЕШ и да си трета или четвърта сила и да иправляваш, СТИГА ДА ДЪРЖИШ ПРОКУРАТУРАТА, СЪДЕБНАТА СИСТЕМА (ВСС), МВР И СЛУЖБИТЕ!!!" Студент в Англия: "Господин Борисов, като се погледнете в огледалото сутрин ВИЖДАТЕ ЛИНПЕЕВСКИ , ОБРАЗА СИ В НЕГО?!?"

И какво правим всъщност? Броим хартии. След втората световна, Мосад издирва избягали нацисти. Открива ги в Аржентина, Вързани в чували ги товари на самолет и обратно в Израел на съд. Преди си мислех че е парадокс да откраднат 4 млрд от някаква държава. Но! Парадокса е че държавата не ги иска в случая.

А защо не се търсят раздадените кредити?

Вярно е! а Цветанов има поне два пъти повече хартия, документи за участие в пирамидата на почти всички властимащи тогава и сега. Цветавон им е като цирей на гъза сега и Цацаров го знае.

ктб-Комунисти Трупат Богатство ...нормално е накрая да плаща простия и наивен данъкоплатец .

Ще поживеем, ще видим... тази битка на бумагите;) Дали 15 000 страници прокурорски бумаги тук струват колкото далеч по-скромните като брой бумаги на Цв. Василев - онези, за които мимоходом спомена, че е стаил по едни швейцарски сейфове;))

Да бе, Цв. Василев е ангелче.....нито е пил, нито е пял, нито ял, нито е крал заедно с Пеевски и Искров......Дали на ЦВ и защитниците му не им растат крила?????

куп хартия за разлика от милиардите които награби. Ама защо са му, цял живот ще чака да му светят маслото.

Ала Бала е всичкото,сега като заредят едни заседания ,таман да се пенсионират и внуците! Комшиите 6 години се развеждаха,пък камо ли обира на века КТБ- отидоха 60 години! Аз разбирам правосъдието на ВМРО- няма точка на земното кълбо От Ванкувър до Владивосток -от краля до просяка,където да не те достигне парабелума на Владо Черноземски до 48 часа след издадена присъда !!

Дайте повече инфо....

... ама тук са я пропуснали;)

"Защитникът добави, че е поискал по делото да бъдат разпитани Делян Пеевски и Бойко Борисов." А третият Ш кога?!;)

третия Ш?

Няма да ти го напиша, щото ще ме делнат;)) Но да речем двамата шиши ги канят,а третия - не могат и с пръст да го пипнат още поне 2 години;)

Мутрон Тиквенски от Банкя застане пред съда, ще разберем истната.

Борицооооф, заминавай за Сърбия да правиш дипломация, остави македонците на мира. В Македония няма избягали български престъпници, като този.

а каква ще му е личната облага на борисов ?и дали не са сключили споразумение да ни разиграват 5 год. цирк,докато оберат следващата банка ?

И аз май това се опитах да кажа. И се чудя тоя човек защо заобикаля Сърбия отдалече...???