Арестуваха саудитски принц заради видео в нета

Саудитската държавна телевизия съобщи, че крал Салман е наредил принц да бъде арестуван и разпитан, след като в нета се появи видеоклип с негови издевателства.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха саудитски принц заради видео в нета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази новина и предната за жената - ефтини номера да покажат че СА започва да се демократизира. На тоя нищо няма да му сторят,както и на жената.

Неразбираемо е как може да величаете някакъв смрадлив наан циганин с титлата принц? Тоя мангал има наследство по бащина линия и го е ударил през просото на живот но там ония с цигани с чалмите ще го излекуват , все още имат закони от каменната ера,

Мдаааа... Уиски, скъпи коли и хареми. А иначе караме оръфляците от пустините да ходят да се бият за правата вяра. Такива са ни те, нашите съюзници от саудитска мангасария

Едва ли до сега не се е знаело какви ги върши гадното отроче но едва ли е единствено от тези за които няма закони .Въпроса е защо сега са решили да се отърват от него .Нали миналата година са очистили друг принц сега е ред на този .Едва ли е за да се прочисти от отрепки монархията.Мисля ,че в крайна степен става въпос за много силни интереси измерващи се в милиарди в зелено.

Ще го арестуват като си няма имунитет като нашите депутати и семействата им. Тук кола на депутат не спират камоли да го арестуват.

тоя принц да не е сънувал,че е у нас ,с цигански превилегии ?

Ах да Саудитска Арабия! Държава където, само преди няколко дни, беше арестувана жена за ужасяващото престъпление да носи пола. Принципно няма нищо против мнозинството от ислямски държави, но Рияд може да си гледа работата. Нямам търпение нефтения пазар да се срине и да ги видя какво ще правят тогава.

Пуснаха я по живо по здраво. Видеото било пуснато незаконно. За пред близък човек можело но пред други не.

Арабия ако си от върхушката може да правиш, квот правиш дето се вика, но разпищолиш ли се да те видят и разберат всички и ако баш чалмарина не е нещо на кеф - като нищо ти клъцват кратуната за кеф и назидание на матряла. Горе-долу както и едно време при комунизма у нас и в СССР.

Откакто аристокрацията обедня... съвсем изпростя;)

с тези социални мрежи и в СА ще го закъсат :)))

Е, имат си много принцове..

Машалах, хайде тези и порядки и в Европа.

Това само в нашата държава е позволено.Прости,напомпани,наркомани и паралии е рай в нашата страна.Те не плащат,а живеят охолно.

Принц ? Джони? червен етикет ? Бах, ти селския принц...

Пратил му ги е далечната рода от Бг - цар Киро.

Ето как завършват приказките, когато вместо принца да се предреши, като обикновен човек, стане обратното.

а Веждиката кога ще го аресуват че бие със шамари всеки който му се изпречи да паркира, даже и полцай един път отнесе боя

Проблемът е, че уискито е било фалшиво

Бе, дееб и принца измислен! Че, то аз пия по-хубаво уиски от него! :D :D :D

Ади, мола ви са, цигански работи... Тук си имаме достатъчно цигански новини, та и с циганите оттам да ни занимавате...

"18 бутилки уиски "Джони Уокър" червен етикет" Фейк нюз...арабските принцове пият само син Джони!

Ти пък да не мислиш, че синия е най-качествения? Да не говорим, че Johnny Walker като цяло е долнокачествено уиски.

В която и да е държава (даже у нас), за такава ПУБЛИЧНА гавра с закона (т.е. с държавата) всеки ше го отнесе. Друга тема че там е по-строго и може и да го пребият с камшик или направо да му резнат тикавата. А, у нас щеше да мине с условна присъда (и тлъст подкуп). Или ако случайно го осъдят ефективно, ще го оставят да избяга...

Айййййдеееее, поредната плоска пропаганда за четкането на имиджа на изродите от СА. След освобождаването на жената с минижупа, сега пък арестували принц за шамари над обикновени граждани. Та там РЕЖАТ глави всяка седмица бе, дебили. И то само защото някой е бил заподозрян, че казал нещо за кралското семейство. Спец отдела по фалшивите новини що спи?? Или ви плащат само да си бъркате по дупките и да разпространявате УДОБНА информация?

Фалшиви новини идвот основно от Русия, а тука има видеоматериал.

Понеже споменаваш жената с минижупа, бих искала да попитам Какво стана с тази жена? Каква е всъщност историята около нея?

Да дойде да живее при нас,ние си живеем без закони и никой няма да го пипне.

И какво ще се окаже, че тези имат по-правилно правораздаване от нашето ли?

Разбира се, те са построили комунизма, само тук си мислим, че там се живее зле.

За да има правораздаване трябва да има държава. На тази територия държава няма.