Преговорите ЕС – Лондон засичат в правата на гражданите

На различни позиции остават Лондон и ЕС по въпроса за бъдещите права на европейските граждани във Великобритания и британските в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Преговорите ЕС – Лондон засичат в правата на гражданите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се опарят! Прави впечатление с какви папки, класьори и документи се появяват преговарящите от ЕС и с какви жалки бележниченца са островитяните!! Но се надявам европейците (т.е. и НИЕ) да не се продадем (предадем) както Горбачов хариза соц системата за без пари на западняците!!

Дипломацията и преговорите са ги измислили англичаните :)

И топлата вода, и колелото също!!! ...и англичаните не са това което бяха...само дето още не са го разбрали...но са на път...

Гадни кокнета , само изгодата търсят , но те трябва да разберат че не преговарят с Индия или Пакистан Или с никоя от тяхните робовладелнически държави

с юрогеите е дори по-лесно. единственото, заради което са се разквичали е да рекетират Велика Британия да продължава да им пълни касичката още 10-на години (като най-голям нетен донор на ЕС) .

Да ама не, драги. Да си чувал случайно за нещо наречено UK rebate?! Попитай гугъла и ще разбереш как съгласно уникалният договор на Тачер с ЕС Великият донор си е връщал 66% от бюджетните вноски всяка година от 1985 насам. А че имат задължения към бюджета на ЕС призна вече и тъпият Дейвис.