Дрогирана шофьорка прегази естонец на зебра в Свети Влас

20-годишна дрогирана шофьорка помете естонски турист, пресичащ на пешеходна пътека в курорта Свети Влас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Дрогирана шофьорка прегази естонец на зебра в Свети Влас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ахахаххахаах Да се смея ли? Да плачА ли ..... Хора, много са Ви промили!!! Събудете се ... стига спали и гледали телевизия!

Дружба между народите - да дойдеш у Булгаристан, за да те размажат...Ебаси малшанса.

В Бургаско шофират най-голевите идиоти в БГ!!! Плътно следват Пловдив - всъщност са на една нога с Бургаско, Варненско, Перник и т.н. Днес се нагледах на малоумници по пътя Бургас-Варна, наистина държавата е пълна с идиоти!

Идиоти има навсякъде , но тук НЯМА контрол, няма съд , няма държава!

явно шофорката е путлеристка.

Узаконете леките наркотици, та барем се избили всички такива един-друг и да се приключва. Направо с пияндетата да се съберат и да си джикат..

Айде, пък другият път да си купи БМВ, и да успее да се размаже с него, ама сама! Щото сега, нали уж им конфискуваха колите...

Ако не беше трагедия, заглавието прилича на виц

Пак стачкувайте беззъби полицейски парцали. Само едни мафиоти потриват доволно ръчички сега. Независимата Съдебна ВЛАСТ. Тя има кяр от това положение, да лапа кинти. Докато не отрежем главата на Ламята, няма да има промяна !

Каква връзка има това с новината за блъснатият човек? Май-май опредната опорна точка и поредният дупедавец...

Вчера писан за неотдавнашна случка с две такива кифли-говненца с едно Аиго.Само като видиш шоферката сложила слънчеви очила в облачно време, надува до дупка, защото натискането на педала за газта е най-лесно и като Пеньо от "Биг Брадър" летим със колата.Абе дрисня с костилки и резултата е налице.На такива трябва да се забрани даже да се возят в кола.Забележат ли такова лайно с дразнещо поведение на пътя-слиза от ключовете за дълго.И със Ксара, баси и тъпото парче, ама иначе демнонстрира,качества, класа ухилена и горда.Мама ви недовършени кифли тъпи.

ако погледнеш вдясно и видиш дрогирания и пиян "ин витро" - какво ще кажеш, а мъжки мърльо? Щом за вас може, и за кифлите може - ЯСНО. Няма само вие да убивате - и вас ще ви убиват. Все някога идва Видовден - не, че горкият естонец е виновен, ама и убитите от мъже-идиоти не са виновни.

На такива като теб мястото зад волана е само тогава когато мъж е седнал преди теб.

Да си на дясната седалка и да ти гледам главата отгоре....

че сте идиоти - истерици. Никоя жена с ум в главата не иска да се мери с вас - само идиотките - кифли могат да паднат до вашето ниво, щото за това се иска келешлък, а не ум. Я се вижте - на един женски коментар във ваш стил веднага трима простаци - келеши. На един убит от жена я сметнете колко са от мъже, че и бебе в детска количка на тротоара. Ама то мъжете-идиоти са под път и над път, а пък кифлите - една на 100. Ако бяха повече, щяхте да свикнете, както ние сме свикнали - ами то мъж, туй достатъчно.

България е пълна с невероятно тъпи и нагли идиоти които правят живота на останалите още по-мизерен с действията си.

в Мутро-Бокостан...всекви ябанджийчета да си опичат акъла

Ползването на Наркотици Тъпо, щото после шофьорката може да се чувства по- зле и от пияна... И освен че може да блъсне някого, може и да се блъсне в някое дърво, стълб или сграда или друга кола...

ТАКА ТАКА ....ЕТО ВИ ГИ ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ

Ако си мислиш, че в евразия няма наркомани си в голяма заблуда.

ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА ... НАРКОМАНИТЕ СЕ БРОЯХА НА ПРЪСТИТЕ НА ЕДНАТА РЪКА МОЕТО МОМЧЕ . НО ТИ НЯМА КАК ДА ГО ЗНАЕШ ЗАЩОТО СИ СЕ ПРЪКНАЛ ВЧЕРА. А И ТАЗИ СМАРД СЕ ПОЯВИ С РЕСТАВРАЦИЯТА НА КАПИТАЛИЗМА НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ .

По тъп си от партиен секретар през 56-та.Я иди малко в мамаша раша да видиш надрусани и пияни копелета как шпоркат по пътищата.Не,европата ви е виновна за всичко,даже и за жегата през юли,нал тъй.

не беее Боци е винаовен щот напраи мног магистрали хи хи смехуран с розова халка

"По случая е образувано досъдебно производство." Какво производство, какви пет лева, като всичко е ясно??? Изглежда че основен белег за "Правова държава" е безкрайно протакане и очевидо симулиране на дейност.

Наркомански ценности.

Дайте им на тая една десеторна доза и да отнася плувката, иначе утре може и мен да нацели...

до български те незнаиковци в литва в латвия и в естония в столиците им са по над ш0 % руски бил съм там за 6 години поне 100 пъти !!!!!!!!!!!!1така се изказва.,недоносеният псерко по въпроса за естонците !!!!!!!!!!!!11 хората са добри и не един пут съм спал на път за талин в домовете им !!!!!!!1стига с пропагандата на този с рака в главата и неговите дивo тии относно хората в балтика !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

смени си клавиатурата не видиш ли поне кво пишеш

глупоста в бг е на ниво !!!!!!!!!!!!!!1човека дошъл на си харчи еврото в бг а си отива в ковчек е това е на тиквун държвата !!!!!!!!!11едни ненормални и боклуци по пътищата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ако не е мангал с купена книжка - някоя напушена пymка ще е ...

дрогата не те прави свободен, а те прави зависим! както и педерстията в политиката на обама. питайте кога обама се е интересувал за вас, освен негър да хване пеша на "щастието"... хахахаа

Тези да си ходят на ?..Балтийското ... . И там НАТОто ги пази . Що щат тука?

Скоро булгаристанците ще почнат да карат ...и ,,на калъп,, зад волана! ...Аферим!

извън темата е, но, докато цензурата ви слабоумна и дебилна се разхожда, безработно като из собствен "гробищен свят", квотно, и неграмотно из форумите, без да знаем, кой, коя партия, и чии интереси защитава, напред нема де има! разрушения ще има! все пак няма как дебила да се гаври съ Мене!

Тия са в НАТОто - да ги гази!..?

Ако съда и прокуратурата си вършеха работата, хората нямаше да си позволяват да карат дрогирани.

Съд и прокуратура е как ,,,не се сетихме,,, колко си ,,Актуален,,,и ,,Прозорлив,,Отворко

Съвремените "мацки" са аругантни, агресивни и анормални. Те нямат време да изтрезнеят от алкохола и дрогата. Навършат ли 10 години, единственото което учат е секс. За останалото нямат време и желание. Останалото - дипломи, книжки и др. получават "бонус". "Простаците" им купуват модерни коли. Те са считат за най добрите водачи. Въпреки, че не знаят къде е двигателя на колата. Нито как се включва на задна скорост. Това е за "простаците". Така "светът" е в краката им и могат да го мачкат както искат и могат. А този естонец, няма ли кой да му каже, че в "Булгаристан" най много премазани пешеходци има на пешеходната пътека. Според закона - всеки пешеходец е длъжен да се съобразява с летящите коли. Улиците и булевардите са за колите, а не за хората. В съда, това момиченце с "неопетнено" минало ще бъде оправдано. Бития - бит, е...ия - е.. н.

окей... да зададем въпроса си полит.коректно: - дрогираната шофьорка с какъв паспорт е доказала наличността си към света на първо време?

Нормално за БГ!

глупоста в бг е на ниво !!!!!!!!!!!!!!1човека дошъл на си харчи еврото в бг а си отива в ковчек е това е на тиквун държвата !!!!!!!!!11едни ненормални и боклуци по пътищата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Догано-путинската Цацаратура пак ще спинка ....

надраснал картинката си !Та сегашните съдии, прокурори и следователи какво общо имат със "комунистите от Татово време", та не могат да вкарат в затвора някой циганин-бияч? Ще ни осветлиш ли?

Мачкайте тъпите туристи! Врагове на народа!

Цяла нощ участвала в креватни сценарии, дръпнала сутринта 3-4 джойнта за събуждане, метнала се на таратайката и ... белята станала!

Еманципацията уверено върви към победен край. Остава само още една територия здраво пазена от дискриминацията територия - спортът. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

Нещата са прости на теория- аз и ти, дето четеш това сега, сме се договорили, да живеем заедно, затова и имаме НАША конституция, и наши правила, H-A-Ш-И, на мен и теб, като граждани. Според мен, трябва да има солидно наказание за момичето, трябва другите момичета да видят, че не е ок да се живее така. Защото, от това да направиш престъпление, ние с теб в общите си правила сме казали, що е престъпление(това по-горе за нашите правила) те ВЪЗпират две неща- или ВЪЗпитание, което за съжаление е силно дефицитно, или страх от глоба, затвор, линч и да не продължавам, че нещата вървят към Шариата. Според мен на българия й трябва автократично управление, за няколко по 5 години, та да ни стегне, че не ми харесва, как се движим всеки за себе си, ама го няма лидера, а трудно се гради политичека култура, трябват десетиле/столе тия.

в 9 часа сутринта и вече дрогирана!

Ех, къде си бай Тошо ...

Чакай, бай си Тошо ти и мога да ти позная, лесно, какво ще дочакаш.

Той поне чака нещо, а ти дори и това не можеш!Апатията те е обхванала отвсякъде!

При Бай Тошо 1000 убити на пътя, при Бай Бойко 800 убити на пътя. Очевидно ревете за убийците на България!

по онова време почти всеки челен удар завършваше фатално.Нямаше нито колани, нито въздушни възглавници!Все едно е да сравняваш колко човека са загинали , падайки от кон преди 100 години и сега!

Това е намаление с 20% (ако е вярно въобще, а не си си го измислил сега). Само че тогава по население гонехме 9 милиона, докато сега реално сме няма и седем милиона души. Ти хубаво си дал тук едни абсолютни стойности, но колко са това на глава от населението? Това май си го "позабравил".

Бри бай ти Тошо 9 мил. население - бри Б.Б 6 мил.

Ако не беше бай ти Тошо и червенотиквениковчета от 44г, въобще нямаше да сме стигнали до такава деградация.

а ако англичаните бяха влезли преди руснаците в България тогава, можеше пък сега да сме със африкански чорбаджии на главите си?!Знае ли човек Чърчил кого щеше да прати да ни управлява?

Добре де.Ако е карала с нормалните 40-50 километра как ще го блъсне.Имала е време и да го види пешеходеца и да спре

Доколкото знам тестът за канабис реагира положително до няколко дни след цигарката. Но нали навсякъде трябва да се търси сензация.

Ами тя цигарката е незаконна.

И Левски е бил закононарушител. Толкова за сляпото спазване на правилата, гласувани от онези 240 индивида, които всеки псува с повод и без повод.

Изгрухтя като прасе в гръсти, хехе.

значи няколко дни след цигарката няма да караш, какво толкова?!

Европейските ''ценности'' в България , все повече и повече , много ярко доминират !

А някой обясняваше, че цигарите са по-опасни от канабиса. Дано поумнеят преди да е станало късно. То и без канабис жената шофьор е като луд с картечница

Статистиката сочи, че жените-шофьори правят по-малко тежки катастрофи и причиняват по-малко смърт на пътя! Жените са по-внимателни и нямаш основание да ги мислиш за по-опасни от мъжете-шофьори на пътя!

Катоастрофи може и даправят по-малко, но създават повече предпоставки за такива. Това правенето на ляв запой от крайна дясна лента и обратното си го нямат за нищо. Спирането и паркирането на средата на пътното платно също.

Горкият естонец, хванал се е на въдицата "европейска държава" и тръгнал да пресича на пешеходна, все едно е в Германия.

все едно в германия няма 10 милиона турчуля дето карат като ненормални :) да не говорим за новодошлите ;)

Сега 120 г. затвор за дрогираната. Без право на обжалване.

Тези 20-годишни без наркотици не могат. Хората без да се усещат стават ЗАВИСИМИ към какво ли не! За какво си ползват главите хората, за какво????

Дъртата парти-секлецарка Цецка, и оная, Кара-цвета която, за нейното място, са натиска, ползват, Вагената! Следи от мозак има Тиквуня! Той ги пробва далиМу става?

Махленска свада, прдна, Н.НР. Генерал Три манда Гойно Борисоф- Тиквуня, трето брачет, на Горуня! Спас Литрофф, "Стреса".

браво, ето ти един буркан кремфирши, аз само това разбирам и това мога :)

Тая не е ли избягала в гората да се крие, заради причинения и стрес. Добре известно е, че като пометеш някой турист, изпадаш в шок.

то кво излиза... който не друса не шофира.....