Столична община продава Общинска банка

Столичният общински съвет (СОС) откри процедура за приватизация на "Общинска банка" на последното си заседание днес преди да излезе в лятна ваканция.

Обратно в новината

Коментари - Столична община продава Общинска банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като сме на ПОСЛЕДНО място от европейските столици за живот как искате да не се облажат до последно герберасите,,Гербавите започнаха големите кражби и фалшификации от София като кмет боко и понеже им се видя малко решиха да си добавят и държавнатга власт.. Къде гербер властва кражби много разруха много плямпане премного за ''голям възход'' ама май в тегните джобове

Проста и тъпа държава на неграмотни, невежи и безхаберни българи !! ЗАЩО ще се продава нещо КОЕТО работи за България и за българите !! ЗАЩО ще се продава нещо на мошенико-далавераджии от Зап Европа, сигурен съм !! ЗА да се бетонира робското у българина, липсата на активи български - определя и липсата на самочувствие !!

По какво познахте че общинската гербераска банка ''работи'' за българите и България????? Тя си беше създадена единствено за препиране на мангизите на общинските гербераски фирми но не и за българите..

общинар требе да се закрие доде е време .Такива далавери стават сред тях Трайчо и сие от едно място сменят с друго и до къде се добарат него са разкатали.Такива некадъници са нема къде .

Искам Аз да я купя! Давам ви 5 (пет) лева за нея.

Хубавичко ще папкат през ваканцията понеже много се преуморяват "милите ".Толкова работят пот тече от преумора на "милите грижовни общинари "

дръжте Лилков десетилетия го дундуркат на хранилка не наядедоха се деформаторите и това си е .

Данче общината е фалирала олозгана е до костите си да закърпиш положението като вземеш това което може да възвръща за да скриеш кражбите и злоупотребите сиЩе лъсне голия ти задник .Ревизия

Защо ли СОС иска да се оттърве от едно "печелившо" дружество, "удвоило" капитала си за 2 години?!? И какво ли включва този точно капитал - около 2000 непродаваеми общински имота или?!?

крадците на герБ отдавна трябва да са в затвора .Такива мошеници точно излиза в отпуска и хоп далаверка за комисионна .

Препрахте си парите от там и гербераските общинари взеха че и продажби за заличаване на далаверите решиха да направят...

Ако И Костов дойде за ортак - купувам я!