Прокурор: Делото ”КТБ” е като присаждане на глава

КТБ представлява най-голямата финансова измама с корупционен привкус в българската история, заяви шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор: Делото ”КТБ” е като присаждане на глава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този от къде го извадиха? Операции, апандисити, глави, ракети с дизел, училищни библиотеки... Това не е дописка в списание Септемврийче, бе другарю.

Към Spomen. Прав си, крайната цел е грабене на парите на хора и фирми/част от тях държавни/. 1. Единият крадец е Цв. Василев и компания. за около 2,5 милиарда 2. Ама вторият крадец - управляващите окрадоха активи за 4,5 милиарда. Като на всичкото отгоре изтеглиха заем, 1, 5 милиарда, който пак ние ще плащаме. Врътката е ОГРОМНА!!!

глава трябва да присаждате, а глави да режете...доскоро във Франция дребни крадци и убийци ги качваха на гилотината.

Време е НЯКОЙ да каже КОЙ проспа и по каква причина ограбването на КТБ.....

Резерва за валутния борд , който ще се освободи , след отмяната му , при влизане в евро.зоната и въвеждане на еврото .Освен всички други негативни , напълно законни последици за народонаселението от подобно прибързано решение.И пак държавата ще е много добре , а хората много зле , отново за съжаление .И пак ще има неразбрали .

Аз пък си к спомням как есента преди фалита имаше една среща на кръга Монтерей и специално се объждаше до кого е седнал Делян Пеевски. Тогава един съфорумец изрази мнение, че кръга се е събрал, за да планират как да оберат спестяванията на хората, че друго не останало за крадене. Няколко месеца по-късно, това се случи.

в рашофилистична србия ???

"Над 1 млрд. лева са раздадени в пликчета и чувалчета. А Николай Бареков е драстичен пример", ... е посочен документ на РЗС, от който става ясно, че месечните траншове са нараснали от 50 на 100 000 лева през октомври 2013 г., тъй като тогава напуснал TV7.1000000000 лева на месечни присвоявания от по 100000 лв месечно прави 10 хиляди месеца 833 години - това значи, че Бареков и групата му е започнала кражбите от банката през 1183 година 3 години преди братята Асен и Петър да започнат борбата с Византия. От това става ясно кой е финансирал братята.

Факт е, че тази банка се напълни с държавни пари по времето на Дянков (Борисов1). Задължиха всички министерства там да си държат парите. Няма начин раздаването им да не е следено и подвластно на основния грабител в държавата - Б.Б. Другото е прах в очите на публиката! Не случайно Борисов 2 започна именно с 16 млрд. заем за да покрие откраднатото!

симо

Мдаа,вече си нямаме БЪЛГАРСКА БАНКА.....Всичко е под контрол.

симо

И каза Козяк........Какво си мислите и знаете е без значение.

симо

КТБ е светъл пример за ,,Вашингтонския бизнес,,....

ви наглост, дори децата знаят че обира на КТБ е извършен от азиатските москальски варвари, като наказание за канцелирания троен гоцеф шлем.

беше ясно, още през 2001, когато масово гласувахте за симеон против костов, че направихте наи-погрешния избор. сега берете плодовете на този избор и не се оплакваите.

HUBAVO E MOZUK DA VI PRISADIAT,KOETO NAJ-MNOGO SE KASAE ZA TUPAKUT borisOFF,DA VI EBA MAJKATA GLUPAVA,NEGRAMOTNA,TUPA!

И премиерът и прокурорът са завършили милиционерското училище. Не очаквайте добро.

И този лъже като дърт циганин.

и е много неприятен

Този самохвалко след,като не знае при кого са отишли парите и е покрил пеевски си е свършил добре поръчката.Е затова държавата ни е станала за смях!

Прокуроре Банката срутиха Пеевски ,Цацаров и всички присъстващи на седенките при президента. Василев ,като изкара скритите документи всички ще се скрият .

Ми нищо не се казва за Главното оперативно лице Имео Янко, което вкара държавни пари в банката зада може да я угои и после източи. От него трябва да се започне. И как една частна банка може да разклати държавата Къд е банковият надзор Значи всичко е добре организирана шашма дирижирана от там откъдето дойде пискливецът и откъдето ББ даде сигнал, че грабежът е започнал. Ролята на изстрела от Аврора дадоха Аме ТЕЦ, които итеглиха 300 + 500 милиона в два последователни дни. Това като не се отчита-значи всичко е Дъфка-Залепалка за Будалата БГ простолюдие.Искров трябваше да е като Мадофф- 170 год затвор и да му продадат долните гащи за 1 лев на търг. само. че той е в играта на тарикатите с парите срещу будалите плащачи на чужд масраф

Излиза, че Пеевски не е имал никакви алъш-вериши с тази банка. Защо обаче Цветан Василев казва съвсем друго? Дори самият Пеевски твърди, че е имал кредити в КТБ?! А тези дрънканици, че Путин, Обама или дори Далай Лама ги нямало там са си лично литературно творчество на този прокурор, на когото му липсва даже и чувство за хумор. Изглежда нищо добро не очаква това дело. Ще е цирк и празнословие, докато се покрие с праха на давността.

Поредната пушилка.Всички българи знаят,че КТБ беше създадена от ДС и от властта,а Цв.Василев беше подставено лице,а парите никога няма да ги вземете,защото са в ръцете на министри,депутати,олигарси,съдии,прокурори и никога няма да бъдат отнети,след като казах в чии ръце са парите.Защо не сте вкарали в ареста поне една фигура,а после ги съдете,както направи Ердоган,а тук ЛЪЖЕТЕ хората.Как не ви е срам.Пак няма да отнемат парите на крадците,Те не взеха откраднатите пари на "ало измамниците",а мислят,че хората ще им вярват,но ще дойде видов ден и тогава народа няма да ви търпи.

Прокурорите забравиха за Иван Искров. Нали Искров пееше на уше на Цветан Василев. Платените медии спряха да показват това клипче. Дир.бг също се разсеяха нещо. Разбира се че Искров е за задължителна присъда. Пфффф А вие журналистите1 репортерите и всички такива душици, нали и вие живеете в България, защо не пишете нищо за Искров. От какво ви е страх. Да не ви уволнят ли или какво. Най-много да си загубите смешните заплати. Бедняци по душа и по джоб.

2013г. награждавате шефа на КТБ Цветан Василев с титлата "Банкер на годината" и то за 4ти път(!), а 2014 му фалирате банката. ха-ха -ха. Иван Искров невинен- ДАНС и прокуратура също.

Не забравяйте кой управлява държавата в годините след 2009! Не се съмнявайте, че е прибрал парите! Просто бизнеса на мутрите израстна на едро - на ниво държава! На Премиера и хазната му е в джоба - той дава пари за магистрали, заплати и т.н. ... Поданиците са длъжни само да му пълнят джоба! :-)

на 30% от капитала на КТБ ! Има ли туземен наивник, който да вярва че цялата операция е извършена без съгласието и желанието на съветските другари ???

е окупирала икономиката и всички власти. Тиквеникът от фотото е поредното доказателство.

с българския народ, а он си трае и се кефи, сигурно му е много гот ???

присаждане или отрязване?

Другарю Политбюро Гешев, Само едно нещо със сигурност знам и то е ,че щом се хули и оплюва по най-долния и гнусен начин едно лице (в случая Цветан Василев) , което ще Ви изкара всичките керливи ризи на светло , то това означава ,че въпросното лице казва 100 % ИСТИНАТА за всичко , което всичките маймуни там сте направили ,за да заличите следите си!!! Пейте си и си фантазирайте каквото желаете като заклана кокошка , която само ръси небивалици ,за да прикриете истинските разсипници , но щом не допускате международно разследване както желае собственика на КТБ мисля ,че мястото Ви е във лудницата !!! Народа не можете да излъжете и манипулирате - рано или късно ще има възмездие за всичките боклуци от 27 години преход !!!

Като говорим за големи щети,демографската криза е най-голямата щета за страната в последните години.Банките днес ги има , утре ги няма,но хората ги няма и днес и утре и вдругиден.

криза я правят банките и туземните прорашистки олигарси, освобождават територия за азиатските варвари.

Нарочно изтеглиха делото в спец прокуратурата и го назначиха този мутрак-марионетка за шеф, та да могат да манипулират нещата.

Хайде от сега се подготвя почвата как делото ще се издъни с гръм и трясък.

Кой ще чете 15,000 страници... Пиши го бегАло.

Не е дело , афера е ! Нищо няма да има пак ! Вятър работа е всичко , само пари харчите за хартия и кафета !

Били наели специална машина да печатат... Пълен смЕх.

Прокура хубаво ги реди тия приказки... Ама как да му хвана вяра покрай пресконференцията на Иван Искров на която той заедно с Цацаров обявиха че в КТБ има едни пари които могат да бъдат откраднати, а и след резсекретяването на стенограмите от срещите на ортаците в този грабеж организирани впоследствие от президента излиза че дори и към онзи момент не е имало ревизия, или каквото и да било друго доказателство, която да показва че в банката се вършат престъпления. Та дето се вика притеснително е това че първо бяха разтръбени някакви бомбастични обвинения а едва след това бяха "търсени" доказателства които да ги докажат, също така е притеснително че БНБ съзнателно попречи на миноритарните собственици дори да предложат оздравителен план, па камоли да ги остави да го осъществят, айретен че сред обвинените няма нито едно лице от тези които подпалиха и раздухаха скандала. Абе хич не ми се вярва че сред купищата хартия с които господин прокурора се хвали се намират имената на тези които ощетиха българския народ с 4 милиарда лева;)

симо

Мисля, че общо бяха 6 милиарда......що всички изтърват , че ВТБ имаше пари там за финансиране на ЮП.....Май целта бе да се прецакат руснаците от страна на козяк,пък и да изкярят нещо за НАША СМЕТКА.....Както и стана-духаме супата и СЕ лаем.

парите, като наказание за канцелирания троен гоцеф шлем и сега ще има "неизвестен частен" инвеститор за газови проекти в България с тези крадени пари.

Кога успя да прочете обвинителния акт от 1500 страници, като днес му го връчиха, и да дава пресконференция?

Не са 1,500, а 15,000... Моля, моля. Три години са писателствали. Сега три години ще го четат... И така. Литературно четене ще има.

БЪЛГАРИЯ ТЪПКАНА ОТ МУТРИ (МУТРОПРОКУРОРИ) И РОМИ. ДОКОГА ЛИ ЩЕ ИЗКАРА?

Нашата съдебна система решава кокошкарските дела за десетилетие,така че знаем какво да очакваме.

След като е трябвало да бъде отнет лиценза на КТБ през 2011, то се пита КОЙ беше с тотална власт в държавата тогава, дето изобщо не му дремеше дали има или няма опозиция, щото си имаше мнозинство и контролираше ВСИЧКО ????

То... има и едни други въпроси, още по-неудобни...например, след като по закон съдебната власт, в т.ч. прокуратурата е НЕЗАВИСИМА от изпълнителната, що не са подходили към проверка на КТБ още през 2011?;) Същото е питането и към ДАНС и КФН. За БНБ направо няма смисъл да питаме - не песни и танци, ами други движения са трябвали...Оххх, пак неудобни въпроси...

Сега 10 години съда ще го връща за прецизиране, после ще се разболеят всички, накрая толкова ще се разводни всичко и ще излязат 1000 други скандали, че всички ще забравят, че изобщо някога е имало КТБ. Справка - Масларова, Заменките, БТК, Булгартабак, БГА Балкан.

Христо Бисеров. Сега и Боршош ще се нереди на опашката...

Ще затлачат съдиите със спам. 210 хиляди страници в хиляда тома съдиите няма да ги прочетат и давността ще изтече! Прокуратурата е на принципа, колкото по-голямо е престъплението, толкова повече спам!

Значи казвате, че през 2011 година е трябвало да бъде отнет лиценза на банката. Да де, ама точно тогава Вождът Тиква беше в апогея на самолюбуването си. И някъде там прехвърли всички държавни фирми в КТБ!

А вие от данс и прокуратурата и т.н. кога разбрахте, че банката се източва "с корупционен привкус"? И къде са сега активите на банката - и те ли са "в чувалчета"?

Искров пял, ДАНС сигурно са танцували...

му чета сравненията - с дизелов двигател до Луната, май пак изнасяме компютри за Япония

ПРОКУРАТУРАТА НЕ Е ВИНОВНА, НЕ Е, НЕ Е, НЕ Е.............. Да бе! На всички е ясно, че вашата задача е да се заметат следите на Шиши.

Аууу, този не бива да го пускат на публични изяви... Срам е дори за господарите си!

Видяло се е, че аз ще опера пешкира, заради пликчетата и чувалчетата, дето ги давах на шефа...

Няма един журналист в тая държава да зададе въпросите, които задаваме тук. Журналята на хранилка с откраднатото от КТБ само козируват, кимат и викат "Да така е!". Кога ще се ядосаме????

и на тоя некадърник му е много трудна работата... еми махай се бе, като не можеш да се справяш... назначете ме мене да раздам правосъдие, да видите кво става - връщам смъртното наказание тия на стадиона ги обработтвам, пред камерите така... за назидание - като в китай. за тва са номер 1 икономика!

Готов е за наследник на Цацата!

Парлемента, прокуратуурата, ДАНС, всички отказват да се проведе международно разследване и да се проследят парите! Това не е ли достатъчно? Сега тече операция "Пушек и Мъгла"

Абе вие не разбрахте ли кой бутна банката?Шиши за парите а боце да не се върне никога БСП на власт( и той е прибрал некой лев )А прокоратурата беше машата с която се действаше.Всички помним репликата на боце в америка: като се върна и една банка ще фалира.

И нека после никой да не се чуди,че с такива...идиоти сме винаги в периферията на нищото!!!Изчезналите пари изпариха ли се???Кога длъжниците ще си върнат кредитите???Свинята на мама,с пари от тази банка ли направи близо...80 милиона за отрицателно време???