Осигуриха връзка между магистралите ”Тракия” и ”Марица”

Регионалният министър Николай Нанков откри пътен възел, свързващ автомагистралите "Тракия" и "Марица".

Обратно в новината

Коментари - Осигуриха връзка между магистралите ”Тракия” и ”Марица” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа Министри, хайде малко и на север да поработим......стига само думи. Трябват и дела....

10 км за 3 милиона лева? Айде бе :D Лилето и Ко. за под 30 милиона на километър няма да си повдигнат дупетата от стола даже.

Има нещо тотално сбъркано в тази статия. Министеро казал че ще отчуждават земя за да могат да свържат магистрала Тракия със Стара Загора. Ами в момента магистралата е свързана с града на две места. Акъла ми не го побира къде ще е това трето свързване, и защо като сегашните две си вършат чудесна работа. Новата връзка щяла да съкрати пътя от Стара Загора за Свиленград. Това е все едно да кажете че ако направят пътя между Самоков и Ихтиман по-качествен софиянци ще вземат да ходят до Самоков през Ихтиман за да използват магистралата. От Стара Загора до магистрала Марица / през Димитровград / е толкова колкото от Стара Загора до новия пътен възел. След това от този възел до Димитровград има още трийсет километра. Значи пътя се удължава, а не се скъсява с трийсет километра. Тотално сбъркана статия.

Всички ли журналисти сте тъпи и прости. Поднасяте информацията на народа като олигофрени. В живота съществуват карти, населени места и GPS точки. От картата виждам, че магистрала Марица е свързана еднопосолно с магистрала Тракия в посока Бургас.

Браво Бойко, гледай да се не нагъне само и тази магистрала. И да вземете вече да инвестирате и в северна България че там е леш.

moket1

Може ли помощ по кой маршрут досега са идвали от СтЗ и Бургас та сега през Плодовитово е с 40 км по-къс маршрута до Свиленград?!

И аз се засмях...ама...Щом са рекли че ще се намали значи ще се намали :-) :-):-)

защо боцето не лиска менчето с вода бре????? къде е лилето(фадромата)?? домъчня ми за изцепките на боцето: "направихме" тангенти(мангенти) и.т.н...;))

Кой ли знае колко милиони ще откраднат гербавите 50%цигански 50%османски крадци от този възел?

Пак ли само за Южна и за към Турция?

премести турция от -татък плевен и си готов бре цървул!!

С ГЕРБ НАПРЕД!

от Свиленград в Турция бързо да се не завърнете оттам.

Накъде е това напред? Към Дъното?

този пътен възел я се ползва от някой, я не. МНОГО по използваем щеше да бъде при пресичането на магистрала Марица с шосето Чирпан-Поповица. А за недомислието при проектиране, ще кажа само, че магистралите се правят САМО и ЕДИНСТВЕНО за удобство на пътуващите от София. Останалите - кучета ги яли... Ако някой съмнява, да тръгне примерно от Бургас за някъде, да речем Пампорово, Велинград. Удължава си пътя с десетки километри

Бързо ще буреняса, защото никой няма да минава през него. Ще си карат 40 километра повече. Да им е гадно на герберите.

Какво щяхме де правим без комунистите ?

8000 от 22000 са 35% от пътищата! Дали е голям проблема?

Много любопитен факт. Със Сърбия, Гърция и Румъния нямаме магастрала, но към Турция имаме.

Транспортният коридор е Близкият Изток - Европа. България - Гърция е почивният коридор ;))

Еми да де - за Европа се минава през Сърбия и Румъния!

Браво на хората постигащи неща.

Съгласен съм с вас.

Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е построил, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

Само да отбележа, че този пътен възел е направен поради едно недомислие в преди. И съответно ни струва повече пари. Аз не казвам "Браво" на тези, които харчат неразумно нашите пари.

А с КАНфКИТЕ, как е положението сега?

Въпросът е защо този пътен възел не е на мястото на пресичането на магистралите и защо като се направи Марица не се предвиди пътен възел за всички посоки??? Ако може г-жа Павлова и г-н Лазаров да кажат!!!

Направили са един изход, който са забравили да направят преди 10 г., и това са 10 км. - хаххахахаха!

Значи историята тука с тоя пътен възел е съвсем друга! Колкото и да не им се иска на някой тая магистрала Марица е проектирана и започната да се строи от бай Тошо! Само, че когато е проектирал магистралата бай Тошо казал Аз ще направя и магистрала през странджата дето е директно от Свилен град до Бургас и съответно отбивка за Бургас от магистрала Марица няма да има! После след години дойде демокрацията и сегашната ТИКВА реши да достори магистралата на бившия си началник! И какво мислите дадоха се едни 5 милиона лева за проектиране на "новата" магистрала марица! Фирмата естествено беше от "нашите" И какво направи съответната фирма ами отиде в бюрото дето се пазят "старите" планове на магистрала Марица, после отиде до ксерокса копираха ги след това сложиха 2 нови мантинели и няколко борчета и толкоз за 5 милиона лева! Да ама в "старите" планове на магистрала детелина за връзка с Тракия няма! Но кой да ти гледа тез незначителни подробности! А и само за 5 милиона лева да се "проектира" цяла магистрала плюс детелина еми много е! И после оная ТИКВА дето и сега ни торви живота почна да се обеснява как то разбираш ли никъде по света две магистрали не можело да се свържат та било то и с проста детелина и трябвало да се отпуснат още едни 70 - 80 милиона лева само за таз детелина! Тогава ми идваше да го хакне някой с една лопата по тъпата крадлива глава, ама странично така, та да спре да се мъчи и той и ние с него! И сега няма детелина още и тая пътна връзка не знам какво точно прави!

Борисов е човек от народа. Скромен и умен. Лаврентий Берия, този справедлив и духовно възвишен човек, обичал да казва: Скромността краси болшевика, заменяйки думата човек с болшевик. Сталин лично одобрил тази поправка и дори допълнил: Силата на болшевика е в неговата скромност. Което разкрива тайната на непобедимия Борисов. Времената днес са други - демократични. Берия и Сталин ги няма. Борисов обаче е тук, със своята скромност доказателство, че болшевизмът е жив. Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски. Още по-странно е присъствието на човек от бистришките тигри в управата на Дунарит и Авионамс. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на Химко Враца от името на Борисов? Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера. А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже... Правешката шатра, ловното стопанство Паламара, правителствения самолет, цени на петрола, бридж белота висша форма на човешко общуване...

Пич, бай Тошовата ти магистрала стигаше точно до Пловдив. А това за Марици, отклонения, Бургас, Мургас и пр. тъпотии са приказки, спуснати от пропагандния отдел на БСП.

поне да беше се поинтересувал. Проектирането и изпълнението на АМ Марица започна през 1982 година, след като се компрометира моста над река Марица в Свиленград, по който минаваше международния път. Много "демократични" глупаци ползващи бивши социалистически дивиденти.

Не знам кой е тиква и кой не, но ти си неграмотен!

Може и така да е! Но все някой не грамотен требе да каже истината! Щото като гледам "грамотните" само мълчат кат ...!

ОХ БОКО ОХ КЕФ!!!!!!!!!!!!! НА ПЪТНИЯ ВЪЗЕЛ ГОЛЯМ КЕФ!!!!!!!!!!

не може откриване без боцко! ще ви пропадне възела така....

78ст. Ела да живееш при нас и да караш евтина газ.

В Стара Загора е 0.73 лв(газ).Нафтата е 1.68 лв.

мен друго ме притеснява, защо в бургас цената на газта е 1.03 лв а в димитровград е 85 ст. това нормално ли е а?

Руска любов народна в Бургас! :))))

Сигурно няма друга държава, при която да се пресичат 2 магистрали и да няма пътен възел като хората :)

... само дето: Пътният възел, дето го откриха, го имаше и преди да направят магистралата - имаше място, от където можеше да 'слезеш' на магистралата. После, като свързаха 'Марица' и 'Тракия', това място го запушиха. Хората, обаче пак си минаваха по една отсечка от черен път. От АПИ, за да им е гадно, накрая пратиха един багер които засипа с голяма купчина пръст 'пролуката'. После незнам какво е станало, явно местните не са останали доволни, и ето сега, 3 години по-късно, с няколко милиона лева по-скъпо, ОТНОВО се открива някога същетствуващ възел....

10 километра за над 600 дни, абе вие ебавете ли се с народа. С ваща скорост докато хората населят луната АМ Марица ще се завърши

Отчето похотливо гледа....пътния възел...

Чуди се килимявката с фес или с фуражка да сменя....

Мисля, че сма 21 век, ако не се лъжа. Хайде спрете с тези отживелици, първа копка, резитба на лентички, прикъдявания и други подобни глупости за пред група предварително извикани платени медийни зомбита. Хората и без тез изгъзици ще разберат направили сте нещо добро или сте го окепазили. Ако има рекламации , ко прайми , а ? Или май много мисля...

Имате грешка в километрите. Не може 10 км за 3 милиона и 45 дни.

А, може, може , на книга и на фактура !