Паяк отнесе кола с дете, майката припадна

Общински служители в Казанлък вдигнали с "паяк" автомобил, в който било 8-годишно дете. Майката припаднала от шока.

Обратно в новината

Коментари - Паяк отнесе кола с дете, майката припадна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия с паяка да се пазят много? И шефовете им, ей пичове не си мислете че сте велики само да си знаете в дупка ще влезете и вие.И започнете това което правите и вие нарушавате и не ви глобяват,незнам господ кога ще ви глоби ама ще бъдете глобени по така….

Здравейте!!!

Здравейте!!!

Майката да хваща добър адвокат и да ги съди до дупка, дори за опит за непредумишлено убийство на детето и.

Като не виждат през стъклото да чукнат на него и да питат има ли някой вътре. Несъобразителни и необучени служители са те, това е истината, майката си е виновна също.

Деца никога не трябва да се оставят сами в кола.

А бе ти сериозно ли? Като ги оставят учителите в междучасието сами, какво? ДА не би по твоята логика учителите и училището да са престъпници? Айде малко включете сивото вещество, ако е останало.

просто паякарят е някакъв путинист.

Чули виковете на детето. И са го видели, преди да вдигнат колата. Сред тия дето карат паяка чак такива идиоти няма - зад "затъмнено" стъкло може всичко да има. Огледали са хубаво ...

ако беше някои баварец или мерцедес последен модел нямаше да го вдигнат,имат си списък с номерата на колите коита са забранени за вдигане

Наказателния паркинг без черен мерцедес не остава.

Тъпа овца, която е разчитала на факта, че е оставила детето си в колата и ще й се размине "паяка"... Че чак "припаднала"... от тъпотата си...

Обслужващите"паяците"-, и тези които са собственици са си гадни копелдаци с малки изключения.Но по минусите може да разбереш колко тъпи мърли стоят без рабпта и квичат и вдигат врява.Детето, че детето.Вярно е, че горкото дете е стресирано много силно, но цялата вина е на простата и мързелива мърла.Вчера една беше спряла и запушила 3 коли само за да си купи войнишка курабия от отсрещната страна на пътя.От другата спрял бус да разтоварва стока.И автомобили и автобус на зиг заг.И същите мърли дето поставят минуси се възмущават.Шантави хора в шантава държава.

Следващата новина е, че майка е удушила детето си. Сега навярно пак някой общинар ще излезе виновен!

Ти или си общинар или паяк, но това не променя факта, че си в интелектуално неравностойно положение.

бакшишите топят хората. като видят някой който бърза я за лекар, я до аптеката, я до магазина веднага си звънят на аверите с паяците. така де - като иска да пазарува да си фффани такси - ний кфо ша ядем?

Служителите с паяка,че са виновни виновни са защото не са огледали хубаво колата.Можеше детенцето да падне да стане голяма бела.Иначе като е спряла неправилно да вдигат колата,но да огледат.А за майката нямам думи.Детето не е бебе,но всичко може да се случи. Как ще го остави само в колата?

И според теб като стъклата са затъмнени какво ще видиш освен лицето си !

Че майката не е права е ясно. Обаче имам два въпроса: 1. И предното стъкло ли е затъмнино? 2. Как детето е отворило прозореца след като паяка е потеглил?

Тия малоумници да си платят и стига с паяците-да има беззплатно места за паркиране-къде да си слагат хората колите-то ггггг-ооооо лямо обиране, то гооолям келепир за държавата от и без това обруления народ

Не е лесно да си проста овца.

Проста работа ама не за прости бугарски свине. Обсъждаме не дали майката е нарушила закона като е спряла на или до необозначена спирка, а ФАКТЪТ че ТРИМА дебили не са си изпълнили професионалните задължения като погледнат има ли някой или нещо в колата. Оправдали се че е със затъмнени стъкла. Не е ли просто. Явно не е. Оправданието е като задника, всеки си носи по един, пардон, по едно оправдание.

Ако бяха разбили колата да я проверят детайлно щяха да открият детето, сгушено на сянка отзад. А майката е невинна, даже светица. Станала е причина и повод за този цирк.

Браво Коко, само в Бургас може да се види тази простотия от тези кауни с Комлушки корени до един-сиреч мангали.Тези паяци в Казанлък със сигурнос са от Комлука и Исикията от къдЯ Пода.

Повдигането на хора с подемни съоръжения, които не са предназначени за целта е наказуемо престъпление. Оператора на паяка трабва да бъде с отнето разрешително, най-малко, може и в затвора да поседи.

Мили хора,какво значение има дали е в обсег на спирката или не - става дума,че едни идиоти/в цяла България са такива/ си правят каквото искат с паяка или скобите.Самозабравили се правото си да правят само зло на хората и "добре се справят". Гадини!!!

Става въпрос за спазване и прилагане на Закона. Законът казва да не се спира там. Законът казва, че деца не могат да се оставят без надзор. Законът казва, че автомобилът може да бъде репатриран. Законът казва, че общината трябва да организира това.

ако детето беше паднало от паяка !? Еби му мамата на закона

В някои държави вече да се отнели детето на тази :) Замислете кой е по виновен ?! Дали , че тази е зарязала детето си в колата или че паяка си е свършил работата като е вдигнал неправилно паркирана кола !

Андрешко , хитрец си ти ! Вече и минуси слагаш :)

Ето такива карат 'паяка'.. и жената са видели, че бяга след тях, само че натиснали газта.. долна паплач мизерна..

Правилно! И аз бих направил така за да гледам как се друсат едни цици подире ми!

Педер.с !

Жената: 1. Паркира неправилно. 2. Оставя детето си само в колата. Паякът: 1. Оглежда колата и установява, че е празна. 2. Вдига законосъобразно колата.

"паркира неправилно" според теб. Зоната на спирката не е ясно ограничена. Това, че е неправилно си е тълкуване на полицая отвлякъл детето.

В ЗДвП забранената зона за паркиране е определена точно 30м преди и 10м след спирката.

Полицията не занимава с "паяци"! Излез от селото си и се поразходи до града да питаш някого!

Правилно! Оглеждаш доколкото можеш през затъмнените стъкла! Ако не видиш нещо или признаци на живот- действаш.

Какво "действаш" , крадеш ли? Айде стига всички неграмотни дебили сте давали акъл. Ако с детето се бе случило нещастие паякара щеше да отнесе до 5 годин държавна издръжка.

Откак има паяк в Казанлък улиците се поизчистиха. Вече и аз гледам къде ще паркирам и питам дали вдигат оттам. Все още има диви селяни и селянки, които паркират уж замалко и дано им се размине. Тази кака ще е от тях. Кой знае в кой парцал шоп се е забила, а на детето си е дала телефона да се забавлява. Трябва да я подведат под отговорност по Закона за защита на детето.

Кажи, кажи за колко време се вдига кола с "паяк"- Ви, че тука си мислят, че отвличането става за секунда, две. Пък и кой идиот би си помислил, че някой ще си остави детето в колата без надзор за толкова време. На бас, че са се гъзурчили поне 5 мин докато вдигнат колата, а детето е спяло вътре!

имайки наблюдения.. що ли се съмнявам, че мамето е паркирала таралясника с тъмни стъкла у центъра на улицата като шефката на селото..

Еми тя си е у нейното село. Ще си спира как си иска!

Е какво е виновно детето, че майка му е гъска, а онези пуяци от паяка са гледали не какво има в автомобила а в задника на някоя кокошка?

Случката в Казанлък доказва за пореден път какви тъпи примати обитават тази територия. Дебилите защитаващи олигофрените от паяка са същите боклуци като тях.

Просто колеги от Центъра за Градска Дебилност.

А да дигнат личния ти автомобил, барабар с детето ти вътре, ако ще и на 16 години да бъде , па ти тогава ела и ми философствай!

Бъдете честни-всички сме оставяли децата си сами в колата "уж" за малко.Съчуствам на майката.Тия служители са за съд.

Аз не си оставям детето в колата. И жена ми не го оставя. Колата не е детска стая.

само с две думи: паеко се мислят за най-върховната инстанция, но да оставиш детето си без надзор в колата е просто престъпление. независимо дали е жега, или не. детето не е просто хавлия или пакет носни кърпички...

няма да се учудя, ако такива, които захвърлят децата си навсякъде после ги пребиват от бой за да се научат да не остават сами където и да е...

Явно не си никакъв присмехулник. Тези птици имат поне 5 грама мозък, а ти нямаш. Детето е на 8 годинки, това означава трети клас. В трети клас повечето хора вече ходят сами на училище, а ти виеш, че си седи в колата.

Паяците - това е силово събиране на пари от гражданите под предлог, че се грижат за тях.

По места да вдигат такси,да мислят за нови обири,да осигуряват пари,че да сме платежоспособни за следващото купуване на избори

Тази овца щеше да припадне от наказанието, което щеше да получи в Канада, ако остави така детето си в колата. Това е забранено и в България. Но уважаемите коментиращи се нахвърлят върху полицая, които си върши работата. Как да допусне, че там има дете. Затова в България е анархия, защото никой не чете законите, но веднага е готов да коментира

Ако можеше да четеш и бе прочел статията, а не само заглавието, щеше да знаеш, че в случая не си прав. Но ако си трол е разбираемо.

Абе тъпак, кога в Канада полицая ще отвлече детето? Дори и да е оставено малко дете, което не може да отвори вратата, полицая ако трябва чупи стъклото и вади детето, а не го отвлича. Добре, че с малкото умни се изнесохте и 90% от плявата.

чупи стъклото ако има някаква опасност , примерно високи температури, ако прецени че детето е в безопасност ще седи до колата и ще направи забележка или глоби

Няма нужда да допуска нищо. Достатъчно е да погледне. Не, извинявай ДЛЪЖЕН е да погледне.

Абе будали полицаите пшлъжат и замазват отвличане на дате. Някой ще обясни ли как ще закачиш и ще вдигнеш кола с дете вътре и няма да забележиш че детето пищи. Не ви ли е ясно ЧЕ СЕ ПРАВИ ЧАДЪР НА НАГЛО ОТВЛИЧАНЕ. Ама вервайте на полицаите че не разбрали това и че работят.

За части или за органи?

Ти сериозно даже не знаеш, че вдигането нее ссе прави от полицията, а от общината. Полиция се вика в някои случаи.

или така си блееееш

Абе какъв съд беее, ей така всеки да си върши работата трябва. Съчувствам на майката и детето, но тя си е виновна за това. Разбирам, че повечето тук, дето я защитавате, карате автомобили, но ако не сте забелязали повечето от колите спират абсолютно неправилно и застрашават другите участници в движението. Така че, малко коли вдигат паяците даже.

Жената спокойно може да съди общинските служители за отвличане. Просто трябва да се сети и ще им уври главата. Сигурно никой не е получил извинение, защото има граници, които никой не трябва да преминава.

И в Казанлък ли има трудоустроени идиоти като в София.То че такава работа могат да работят тежки отрепки е ясно,но пък чак оформени идиоти безполедни в съществуването си...това е малко в повече!

Няма такова нещо, като несъзнателно поставяне на дете в опасност за живота му! Полицая е ясен - сбогом първа категория труд, сбогом 20 заплати и благини. Номера е друг, колко ще има да се плаща тепърва ?! Психилогичното лечение на детето може да продължи 10 години. А изобщо не е евтино.

СЪД! СЪД! СЪД! - до дупка! За тези три мърши, които са отвлекли несъзнателно дете.... Трябва да бъдат СМАЗАНИ от един качествен адвокат, за да се научат, че освен да вдигат бързо колите на хората, трябва да носят ОТГООВРНОСТ за действията си! Бах ти мършите!

Държава, в която глобяват линейки за превишена скорост ,после набиват доктора ,че закъснял , после вдигат колата с детето в нея, защото спряла за 3 минути и накрая го отнася възможно най-безащитния няма как да оцелее.Всичко върви на провала .Време е да си наредим приоритетите или тук ще останат само скотовете

Точно защото всеки реди приоритети сам (понеже е по-по-най-умен) и ни е такава държавата. В случая хората с паяка са си свършили работата перфектно. Колата е била паркирана на автобусна спирка. Няма приоритети има правила, които са за всички и няма нужда от 7 милиона диригенти, които да обсъждат кое правило колко било тъпо. Нали искате да живеете в хубава държава - направете си я - спазвайте правилата - измислени са от опит, а не на алкохолна вечеринка.

Кретенче по всички закони това е отвличане със застрашаване живота на жертвата. Това ли според теб е перфектна работа????

Щеше де е перфектна работа ако бяха вдигнали колата на жената на кмета със детето му.

За 30 лв. дете отвличат , Колко съвестни общински служители , де да бяха всички такива !

Колко струва отвличането на детето на кмета?

Ходилите по света знаят една много разпространена табела в англоезичния свят: ...vehicle will be towed..."т.е. спреш ли в нарушение колата се репатрира на секундата от службите. Там не ги вдигат с паяк, а повдигат предницата или задницата /в зависимост от предаването/ и ги влачат. Глобите са трицифрени. Така че не само у нас общинските и пътни власти са "идиоти", там какви идиоти има...

А кола с предно предаване със издърпана ръчна спирачка как влачат? А тези 4Х4 ?

Не питай. Майката си е е"ло...

Не мога да повярвам, че тук има коментари, които осъждат паяка, че си е свършил работата и защитават тази майка. Каква е разликата м/у нея и онзи, който отнесе линейка в аварийната?! И в двата случая на тези хора/коли там не им е било мястото и трябва да си понесат наказанията. Ако колата с детето я беше отнесъл автобус? Правим простотии, не мислим за последствията, а после ревем. Частна фирма била - ми нали искахме всичко да ни е частно, от 89-та за това все се борим.

От както на 100 процента за тая работа започнаха да назначават диви селяни почна и дивата селения-не гледат глухи са единствено ги интересува да дигнат колата ида вземат парите,но то трябва и да се преценява и да се мисли-ама откъде толкова мозък у тия малки душици!?

Я си пий хапчетата редовно....

А ти започни да си плащаш данъците редовно

сте взели книжка преди 30-40 години, когато спирането на спирките от градския транспорт беше забранено.

Спирането не е забранено, но паркирането да! Освен, че си оставил детето си без надзор в еднотонен къс желязо, който може при определени условия да бъде задвижен (знаем всички как мисли едно дете, хеле пък 8 г., когато има и физическата възможност да го направи), може пък и да си го упълномощил да подмести колата, ако се наложи, а? Дебилски народ! Представям си и кифлата колко се е бавила, пък уж "само за малко", което предполага да осъщестява поне минимален надзор на колата с ДЕТЕТО И ВЪТРЕ, за да не разбер, че колата е вдигната, за което технически са необходими поне 5-10 мин. А най- вероятно детето е спало!

Така е и бизнеса с паяците прави грешки... Интересно защо са бързали толкова... А фустата и тя е за хубавата работа да си зарязва детето в колата...

Тия абдали бързат да не испуснат колата защото повечето хора спирад за по 1 мин да оставят или да вземат нещо и не пускат смс за 1 мин престой.Това означава че алчните общинари ще останат с пръст в гъза ако не са бързи лумпените от рапатраците ?! Тези които спират за повече си пащат но не е достатъчно за мутризираните общинари които са частни фирми!

И АЗ ЩЯХ ДА ПРИПАДНА ОТ ТОВА ЧЕ ДИР БГ СПИРАТ КОМЕНТАРИТЕ КОИТО КАЗВАТ ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ Е НЕЗАКОННО ДЕТЕ НА ФЕРДИНАНД И ЦИГАНКАТА МАРУЦА - ПРИСЛУЖНИЧКА В ДВОРЕЦА ВРАНЯ :)) ... ДЕМОКРАЦИЯ

тази жена е за затвора ...не заради паркираната кола а за това че си е оставила само детето в колата на улицата .....по закони в много американски щати полицията щеше да я арестува и съди

абе ходи си във щатите при хората роботи!

аве стой си на село да те стрижат бойко, курнелия и тия гадове с паяците ....ти ги лъжи пък те ще те ебххххат ...окей

Тия гадове с паяците пълнят нечии джобове и са безскрупулни.Мен ме глобиха 30 лв.,защото бях писала на смс-а латинско р,а не п,както пише в документите на колата,и то аз бях на 10 м.от колата си.така хем платих паркирането ,получих обратен смс от тях,хел ми взеха глобата.Държаха се безобразнои обидно!

Една известна руска мисъл: Ако вече 5 минути спориш с идиот, най-вероятно и той прави същото. Вие да не би да се държахте културно?

Ма ти у ред ли си? На 8 ние ходехме сами на училище, някои от нас и от обеля до центъра идваха

Аз кво ли не опитах, а то? Просто трябвало да оставя тъщата в колата без да плащам синя зона и паякът ще се погрижи за останалото. Може Стивън Хичкок да направи филм на ужасите "паякът" за реалността по софийските улици.

ахахах било е шоу

в затвора 20 години боклуци скапани

papion

Тъмните стъкла не бяха ли забранени? Не че и иначе щяха да видят детето, гледали са да вземат парите за нак.паркинг.

Служителите е ясно какви са но най безотговорна е майката, която първо оставя без надзор малко дете, второ спира нагло на автобусна спирка!!!

Съд до дупка. Паяците са на мутренски фирми ортаци с кметовете, паразити. Да станат по възпитани и толерантни. Всички се учим на ред и те също.