Кулев за анимирания секс преди ”Сънчо”: Не е само еротика

Карикатуристът и режисьор Анри Кулев заяви, че му е обидно с кадри от негов филм да бъдат илюстрирани злостните нападки към БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Кулев за анимирания секс преди ”Сънчо”: Не е само еротика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

откъде изпълзяха пък тези моралисти - в една страна с откровена и мъжка, и женска проституция, политически педали и афиширани гей дружки? Разбирам да беше преди 1989 г. а то - сега. Че кат пуснеш телевизора все отнякъде ще изпълзи някой гол г-з или цици - било в реклама, било в поредната американска боза. Ама нали е наш твореца - аууууууу, уау! Долу!

Стига сте се защитавали с такива сцени преди "Сънчо" Стига. Показвайте си това творчество след 23 часа. Но не е виновен който яде баницата , а тези които Ви финансират. "Много възвишено рисувано творчество".

за и титлува като господари на всички, чрез излъчване в ефир присмехулните им и често напълно безсмислени изцепки по повод човешки грешки, тази артистична сбирщина от "Господари на ефира"?! А техните грешки и простотии кога кой ги осмива или те са "недосегаеми праведници"?! Че има хумор и донякъде правдивост в предаванията им има, но в повечето случаи прекаляват с клоунадите и простотиите си!

Ееех, Анри проблемът не е в теб...Секс,убийства..деца със знаменца - каквото ти е вглавата - това си и рисуваш,ама БНТто къде гледа? Имаше навремето виц завъшващ с думите :Абе другарю,като ви става лошо,що ебете бе ?Че и тяхната работа с екранното време!

Еротика, бабината им, ами демографията!? А тези т.н. Прайд-Гордост парадите насред София пред всички деца и ученици кой ги разрешава и спонсорира- филянкишията!? Занимават "лошият материал" с глупости.

Като си толкова идеен защо ти е необходима "еротиката" въобще ? И без нея можеше да си покажеш идеите, много по добре дори.

в почти всички други предавания рекламите са свързани с разкикерчени пози и голи задници и гърди на млади момичета?! Или това не е еротика, а само е реклама?! И защо са "адреналинките" в "Господари на ефира"?! Само да показват танцовото си умение или да привличат зрители?! Същото е и за предаването на учиндолския дългуч Слави. Я кажете има ли ТВ програма в която почти ежедневно и по всяко време на денонощието и особено в най-гледаните часове да не се завърта по някое откровено сексуално предаване?! Няма такова! Тогава за кого по-точно и за какво става дума в този шум от "моралисти"?!

Нищо ново под слънцето, този набеден за "човек на изкуството" е най вероятно поредният евреин на държавна хранилка, целта му е да създава Кич, който да развращава младото поколение, в случая има и помагачи в лицето на БНТ, отново субсидирана с парите на данъкоплатеца институция, която работи срещу интереса на данъкоплатеца и България.

Ами по това време ще му излъчват филмите за да има гледаемост.Едно време като някой филм не беше хубав и нямаше публика на афиша пишеха забранен за деца и учащи.

Ама сега си беше направо разрешен, така че твърдението ти пропада.

Анри, каква еротика, ве?! Това си беше направо секс, и то в половината пози от Кама сутра. Всякакви пози имаше.

Ама си спец по позите, направо да ти завиди човек...

Направо порно! Простотията и голотията навлезе и в анимацията.

Цитирам: "Кулминация в любовната сцена не са движещите се голи тела на родителите, а физическата любов на знамената, родила новото знаменце - идеята." Със сигурност, този човек не е със "всичкия си"! Определено трябва да се лекува!

Има нужда от лекуване, но от мненията на простаците в мрежата. Този комунистически морализъм идва малко повече. По-рано когато Бай Тошо се мляскаше с Брежнев, Грумико, Хонекер и т.н. и беше предаван в По Света и у нас, непосредствено след Сънчо, си мълчахте и гък не казвахте от страх, да не ви чуе някой през панелката, а сега станахте големи моралисти, мишоци нещастни...

Кулев веднага плонжира да защитава себе си и творчеството си, и БНТ. Иска да се отблагодари човека, че му прожектират филмчетата. А с случая проблемът не е стойностни ли са творбите му, или колко е прекрасна БНТ. Грешката е, че точно тези порно-сценки се излъчват точно преди "лека нощ, деца", когато наистина пред телевизорите има много дечица. Хайде да не се прави на ощипан, и да ни обяснява какво и защо е искал да каже във филма си. Не е там проблема!

За каква аудитория говориш? Може ли да ми кажеш колко деца ледат Сънчо 10-20 ???? Сигурно само където има ефирна телевизия, ама едва ли.

Порно сценки прави дъщеря ти под блока. Това си е любов, ама ти от 'де да знаеш. Нали с козичките става по друг начин!

Бе, кво стана? Да се целуват мъже и държат за ръчички е ОК, а по-силна еротика е гадна работа? Та странно, кой определя вече кое е ОК и кое пошло?

Спрете гнусните оргий в българския талавизор! Спрете просташките сексове преди "за децата"... още малко и ще покажете пред невините децки очи как сънчо прави мерзки сексове тип задна прашка с луната! махнете снимката на кулев от компютера.. като го гледами ни идва да си изповръщаме чарвата и ни фаща меризлива диария или коварен запек. Дори намъчените ни гъзове страдат от простотийте излъчвани в тиливизора. Имам кумшийкам медицинска сестра кадето е имала ношна смяна таз вечер, тя ми каза че хиляди деца са препаднали от ужас и потрес пред талавизорите, други са получили силни гърчове трети са се убринали с едра шарка варицела... други са се тикосали от мерзките изращения, а някои дори са се превърнали в замаени сомнанбули и цяла нощ са са потскачали като кенгуру и са се въртяли като пумпали по покривите , а счупените кермиди са падали върху главите на разюздани дрогирани наркомани кадето са правили в хладната нощ гнусни сексове.... такиви филми БНТ трябва да излъчва деректно в парламента, където импотентни шкембелий и освинени тьотки нямат нищо друго в празните си глави освен мърсуване и еротична мерзост. нека всички чесни учителки спреме груповия секс в парламента! По добре да легнеме с лоясали плешиви дупетати отколкото да заразяваме децата си с соросоидна протестърска тиливизиа!!!

Ама си личи, че си учителка... Вероятно по БЕЛ?

Всичко е нормално, реакцията е хипер. Айде марш да кърмите в МОЛа.

Напишете му името в гугъл и ще видите,че Кулев си рисува една и съща гола жена възседнала някакъв типаж.

Написах го, но ми излезе един мъж, възседнал някакъв типаж. Нещо ме поднасяш...

Сигурно и съюзът на порнографите би се възмутил ако за нападки срещу БНТ се използва филмът Blow Time (Време за вятър), защото освен сцените с духане, е засилена и сцената с идването на водопроводчика.

ако беше цветно щеше да е по гот порнягата...

Ако беше цветно, щеше да си правиш пердашки цяла нощ, гледайки филмчето, нали?

Еи какво от това? Ти гледай как се утвърждават Гейпарадите, та някакъв си секс ти боде очите или път самозадоволяването.

Анри Кулев, подчертавам Анри - ето че всичко си идва на мястото! Аз ви казах че нарочно са го пуснали това скапано филмче преди Сънчо за да развращават обществото!

Сънчо, подчертавам Сънчо, е извратено предаване да опростачване на децата.

Еврето си е евре!

Обикновенно сексът е винаги преди сънчо ...

У дома го правим по време на Сънчо...

А ние прехвърляме по време и на По света и у нас, понеже сме по-бавни.

Едва ли коментарите в Саудитска Арабия под клипа на жената с късата пола са се различавали много от тези тук!!! НАРОДЕ????

Опипване на почвата мили деца, това беше опипване как родителите ще реагират на програми за развращаване на децата

От 1 септември започва излъчване на образователно хадпорно по БНТ 1.

ЖурналиститИ, моля да мислите, когато си структурирате изреченията. Не "Господари на ефира" показаха откъс от филма преди "Сънчо", както излиза от статията. Самият филм беше излъчен от БНТ преди "Лека нощ, деца". "Господарите" само излъчиха отказ (по друго време и в друга телевизия).

Грешката ти не е от близост на клавишите, а от явна неграмотност. Господарите излъчиха откЪС, а пък сега от СЕМ ще им треснат един откАЗ заради непристойните кадри. Макар че, какво им е на кадрите - показват секс, нали така се раждаме. Даже е традиционен, няма извращения.

Няма грешка, но ти вероятно си журналист и ти е трудно да разбереш. Думата "отказ" я е сътворил редакторът на телефона ми и явно знам как се пише дума, след като 2 реда по-горе съм я написала вярно. Предполагам, че списващите журналисти в сайта не си съставят изреченията, ползвайки също редакторите на телефоните си, затова е важна фактологията.

До всички пишещи тук - на вас нещо българско въобще харесва ли ви , а може би само тъпите щатски трилъри.

Да - "Златната ябълка". Много хубав и стойностен проект, не като това

И Маша и Мечока

А гнилите ябълки не ти ли харесват?

Некадърник, нищо съществено не може да каже, само гледа грозното му произведение да е достатъчно "странно" и "скандално" за да се приеме за """"""изкуство"""""" - това не е изкуство, защото няма какво да каже, няма на какво да те научи, дори авторът съвсем бегло може да свърже сюжета в леко смислена история, без реална поука. Жалко е такива хора да се наричат "артисти", а и да ги смятат за част от културата.

Това пък за кой си го написал?

Само един полуграмотен човек може да нарече Кулев "некадърник". А тази рубрика е чудесна ! И със сигурност в 20 ч. лятото ,децата са още навън.

Да си грамотен не значи да си подлизурко, които от изкуство разбира само, че нищо не разбира. Сюжетът е беден и смислена поука липсва.

Гузен негонен бяга. Крайно време е автора да се засрами от това "изкуство".

Като ти прочете коментара и ще се засрами... То... ако и ти си го прочетеш, трябва да се засрамиш.

Македонски, ти да не би да си автора, но под псевдоним

Е такива некъдърници са на хранилка при сорос и задачата им е да внасят смут в обществото.

Откачили извратеняци се мислят за някакви творци. Само името като му видиш и трябва да ти стане ясно, че нещо не е наред с този "човек" !

Ти затова ли не си пишеш името, за да не видим колко си извратен?

Мене ме кефи какъв "дълбок" смисъл е вложил "автора" в тази творба.

Поне спестява обясненията - от къде идват бебетата... Пускаш им филмчето и си гледаш мача.

Ама какъв си ми интелектуалец, нали си от Перник...

По-добре да гледаме скечовете на Кулеков, Иван.

Това не единственият филм със секс, излъчен във формата "Лачените обувки на българското анимационно кино, макар че този си е доста откровен. Децата сядат отрано пред телевизора, за да не изпуснат сънчо, а това е анимация - "значи е за деца". Нищо че някак си те задължава да обясняваш или лъжеш за нещата, които детето вижда, но е малко за да ги разбере или му е рано да ги знае.

Ама голямо чакане е паднало. Вижда се че сте дочакали жадувания филм. Дано поне сте запомнили позите!...

На мен Кулев винаги ми е бил безличен автор, трябва сега да се радва,че му направиха реклама. Дойдоха и неговите "15 минути слава".

Ти едва ли знаеш и някой друг автор...

Щом казваш...

Най са опасни изперкалите "творци", които се мислят за гении!!!

Много се извинявам, НО! Кое дете вече гледа "Лека Нощ"? Всички са с компютъра,джиесемите, таблетите, по дискотеки и......ако карат колела все още има шанс...Децата вече не са "деца", а манипулирани пионки(за съжаление).Играят "син кит", дрогират се и.........Лошо!Останаха само римляни в БГ. Кулев е прав!Нали и в у-ще започна половото възпитание като свободен предмет? Късно!Улицата и действителността ги учат.СОРИ!

Ха сега питай и кое дете обича шоколад... дебелоок тиквеник...

Не знам за другите, но моето дете дори да е на компютъра с любимата игра, щом наближи сънчо зарязва всичко и сяда пред телевизора, точно така както правихме и ние - децата от "едно време". Ако случайно е пропуснало "Сънчо" заради игра навън, се сеща и съжалява за пропуска.

Каквото и да казва, това си беше откровено порно!

Ти с жена ти вечер порно ли правиш или любов?

Когато това, което правиш с жена ти вечер в кревата се излъчва в ефир, то това определено не е любов, а най-обикновенно порно... При това едва ли е най-доброто - както и да го наричаш...

Човекът не го прави по телевизора и не развращава децата. Да не те питам и аз, 'любовта" показваш ли си я по телевизията на децата?

Явно имаш преки впечатления от порно филмите. :)

ами като не се сещат от БНТ, що ти не им каза да не го излъчват в този час, а? Децата ти не го ли гледаха и те? и на тях ли така каза: Много ми е обидно, подиграха се с мен? смешник голем, както и тия от БНТ

Ти като си се загрижил толкова за целомъдрието на дацата си, защо си ги пуснал да гладат сами телевизия, а не си им купил подходящи книжки за да четат, вместо да зяпат неподходяща анимация по телевизията? И под сурдинка да ти кажа, те отдавна са на хард порно по Интернет...

Аве чудя се защо просто от БНТ не си признаят за издънката, филма си е 18+, което обаче не го прави лош. Тоя дето го е нагласил да се излъчи преди сънчо да му бият шута и готово.

Ами да се обижда на БНТ ,че са го сложили преди Сънчо...

За такива пародийни и бозяни анимации този човек е вземал и пари,о ужас!Парите за направата на един филм не са всичко след като няма идейност, сюжет и слаба творческа дейност ето ви резултата.

Чикиджийски фантазии. На тоя дъртьо вече не му връзват и затова го избива на полюции.

Г-н Кулев! Лоша реклама няма. Вашият филм беше гледан и разискван цели два дена. Да пратите кутия бонбони и букет цветя на БНТ!

Откровенно рисувано пор-но на моменти, Кулев

Много ти разбира куфелницата на тебееее...

всякакви там Давиди, Аполони, Венери - щот са голи като статуи, да премахнат всякакви там Данаи, кърмещи мадони, щот има голи цици!... Аз мислА, че въобще по телевизията трябва да дават само политически новини и да затворят всякакви музие, дори за насекоми, щот сред тях има двуполови....