НАП към нарушители: Група във Фейсбук няма да ви помогне

Затворена група във Фейсбук, създадена от търговци по Черноморието, предупреждава участниците си за данъчни проверки, съобщиха от пресцентъра на НАП.

Обратно в новината

Коментари - НАП към нарушители: Група във Фейсбук няма да ви помогне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В държава, на която премиерът цял живот си е изкарвал хляба от рекет, а вицето му е доказано корумпиран политик и крафец какво

Искам да напна нападжийка напъваща се на път за Напа.

Като гледам магазините не се убиват да ми дават касови бележки - само по-големите. Малките магазинчете, баничарници, сергии, никой нито се крие нито нищо - просто се правят на разсеяни.

Данъци не се събират с изтупване на празния брашнен чувал. Данъци се събират от количество работещо население. Тези, които работят за големи заплати, харчат повече от бедняците и пенсионерите. Циганите също не влизат в сметката, защото те първо получават парите от нашите данъци, после ги харчат. От работещите в чужбина също няма полза, даже и да похарчат някой лев тук, събира се само едно ДДС и то невинаги. Така че, решението е просто: Повече работни места, желателно високоплатени и по-малко рекет на бизнеса. Може и да се получи...

А колко ни струват командировъчните на държавните служители по морето ...данъчни ,министри ...днес министърка в сутрешен блок говори от плажа

Пари ще се дават , докато има измамници и мошеници и тарикати, за предотвратяване на бъдещи измами и схеми . За доброто и благото на България .Почтените гражданини имат сметка и желание всички да са такива ,а не само те.

Супер! Гадния предприемач пречи на устрема ни към европейските ценности и шенген. А ,ти, плати ли си данъците?!

Ей,...страшни тарикати се навъдиха. Спестяват от данъци. Трябва да се гонят до дупка. Какво са данъците: 1. Това са пари взети от работещи за да бъдат дадени на цигани и близки кръгове. 2. Това са пари за нови коли на депутати и луксозни почивки на същите. Какво се получава срещу това да си платиш данъка?: 1. Срещу пътния данък - дупки по улиците, катаджии, които глобяват избирателно, скъпи камери за трафик контрол, които не работят, скъпи камери и радари за скорост, които няма как да се монтират в патрулките. 2. Данък недвижим имот - служи за да могат да се застроят градинки, паркове и все апетитни места из градовете, тъй като всичко друго вече е презастроено. 3. Данък печалба + пенсионни и здравни осигуровки - служи за изхранване на тъмно зелени, мързеливи и крадливи субекти на които държавата не им е дала работа....ако им даде пък те няма да работят де. Под достойнството им е .

KJ , ти плащаш ли си данъка или само плюеш и желаеш само облаги от държавата? Може ли да отговориш ?

А БАШ КРАДЕЦЪТ - само му вижте партийната биография - е НА СВОБОДА.

Само така.Контрол до дупка.Така се изкоренява тарикатлъка и далаверата на мошениците. Изисквайте касови бележки , където и да идете, ако и да ви гледат не добре.Това е за доброто на България.

Групата "Андрешко" ли се казва ?

Да беше само по морето, с мед да ги намажеш! Да тръгнат малко и по планинските курорти. Дълъг уикенд в Родопите, две нощувки, шест двойни стаи в хотел - НЕ СЕ ИЗДАДЕ НИТО ЕДНА КАСОВА БЕЛЕЖКА за сума от порядъка на 1200 лв! Записаха си нещо в някакъв алваджийски тефтер, очевидно само приходен! Аз си плащам данъците, колкото и да не ми е приятно!

То да беше само морето и планината. В центъра на София искам касова бележка, настава суматоха, вика се управилтел, отключват се касови апарати и в 10 вечерта при пълно заведение ми се издава бон номер 1 за деня.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

O'rly

Да си кръстат групичката "наглите мутри". Няма оправия в тая държава. Тарикати от най-ниските нива до най-високите и малка група роби, които си изкарват парите с честен труд вече 40 години и получават пенсия 250 лева. Още 2-3 поколения и само тарикатите ще си останат ама да видим тогава на кой ще си предават тарикатлъка