Изписаха пребития от роми Георги от Смолян

27-годишният Георги Кадиев, който бе жестоко пребит от двама роми в смолянския кв. "Устово" на 6 юли, вече е изписан от пловдивската УМБАЛ "Св. Георги".

Обратно в новината

Коментари - Изписаха пребития от роми Георги от Смолян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да спрат ВЕДНАГА помощите за "семейството" на двамата рецидивисти. ДА се вкарат да бачкат на полето, в затвора само нощем. През деня на полето - бой, глад и стригане.

Един млад мъж се опитва да защити девойка, нападната от двама цигани и е пребит с колове, лежи в болница, понася животоспасяваща операция, предстоят му още две ... Какви ще са последиците за цял живот от тоя жесток побой, белезите по лицето му и болките в главата (защото травмата си е травма независимо от извадения хематом!) - никой няма да ни каже! А три операции с пълни упойки и възстановяване след това (съмнително, защото много рано го изписват!) - са много сериозно лечение с непредвидими далечни последици за потърпевшия ... А прокурорите окачествяват "средна телесна повреда"?!?!?!?!?! Съдиите и прокурорите в тая територия са изроди, изроди и мръсници, подкупни, продажни и безчестни!!! Това не е съд, а машина за потискане на населението чрез лишаване от справедливи наказания за сериозните престъпления срещу личността и собствеността на гражданите! И на тия подкупни, безчестни и нагли типове ние им плащаме огромни заплати от нашите мизерни доходи! Дано следващите нападнати от цигани да бъдат синове и дъщери на прокурори и съдии! И хич не ме интересува колко ще пострадат!

Алоооо, ДИРНИЦИТЕ... Що триете коментара ми???? Имаще само имена на градове??? Смолян, Асеновград, Бяла, Нова Загора???? Това говори ли ви нещо????

Смолян, Асеновград, Бяла, Нова Загора...... До кога и колко ОЩЕ?????

Смолян, Асеновград, Бяла, Нова Загора...... До кога и колко още??????

Не знам дали сте забелязали, но когато става въпрос за престъпление извършено от "роми" (знаете какви всъшност са) коментарите под статиите влизат в режим на проверка. Явно медиите негласно ги защитават, не правят разлика между недоволство/справедливост и език на омразата.

Абе какво обучение какъв домашен арест. Това си е чист опит за убийство, а нападетелите отишли на обучение. В каква държава живеем! БОЙКО СПИШ ЛИ!!!

Вярвах ,че в Родопа има мъже,които ще извлекат двете орки от районното и ще ги обесят на мегдана,ама не.

Напишете имената на прокурора и съдията!

Смеят ли?????

И сега тези човекоподобни гадове са под домашен арест...! Нямам думи! Затова хиляди и хиляди читави хора напускат България. Управляващитеее!!!

dimka

Браво на Георги. За смелостта да защити момичето и за това, че има воля за живот и е излезнал от тежкото състояние.

Щука

И още нещо: Георги е герой! Какво бихме могли да направим за него? Протести и петиции - до нищо не водят. Да съберем по някой лев, поне ние да го обезщетим за смелостта му, понеже мизерната ни държавица ще го изкара сам виновен, че ги е нападнал...

По-добре да съберем пари за наемник,който да отърве земята от двата боклука.

Щука

Животоспасяваща операция след средна телесна повреда?! Тея в съда нормални ли са? Домашен арест? КАТОРГА за биячите!!!

циганите обикновенно нападат с колове, брадви, железа, това означава, че не са тръгнали да се бият, тръгнали са да убиват, затова отстрел на място, циганите преди ни излагаха в русия, а сега в европа, за това всяко новородено ченгене, трябва да го дамгосват със синя точка между веждите, като на щерев

Абе хора, абе Българи, тия лайна от политиката няма да оправят България, ВИДНО Е! Вземете се в ръце, вземете каквото трябва в ръцете си и действайте! Манагалите не нападат деца и щерки на прокурори, политици и други боклуци! Не ви ли прави впечатление?? Не чакайте помощ от никъде! Напротив - у нас има 101 педераски сбирщини, поставени с една цел - затриване на Българите! Помнете, че делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се! Скоро имаше годишнина от титана на България ВАСИЛ ЛЕВСКИ. Той сам казва, народа се да самоосвободи! Поне да покаже, че го иска, да се готви за това, да действа! Не да хленчи и чака някой изрод от вън да го оправи! Тозз филм вече го гледахме много пъти! БАСТА! Всички на оръжие! Да освободим България от изродите!!!!

на тия мярката трябва да е опит за убийство

"Животоспасяваща операция на главата" и още две належащи. Как , бе Го'син Прокурор се вързва това със средна телесна повреда и хулиганство??? Не циганите, нашите ни затриват! В Германия, за счупената ръка на момичето, боклука беше обвинен за опит за убийство!

Xм,.. момчето, със счупен череп, след първата операция го чакат още две, а мангалите под домашен арест???? Kенеф държава!!;(

Кога най-накрая ще разберем версията и на другата страна? Да не криете нещо?

Версията на "другата" страна винаги е една и съща и по света и у нас ..

Как така под домашен арест? Каква средна телесна повреда? Това си е чист опит за предумишленно убийство !!!

Много бой, труд и никакви социални помощи за циганите. Аз не искам да ги храня и издържам тези паразити с моите пари!

Ромите са по-долни и от сиганите!

Скъпи , Георги ! Радвам се , че си се възстановил ! Сега знаеш какво трябва да правиш , надявам се ! Винаги носи със себе си нещо ефикасно и ако ти се наложи го използувай без колебание ! По-добре е в затвора от колкото в гроба !

Скъпи , Георги ! Радвам се , че си се възстановил ! Сега знаеш какво трябва да правиш , надявам се ! Винаги носи със себе си нещо ефикасно и ако ти се наложи го използувай без колебание ! По-добре е в затвора от колкото в гроба !

И сега ли пак ще кажем че Циганите са виновни защото са под домашен арест ? Не ли ни е циганска Държавата? начело с прокурора повдигнал обвинението и съдията определил свободата им ?!!!

ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ ?????

Скъпи , Георги ! Радвам се , че си се възстановил ! Сега знаеш какво трябва да правиш , надявам се ! Винаги носи със себе си нещо ефикасно и ако ти се наложи го използувай без колебание ! По-добре е в затвора от колкото в гроба !

Абе, не мога да разбера, как счупването на череп ще е средна телесна повреда? Тези нормални ли са? Е, точно заради такива неща се създава етническо напрежение. Ако бяха съдени справедливо, всичко щеше да си е в реда на нещата. Сега циганите няма да си получат заслуженото наказание и отделно българите ще изпитват неприязън към тях заради привилегиите, с които се ползват.

То за да пишат "тежка" трябва да ти махнат я главата, я ръката :)

И пак не е сигурно, че ще е тежка.Госин Прокурора решава.

Скъпи , Георги ! Радвам се , че си се възстановил ! Сега знаеш какво трябва да правиш , надявам се ! ВИНАГИ носи със себе и нещо ефикасно и го използувай без колебание , недай Боже да ти се наложи пак ! По-добре е в затвора , отколкото в гроба !

При опит за предумишлено убийство-мярка домашен арест!!! Явно да си магистрат в България е доста доходен бизнес!

Ами те не са обвинени в предумишлено убийство, а в хулиганство и нанасяне на средна телесна повреда. Те са чиста вода от извора!

"Под домашен арест" - Браво господин прокурор!!!!! Браво! Съдебните служители са истинските престъпници!

Пуснали са приматите за да убият някой следващият път, че този не са успяли...