Путин се къпел в кръв от рога от елен за тонус

Владимир Путин се къпе в кръв, извлечена от отрязани еленски рога за здраве и мъжественост, пише руската преса.

Обратно в новината

Коментари - Путин се къпел в кръв от рога от елен за тонус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путку, колкото и да се прикриваш др.Димитров и защитата му пред съда на пр0цеса в Лайпциг е жива в теб.Естествено, с известна перифраза.Колкото и да се мъчите да се прикривате, ренегати нещастни,курвенската ви същност прозира.Затова сме на никъде.Защото тези, чиито бащи и дядовци ни учеха на комунизъм и бяха в първите редици на строителите му ,днес безочливо ни учат на демокрация.А морала, господа другари, къде е морала.Или, къв морал,бе,келипир да пада.

Отвратително.

и вся осталая си правели СПА процедури в краваска прясна оборска тор

Повече от пет часа се рових в "клюкарката" и никъде не открих начин за извличане на кръв от рога/нокти/коса и други рогови образувания. Явно много ОГРОМНА фантазия трябва да имаш, за да пишеш подобни глупости.

Кръв от рога? Ха-ха ха... това четиво за малоумни ли е? Някакъв нов вид рога с кръвоносна система... мислете преди да пишете

Вероятно се имат пред вид рога ,като тия рога,дето Бил слагаше на Хилъри!От такива рога текат и кръв ,и сълзи,а колко черпака Хилъри е счупила в главата на Бил е отделна тема!Също и счупените чинии ,чаши ,мобилни телефони и т.н.!

Путин се примолил на Господ да го дари с нещо ,което никой не може да прави точно поради това,че все му измислят всякакви простотии.Бог му казал: -Можеш да ходиш по вода!!! Събрал Путин всички западни медии и им показал какво може да прави.На другият ден във всички западни медии заглавията били: "ПУТИН НЕ МОЖЕ ДА ПЛУВА"

От СНН са открили ,че Путин не само се къпе в кръв от рога на елени/!?/,но и редовно изпива кръвта на опозиционерите!А на Хилъри и Обама направо им изпи кръвчицата!

Очевидно ни подгонвят лека полека естесвено за денят, в който едва говорещата през сълзи журналистка на CNN ще ни съобщи новината ,че Путин в най тесен кръг е вечерял с пеленачета .

Диваци, какво да ги правиш...

"демократичния свят" на джихад с Путин

Нямаше чак толкова долна пропаганда по комунистическо, ама изобщо. Онея пропагандатори, дето си бяха тъпунгери, в сравнение с днешните "демократични" "медии" изглеждат направо като аристократи неземни, гении недосегаеми, титани на словото...

се калява да не умре от сите боярищник дето осмуква!

И "мисленето" ти, и "право"писа ти... изобщо голяма трагедия.

роследих новината в "оригинал" и тя се оказа "само" от девети юни 2016 година. Толкоз !!! Изводите са за вас. Кой каквото го акъл учи е казал Народа! И те така ........................ !!!

Шило

Редакция 09.06.2016! Така е, ама кой ти гледа тези подробности?

Шило

Дир, извинявайте, ама този материал е показателен за нивото на журналистиката в България. Тук не става дума за Путин, Клинтън, Племнелиев и т.н., а наистина за нивото. Да, в соченото издание има материал, но съдържанието му е доста по-различно от това, което сте отразили.

Нали наш Плевнелиев се къпеше в кръв от собствен добив израстъци :) Юлка какви рога му слагаше бедна ви е фантазията :)

абе, старост-нерадост. рога, копита-се тая.

Леле, дирниците съвсем откачиха вече! Тия марали се бият пролетно време, рогата им се чупят, никаква кръв не тече - защото в израсналите рога вече отдавна няма кръв, всичко е костно вещество, съдържащо разни минерали и соли, с някакъв костен мозък вътре ,също засъхнал ... Чрез изваряване и дълга обработка от тях се извлича ЕКСТРАКТ, който от векове се ползва в китайската, алтайската, корейската ... традиционна медицина за какво ли не - и лечение, и повишаване на общия тонус. Нищо чудно или странно няма в тази технология, известна е, позната е, проучена и е достъпна за всеки, който може да си плати! А маралите са домашни животни - хората си ги гледат там, всяка година рогата им се сменят така или иначе, и няма нищо необичайно, че гледачите ги режат, преди да започнат сами да си ги чупят или да се закачат в горите по клоните, защото има и доста трагични случаи - с много големи и разклонени рога, за животните те могат да бъдат проблем! Чудите се вече от какво да направите сензация! Поне една новина да бяхте проверили и написали като грамотни, образовани хора! Но не - всичкото е само дрън-дрън-ярина, глупости на ента степен, с бомбастични заглавия ... Що не напишете по колко сърца си сменят Рокфелеровци и откъде ги получават, как се търгува с органи в Израелските клиники, какви "резервни части" за богати саудитци се изпращат от Украйна и бойните полета в Сирия ... Пълни нещастници!

Вярно, наистина изпростявате, по-зле от жълт труд ставате. Та това най-вероятно са измислици. Същото имаше и за 40 млрд на Путин, дето накрая никой не ги намери. После страдал от биполярно разстройство, като всеки един управляващ, който не е удобен за САЩ, После стана диктатор, независимо от рейтинг над 80% и делата си, с които вдигна Русия. И въобще какви ли не глупости. Поне си обявете, ще ще се позиционирате като жълт сайт.

Тук четат и по грамотни не само кухи лейки, пуснете нещо като кортежа на Путин згази дете и избяга от полицията Има трима които веднага ще клъвнат

сорос ми звънна преди малко, и повиши тарифата ми от 0.85 $ на коментар, на 0.94$ без ддс за да продължа да ограмотявам неуките русолизци! забелязал е, че след всеки мой коментар, русолюбците като луди ровят в гугъл да търсят информация за това що съм написал!

Шило

Дано баща ти не чете произведенията ти. Ако го прави, да ти даде 2 лева да спреш да се излагаш, че излагаш и него.

За бобец ще ти стигнат, трътло, но дали ще ти остане и за червилце? :))))) Колкото и ника да смениш, нито ще станеш неразпознаваема, нито ще излъжеш някого, че сте много. :)))))

Разочарован съм. Такава липса на въображение съчетана с пълно отсъствие на чувство за хумор.

По голяма глупост не бях чел. До сега, не съм виждал да има кръв в рогата на което и да е животно.

Шило

Ако човек прочете оригинала, веднага ще разбере, че иде реч за нещо друго. Ама е скучно и няма такъв ефект. Все пак всеки прочит се отчита на брояча, а активността предполага и по-добро поле за реклами, от там- на приходи.

ми не е сложно. пишеш: еленски рога и четеш! не е трудно, не боли, а и няма после да си чак толкоз прост както преди това!

Шило

И какво прочете?

И закусва пеленчета, може би !!

Сириичета.

Ама че дреболии. Сега за путинофоби давам повече инфо: 8:00 Путин се събужда 8:10 Къпе се в кръв от рога, смесено с мляко от кокошка. 8:30 Закусва с малко момченце. 8:40 Язди един медвед, след което го убива и изпива кръвта му. 8:50 играе на балалайка 9:00 изпива бутилка водка, която замезва с малко детенце. 10: ходи до тоалетна, направена от гранен диамант. 10:10 бърше дупето с хартия от 99 каратово злато.(не му е лесно) 12:00 кара танк, като мачка пешеходците в Москва. Изпива им кръвта и така нататък...... Останалото допълнете по вашия интелект и малоумие.

Дезинформация,плюене,сороски платени драскачи това няма да ви помогне. Путин е велик държавник,най- качествения политик на днешното време! Каквито и простотии да сипете за негоче пиел кръв от пеленаче спал с момченца или че откраднал билиони долари няма никой да ви се върже. Аз примерно бих искал президент на България да е Владимир ,а не плевню или фатмето ама де тоя късмет

Путин се къпел в кръв от рога от елен за тонус Къпел се , но не за тонус , а за увеличаване на ръста си, заедно с Медведев.

абе бир.. верно се забавлявате да четете малоумията на мурзилките под всяка статия за другаря.. ама айде по-сериозно, ква е тази "новина"

Коя е тази руската преса? Аман от fake news! Нивото на dir.bg .... нямам думи....

d4

баси! у еленски рога кръв, колкото в медуза! или у кокошка кучешки зъб! стига сте ни занимавали с глупости!

тъпи, докато растат еленските рога са само кожа и кръвоносни съдове! най бързо растящата нещо в животинският свят! в един рог има повече кръв от колкото в дратуната ти мозък!

Само прочетох заглавието и изпаднах в потрес. Кръв от рога? Драги , ти си тотално изглупя. Рога на елени растат нон-стоп. Понякога рогата падат. В гората (тайга) може лесно да се намерят еленски рога.На 2 пъти аз намирах. Сега още въпрос - докато те растат ногти - те също са снабдени с кръв.

Ха-ха убихте ме от смях:Д нещо като увиснали мехчета -нали? Г-не роговите клетки са мъртви,всяка новосъздадена избутва предишната -това е растежа.

абе ако питате елените какво предпочитат - да им отрежат рогата, или да им теглят ножа - кое ще предпочетат? в края на краищата те ги отглеждат както ние гледаме овце или крави. а това кой в какви заблуди вярва - щом имаш пари да си го позволиш - забавляваш се. само да питам тия активисти и природозащитници - защо не се разбунтуват срещу сексуалната експлоатация на деца в Тайван и други азиатски републики? ако някога Майкъл Джексън бе ходил там да чука момченца, а не в щатите - вероятно животът му щеше да е съвсем различен.

Българи завиждали за Путин че толкоз млад и красив. Путин направил Русия велика сила , а ЕС и НАТО пълнели гащи от страх на Путин. Горбачев и Ельцин направили от Русия разграден двор, едно малкото държавно джудже , а Путин направил от това джуже за 15 години един великан. Разбира се Путин се къпел в кров от от еленови рога затова толкоз МЛАД ,мудър интелегнетни и всички россияни (90 %) любят него. Български политици едни толуми с шкембета много прости кои не мислят на народ. затова Болгария една меризлива клоака. Путин мисли на руски народ.

Обичат го, защото вечно са пияни. Ако не са, ще хванат пищовите. Народа му в лайната, а той се къпе в кръв ? Велик ?!

На един малоумник само да кажеш ,че на закуска Путин яде малки момчеца и той налапа въдица. То глупостта няма граници - още Айнштайн го каза.

С източници като капиталист.тв, какво повече му трябва на човек...

Ма аз си мислех , че се къпе в кръв от девственици и се храни с деца и бебета, а то били рога.

МНОГО СИ БЛИЗО ДО ИСТИНАТА, ПРЕЛИВАТ МУ КРЪВ ОТ МАЛКИ ДЕЦА.

Шило

Колко пъти в годината и възрастта и пола на децата имат ли значение?

Ъхъм. Ама това били много особени малки деца - зачевали ги инвитро със специално подбрани млади доброволни девственици, като се използва сперма на самия Путин. Така се постигала пълна съвместимост. И консистентност на фейк нюза, де! :)))

Преди посещението му в планината Алтай през миналата година бяха приготвени около 70 килограма еленски рога за руския лидер, съобщи местният медиен клуб kapitalist.tv. Военните активисти осъдиха практиката на отрязване на рога без анестезия за извличане на кръв, наречена естествена виагра. Путин за пръв път попитал за медицинските предимства на екстракта от еленски рога преди десетилетие. Тогава и руският министър-председател Дмитрий Медведев също се поинтересувал от кръвта. Оттогава президентът посещава Алтай много пъти, понякога дори няколко пъти в годината. Той се консултирал и с медицинския специалист Александър Зуйков.

Ся, понеже някак си не можах да разбера, как от рог (при положение, че рогата на елените се чупят, падат, сменят се) се извлича кръв проверих във въпросното издание, а и не само в него. Проверката показа, че: 1. Статията в ДИР е класически пример за пропагандна манипулация, основана на частична истина, ако щете - типичен пример за фейк нюз. В руския сайт статията е от 9 ЮНИ. Но сега се занимават с нея. Явно, сега са им я спуснали от пропагандния център. 2. Вярно, режат рогата на маралите (те са домашни животни и ги отглеждат във ферми, вкл. и за месо и кожа). Вярно, при рязането има малко кръв - но това става и при естественото падане на рогата. 3. Животните не се убиват. Даже рекордьорите по килограмаж на рога специално ги обгрижват и с тях осеменяват самки - за получаване на популация с по-големи и тежки рога. 4. Не се къпят в "кръв" а в екстракт от рогата (т.е. - костен екстракт). 5. Износът на такива рога си е цяла индустрия - 99% от производството отивала за Южна Корея. Цената на 1 кг сурови рога е около 290 лв, а на консервираните - 2.5 пъти повече.

Шило

Така е, ама малко скучно звучи. И не е никаква новина.

Тук Соросоидите съвсем се... хм, оляха. Какви рога и копита ги патиха, какви кървища от тях вадят, че и Путин натопиха.... Той си говори с извънземните, те го къпят в банята, не елените....

Шило

Дир, що не си намерите други преводачи?

НОВИНАТА Е ТОЧНО ПРЕВЕДЕНА ОТ РУСКИ ИЗТОЧНИК. И ПРОВЕРЕНА.

Шило

По някаква случайност го намерих. И го прочетох. ДСъветвам те, преди да пишеш с големи букви, да сториш същото.

Ако представляваше ДИР-а, щеше да си логнат потребител. Имаха май и някакви жълти ленти едиторите. Освен това ако се изкаже тук Антибългарски Хелзински Комитет, Отровно Общество, Америка срещ България или подобни, това български източник ли ще е? ;)

Каква е тая злоба, много богати хора в Русия го правят, защо да не може да го прави президентът?

Има подобна атракция, но е много далече от написаното.По тв имаше американски филм с водещ, който се "къпеше в кръв от рога", но дир-а го е подминал. И още,какво е количеството кръв в рогата???

Станнно ми е за нашите преси - можеше да се провери в уикипедията какво съдържат рогата на елен колко литра кръв може и синя или червена да се извади от един рог тогава да я пускат . Защото и ние можем да се къпем и ще по евтино от топлата вода в София . Да но тогава и няма да има нужда и от българското здравохрнение -колко пари ще икономиса държавата. Време е да се провери !

ХИБРИДНА война !!! "Каквото повикало това се обадило".

Шило

Така е, ама всяко нещо си има граници...

там е работата, че това е истина. Също е истина, че редовно му преливат кръв от малки деца.

Вчера Путин прелетя над НДК, облечен в костюм с едната ръка напред и направи два кръга. Очите му светеха - сканираше за необходимите довършителни ремонти на НДК.

Така така , и ядял деца на хора които не гласуват за неговата партия на изборите, за да не напълнява. Знаем ги тия работи :)

Плешивеца за 20 години управление ако беше такъв гении щеше да е стигнал Канада по жизнен стандарт, а не през 2017та 25 милиона руснака да живеят в африканска мизерия!

Шило

Кръв от рога? Дир, проверихте ли да не е някой сайт от тези "Новините такива, каквито биха могли да бъдат"? И саериозно ли се извлича кръв от рога?

Слаба ракия ...

Който рога реже, рога ще му никнат, дори след смъртта.

пълно журналистическо падение. Дир.бг, не съм вярвал че може да паднете толкова ниско! Фантасмагории от този ранк не могат да се прочетат дори и в жълтите вестници. Срам.