Слагат таван за небостъргачите - 125 метра

Строителство на небостъргачи се предвиждат само в три зони на София. Ще се разшири зелената система на столицата.

Обратно в новината

Коментари - Слагат таван за небостъргачите - 125 метра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Така трябва. Строим небостъргачи. След което ги събаряме. После пак ги строим. И така. Трябва работа да има! Ако не ми вярвате вижте магистралите. Строим- ремонтираме. Пак строим. Пак ремотираме. Пък небостъргачите като почнем и да ги санираме ... Хайде калинкиии! На вас разчитаме!

Умницата фандъкова цял конкурс проведе, за да "избере" този нов главен архитект на София., Поредното тъпо лъжливо самовлюбено юпи

В центъра на София, на площад Македония, на мястото на бившия цирк, се кипри огромен, грозен и ръбат офисен мастодон, че и се разширява даже. Наоколо са стари сгради и няма въздух изобщо. Грамадата виси над тях и ги затрива направо. Главният софийски архитект трябва да наложи забрана за всякакво ново строителство в централната градска част. Иначе ще си затрием столицата, която има чудни стари сгради. Те й придават европейския вид, не небостъграчите или ултрамодерните офисни сгради, при това празни и ненужни.

Това чудо е израелска сграда. Тя съсипа площада и закри една от най-красивите сгради в София - на Мин на земеделието. Този грозник , бившият архиект на София Диков трабва да бъде пъхнат в затвора . Но той си напълни джобовете и се скри някъде д си ги харчи парите с жена си и дъшеря си да ги задави,

Значи небостъргачите под 125 м ще са без таван. Е къде ще си слагам компотите и зимнината? Поне мазе ще имат ли?

НЕ СЕ НАСТРОИХТЕ,КРАДЛИВА ПАСМИНО- ТО В БЪЛГАРИЯ ХОРА НЕ ОСТАНАХА-ВИЕ НЕБОСТЪРГАЧИ ЩЕ СТРОИТЕ...

Заглавието е подлъгващо!!! Слагат таван на небостъргачите в зоните,в които няма да се строят много високи сгради и там таванът ще е 125 метра,докато в зоните,които ще се строят небостъргачи таван няма!!!

"Стартиралите вече проекти ще продължат, защото са заварено положение и ще се реализират по действащия закон, каза вчера депутатът при представянето на проекта. " Значи ли това, че ще се строят кулите в "Борово", "Стрелбище" и "Лозенец"? Трябва ли да се допусне очевидно недомислие и грешка (а може би и престъпление) на определени институции, защото били "заварено положение"!? Не сте познали, г-да властващи, ще има протести и вашите далавери няма да минат, ами 'овреме връщайте рушветите!

В борово кулата е 77 метра,тя е по ниска от повечето високи блокове в София...

като има- защо има? като няма- защо няма? като са ниски-защо не са високи? като са високи- защо не са ниски? Аз съм за това- да няма, но, щом като са решили да има, поне да е в ограничени зони- настрани от центъра- и да не са прекалено високи.

Значи 74 метрови сгради ще мога да строя където си пожелая!

В София има доста 60 метрови сгради. Това са 19-етжните жилищни блокове. от 74 метрови - няма да боли.

Личи ти, че живееш в тях и ти харесва.

Тикви зелени, София е земетръстна зона като почната да падат тия небостъргачи къде ще ходите?

Ще го отчетат като грешка на неизвестен извършител.

Япония е земетръсна зона,една от най земетръсните в света,но небостъргачите не падат!!! А замисли се малко!!!

това са инвестиции и работни места. трябва да има и небостарчачи около и в центара и южните квартали, иначе ще мие бъде мн далеч оффица... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не са небостъргачи,а чисти блокове!!! 125 метра е смешно да се нарича небостъргач!!! Смешна държава сме от всякъде,дори инвестициите си прогонваме!!!

Какви инвестиции , бе говедо? Я мини из София - празни жилищни сгради от повече от 10 години, други населени тук таме! Инвестиция е да създадат завод, да произведат нещо, да разорат нива. гадни крадливи ко та

Приемливо. За зелената зона/площи- много добре.

Колко от сградите с подобно значение вече са собственост на банките? Няма и да чуем отговор. Защото клони на към 100%. Това са 100% лоши кредити, които са всъщност голяма измама с ДДС на вложените строителни материали. Публична тайна е, че всяка банка си има собствена агенция за недвижими имоти, за да се отървава тихомълком от лошите си сделки, без да пада реномето на институцията.

То па едни "НЕБОСТЪРГАЧИ"?! Минаретата на Кьолнската джамия....катедрала, де, са по 160м. На всичката цигания, само тия грозни изчанчени сгради ни липсват.

за чиф са ви тия небостъргачи бе? Да не сте Япония или Хонг Конг където не стига земята?!? Или си мислите,че понеже в Дубай правят небостъргачи и ние ще цъфнем ако ги копираме в това?!? Това с анай лошо вложените пари и само крадец може да влага в това щото лесно ги е придобил. Ами ако спре тока или водата...ебаси кефа ,а а това в бг никога ,ама никога не се случва,а! Еле па като почнат да се рушат след някой месец..друго си е да падне парче от санирането от 125 метра вместо от 15...

ТОЗ ДЕПУТАТ ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ПО-ДОБРЕ В АНЦУГ :))

Всеки голям град по света, в центъра си е гето. София не е по-различна. Вече. Нормалните неща от живота.

глупости на безмозъчен ръсач на клишета. Гета в София са крайните квартали В центъра е тихо , спокойно , зелено , с инфраструктура, с магазини, с културни институции, ама глупакът да се изкаже.

Глупак. Хайде паркирай пред дома си на обед в работен ден в центъра. И първо вземи си оправи фасадата на къщата, че е заприличала на пострадала от бомбардировка.

АБЕХОРА , ВИЙ СЪВСЕМ СТЕ СЕ ИЗРОДИЛИ ... ВСЕ КОСМАТИ КАТО ДИВИ ПРАСЕТА В ЛИЦЕТО И ПОДСТРИГАНИ КАТО МУТРИ ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАТ МЪЖЕСТВЕНИ ТИЯ ДЕПУТАТИ ????

Затова пък часовникът му е като "водомер". За GSM - кой знае ? Иначе са прави за небостъргачите. Нали щеше да има правителствен център извън центъра. "Форт Нокс" си прокараха своите проекти.

си видял маймуни да се бръснат?