Каракачанов: Пари трябва да има не само за нови кораби

Корабостроителната програма ще бъде факт, но освен за нови кораби, трябва да бъдат отделени средства и за частичната модернизация на плавателни съдове.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Пари трябва да има не само за нови кораби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я..,дебелият,мазен шо..р,изплува!Вместо да се изказва за неща,които не разбира,да каже нещо по ПРОБЛЕМА с мургавите готованци.

Ужасно е да живеш в страна в която на власт са случаини хора с раздвоено съзнание приемащи личните си фантазии за обективна реалност. Това не са покупки на бойни самолети,друг иска нови бойни кора би - трети вижда изчезналата индустрия да започне веднага производството на бойни машини. Все идеи които подхождат на клиентите от известния 4 - ти км Никой не анализира необходимост и капиталови възможности. Всеки иска което си е "наумил" и не се дори осъзнава. А тъзи " държава" унищожи държавните стандарти,0одготвените инженери са на пенсия или в гробищата, Масово се произвеждат юристи, лъже икономисти,социални специалисти и др. с които е невъзможно съвременно високотехнологично производство. Кадърните ученици учат на запад и няма да се върнат обратно. Всеки ден по 157 души ( пътници за един самолет) напускат окончателно Българи. А лудите искат да си купят кой самолет,кой кораб или мечтаят за военни заводи. Не бъркайте заводите в Казанлък - скоро ще затворят врати след унищожението на Ислямска държава. Между впрочем продукцията е от предишни генерации оръжие.

Ей свинке девела,взимай се опрай с циганетата,че ще ги пратя у вас майкати пдерас

Дори когато България е била супер силата на Югоизточна Европа и границите ни са опирали на три морета, дори тогава кьорав кораб не сме имали, та сега ли ще ставаме велика военноморска държава, когато граничим само с е едно затворено море, а и сухопътната ни армия е едвам жива.

Кораби , БТР и различни бойни машини можем да правим , как преди 20-25 години всичко правихме сами за Българската Армия ! Време е да възродим тази промишленост и Червен бряг и Търговище Военните заводи за бронирана техника могат след 2-3 месеца да почнат работа , стига да има желание правителството и политиците !

А какво ще правим точно, бронирани каручки ли?:)) Че нови танкове и БТР-и не става за 2 месеца ще знаеш:) Да почнем с нещо по-лесно, модернизация на автобуси "Чавдар" например:))

Луда работа... За какво са ни тия кораби? Като "пламне утре " България, да се качат на тях и да се наслаждават на пламъците ли?

патриотката наеба армията като я заеба с оттминало предназначение ...бали го и патриота шибан.Са кораби допре да ебе....

Абе Каракачанов, абе добитък прост. За такива производства е нужна силна индустрия и селско стопанство, както и висока наука и подготвени кадри които липсват в България вследствие "демократичните промени". За корабите е нужно и оборудване с оръжие. Какви ракети, торпеда и оръдия ще монтираме!

Къде "липсват", бе бай Онзи? Имаме достатъчно, за да се захванат с такива проекти, но някой упорито повтаря матнтрата "В БГ корабостроене НЯМА!" Обаче питаш Google за съкращението БНАКК и ти става ясно, че картинката е СЪВСЕМ друга.

сме специалисти по транжирането на железни матриали ! Другите да строят новите кораби. Ний имаме възможност да нарежим корабите даже и на НАТО !

Съгласен съм. И знам ще стане, ако заводът е на Прасчо!

Тумбак воевода ще обясни ли кой ще строи корабите и с какво точно ще ги оборудва?

Да събират СПЕЦИАЛИСТИТЕ от циганските гета и да почват. Те са бъдещето на Територията.

Г-н Министре, Не само корабите, а и бронираните машини да се строят в България. Преди 25-30 години БТР и БРДМ се правеха с дизелови двигатели наше производство. НЕКА ДЪРЖАВАТА ДА СИ ЗАСТАНЕ НА МЯСТОТО И ДА ВЪЗРОДИ, РАЗВИЕ И ОБНОВИ ПРОИЗВОДСТВОТО И РЕМОНТА НА ВОЕННИ КОРАБИ И МАШИНИ ЗА ПЕХОТАТА. ЗА РЕМОНТА НА САМОЛЕТИ СИ ВЪРНА ЗАВОДА И ПОСТЪПИ МНОГО ТОЧНО! СЕГА ОСТАВА И НОВИЯ САМОЛЕТ ДА БЪДЕ РЕМОНТИРАН В ТОЗИ ЗАВОД. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Без технологии не става. А военните концерни хич не са петимни да ги раздават в собствена вреда. Ние едва баржи успяваме да произведем, вие за военни кораби говорите..

колко му е... то така се строят кораби на лаф в селската кръчма... смешници патреоти скоро заминавате!

Щото ти ЗНАЕШ, как се строят кораби?!? Имаме си и специалисти и материална база и технологии и опит... Ама се работи само за чуждестранни клиенти. ЗАЩО да не се работи за български?!? Щото ТИ казваш?

Шилo

Еми защо не. У нас се строят прекрасни рибарски лодки, колко му е да им турят по една картечница и да станат бойни...

У нас си се строят чудесни търговски кораби и няма никакъв проблем да се построят и военен. За съжаление митът "българското корабостроене беше убито и в момента не съществува", продължава упорито да се преповтаря - до степен ТУ Варна да обявява свободен прием в специалност "Корабостроене", с ГАРАНТИРАНА работа по време на и след следването, защото младежите просто не знаят, че всъшност има ДЕСЕТКИ български фирми, свързани с корабостроенето и кораборемонта.

последното нещо заради което трябва да се харчат милиарди левове е за въоръжаване и оръжия. При жалкото състояни в което е тази бедна държава това е...

да се строят също у нас. Нашият военно Промишлен Комплекс няма само да си клатят мурците !

Някой пак се е размечтал...

Платната също да се шият тук, както и греблата да се дялкат в родината. С корабите ще внасяме имабаялдъ, картофи, грозде и домати / дето ги изнасяхме преди/

Мое категорично убеждение е, че построяването на нови кораби трябва да стане с категоричното участие на нашата индустрия, заяви още министър Каракачанов.