Борисов: Чакам одобрение от ЕК за тръба от ”Турски поток”

Чакам писмо от ЕК дали ще ми разрешат или не да започнем преговори за директна тръба от "Турски поток" към България.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Чакам одобрение от ЕК за тръба от ”Турски поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Подир дъжд - качулка."- казва народът.Най-после и хората от властта започнаха да разбират,че беше по-изгодно за България да се построи Южен поток, отколкото -Турски.Само че изразът "По-добре късно, отколкото никога" - не върши работа.

"Ще станем транзитьори и ще продаваме на целия свят, прогнозира премиерът." Алоу !

чакаш бе,папуас? Аз чакам да те викат вече за КТБ!!!!!!!

Е какво разрешение от Европа?! нали те забраниха каквито и да е тръби с Русия по всички възможни досега потоци, които искахме да правим?

Тъп Боко. Вместо турците да чакат разрешение от ЕС да дръпнат тръба от нас, Боко чака разрешение от ЕС да прокора тръба от турЗия. Тъп като ТЪЗ. Тъп ама тъп.

Не е тъп Такива ги върши циганския Европейски съюз- съюз на безмозъчни лапачи.

му с тиква изпусна питомното и сега гони дивото. Тъп и прост ББ-Т.

КЪДЕ СТЕ ТРАЙЧОВЦИ,ДРУГИЯТ ДЕФЕКТ МИТОДИТО,И ВСЯКАКВИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ "СПЕЦИАЛИСТИ"!?КРЕТЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ЧУКАТ КАМЪНИ ПО КАРИЕРИТЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ,НО ТОВА НЯМА ДА КОМПЕНСИРА ОГРАМНИТЕ ЗАГУБИ ......УВИ!?

И това ми било премиер-министър, и това ми било държавник... Тъжно...

И защо е министър-председател, като чака някой да му нареди .Този човек няма ли мозък да мисли и доблест да отстоява българския интерес.

Няма.

Избрахте си го за трети път нали? Сега ще си го търпите. Няма по-прост народ от българският. Който може се спасява. Който не може се циганизира. Това е положението, истината в очите. Жалко за прекрасният климат и природа в тези географски ширини....

Тоя тъпунгел е избран само със 7% от имащите право на глас.

Ко рече, ще чакаш мама и татко да ти разрешът да си купиш сладолед :-) Това ми било държавник хахахахахаха

Чакай ти чакай Държавен "мъж"...

Чакай чакай ..... Турция ни изпоревари за Южен поток ... сега Гърция и Италия вече ни ипревариха за тази тръба ..... мама ти продажна ..... Гърция и Италия що не чакат като тебе бе продажник скапан!

Тоя престъпник РазБойко отдавна трябваше да е в затвора заради спирането на Южен поток и АЕЦ Белене. България загуби заради това огромни инвестиции и приходи от транзита на газ.

Ще има два Северни потока, а вместо Южен поток ще има турски поток. Ердоган ще изнудва целия ЕС. Срам за брюкселската мафия-надути бюрократи-само знаят да вземат космически заплати. Срам и за България, че го допуснахме.Виновни са ГЕРБ и Б.Б.

НЕ ТИ А ЕРДОГАН ТРЯБВАШЕ ДА ЧАКА

Незнам, какво чака да му разрешат на този боклук , Борисов, ама ние как допуснахме да стане премиер -толкова неграмотен и тъп човек......Изпитвам душевна нечистоплътност и ме боли душата , че това нещо е сега премиер на България ! Как допуснахме това?

Бойко, Бойко докъде докара България !? Да чака разрешение от чужди политици! За това ли се бориха Ботев и Левски ? Да сменим турско иго с ЕВРОГЕЙСКО ИГО?

Пълен олег. И се надяваме да се подобри положението в бедната ни Татковина с такива безмозъчни питекантропи начело.

И за Русия ли ще изнасяме газ??? Може би ще изстрелваме с ракети газ и към Луната??! "Чакам писмо от ЕК дали ще МИ разрешат....." - тя тази тръба до къщата му в Банкя ли ще се прокарва?

Има одобрение за тръба от Симитки до Банкя.

А,нормалните хора в България очакват този неграмотен човек да бъде прибран в лечебно заведение !

Изобщо сме се превърнали в чакалня. То с това чакане няма нищо да се промени.

Боже, тоя чакал одобрение от ЕК! Тя турската тръба отдавна му е имплантирана отзад, та всеки път като иска да каже нещо, се подава от устата му, ама явно или не е усетил, или се прави на неразбрал, или на девица. Кофтито е, че заради него целият български народ трябва да я смазва!

Щерю горивния и бегееца чакат с нетърпение турския паток.ха..ха

тъпото копеле има да си чака и за хъб "борисов" и за улица в банкя на негово име ако го гръмне сретан,въобще тъпак и не може да загрее че турски и всякакви други потоци ще заобикалят червеното блато заради него и по препоръка на кремъл,един ден ще се окажем енергиино изолирани благодарение на дебелата мутра от банка

Не мога да намеря по-пълно определение на тоя, засега се сещам за "пален идиот"! Да искаш разрешение от ЕС да пуснеш отклонение за 10 млрд. кубика, когато преди 3 години беше започнал строежа на ЮП в твоя територия със 63 млрд. кубика!!! Тоя артист много добре знае, че ако ЕС и тогава е бил против, защо сега да разрешава отново потока, още повече през Турция, с която са в голям конфликт на интереси?! Каква е логиката тогава да забранят, а сега да позволят и то 6 пъти по-неизгоден като обеми проект, който щеше изцяло да е в рамките на ЕС?! Ясно е, че не ЕС разрешава , а жидоянките, които играят за кулисите на Еврейския съюз в Брюксел. А нашето чучело никой не го пита, никой не го бръсне за слив.! Нямаме български патриоти и мъже премиери, имаме продажни мекотели! Не зная кога ще дойде Видьов ден, но тия престъпници, лишили България за век напред от огромни проекти и приходи, финансови изгоди, трябва да бъдат изправени пред Народен съд!

Послушник ! Тлябва да му разрешат, ако те му разрешат нищо няма да прави. Докога с такива хора ?

Пълна скръб!! Пълно разочарование!! Пълен ПОЗОР!!

Първо лице единствено число.но може би пък трябва да му се разреши на господин Борисов да си прекара тръба в Банка,знае ли човек.Къде е българският народ и България,направо шаш,дали шели били да МУ разрешат.

P.S. Сега ще започне едно замазването, че сме обвързани с демократични договори и че се придържаме към правото, евроатлантическите ценности и бла, бла,бла . . . абе изобщо нищо общо с Варшавския съюз нали?

Само преди десетина дни Теменужка беше в Газ Пром и дума не обели за Руски газ, въпреки , че няколко пъти я питаха директно. Явно не е имала разрешение от Бойко, а той от Брюксел.

Какво искаш да се прави на Ердоган ли? Руснаците от както е Путин нищо не са ни дали дори напротив, почна се още преди 20 години с високи мита, на практика те скъсаха с нас икономически. Отношението им от братско стана великодържавно .

На практика ние първи скъсахме с тях а не те с нас. Сърди се на оня драгалевски сиганин Костов.

Най-после Борисов изплю камъчето: Докато бай Тошо чакаше одобрение за всичко от Москва, неговият гавазин и правоприемник нищо не прави без одобрението от Берлин. Аналогията е просто пълна, просто 1 : 1 . Даже и това, че единият не знаеше и руски а другият пък немски. Само дето не ни карат да викаме вечна дружба и *смърт за гнилата Русия. Във вътрешен план и двамата си имат и лакеи, и временни любимци, и такива, които с голямо удовелствие биха се намърдали на местото му.

нали щехме да изтрепеме Европа с газ от Черно море, - завета на Тато??!!

Боко само един въпрос да не те затормозявам - чакаш ли разрешение от еврогейския кога да ходиш до тоалетна защото за надупването ти знаем че не чакаш нито покана нито разпореждане а подлагаш България за да си спасиш задника

Абе, умник..., отказа Южен поток, сега се чуди как и кого да молиш за Турски поток. Пфу!

Прости, прости управляващи... Прости, продажни и послушни.

,,..Според Борисов, трябва да си си заврял главата в пясъка, за да не разбираш, че като приключи Турски поток и там тръгне газ, транзитът през България ще спре ..??? следва въпросът: ,,кои ти ,,навря,, главата в пясъка...,,??? не че не знаем ,,отговора,,...!!!

ступидоооо ... кои дава газта бе изрод ... европа или русия ??? питаи русия и слагаи тръбата !

защото ние сме република, а монарсите говорят в 1 л. мн.ч.

1. За България всяка обиколна тръба е директна. 2. "Брат" или блудна дъщеря ни е Русия. 3. Европа и света да се готвят да живеят без газ, защото скоро няма да го има.

Ох, и за пореден път хората те карат да си спомниш Кърт Вонегът... "Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен."

Защо, когато Владимир Путин гостува на Ердоган, зад Путин е знамето на Русия? А защо за пореден път, когато Тиквата е извикан на явка от Ердоган зад Тиквата е знамето на Турция? Всеки сам да си отговори! Отново Путин ли е виновен??? НЕ! Просто Русия е велика държава, в което Турция се увери неотдавна за стотен път, а България отдавна престана да бъде държава!

Корите Борисов, а вие като бяхте нима не бяхте като него. Бетер него. Айде всички сте едни и същи б-----и, сетила се мара , къде да се побара, а и вие извън нс, купувайте земя и да идваме да ви работим, до там я докарахте, селяните в града, а гражданите да копаят ???? няма срамна работа, за някои - ДА, за някои НЕ, картофи ще садим, а картофаджиите станаха бизнесмени в града, в държавни учреждения, явно така казват бай от съседна страна, нашите хора са дискриминирани и трябва да се гледа на тях с друго око, както го правеше и бай тодор, в кеч, занаят, браво тодоре, хитър си бил, и вместо да те плюят, трябва да ходят на гроба ти и да те целуват, защото им помогна да са ок при капитализма

Този човек е много зле. Май, вече никой не разбира за какво той говори.Бълнува или блъфира? Отделно друго - как ще продава за ЦЕЛИЯ СВЯТ дори да се представи хипотетичноу че БГ ще има газ(не се знае от къде)? Дори държави добиващи газ това не могат.Много години чуваме празни и безсмислени приказки.Докога?

А, че как така "Турски поток"?! Нали уж нямаше да го бъде?!

Тоз пак чака ЕК.Така чака и прецака Южен поток.Сега ще се молим на Турски поток.Без да чакат Още преди 2 месеца Гърция и Италия подписаха за трасето да минава през тях. Пълен идиот, само за затвора. Най- му е кеф като отиде в Брюксел, един от ляво да го целува, друг от дясно да го гушне и потупа по рамо, като домашен любимец. Сега ще прави ХЪБ. С какъв газ бе бай Ганьо? С втечнения газ на САЩ???

Тъпаците се намират като краставите магарета. Чукнете в ДИР-а да видите коментара на шефа на КАТ - Пловдив за инцидента с побоя над бременната жена. Словореда на тоя дебил беше на шестокласник , не осмокласник , с не много добър успех. Объркани мисли, пелтечене, клишета от вестникарски статии-абсолютен глупак, шеф на КАТ Пловдив, точно копие на тулупа на снимката и назначен от някой като него.

Дядо ми казваше: всеки работи какво си може, момче. Сега се убеждавам в лицето на Тиквата колко е бил прав: "Сега чакам писмо от ЕК дали ще ми разрешат или не да започнем и преговори за директна тръба към България. " Това му е работата на Тиквеника в момента- чака писмо. Чака писмо дни , седмици, може би години. Чакането се нарушава от някое мачле , или рязането на някоя лентичка. Докато чака циганите избиха маса старци, убиха 18 годишно момче за една цигара, в Асеновград имаше 2 седмици многохилядни протести, но Тиквеника е зает с чакане и лентички, затова не взе отношение по такава дреболия като циганския терор .