Цацаров: Марешки клевети прокурорка, недостойно е

Ако и днес се повтори предишната сценка и Веселин Марешки не каже кой го е заплашвал, изводите може да си правите вие.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Марешки клевети прокурорка, недостойно е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе този Марешки е голям мошеник и мутра, ама защо аптеките му повече от 20 години са пълни с клиенти а вече няколко години на бензиностанциите му има опашки.Ай да му се не навиди и мутрата.Искам да дадат по няколко типа уравнения и да дадат цацата и Марешки да ги решат.Който пръв реши задачките, той ще е главен прокурор.Нали не желаете главен прокурор, който не може на две магарета сламата да подели.

От Цацата какво печено става..., кеф ти на чеверме, кеф ти на фурна със кисело зеле..

За какво достойнство говориш, Цаца? Точно ти, който разгроми КТБ, и си мръдваш задника само срещу стабилно възнаграздение. Иначе не вършиш никаква работа, само гълташ кебапчета. Аз си направих извода, че Цацата е притискал и заплащвал Марешки.

Какъвто главния прокурор такива и всичките утрепки в умрялата ни държава! Докато можем да търпим целият този цирк вече толкова години , така и ще си продължим само да си чешим езиците нещастни ми мили съграждани........

нещастници,не ви ли омръзнаха циркаджийските им номера ,с които ви гледат позорния сеир ?!

и да не каже пак трябва да се накаже за заблуда на прокуратурата.

бизнесмена Сашо Дончев и бившия член на ръководството на БСП Георги Гергов, беше един огромен сценарий, заяви днес главният прокурор Сотир Цацаров. Той участва в закритото заседание на временната комисия за установяване на факти и обстоятелства при разходването на средства, предоставени целево на НДК за подготовка на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Като сценаристи той посочи хора, за които действията на прокуратурата в момента са неудобни. Част от тях били близки до БСП, а други - напълно несвързани с партията, но с "крупни икономически интереси в областта на доставката на енергия". Сотир Цацаров отказа назове имената на сценаристите с аргумента, че така би паднал под тяхното ниво. В отговор на въпрос той обяви, че лидерът на БСП Корнелия Нинова не е била изпълнител на сценария, защото била "достатъчно умна". "Цум-гейт" обаче не бил причина за това, че Георги Гергов - организатора на срещата между прокурора и издателя на "Сега" Георги Гергов, бе принуден от съпартийците си да напусне изпълнителното бюро на БСП.

Социалистически простотии.

Вчера обаче, главният прокурор призна пред медиите, че е замесен в т.нар. случай ЦУМ гейт от крупни икономически интереси в областта на доставката на енергия". Той нарече случая огромен сценарий, но също остави обвинението си безадресно и отказа да назове имената на тези, които стоят зад този сценарий.

Ти луд ли си или велосипедът ти е голям? Кога е казвал Цацаров, че някой го е заплашвал? Наясно ли си въобще за какво иде реч тука?

Главният прокурор пита Марешки за имена, а сам той не казва такива по "ЦУМгейт"

непременно изнеси едно стабилно обвинение в съда, което да определи осъждане на човек, който е известен в града, в който живее не с добро. Това ще възпре престъпниците поне до прага на Парламента.Не го ли направиш, закривай държавата.

абе как така може да разпитват някого без адвокат? Макар и Марешки...

Защото са договаряли цената за спирането на делото.

А защо чак сега се самосезира главният ни? Къде беше досега че въобще да не допусне да се кандидатира някой с такива неща, които е правил? Само бутафория.

Хвани Магарешки ,удари Баце,ритни Цаца.Всички са един отбор.Гадно ми е.

А Корнела и Румен Радев да ги ритаме ли, или ти си от тяхната партия?

Предаванията на Валя Яхниева не са ли част от тоя натиск! Цирка с картела не е ли част от този натиск!

ЦАЦАРОВ ПИТАЙ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

осъди клеветника с едно добро обезщетение. Пред закона се е изправил поредният нахалник, който си мисли, че като е нагъл, ще постигне много. И понеже не е много умен започна с автоголовете.

Имах съсед, отвори си магазинче в началото на демокрацията. После дойдоха големите вриги като Метро, Била и ... вие си ги знаете и човекът фалира! Ама големите вериги въобще не го предупредиха! Направо го смазаха. Та конкуренцийка нещо, с ниски цени го затвориха!

заплашвани от веригите. Тука случаят е друг.

Магазините на Била и Метро не са сравними с гаражния магазин, така че сравнението не е уместно. А при Марешки е точно това - неговите аптеки са от същия калибър като въпросните оплакали се. Затова той има интерес просто да прилапа съществуващите аптеки, вместо да прави разходи за нови свои.

така ли? А Марешки не е ли голяма верига от Аптеки? Идва ти в градчето и отваря две аптеки, и те обезкостява! Или ти предлага, да купуваш от него и няма да отваря аптеки!

Ооо комунягите, пречи ли ви това дето написах бе простолюдие таквоз? А пречи много!!!!! Муахахахахахахахахахахахахахаха!!!!!

най-после един да се престраши и да попита директно Бойко Борисов, Цв. Цв., ЦЦ и още цяла плеяда подобни на преждеизброените, какво точно ги е притеснило в това, което си написал. Поздравления за смелата гражданска позиция!

Интересно - викат те на разпит, ти си водиш адвокат, а те не го допускат да присъства на разпита. Дано в съдебната зала да не му кажат и там "Абе, ти чакай отвън".

"...Марешки трябва да се яви и да каже .... в противен случай с него ще се случат ред неща..", найс, а? Съвсем по мутренски!

дори не е предупреждение, това е последваща реакция, когато клеветиш напосоки, правиш се на жертва без доказателства, просто ей така, защото си си свикнал.Марешки трябва да има имена или да си мълчи.

ако някой ти строши тиквата без да си каже името,няма смисъл да ходиш до милицията

Марешки е мутра от едно време! Първо беше с ВИС после със СИК! На всички е ясно, че пере чужди пари, защото от шофьор-доставчик на лекарства стана едър бизнесмен! Дано го осъдят, защото е разплакал не едно семейство!

"Осведоменият", да не бъркаш с ГМО-Тиквата?

Защо не избраха Марешки за кмет на Варна. Защото го познават във Варна.

имаше един такъв "фармацевт" от СИК в началото на прехода, който с другарката си Цветанка Карагьозова-Бориславова разработи успешно цех за метамфетамини.

Цаца, хората в Б-я ги е страх да стават свидетели и да казват каквото и да е било, защото след това някои гушват букета. Държавата е слаба (или я няма) да защити заплашените хора. А твоята институция и съда са повече в услуга на престъпниците а не на гражданите. Ей затова никой нищо не иска да ви каже.

да си мълчи този наглец.Я виж как се нахвърля срещу прокурорката като смята, че може да я злепостави.

И единия и другия са мижитурки! Педерастични буболечки- еднодневки. Ще бъдете забравени като лански сняг...

Интересно пишещия тези редове за какво се има - за нещо велико ли?

НЕ! Не се имам за велик, а за човек с ДОСТОЙНСТВО! Тия двамата, просто са прости, но облечени във власт и с правомощия.

Какъвто и да е марешки, съм готов, да вярвам на него точно 1 000 000 пъти повече отколкото на Цвърко. Би могъл да каже, кой го е заплашвал, само ако може и да го докаже. А онези, които заплашват, се стараят да не го правят с нотариално заверени заплашителни писма.

този откровен разбойник се чучна на най високия стол в държавата. Хора, отваряйте си очите започне ли някой да ви примамва с ниски цени на това онова.

В кои времена живеем? Как така на адвокатката не е разрешено да присъства?

ами и в турция сега е така

Цацата: Ако и днес се повтори предишната сценка и Веселин Марешки не каже кой го е заплашвал, ще стане катов Чикаго. Мечо Пух: Какво стана в Чикаго, Цаца? Цацата: Нищо.

"Преувеличени случаи, преследване. Хората на практика бяха съдени от народа, преди да се е произнесъл съда. Всичко това беше стимулирано от сегашния шеф на Познайте за коя прокуратура става въпрос!

Извинявайте, вие мислите ли, че ще тръгнем към искания за сваляне на имунитет, без да сме убедени, че има достатъчно доказателства? Казах - едната страна е г-н Марешки, другата стана са собствениците на аптеки. А в делото, по което той е подсъдим пред Варненския окръжен съд вече, има едни много интересни Специални разузнавателни средства" О! Вървим след СРС-та?!;) Похвално! Късмет със СРС-та, г-н Главен, че с едни други от Банкя не ви се получи, пък те ви касаеха някак си...;))

аз пък си мислех,че едната страна е марешки, а другата страна е прокуратурата.злиза,че аптекарите не са свидетели, а страна,а цацата е арбитъра.тежко му на марешки,бая рушвет трябва да задели.

Аз се чудих защо има по 2 аптеки една до друга, а едната била на Марешки? Разбира се, че ги е рекетирал и изнудвал, докога ще ни баламосва и ще се прави на "светец"?

Басма ли да им цепи бе? Конкуренция. Който оцелеее, оцелее! Ти като си отворен, върви купувай от другите аптеки!

Конкуренция, но нелоялна. Гледали сме го тоя филм. Марешки се сби и с един общински съветник. Делото се точи още. Няма светци в тези бизнеси - горива, лекарства, кръчми...

в икономиката за нелоялни практики се взима разрешително. Така че, по полека с цепенето на басма, да не свърши с цепенето на дърва много години в голямата сграда с малките прозорци.

хайде сега отвори тълковния речник и прочети какво означава думичката рекет,че ми омръзна от такива тъпанари които не знаят основни неща но си храчат тук

какво е рекет и колко години се дават за него.

Самосезирал се, щото знае че МАрешки не може да му каже имената на този , който го е заплашвал! Пък и да му ги каже, какво ще направи Цацата?

.....Алооооооооо Ваньо......виж там нашия човек......направи нещо.....

мила моя майно ле

Съмнява ли се някой в достоверността на обвиненията срещу Марешки на рекет и побой!? аз мисля, че не!

Аз се съмнявам! И грам не вярвам на поръчковата прокуратура, грам! Особено след случката в Румъния! Що не привлече и Дончев като обвиняем за безстопанственост на НДК?

неговите аптеки не са негови аптеки, защото той не е фармацевт.Той е един необразован нахалник, който няма място в Парламента.

Това наистина си е нормална бизнес операция. Отиваш при аптекаря и му казваш: По добре купувай от мен иначе , ще отворя аптека и ще те фалирам. Честно и почтено, а не да отвори аптека и да го съсипе! Дава му право на избор!

Нормална, но неморална. И защо избирате такива хора за народни представители? Харесват ви неморалните неща, може би?

от закона във всички европейски страни. Дори в България е престъпление.

Как може да съди човек, след като се е срещал с Дончев в кабинета на Гергов!

Кой съди? Кого?

Ей ти Гочооулу, Елита на нацията! Може ли Цацаров да бъде стожер на законноста, след като тайно се е срещал с физически лица извън кабинета си?