Кабинетът прие стратегия за борба с трафика на хора

Правителството прие днес Национална стратегия за борба с трафика на хора за периода 2017 - 2021 година, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът прие стратегия за борба с трафика на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каналджийство и трафик е едно и също. Законодателството на съюза се пише от дебили.

блатна стратегия

ква ква

"След дъжд качулка". То потока взе да секва през Р България, а те се сетиха да приемат "стратегия". При липса на поток от пари, сега може да я приемат!

Каналджийството не било трафик на хора... А господин министърът откъде знае какви са намеренията на каналджиите спрямо тези които прекарват през границата, световната практика познава не малко случаи при които каналджиите прекарват на "кредит" клиентите си а след това ги карат да отработват дългът си... включително и чрез проституция, помагане на наркопласьори или атентатори. А след като министърът се изказва неподготвен по темата почвам да се чудя що за стратегия са измъдрили;)

кои са жертвите на трафика ? самотните старци в обезлюдените бг села ,обезглавени от кръвожадните ислямисти и роми или ислямистите изгонени от евроатлантическата демокрация в родината им ? изглежда ,че ние всички сме жертви на трафикантите ,които ни управляват и манипулират с тяхната макиавелистка(билдербергска) пропаганда ,пред която и хитлер и гьобелс биха си свалили шапките !

Вътрешният министър първо да уволни подкупните митничари-каналджии, пък после да се върши останалото! Пълен цирк!

ТЕ ПЪРВО ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПИШАТ И ЧЕТАТ НА БЪЛГАРСКИ :)))) ПЛОВДИВСКАТА МАРИЦА - ИМА И СНИМКА НА ОРИГИНАЛА: ... В 8 реда, с 6 правописни и пунктуационни грешки министър Лиляна Павлова отдаде своята почит към Васил Левски. Освен патриотичното чувство, от поста й в социалните мрежи става ясно още, че предстоящото председателство на България в ЕС не е единственото предизвикателство, с което има да се справя. .....

стратегии, закони, наредби, правилници, инструкции, заповеди иииииии КАКВО СЕ СЛУЧВА? СЛУЧВА ЛИ СЕнещо действено, дето да върши работа и да е полезно за обществото.

Да Ви *бем и стразите.

Стратегии, стратегии, стратегии. А допрат ли нещата до дело - няма кой работа за пет стинки да свърши. Иначе на хартия сме супер!