Коментари - Борисов: България е завидно стабилна на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОЖЕ МИЛИ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ - И С КАКВО Е СТЪПИЛА ЗДРАВО С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ЦИГАНИЯТА СИ ЛИ, А............!!!!!!!

Така им се пъда на съседните ни държави! Да се пукнат от завист,стабилни сме от всякъде - откъм доходи,откъм интелектуално и икономическо развитие и най-вече откъм "родолюбиво" държавно управление. Нека се пукнат от завист!

Определения на "стабилен": кон да му го отцепи, няма да се помръдне...

БЪЛГАРИЯ Е ОТНОСИТЕЛНО СТАБИЛНА ЗАЩОТО УМИШЛЕНО ИЗГОНИХТЕ УМНИТЕ , КОИТО ВИ КЛАТЕХА СТОЛА ..... ПЪЛНИ Б...ЦИ

Мутрата пак се изказва като геополитик. Кисинджър да се учи! Със сигурност България е стабилно БЕДНА. А по отношение на сигурността и стабилността нещата са доста привидни. Циганското раздвижване напоследък иде точно да опровергае Тиквония.

Ако не бяхте признали fake македония щяхте да имате изгода.но понеже вашите лидери се писаха велики няма да имате изгода.

бях на погребение и умрелия лежеше много стабилно в ковчега...бог да го прости..

Каква стабилност,бе БОКО??? Влез в Кауфланд,Лидъл или Била и се постарай да намериш свинско месо без кост по евтино от 9 лева килото,купи си шпеков салам "Бургас"или друг да се наядеш със смес от свинска кожа ,сърца и всякакви други гадости,но не и с месо,но струващи по 13-14 лв.килото!!!! Стабилност ли е ежедневното пребиване на българи от ЦИГАНИТЕ??? Стабилност ли е това ,че си зарязал държавата на автопилот,или си оставил да се развихря в нея един душевно НЕЧИСТОПЛЪТЕН индивид като ПСЕВДОПАТРИОТА симеонов???? Няма ли кой да ти каже,че си един самозабравил се от НАРЦИСИЗЪМ САМОВЛЮБЕНЯК , който се изявява като простак с липса на най-елементарни интелект,възпитание,човешко достойнство и патриотизъм???!!!??? Надявам се,много скоро ще бъдеш свален от висините в които витаеш благодарение на глупостта на част от народа да се излъже да гласува за теб,като се надявам вече тази част от народа да е ИЗТРЕЗНЯЛА!!!!!!!!!

За два месеца хлябът от 0.45 скочи на 0.90 лв.

Другарю Борисов, стабилност и спокойствие, нулев растеж, липса на криза и нулева безработица, има само на гробищата. Където се наблюдава и стабилно увеличение на броя на погребаните.

Толкова е стабилна, че ни чака гражданска война заради циганските набези, беззаконието и зверското крадене от всички етажи на властта до местните феодали. Казват че огънят пречиствал!!!

И на гробищата всичко е спокойно и стабино,но няма ЖИВОТ ! Система която не дава шанс и надежда на губещите е обречена. Не дали а кога. Бой се от търпеливия. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и ВЪЗМЕЗДИЕ.

ТОЗИ КРЕТЕН Е ПО НАГЪЛ И ОТ ТАТО

Баси наглеца, ТЖ ряпа да яде пред този банкянски селски бек!!Що за наглост, тоя индивид не знае ли, че сме най-бедната държава в Европа, с най-голяма корупция, че циганите рано или късно ще бъдат пометени от нас, търпящите ги, а с тях и дебелака на снимката, барабар с патриотари, бесепари и депесари!? Махай се вече, долен некадърнико, за 3 мандата какво направи за хората, гаден наглец, става все по-зле!!Оставка и съд за теб!! А тия дебили от дира го държат като световна новина, гербаджийски гъзомийници, не журналисти!!

България е най-бедната държава не само в ЕС, дори африканските страни са по-богати от нас. Виновни са ГЕРБ и Б.Б.

N. S.

Стабилна .......държи, кат умрял свещ.

хей,тикво по добре се скрий и не се обаждай...ходи си при ердо,той ще те обгриже хубавичко!

В какъв смисъл стабилна. В географски да, България е в центъра на балканите. В исторически полу, България е на второ място по история след Гърция. В икономически не. Няма по-зле в икономическо отношение страна на балканите/не знам за Косово/.

Борисов: България е завидно стабилна на Балканите! И да перефразираме една крилата българска мисъл: " Ега ти държавата, щом аз съм ѝ цепремиер..."

Това изказване на Борисов граничи с Цинизъм . България е стабилна в Мизерията и няма Воля да се повдигне малко .Дори в Сирия изплащат Пенсии и Заплати по високи от нашите , а цените са по-ниски . Мафия .

Да, при условие, че такъв като него "ръководи", това си е цяло чудо.

Да прав е, траекторията на свободно падащите обекти е стабилна.

Тивуня да си върже камък с въже на свинската шия, и, да рипа, у Искъра!

Боже, колко сме стабилни в бедността!!!

На дъното, с най-ниските заплати, наред с Албания, зад Сърбия и Македония дори, които не са членки на ЕС и преживяха войни и санкции. Как го постигнахме?! МАФИЯ

не се постига с мафия,а с мноооого мързелив и крадлив народ

Вземи се разходи до Англия и Испания да видиш "мързеливия" народ как успява, как работи на няколко места ако трябва, как в Испания тикашните маргинализирани цигани работят, децата и редовно ходят на училище, как вече и къщи си купуват. За мафията в България се знае на Блаканите още от времето на ДС трафика и др бизнеси през 70-те год на миналия век.

а ти си завидно голям олегофрено-идиото-гамен Боко

Толкова стабилна и бедна, че чак талибаните бягат от България.

Стабилни сме само на опашката на Европа, байно.

С какво сме стабилни? По мизерия, корупция, кражби, наглост от страна на циганите, объркано здравеопазване и образувание, с най-ниски доходи, с втро качество на храни от Запада и с по-високи цени на храните, с неработеща полиция, с пенсия 160.00лв. , с разбити пътища, с неработеща икономика, с стотици лапачи на държавна ясла, или със заплатите на депутатите , които почвот от 5000лв. е с това сме стабилни на балканите

Защо този човек непрекъснато се хвали?

В Брюксел искат много неща,ама вземат по 10000лв.заплата,а ти колко даваш на хората? Вече в Сомалия се подиграват на нашите маймунски доходи.Докато сме с най-ниско заплащане в Европа винаги ще ви хулим!

Голям комунист си - много,ама много лъжеш! Питай с референдум хората, дали не е така!

ГОЛЯМА ТИКВА!!!!

не те ли е срам че в странта на която си премиер заплатититре благодарение и НА ТВОЕТО упраление станаха по ниски отколкото в Македония.

Баце, айде оди си вече! Че нещо имаш вид и тен на човек, 30 дена преди смъртта!

Борисов е човек от народа. Скромен и умен. Лаврентий Берия, този справедлив и духовно възвишен човек, обичал да казва: Скромността краси болшевика, заменяйки думата човек с болшевик. Сталин лично одобрил тази поправка и дори допълнил: Силата на болшевика е в неговата скромност. Което разкрива тайната на непобедимия Борисов. Времената днес са други - демократични. Берия и Сталин ги няма. Борисов обаче е тук, със своята скромност доказателство, че болшевизмът е жив. Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски. Още по-странно е присъствието на човек от бистришките тигри в управата на Дунарит и Авионамс. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на Химко Враца от името на Борисов? Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера. А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже... Правешката шатра, ловното стопанство Паламара, правителствения самолет, цени на претрола, бридж белота висша форма на човешко общуване...

Хаха мъжка дружба с гея Златев ич не звучи добре ...

Аз съм бай Шиле и ще ви разясня: Ниският процент на задлъжнялост на държавата/ правителство към БВП, Нетни активи и прочие показатели, НЕ ГАРАНТИРА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА НАЦИЯТА!!РАЗБЕРЕТЕ ГО! САЩ ИМАТ ТРИЛЬОНИ ДОЛАРИ ВЪНШЕН ДЪЛГ И СТАНДАРТА Е ВИСОК. У нас нарочно се поддържа най-ниското заплащане на труда! Защо ли-сетете се. Овцете ми го знаят вече.

да не се заблуждаваме. Некадърието и алчността на политиците води народа ни до все по-голяма мизерия. Очаквам, скоро мирът да бъде нарушен.

завидно мизерна и на Балканите дори!

Само болен идиот като този може да говори лъжи

Имаше една приказка за тези които сами се хвалят. това го е казал вчера, а днеска какво каза.

Ами да, стабилна.В нищета и изостаналост.Как не е срам при положение, че БГ последна по всички показатели да се говори за някаква стабилност?

Цитати от заглавия на новини, тук в ДИР-Бг, които характеризират "стабилното" изказване на "стабилягата" Борисов, за "СТАБИЛНОСТТА" в България: "Крадци събират по 50 000 лева на ден от туристи" "Търсят очевидци на побоя над бременна и приятеля й" "Боил Банов: Изразходвани са пари за НДК не по направление" "Боил Банов: Изразходвани са пари за НДК не по направление" "Нов побой на роми над 17-годишно момче" ..... така че ....

Защо, тогава не само коренното население, ами дори мигрантите бягат от България?

Крайно време е да се въведе образователен ценз на избирателите! Не може една маса от хора, които не знаят да четат и пишат, които нямат и елементарни понятия, знаещи само да крадат, да се напиват и да се плодят , да определят живота на хората , допринасящи за развитието на държавата, които на всичкото отгоре да издържат тази паразитираща маса, под фалшивото обяснение за хуманност! Какъв стимул за самоусъвършенстване ще имат тези хора, след като получават наготово всичко , което им е необходимо!

Нищо му няма.Човек без мо..к и съвест,болест не го хваща.А и той е вързан с червен конец ,така ходи и по света.