Бриз 2017: Противодействие на терористи, превзели кораб

С епизод по противодействие на терористична група, завладяла кораб, започна заключителният етап на националното учение с международно участие "Бриз 2017".

Обратно в новината

Коментари - Бриз 2017: Противодействие на терористи, превзели кораб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я виж ти командос с АК-47 ще превзема кораб... ми то ако почне да стреля с това чудо из кораба само от рикошетите ще изтрепе половината от абордажната група и не знам колко от тия дето е тръгнал да спасява;)

"с използване на противоподводни бомби" След това очаквам отново мъртви делфини на брега...

Тези са готови за холивудска продукция :))))ама са много далеч от реално действие...Гледах малко и се чудих това комедия ли е, екшън ли е или харчене на едни пари да си запълним времето...На 90% съм сигурен че при реално нападение 80% от тия ''храбреци'' ще да са в тъмните кьошета..

След 10 тренировки могат и да се справят.

Защо триете коментарите!? Да тренират да ни пазят от мангустите, реална заплаха, не от въображаеми пирати в Черно море! Шутове!

Браво, Черно море is safty!

Правилно е "safe". Освен това се пише "safety"!

Тренирайте защита на българите от тъмнозелената заплаха, идиоти! Реална заплаха! Счупените ни кораби няма кой да ги напада!

Като четох заглавието се сетих за ония сомалийски пирати дето вместо търговски кораб бяха нападнали руски боен кораб....

А,аз се сетих за Радецки,Ботев и четата му.