Радев: Левски е мит, а бесилото му - българското разпятие

Приживе Левски вече е мит, а бесилото му се превръща в българското разпятие, предвестник на възкресението ни, заяви президентът Румен Радев в Карлово.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Левски е мит, а бесилото му - българското разпятие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно.Венци поднесоха от името на институциите държавната и местна власт .Дотук добре.От къв зор и във каква връзка поднасят и венец от руското посолство.И само от това посолство.От други посолства нема.

Необяснимо

Не се вижда добре но тази до него май държи сиджимката да не би да прекрачи зад червената линия нали така се закани в НДК то че ако прекрачи червената линия дупе да му е яко..........

Другаря президнт все още не може да проумее че президенството не е кзарма а комундетата не могат да се примирят че неса на власт.........

как дългата го е пуснала,не може да бъде.Гледам и не вярвам на очите си.Как така не са за ръчичка,да му подсказва.

Типично за комунистическото простолюдие е да приказва глупости. Фатмака като виден представител на въпросното комунистическо простолюдие за пореден път оправда гласуваното му доверие. Повръщаше ми се като го слушах!!!!! Можеше поне тая гавра с паметта на Левски да спестят!!!! Ама то простолюдие гледа на всяка цена да изпъкне като въшка на чело, за да компенсира незначителната си личност обременена от безброй комплекси за малоценност, липса на елементарно възпитание, лингвистична немощ и простотия!!!!!

И къде се споменава ТУРСКОТО РОБСТВО срещу което се е борил великият Левски?

Недей дори да изричаш името на Апостола, ти плешив плазмодии и слуга на народните изедници и душмани! Ако Левски беше жив ти и всичките днешни държавници щяхте да сте на едно хладно място!

Така и не разбрах, защо герб и правителството бойкотираха годишнината на Левски!?

клепоухчо беше там и се очакваше да сгафи, както и стана:)

Аз не го видях това което имаме като ЦвъЦвъ. Къде го видя ти, та казваш, там бил?!

разговаряли по време на официална вечеря за участниците в Сирия и Украйна Те обсъдиха въпроси от двустранните отношения, конфликтите , ситуацията около Северна Корея и Източникът от Белия дом киберсигурността. не уточни къденито какво е било разисквано на нея се е състояла втората среща, . Според други сведения вечерта на същия ден Путин и Тръмп в срещата на върха и техните съпруги.

ТОЛКОВА ВСИЧКО Е ЗАГНИЛО,ЧЕ ПОЧНАХА ДА ВАДЯТ ОТ НАФТАЛИНА И ПРПАВЯТ ГЕРОИ ОТ ТОЯ И ОНЯ...

Къде е жена му?

в някой мол пие кафе, а клепоухчо ръси бисери:)

С Левски добре. Ами реформата в съдебната система ? КТБ? Силовите оядени структури. Ограбването и разделянето на пенсионерите работил или не, все едно. 700 000 бюджетни храненици за сметка на частния сектор. Циганската война срещу българите ! Тука говори и направи нещо, генерале. Ти до сега какво направи освен да раздаваш звания на свои хора ? Свърши нещо, не само за Деса !

Левски не е мит, особено пък преживе. Той е реален човек, който не се е уморил да обикаля в българско, сред хората, да ги пробужда....Ето какво казва за себе си Дяконът пред турците:" Аз съм Васил Левски, мене казват Дяконът. Не съм хайдутин, както ме вие наричате, но човек като всичките ваши раи, с тая само разлика, че обичам народа си, което не е грях."

Аман от тролове. Имаше ли поне един от управляващите от Герб на зарята в Карлово. Дори от ДПС имаше представители. Срам!

А те не са ли от една и съща партия?

Да не би на някой,да са му оправили ушите ,или на някоя- сресали разпиляната коса,а?

Ivan

Мисля, че от това слово ще остане само едно изречение: "Левски е мит", защото то ва е истината. Само че той не е мит приживе. Той е грижливо и безскрупулно изграден пропаганден националистически фалшификат - един безкрайно идеализиран обобщен автопортрет на българина. В действителност Левски е бил нещо напълно различно. Който иска да разбере какво е бил - трябва да чете и да търси истината. Ето едно такова четиво - "Васил Левски - идеал или идол" на ids777.wordpress.com

Поредния литературен шедйовер. Толкова си може генералчето/

Няма ли един интелигентен човек в това презуйагентство да чете и корегира тъпите речи на прецедента?

Явно няма, той даже и екипа си не е успял да го събере като хората, но какво да очакваш от някой който се е оградил отвсякаде с високи токове.

Словесна диария на един тъп прецедент, който счита великия Левски не за реалност, а "мит". Колчем този нещастник си отвори устата, все бълва патетични тъпотии.

Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота... Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек...

Затова сега само държите снимката му на стената и отчитате на годишнини какво е Левски за България. Само популизъм и нищо повече.

НЕ ГИ СЪДЕТЕ ! Те не знаят колко са невежи и не разбират глупоста си.Платено им е да пишат срещу президента,но не зная защо.И едва ли някога ще разберат.Подминавайте ги просто.

А аз работя ,за родину...

Мъка, мъка, мъка другарю гумен радев!!! С малки букви по му прилича - като за дребно властолюбиво човече. Левски не е мит, а е ЛЕГЕНДА и КУМИР. Този национален предател (подлога на Путин) наистина ли е казал "Левски е мит" Дали знае кака е разликата между мит и легенда и кое какво означава.

ПРОСТИ НИ ВАСИЛИЕ, ПРОСТИ НИ АПОСТОЛЕ ! МНОГО СМЕ ГРЕШНИ ПРЕД ТЕБ !

Земята на Ботев и Левски - отново е робска земя и България плаща кръвен данък на новите поробители от ЕС!

едно време са бягали в браила, ти избягай във вологда

До вчера се смеехме на простите и необразованите,че не знаят как се включва компютъра.Днес, когато се научиха,вече не ни е до смях.ЗА ХУЛЕЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТА ИДЕ РЕЧ.

Г-жо Димитрова както и вчера в статията за Кошлуков така и в тази статия на снимката сте оставили генерал Деси с едно око тя така ли е родена няма ли две очи ? Или ти си знаеш защо но и ние знаем !!!

Опс май е Йотова а не Деси но все тая !

Още един пенсиониран фатмак, който живее в перманентен когнитивен дисонанс. Поведен е от "високите топки", дето ги е насъбрал да му дават акъл. В слечая Радев е един от поредицата некадърници, който иска да се отърка в Левски.

КАКВО НИЩОЖЕСТВО ИМАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ?НЕ КАЗА СРЕЩУ КОГО СЕ Е БОРИЛ ВЕЛИКИЯТ ЛЕВСКИ.УЧИЛ ЛИ СИ ИСТОРИЯ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛЮ?ДАТЕ СВЕТНА ЧЕ ЛЕВСКИ Е ДАЛ ЖИВОТА СИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПЕТВЕКОВНО ЧЕРНО ТУРСКО РОБСТВО.ТИ СИ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ БЪЛГАРИНО РАДЕВ.

Вярно е че си мравка....и явно така ще си останеш

Ген. Радев продължава да бълва патетични тъпотии.

ИСКАТ СЕ ХРА С ТОПКИ ЗА ДА ТРЪГНЕ БЪЛГАРИЯ ..... А НЕ МУТРИ КОИТО СЕ ПАЗЯТ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ С ПО 100 ЗАПТИЕТА :))

ЕДНА ГЛАВА ЩО Е РЕШИЛА ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ РАМЕНЕТЕ СИ НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВА .... УБИЙ МУТРА СПАСИ БЪЛГАРИЯ !

Радев, думата "мит" има двояко значение. Не го използвай за личост като Левски. Някой трябва да ви ограмотява. Или поне си избирайте грамотни хора,които да ви пишат речите.

Много точно е употребен изразът. Личността на Васил Кунчев е много далеч от мита Левски.

и сега ще го обесите,яничери комунистически

Ех, господин президент и Вие се страхувате да споменете, че Левски се е борил срещу турската власт, пак общи приказки за някаква абстрактна свобода, но от кого да се освободят българите, трябва да четем Ботев и Вазов, за да научим.

БЪЛГАРИЯ САМА ДА СЕ ОСВОБОДИ И Е ПОСВЕТИЛ ЖИВОТА СИ НА ТАЗИ КАУЗА!

Защо българско ,,разпятие,, нали турците са го обесили.Турците отдавна са забранили да се споменава ,,робство,,даже и на трети март никой не каза от кого сме се освободили,а честват рожденият ден на Левски.Как да нарека това слагачество?????????

Те турците са го обесили, но българите са го осъдили, не палача, а съдията е важен.

Просташко изказване от прост(аналогов по-неговите думи) президент.Трудно се мисли , когато си свикнал някой да ти навива пружинката в гърба.Копие на Бойко слънцето.

сте ни занимавали с измишльотини за Левски, а решавайте проблемите, защото помията е стигнала до долната ви устна и скоро ще ви удави.

Радев, мит ли си или те има?

Ни съм мит, ма, мноуу съм мръсин дажи! Да шшифейй лусия!

Абе Радев, мит е, че ти ставаш за президент с тази фатмашка обща кул тура, дааа.

по -добре е от плавнио-американеца и боко предателя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Левски е светъл със сини очи Така да се каже РУС и СЛАВЯНИН Дълбок поклон пред светлата му памет

а лицемерните комуняги - реалност!

От самальоти можеш да разбираш, но от нищо друго не разбираш, не се напъвай, защото си жалък с литературните си скудоумия.

Радев-грипена не знае смисъла на думите, които исползува, Левски не е "мит", а реалност въздушни каруцарю, бесилото не е разпятие резиденте. Няма ли съветници този прецедент да го посъветват да не се упражнява в словоблудство?

И най-вече тези, дето се подвизавате в политиката и медиите. Левски не може да бъде индулгенция за безумията, на които сме свидетели, колкото и да се напъвате...

крадци са го предали и крадци го боготворят вече почти 200 години

AbuTalib

Бесилото му е смесено разпятие- и нашенско и циганско.първите плащат на вторите да изпълнят обесването.Иначе Левски е помилван от Султана и това е възнамерявал да го изнесе в първата си лекция Алеко Константинов при промоцията му пред Академическия съвет и студентите като редовен доктор и доцент по Право. Убит е от Такев, чието алиби съдът приема за меродавно.Той измисля историтя с разместването на местата, за да се докаже на практика, че убийците се целели в него.На следващата година става министър на ветрешните работи, много близък то Фердинанд бил.Алеко е допуснал една грешка, че размахвал една папка с доказателства, че съпругата на царя била бременна от другиго в момента на подписването на брака.

Другарю президент, господине вятър тъ вей на бяла кобила. Голям митолог си !!!

Спрете с тъпите коментари и прочетете статията а не само заглавието.

ако комунистите имаха и 1% от нормалния човек не на Левски щяха да кажат: извинявайте за тероризма извинявайте за тоталитаризма извинявайте за луканов и виденов извинявайте за мутрите и щяха да се скрият но те нямат морал те са изверги слуги на кгб готови са на всичко за власт защото са некадърни тъпаци като радев

* 1% от морала

Радев завършва с отличие както източната военна школа, така и западната. И печели изборите с един от най-високите резултати в историята на България. А какво си постигнал ти?

Радев: Левски е мит....

ссср имаше заедно с подчинените държави половината свят и повечето ресурси ако комунистите имаха акъл щяха да са доминант но ссср се срути защото комунистите са тъпи некадърници не ме интересуват оценките на тъпака

Те и БСП на няколко изборни победи влизаха през парадния вход тържественно в парламента, но най-често излизаха от задния вход на парламента без много шум.

Едва ли завършването с отличие е някакъв критерий, особено в българската политическа действителност. Освен това познвам няколко такива които завършиха с отличие университета, бяха с много голямо самочувствие и се мислеха за някакви величия, но така и не са реализираха в реалния живот, не станаха големи бизнесмени, дори като университетски преподаватели не успяха.