Московски и бивш шеф на БДЖ се обвиняват в лъжи

Министърът на транспорта Ивайло Московски и бившият шеф на БДЖ Християн Кръстев (БСП) влязоха в остър спор за дълговете на дружеството, обвинявайки се в лъжи.

Обратно в новината

Коментари - Московски и бивш шеф на БДЖ се обвиняват в лъжи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължение: А в същото време, тоя спедитор има няколко хотела в Гърция! В които може би си прекарват почивките, тези които му дават цените! А хората на терен, блъскат в студ и пек за мизерни 500 лева. От друга страна нашите управници нямат топки да спрат автомобилният товарен трафик в петък, събота и неделя! Защото те имат подставени фирми за транспорт с камиони! Това което го имахме, като товарни гари и "последна миля" от 50 км на авто, успешно го съсипаха и сега го пишем отново като гръмка стратегия! Навсякъде е така господа и рано или късно ще го върнем и тук, но вие не сте вечни и това което откраднете, ще ви е тъпкано върнато. Господ си знае работата. По-този начин ще се върнат превозите на жп и ще има за частни, а защо не и за държавният БДЖ. Стига да работи при пазарни цени, а не да се кроссубсидира. Но пак казвам, управляващите нямат топки и не защитават интереса на българите. Единствено своите интереси и на обкръжението от спедитори. Къде е Сметната палат да провери, как се правят тези сделки. Като знаете, че ПИМК си взеха локомотив за 5 мил.евро, колко са му амортизациите на година? Включена ли е тя в разходите за транспорт, а поддръжка, консумативи? Или това се плаща от Пътнически, че да возим под себестойност. Пък аз с моите окъсани дрехи, пак на машината. И всеки който се интересува може да го види, ако се взре! Надявам се на някой да му е станало интересно и да инициира малко движение по въпроса! Само с изкарване на кирливите ризи и вкарване в затвора на определени лица ще се оправим! В Румъния има 24 оператора и има работа за всички, и 3 пъти по-голяма, но там който мине през затвора остава без имущество! Затова проверки, съд (неподкупен), изземване на имуществото! На ход, сте господа журналисти! Ако Ви стиска!

Кога най-сетне един истински разследващ журналист, ще седне и разнищи бъкиите около БДЖ! От години БДЖ се източва от няколко спедитора, начело с ТТЛ на Любо ТЕНЕВ. Цените които му дават са под себестойност и явно после разкешва с отговорните другари, даващи му такива цени. Ами нормално - как няма да са под себестойност. БДЖ не плаща инфраструктурни такси, не плаща поддръжка на вагони (само прешаблонира ревизиите). Елате да видите как карат горива на Лукойл с течащи цистерни. Ако запаля дирята на гара Дружба в Бургас, спокойно ще гори до Ихтиман, с няколко разклонения към циганските махали в района. А къде е МОСВ, да се самосезира за замърсяване на околната среда с петролни продукти. Или те са компетентни да броят костенурки на Иракли и комари по Дунав. Не плаща и поддръжка на локомотивите и само прелива пари от субсидията от пътнически в товарни превози! Крайно време е някой да се самосезира - орган, разследващи журналисти или предавания, но не искам да хрантутя хора, които не работят, крадат и не носят отговорност!

ГЕРБ с Московски доведоха БДЖ до това състояние. БАНДИТИ, ЛЪЖЧИ И НЕКАДЪРНИЦИ!!!Иначе като излязат по телевизията все те са прави, а някой друг е свършил онази работа. Откакто ГЕРБ са на власт е пълно само с "калинки" по всички министерства, агенции и т. н. България все повече потъва, защото и избирателите хич ги няма.Кой не гласувал, на кой му платили, на кой му попълнили декларация, защото не може да пише. Сега ще плащаме 10 милиарда за КТБ и никой от ИСТИНСКИТЕ виновници няма да бъде осъден. НАРОДЕ!!!!!

Московски ,замълчи !Пътуването с БДЖ е истински кошмар ,именно поради желанието ви да я затриете ...замълчи !

московски какво си завършил?Разбираш ли нещо от БДЖ?За да се случат нещата трябва да си завършил 5г.ВВТУ преди демокрацията когато наистина се учеше ,да си работил поне 25г.и да си тръгнал от стрелочник до р-л.Тогава евала,ще си запознат с проблемите там.А вие всички сте парашутисти ,вие принудихте сввестните и обичащи работата си да напуснат,защото как ти се струва мъж със 600лв.заплата.Дано горите заедно с краденото ...От такива като тебе България вече е територия ,не държава.

Точно така. Проблемите произтичат основно от некадърно ръководство. На тези постове от 10-на години насам слагат хора, които хабер си нямат от железници. Изключение прави Милчо Ламбрев, които беше професионалист в НКЖИ. Сегашните управляващи на БДЖ са под всякаква критика- че един от некадърните и зам.министър го направиха. Хората, работещи там мизерстват, ред и дисциплина в работата забрави, между отделите-не знаят лявата ръка какво прави дясната, структурата -утежнена и безмислена.

Всеки сам ТУК се репрезентира - в ЕС всеки който злослови без факти го считат за Подлост от ПОДЛЕЦ...! Няма болка- съсипана е страната ни в т.ч. БДЖ от - БКП.бсп.дс които превърнаха политическата власт в икономическа и сега са капиталисти Бог наказва предателите на народа!

домусчиевите цоцат яко, не е само бдж, концесии и кво ли още не....

Кой свали дълговете на БДЖ г-чо?Вие освен да крадете друго не работите.Дълговете свалиха работещите в БДЖ на които плащате мизерни заплати и им отнехте всички привелегии.Защо това не направите с лентяите в МВР-то?

И двамата са за затвора, там да си спорят на воля.

Обвинявам Московски в нежелание да просперират железниците в България. В подкрепа на твърдението ми са назначените некадърни кадри за ръководители на БДЖ и НКЖИ. Не може с такива ръководители да оправиш батаците, а и да се развиваш. Московски е пряко виновен за лошите перспективи на железниците.

Типичен интегриран представител на първата мигрантска вълна.

Виж елементарно е- БДЖ са губещи с 50милн и е невъзможно да платят 150милн дългове. Явна БСП лъжат? Откъде?Взимат нов дълг и се хвалят Комуноида е зъл, злобен, завистлив подлец, наглец и двуличен крадец! Вацлав Хавел : "Никога няма да до- пусна комунисти на държавна власт ТЕ СА ВЕЧНИ ПРОВОКАТОРИ..." Изхода е Лустрация по чехски !

На този мургавец, ако имаше и брада, щях да кажа: лъже като "брадат циганин"!

Московски, връщай се в гетото .............. ........... Сега разбирам кого е има в предвид ЦЦ когато говореше за "интелегентни цигани".

МОСКОВСКИ ДА СЕ МАХА, ХРАНЕНИК НА ГЕРБ, КАТО ЛЕПЕНКА СТОИ ПОСТОЯННО ДО Б. БОРИСОВ! ДОШЛО Е ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА - ЧАКАМЕ ОСТАВКАТА ТИ!

На министър Московски , с тоя тен и с тия шавливи очички, определено не може да се вярва!

А кой навремето нареди белите със софийския боклук да се возят на 400 км до Силистра с автомобили при положение че на десетина км от сметището има Жп линия. И няма ли прокуратурата да се "саморазправа" колко загуби от тази операция държавата? Разбира се, транспортната фирма не е била на случайни хора.

Лъжец и некадърник!

ИСТИНАТА Е,ЧЕ ПЕЧЕЛИВШОТО В БДЖ СА ТОВАРНИТЕ ПРЕВОЗИ,КОИТО ТИХО МЪЛКОМ СЕ ДАВАТ НА ЧАСТНИ ФИРМИ ПОД ФОРМАТА НА ЛИЦЕНЗИ!!!КАК В ТАКЪВ СЛУЧАЙ КОМПАНИЯТА ЩЕ СЕ ОЗДРАВИ,КОГАТО Е НАГЛАСЕНА ДА Е ГУБЕЩА???ТУК ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА,НО РЕАЛНО У НАС ТЯ НЕ РАБОТИ,САМО ПО ЗАЯВКА!!!

Резултата от концесията на товарни печаливши превози. ,,ХИТРИНО,,ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ. СЕГА ЩЕ СЪСИПЕ И ЛЕТИЩЕ СОФИЯ,НЕГОВ РЕД,АМА ВАЖНО Е КОМИСИОННИТЕ.

Русофила е предател на род, родина деца и себе си!Всеки българин обича руската култура и народ, но не соца и ликвидиране на България това е ГОЛЯМ ГРЕХ- ЧУЖДА РЕПУБЛИКА!? За БДЖ товарни превози - разсъди имаш огромен Дълг, ежегодни загуби стари вагони и локомотиви КАК ще развиеш товарни превози когато си пред фалит никой не дава заеми??

Не му вярвайте на този,сложен е за министър да краде за тиквата,цвъки и себе си.

Явно тая далавера е много голяма.С парите от концесията на летище София се гасят задълженията на БДЖ.Ако задълженията са по-малко някой прибира разликата,а това са десетки милиони.

Московски и ти си падаш малко от боята.

Вместо да се надлъгвате що не защитите думите си с някакви документи? Аман от празно политическо говорене

Баш- Циганина! А ха хаха, хааа!

Не вярвам и на двамата,но на тоя м...л още по-малко.

Какво стана с китайският инвеститор ?

Защо не отговори на нападките за 4 лиценза ?

lu4ka

Като го гледаш Московски и виждаш надпис ЛЪЖЕЦ, озарен от мигаща в червено светлина.

Московски лъже като дърт Циганин , тоест като своите роднини ! Този се е научил да прехвърля вината на други , а той чистичък , бел и пухкав ! Този , Лилито , Ментето и Главчо са най-лъжливите хора в момента в България ! Защо ги държи още ББ , за да забравим за него и да хулим тех !

С бездействието на този мангал ,явно на някой е изгодно

Решете спора си с пистолети. Може и с колове и брадви, както правят съплеменниците ти.

Не е нужна да си гений, за да разбереш, че Московски, както и цялата ГЕРБерастка пасмина, лъже като дърт циганин! Всъщност, той е едно ярко доказателство за професионалната и интелектуална несъстоятелност на цялата бокова крадлива шайка. Вече и децата разбраха, че БДЖ се срива съвсем умишлено, за да има хляб за автомобилните превозвачи, начело с фирмите на мутрагеньо. Това е и основната причина, превърнали шосетата ни в гробища!

ДРугата , но според мен най-важната причина за докарване на БДЖ до фалита е "приватизирането" му , за което г-н министъра основно има заслуги .

Комунистите винаги са пръскали народните пари за глупости(бУЗЛУДЖА,пантеони,паметници и пр), а след тях други са оправяли бакиите.За това сега сме на това дередже.И особеннао БЪЛГАРСКИТЕ комунисти!