Цацаров: ЦУМ гейт е огромен сценарий на хора, близки до БСП

Станалото с т.нар. ЦУМ гейт бе един огромен сценарий. Той обаче не е причина, а само повод за станалото по отношение на Георги Гергов в партията му.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: ЦУМ гейт е огромен сценарий на хора, близки до БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяко прасе мечтае за дълголетие, но уви Коледата е неизбежна.

Да кажем... истината...

Кой го твърди това?Някакъв назначен от Тиквата.

Това е проблема на България всичките политици, меРинджей, големи фирми и т.н. е обвързано с бсп.

Някои все още се чудят защо единствено България от европейските държави е на това дередже. Нали знаете как когато видят някой прост и невъзпитан човек, хората понякога казват за него, че му липсвали първите седем години? Е, на България и народа ни им липсват последните 72 години (45 + 27)!

Инспекторатът на ВСС ни убеждава вчера, че не е имало нищо нередно в ЦУМ и че ЦУМгейт не съществувал, а Цацаров днес - че той бил негова жертва! Смешници!

Мачкай гадните комунисти подвластни на жужето от кремъл. На следващите избори 3% да не могат да минат.

илюстрира за пореден път защо е необходима съдебна реформа. И защо тя не се случва. Показа също до какво води безконтролността на главния прокурор. И как това, че случаят е осветен, всъщност няма никакво значение. Показа и друго: че обвинението има всички механизми да държи в подчинение всеки, понечил да надигне глас (акцията в КЕВР, тълкувана от правозащитници като насочена срещу Овъргаз). Има и механизмите превантивно да удари онези участници в омертата, които потенциално я застрашават (съобщението от сряда сутринта, че прокуратурата разследва фирма на Георги Гергов).

КОЙ МУ СРА В ГАЩИТЕ НА ТОЯ ?

Когато медиите и пропагандата са показано зависими от управляващите от ГЕРБ, дори най-големият им гаф се превръща в политически триумф и се извличат политически дивиденти! Но, причината за това е повече външна, отколкото вътрешна за страната!

дебелия е супер нагъл

Супер проЗт...

Абе Гергов нали стопанисваше Свинарника в Маноле????Да не би Прокурора да е отгледан в някой от сектор във свинефермата!!!!!!!????

Става дума,а?

Пред наличната алтернатива този човек си е направо цвете.

БСП, Герб и ДПС са едно и също - БКП.

Не ми обяснявай ти на мене. Ама ако БСП-то и присъдружие продължавата да раздухват истерия, зорлем ще ме накарат вече да гласувам за Герб- заради едната стабилност.

Стига си плакал за този Цумгейт, Цацаров, кажи едно полезно нещо което да си направил до край, дишаш прахта даже на омбусмана. Жалка картинка.

А сменете плочата на вашият репертоар. Толкова сте банални,че ви прескачам тъпотиите само като видя познатите лафове. Знам,че са ви ограничени интелектуалните възможности, но вземете пример от вожда си . Той пращи от интелект.Скучни сте до смърт.

Ямболският селяндур пак отърва правосъдието.

И ти ли Брутеее? Не че мога да очаквам нещо друго. Припява човекът. Припява на оня дето пее солото, макар да е некадърно и фалшиво.Иначе ще му отнемат ролята.

Вече и последният добитък трябва да ви е разбрал, клоуни.

цацаров, абе много ли ти е смешно? щото и на Мене! ХАХАХХААА...

Абе, нещастник, ти си същият като оня, другият шопар, който те избра!Дреме ми на пуловера вашият Цум-гейт, ясно е, че сте въртели далавери, всички сте се омазали с лайна до шията, върши си работата, дебелако, не ми се прави на тв звезда, че циганската гмеж няма спиране!!!

ми не я организирайте де!

Не цаца, а шопар!!!

А организираните масирани ромски хулигански прояви част ли са от този сценарий или да?

Оказва се ,че зад стените на Цум са се вихрели въпиющи червени оргии и социалистически разврат,докато Бойко Велики е полагал нечовешки усилия да възстанови България от пепелищата след червната чума! няма червени депутатин или депутатка,които да не са праскани на ганг банг пълна програма ,на дивана от партийния секретар гочиту и бабаитите от охраната му!!

Този човечец на снимка е зависим.За съжаление повечето хора на ръководни постове в държавата са зависими.За това няма правосъдна и политическа система,а има куклен театър с кукли на конци.И разбира се публика от ОВЦЕ.

И сега всички те чакаме да ни отвориш очите - кой е ръководителя, кой е кукловода? Кажи да ти се посмеем. Да не си ти?

БАШ ТАКА СИ Е.

,...всички са комунисти , но едните казват за другите , ЧЕ БИЛИ ПО-ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ... Това е ''разликата'' , друга разлика няма , заедно крадат още повече.

И какво значи "комунист" според теб? Може би не знаеш.

"изумително" политическо послание на Главния Прокурор. Гл. Прокурори по света (както и цялата съдебна власт) са по правило политически неутрални, но в мутроландия не е така.

От колко години си на поста Главен прокурор? До сега от теб нещо свършено не сме видели, само мрънкане пъшкане, потене и все в далавери се въвличаш. То бива, то може един два пъти човек и да се препъне но вие все лазите по пода.

За изминалите 27 години, констатациите днес ми идват малко в повече. Констатираме, че циганите бият лекарите, бият младите хора , бият дядовците и бабите ни и им крадат кокошките и козичките, констатираме, че прокуратурата не може да събере свестни доказателство за да ги осъдят по бързата процедура, констатираме, че дори и НДК-то го крадат като за световно, констатираме, че границата , който не е пожелал, той не я е преминал, констатираме, че сме на път да изчезнем, поради демографския срив, констатираме, че ни управляват от чужбина и т.н. Абе, няма ли най-накрая да констатираме, че всички ние сме тикви и да рахатясаме ?

Абе палячо,тука май нещо "кой ми сра в гащите"питаш а??? Ама такива сте калинките избрани от НЕГО(да се свети името му! Все някой ви е виновен за некъдърността и простотията ви!!!

Щях да ви кажа нещо, ама майка ви не струва!

Цацаров призна , че Нинова е била достатъчно умна и не е замесена !Значи ТОЙ ,самия Цацаров , като типичен герберски дебил САМ се е набутал в скандала НДК!Защо бе Цацаров си признаваш , я виж Бойко - сменя темата и не признава НИЩО!

"Госпожа Нинова е достатъчно умна, за да не бъде изпълнител", Щом не е изпълнител , значи е организатор !!

Без разследване, съд и присъда, установихме, че някой е виновен или невинен!!? Май не спазваме констнитуцията!

МОЛЯ ЗА ИЗВИНВЕНИЕ

За ЦУМ-гейт не знам , но Цацаров-гейт сам си го спрягаш.Държавата бъка от мутри и национални предатели на високо ниво , а ти го играеш щраусът с глава заровена в пясъка.

Че е грешка на г-н Цацаров да отиде на среща извън кабинета си , грешка е. А сега опита му да прехвърли вината на БСП ,че е организирала нарочно такава среща за да се омаскари г-н главния прокурор е смешно.

Трябваше да каже "истината". Орешарски е виновен! Той и БСП са го накарали, сигурно под натиск, да отиде сам в ЦУМ.

"Госпожа Нинова е достатъчно умна, за да не бъде изпълнител", лаконично отговори Цацаров на въпроса дали червеният водач е ръководителят на сценария за ЦУМ гейт.

Прокурор или Мафиот - сами преценете!

И тиквата сита, и прасето цяло.

В случая ТИКВАТА(МУТРАТА) Е ЦЯЛА ЗАЩОТО ПРАСЕТО(Ц,,,,РОФ) Е НАХРАНЕНО!!!!!!!!!!!!!!

Цацко, Цацко, когато си до шия в ла*ната и да се потпиш, няма ефект.

Знаете ли какво означава цаца, цацарка и др. като качество.......

КОГА?

Българино-събуди се!! Всичко е сценарий, важното е ти да си сценариста и да нареждаш актьорите у филма! Може и режисьор, но добрите не са у нас? навремето сме имали добри-Кхан Кубрат, Аспарух, Крум,Симеон и мн.други режисьори и бяхме Империя и правехме добри уестърни на Византия, Маджари,Татари и монголи! А сега посредствени и затова нямаме филм за оскар! който е умен ме е разбрал....

загубил човешкия си облик

За Главния и ВСС от мен "само добро или нищо"...- уважителна съм към хора, които вече не са сред нас... духом, та затова ще се въздържа да го питам: "а кой посмя да замъкне тялото ти на тази среща-сценарий, организирана от злите БСП-сили с цел дискредитиране на техен олигарх, та да замесят неопетненото ти име?!";)

А стига бе! И после аз съм се занимавал с политика?

ЦАЦАРОВ НАСИЛСТВЕНО Е ЗАВЕДЕН В ЦУМСКИЯ КАБИНЕТ !

Радев си има слушалка с Корнелия а Цацаров с Гергов.Какво се чудите че ще бъде отговора на прокуратурата нещо различно ли.

Ти да не си далече от БСП бе Цаца? Баси наглеците сте.