Радев: Изоставаме с модернизацията на въоръжените сили

България категорично закъснява с модернизацията на въоръжените си сили, особено на фона на нашите съюзници в региона.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Изоставаме с модернизацията на въоръжените сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще изоставаме, като постоянно циклим. Ние дори не деистваме по системата проба грешка а сме на грешка, грешка. Едно добро решение се взе, за Грипен и пак някой "умници" излязоха на преден план да политиканстват, че и комисия направиха демек пак Циклим!

Извинете, че не разбрах! С кого ще се бием? Или просто така - да си ги имаме?

С този който ни нападне!

На 7 милиона българи не им пука за армия и харчовете ѝ , генералчето се затръшкало за няколко хиляди фуражки Да им превежда президентската си заплата и да не развява генералшата за щяло и нещяло из Европа

Да ги побутнем пък и да го прескочат този ръб , тъкмо да млъкнат с многомилиардните мераци :)))

Не ми пука ! Аз за интересите на краварите на война не отивам ! Ще изчакам в затвора !

хора нема у териториата..... победена без война. циганин данъци не плаща. само консумира. скоро: така у държавата, така у армиата. учете цигански ше ви потребва.......прочем, откъде пари за пищови? кой щи ги зарабатва?

със стари можем да управим мангалите. Че кой друг ни е обявил война ???

sps_hrsf@abv.bg

първо война ни обяви сдс, после масовата приватизациа, после хиперинфлациата, после цара /800 дни воювахме да ге/, после ктб. СИЧКИТЕ ВОЙНИ: БЪЛГАРИЯ КАПУТ! Армия и не требва............щот е прояден и дезорганизирана, победена отвътре.

На гол тумбак...........

За същите както и тогава - разхитители на средства , които други са създали

Факт е, че изоставаме по всички направления в модернизацията. Но, дори и Главнокомандващ Президента няма право да се намесва в бюджета, а той се формира на базата на разбиранията/неразбиранията на Правителството. А, там е пълна хавра сиреч кочина.

Всичко Мара втасала , с пищови ще се кичи на генералско шкембе

Нещо на умен ли ми се правиш или още не си излязъл от членоразделната реч ?

Тапета и фатмака,две страни на една монета :) И двете лапат проценти в американска валута :) Фатмака като действащ защо не сподели решение за циганския проблем,а се занимава с самольоти? Може би заради няколко милиона комисион? Ей фатме да ти кажа,Русия няма да те нападне,ама циганите ще го направят!!!! Не ти трябват самольоти фатмак,трябва ти решеие за циганите!!!! Дано манго се самосезира и посети твоите родители на село да усетииш коравия,ДАНО!!!

Циганите няма да припарят до село Славяново,там е пълно с ченгета!! Мислетему вие дето нямате президенти хаха ха

и циганите като ни нападнат как ще ги спреме? Та те са повече от армията бе... и най-вероятно са по-добре въоражени. Още нещо Президентът символизира единството на нацията, не разделението на цигани, турци, руснаци и какви ли не още.

ли колко си прост ? Добре, че не знаеш !

Каква модернизация, какви пет лева. Само КОМИСИОНизация им е в главите на политици и управници. Пък имат и наглостта да говорят за Левски...

Да тръгва с фуражката и да събира лепта за нов самолет , колкото събере толкова да харчи . Ненаяли се хрантутници , научени само да лапат на държавна софра без да са изработили и стотинка в живота си Отвратителна помия генерират ежедневно и трябва да я търпим неясно защо Пускайте референдум по швейцарски и ще видите ще ви даде ли народа и лев за дивотиите недомислени

За какво ни е армия ? Хората сме избивани с вредна храна, стрес, отказ от правосъдие, отказ на лечение, нямане работа, нямане пари. Домовете, родителите и градините ни са ограбвани без каквато и да е реакция. Банките и частните съдебни изпълнители ни довършват чрез псевдо законите на същата наша държава...От кой и какво да ни пази тази армия ? Каквото и да стане, по-лошо не може да стане. Поне засега да оцеляваме с тези пари, а не да ги даваме за излишни самолети и кораби. От въоръжение имат полза само олигарсите, които имат какво да пазят и онези, които ще вземат огромни комисионни. Да плащат те, а не босите и голите от общия бюджет !

Запалваме пещите с високите комини, знаем кои отиват там с еднопосочен превоз ... всеки с 3 и повече присъди и той там ... бързо ще тръгнат в правилната посока нещата, като се махнат кърлежите и пиявиците от тялото.

Тази снимка нагледно показва, че има разлика в начина по който гледат политиците и военните. И това определено не е в полза на политиците. А соросоидите бясно плюят това, което остана от Българската армия, защото много добре знаят, че въоръжените сили са основният стълб на Държавността. Цялото това противопоставяне се прави с цел - бавното и мъчително унищожаване на България.

Тя цялата държава е на ръба, бе човек... Въоръжените ти сили са най-малкият ти проблем. Работи по политики за увеличение на доходите, за да спре миграцията на българите. Това ти е приоритет номер 1 за държавната сигурност. С тези доходи от по 300 евро средно месечно, което е няколко пъти под средноевропейското след 20 години ще се окажеш президент на държава от пенсионери.

Промитият му мозък от както се помни само за армия бълнува , какво искаш сега . Да сте мислили като го назначихте за главнокомандващ и му сбъднахте и най-розовите мечти

Друг един е тоя дето трябва да работи за увеличаването на доходите... ама вече трети мандат работи за намаляването им.

Като му кажеш пак рабори и този ще се заключи в нужника бе.

За какво ти е армия,Радев? Остана ли в БГ какво да защитава?

ся радев мишокът гордо ще заяви: донбас е и в русия и в украйна и на няколко цивилизации от съзвездието орион

От 2 г. армията се напълни с хиляди военни, които се пенсионираха,но останаха под пагон и сега взимат едновременно и заплата и пенсия и това на фона на бедността на народа!Това е неморално и недостойно!Това да получаваш едновременно и пенсия над 900 лв. и заплата е неморално безобразие!!!А пари за модернизация няма, но за пенсии и заплати едновременно има!

Късно е!!!!!!Армията стана Содом и Гомор!!!!!!Пагони и Лампази се раздават на поразия!!!!Цивилни и реднички се правят младши и старши офицери на поразия!!!!ВИ,ВП,МО батал е !!!!

Да ви пикая на въоръжените сили, за никакъв чеп не стават.

Радев, Радев, какво става с циганьорите, Радееев?! Какви военни сте вие бе, че оставихте България на произвола на най-дивото ориенталско племе!

А ТИЯ ФАШИСТИ,ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ УКРАИНЦИТЕ-КАКВО ПРАВЯТ ТУКА???

Всяка година я ''модернизират'', спрете вече с тая модернизация ! Постоянно се теглят заеми за НАТО , и за бежанци !

Кой точно заем е за "НАТО" и кой "за бежанци"?:) Нещо не те слуша главата или просто изпълняваш спуснатите нареждания за тотална дезинформация и манипулация:)

Каракачанката щъркелите ли гледа?

Само 2дена пълна власт ми трябва и ще оправя армията. 1. Ще разкарам всички съпруги на щат от щабовете. 2. Ще разкарам всички щерки 3. Ще изгоня всички любовници Навързали сте се като свински черва по поделенията. Трябват ми 2 дена и такава кървавица/ бахур/ бомбар ще сваря, че ще ме запомните. 15 000 мадами с родствени връзки сте си назначили и само пари папкате. Келеши с келеши!

----КАЗАХ !

интересно е да се замисли човек какво щеше да остане от комунистите след лукановата и виденовата катастрофи ако народа имаше оръжие.....

Изоставаме заради шуробаджанащината и партийната намеса в карирната развити на българските военни и кадровото осигуряване на БА. Няма да търпят и 3 дни висш военен който назначава за секретарка любовницата си, на Запад.

Да дойдат да се научат как у нас ги правят президенти

Всички управници работят за чужди държави . Чудя се , защо в България има национален празник на ''НЕЗАВИСИМОСТТА''???? Кога и от кой сме били , и сме ''независими '', след като България постоянно е в чужди ръце: --Византия, Турция, Германия, Русия ,.....САЩ . Сега се питам : КОЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА ДЪРЖАВА , ОТ КОЯТО ЩЕ СМЕ ''НЕЗАВИСИМИ"?

Следваща няма да има , ще има ПОТОП .

И ТВА ЩЕ РЕШИ МНОГО НЕЩА:)) ... ЗАБРАНАТА БЪЛГАРИТЕ ДА ИМАТ ОРЪЖИЕ Е ВЪВЕДЕНА ОТ ЧОРБАДЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ 1923 ГОДИНА СЪС ЗЗД ЗА ДА НЕ ГИ ТРЕПЯТ ... А НАРОДНИЯ СЪД ОТМЕНИ ЗЗД , НО НЕ И ЗАБРАНАТА Законът за защита на държавата (ЗЗД) е изключителен наказателен закон, гласуван от 21 Обикновено Народно събрание на 4 януари 1924 г., влязал в сила с Указ 2 от 23 януари 1924 г. Изменян и допълван четири пъти чрез Закон за изменение и допълнение на Закона за защита на държавата (ЗИДЗЗД). Законът за защита на държавата (ЗЗД) е приет по предложение на правителството на Демократическия сговор (министър-председател Александър Цанков). Правителството идва на власт чрез Деветоюнския преврат (1923) в условията на следвоенната обществена криза. Среща трудности в укрепването и функционирането си. Чрез този закон правителството на Александър Цанков се стреми да узакони разправата с политическите си противници, организирали и осъществили Юнското и Септемврийското въстание от 1923 г.

абе може може ама не е ясно дали ще остане жив комунист

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС ... СДС ВЕЧЕ ГО ПОГРЕБАХМЕ ... А МУТРИТЕ СА НА ВЛАСТ ЗАЩОТО ЗА ТЯХ ГЛАСУВАТ РОМЛЯНИТЕ :))

Оня ден хвърлиха 50мил., в морето, без битка, и какъв е смисъла от въоръжаване.

Ми изритайте си любовниците от щабовете и на тяхно място да дойдат истинските войници дето се явяват по предрешени псевдо конкурси.

радо мишев е мъж и генерал който заяви че крим е и в украйна и в русия! хвала на такива генерали и мъже! скоро ще свършат парите за тролски ПР и всички ще видят карикатурата се едно доньо донев го е правил!

Нямам коментар , всичко е СЪСИПАНО !

Съсипана е. Не е за коментар.

ТИ ИСКАШЕ САМОЛЕТИТЕ НИ ДА СЕ РЕМОНТИРАТ С 1.5 МИЛИОНА ЕВРА ПО-СКЪПО! ОТ КЪДЕ ПАРИ ЗА ОСТАНАЛАТА АРМИЯ?

Ма то всичко на ръба ма раче, за кво са ти ракети и самолети с тях ли ще плашиш циганите, погледни къв е буламач в държавата ква армия циганете с голи ръце ни тепат, за турците да не говорим.

Много е добре , че България е на последно място по разходи за въоръжаване. Дано винаги остане там. Мир на България .Господ да благослови България.

Шило

Не мисля! Правилното е България сама да може да си гарантира отбраната. Че хич не вярвам някой друг да ни защити от когото и да е било.

Ако войната бе с колове , пръти и прашки, можеше да се защитаваме и сами, стига да не ни нападнат китайци. Но в 21 век думите ти предизивикват смях.

Напрегни ги тия мозъчни клетки, нищо че са малко!:) Не се ли усещаш какви колосални глупости дращиш?:)

Toзи президент е тотален провал!

Шило

За Плевнелиев говориш, нали? След него, всички са гении! Даже Йоло Денев блести пред Роско.

Не за текущият говоря :)

След необмислената атака срещу Плевнелиев от старана на българските комунисти, ченгета и комуноидни патриотари, авторитета на президентската институция е изтрит. Резултата от това сега изпитва на гърба си техния кандидат - Радев. Отношението към Радев е като към Плевнелиев но с обратен знак. това ще изпитва и следващия, докато се осъзнае, че президентската институция е ненужна и се премахне с ревизия на конституцията.

Още се будите обляни в студена пот от Плевненлиев всичките русофилистични путиноиди:)) Поредното доказателство, че Президентът Плевнелиев беше отличен, префектен президент! Години още ще смущава съня ви! Хаха!

генеръбисимус радев беше шеф на ВВС ся реве че войската е зле ВВС било на земята абе гнус като не си бил съгласен дай си оставката бе нещастник! безгръбначно извиващо се

Шило

Бонбончето се разлюти. Не така, розовичкия ми той! Ще направиш някоя беля на нервна почва.

нямаш връзка с реалността но ти си човек който твърди че русия е най-добрата държава на света така че не ти се забелязва ти си лъжец глупак нямаш гръбнак абсолютна тиква и нямаш реална представа за нищо самочувствието ти е тотална самозаблуда в моята среда ще ти се подиграват постоянно и ще си клоуна

Е как няма да изоставяме, след като такива като тебе са били генерали и после стана и президент ???

Шило

Че стани ти бе! Поне ефрейтор. Ама то там не е като да седиш в мазето и да пишеш срещу някой друг лев.

На кой му пука? Закривай и освобождавай територията.

При толкова пребити /убити българи в центъра на немалки населени места, ТОВА КАК ЩЕ ПОМАГАМЕ НА НАТО ли е на дневен ред за България.

Шило

Различни неща са. Няма как да се смесват и противопоставят. Макар,че точно това се прави. Нормалните държави, управлявани по нормален начин, такива проблеми нямат. Иват и за вътрешна и за външна сигурност.

Шило

Карай бе, нали има пари за магистрали и за милиция!

парите за магистралите са от ЕС боко няма никаква заслуга за това

Шило

Айде бе, я кажи сега, душицо мамима, как става финансирането и кога?

Шило

Парите са си точно наши. Възстановяването на суми от ЕС е на по-късен етап- ако проекта, който предварително е одобрен е изпълнен по предварително утвърдените правила. Ако има отклонение- кинти няма. И много често получаваме такъв отговор- кинти няма.

генеръбисимус радев безгласно гърло на решетнков

Шило

Добре, а сега си кажи мнението- прав ли е за въоръжените сили, или не?

като имаш пари имаш армия като нямаш пари е празни приказки + това сега колко се дава за армията много отдавна не се е давало а радев е едно тъпо плямпало което дори не може да говори добре! 0 като оратор мишка мърмореща + това е посредствен тъп човек мимикриращ безгръбначен човек

Бюджета на МВР за 2017 е 4,5% от БВП .Удивително .

Като ти се запали къщата нали търсиш пожарната? Като ти случи да ти ударят колата нали търсиш КАТ? Като ти трябва лична карта нали търсиш .. като те бият на улицата... А парите за оръжия все едно ги хвърляш в Дунава. Това е.

Шило

Че то по тази логика, едни държави досега да са напълнили океана с хвърлени по този начин пари.

Абе тоя да не е стоял на вагинално течение? Само харчене на големи пари го интересува?? И то за оръжия?? Де гиди дряновица...

Хе-хе.

Бавно се развивате, другарю и това е причината да изоставате.