Има панически страх от работещ закон срещу корупцията

Заместник-председателят на ДБГ Димитър Делчев заяви, че има панически страх от приемане на работещ закон за борба с корупцията от страна на мнозинството.

Обратно в новината

Коментари - Има панически страх от работещ закон срещу корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"работещият "закон"", от който всички имат страх, включва ли и офшорките?

...това си е глобален проблем с днешна дата - "изравняване на стандарта на живот" в дадена държава между нейни развити индустриални части и други нейни територии, които не са такива - във всички индустриално по-развити и териториално по-големи държави този проблем присъства, България не прави изключение.

Ако Кунева-Пръмова ще предлага реформи още от сега ги отписвам- като я зная какви ги свърши с АЕЦ-Козлодуй, какви не ги свърши в европейския парламент и как продължи закопаването на българското образование... няправо ми се плаче от некадърността й..., но такива ни ги налагат бившите комунисти, които оставихме да си живеят на свобода след 10-ти ноември... за бога братя- да не се избиваме... и сега им сърбаме всички попарата на некадърното управление.

Дрън-дрън. Достойни последователи на стани да седнем (СДС). И на тия в главите им само магистрали и погребани милиарди от парите на българина , а народа - псета го яли

Всички в ГРОП са завършени крадци,от първия и най-главест "доктор на науките" до последното новодошло герберастче от Горно Нанадолнище.

Крадците от герб не желаят закон за Корупцията !!

Горя от желание тези 97процента да пометем останалите три и да освободим България от корумпираните престъпници.А дано,ама на дали.

Просто има по-малко ярма в копанките за прасетата от ГЕРБ и сега си търсят ярмата в копанките на другарчетата си.

В 3% от населението има страх, а в останалите 97% има надежда за такъв закон, но за съжаление той никога няма да заработи, защото тези 3% яко гепят и никога няма да остъпят, а и управляващата върхушка е с тях!

Додето управлявахте с Него...всичко беше ОК...Защо прогледнахте когато изпаднахте от управлението бе????

"Има панически страх"... от КАКВИТО И ДА БИЛО работещи закони!

Ако оня блок в Лондон, ако не беше саниран щеше ли да изгори като факел? Цял немски институт казва, че санирането е далавера, ама дебеланката и боко...Ех дреновица неокастрена!

Кокала. По силният изяжда по-слабия.

"Има панически страх от работещ закон срещу корупцията", е НЕПРИКРИТ протест против признаване на съществуването на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", приета на московския ционистки конгрес 1988 г.. Всякакви други евфемизми с които ни будалкат, ПРИКРИВАТ ПРИЧИНИТЕ за провала на ИЗХОДЪТ от пагубния път към НЕБИТИЕТО на носителите на БЪЛГАРСКИ ГЕН. НАРОДЕ ????

еми то 50 работещи закона да има все тая, като има една корумпирана съдебна система.

Тоз братчет и той намерил топлата вода.

Не си ли от ГЕРБ, няма лапачка.

За поръчките - ами капитализъм, лобиране. Никоя страна не го е преодоляла. И не е корупция, всичко е по закон. Капитализъм. За непропорционалното развитие - Зеленогорски е прав. И пак няма решение - капитализъм, интереси, стихия на пазара.