Борисов: България е за стабилност в Персийския залив

Стабилността в региона на Персийския залив е от особено значение за България и региона на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България е за стабилност в Персийския залив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли нашата гордост ,нашия мин. пред. да ни изясни нещо за КОХЕЗИЯТА.Че той много ги разбира тия новите думи,все са му в речника.

Мозък-дъмбел. Дебел като бивол и почти толкова умен.

Стабилноста в близкият исток,а за нашата стабилност,,ни вопъл ни стон,,Такъв дебил ни управлява,а искаше народното доверие,затова ли ти даде доверие народа, държиш се все едно не съществуваме,а само мисли как да ни намали заплатите /да ни вземе класа/ да угоди на тия дето се правят на ,,работодатели,,

Симеон Велики навремето е продавал разни наши шафрантии наложници на сарацините,Бойко да вземе пример и да продаде червените пиростии- нинова,йотова ,буруджиева,йончева и дърева дето мътят главата на простия материал за секс джихад на арапите в катар!

не само тях-а и жените от боко-харем също хващат око!!!

Благодетелю с великите идеи, продай дъщеря си, като си толкова загрижен! Не давай акъл, как да бъдат продавани други хора. Я си представи, че някой предложи ти да бъдеш продаден, не че толкова си ценен!

Такъв тъп и малоумен премиер си имаме, че повече не зная накъде. Не е тайна за никого, че Катар и СА са страните, които финансират крайния ислямизъм, т.е. у нас техните "инвестици" са само в религиозни училища за ислямизация на циганското население- ако това е инвестиция, значи ние сме наистина слепи и глухи. И на второ място- няма никаква друга причина да с еобажда на една скапана страна в Персийския заливи освен една- това е, че нашите крадливи мутри дуржат в катарски банки голяма част от откраднатото у нас.... не го влагат в инвестиции, а просто изнасят капитали и само реват- работете, още, още...... сега явно ги е страх да не вземат там да разсекретят депозитите.... и ще се види Бойко милиардера колко милиарда е окрал у нас.................

Трийте, нещастни подлоги и вие скоро ще си заминете като Благодетеля ви, абе как един не го попита, какви мерки се ввземат по други проблеми, ами блябосвате дивониите му, долни, некадърни дръжки на микрофони, лизачи, отрепки!!!

Оставка на престъпното,малоумно и безхаберно правителство на ГЕРБ и гъзолизниците ОП, съд за тези долни гниди, на които, явно, не им пука от непрекъсноато нараствакщата циганска агресия, дреме ми за Персийският залив,цървул банкянски,долен,бъзлив фарисей!!!!

Катарците им дреме на чаршафите от ембаргото на СА и Египет, спекулация е, че танкерите им с втечнен газ няма да могат да минат през Суецкия канал. Всъщност, те вече сключиха суапов договор с руснаците, които покриват доставките по договорите на Катар за Европа, а Катар взима на същия принцип Азия. Ямалското находище е почти готово да изнася. ФАЩ пикаят газ, че пак ги опикаха!

Ето го бе! Вожда Винету! ТОЙ Е! Не Сталинка и Бокова, себе си трябваше да предложи за генерален секретар на ООН! С тези заложби да не прави нищо и само да говори, щеше да е точно за там! Жалко дето говори само български. Абе то и българския толкова го говори, ама нейсе! Щото гледах как се пулеше един президент при мъките на една преводачка, да преведи израза "Държат ме те! Държат ме за... шлифера!". А иначе явно има още работа в Катар. Ако не за друго, то поне да си довърши плажа, който прекъсна заради Трайчо Тахтабата! А че газта ще дойде до нас през крив макарон е пределно ясно. А може да разговаря с шейховете по поръчка на големия си приятел и съратник султан Ердоган (Тайпи).

Борисов,знаеш ли колко ми дреме за ситуацията в Персийският залив!? Я вземи,че излез от летният ступор и пословичната си безспомощоност и се заеми НАЙ-СЕТНЕ с огромен проблем на българите-безпрецедентната циганска престъпност!

дали ми е каза Хай и на катареца това наше същество или тоя път си е взел преводач

Боила, като муслиман, посира, на пета4на молитба до аллаха!

ПРЕМИЕРЪТ НА КТАР Е ИЗРАЗИЛ БЕЗПОКОЙСТВО ОТ НЕСТАБИЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ, ВИЗИРАЙКИ ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПОБОИЩА НАД БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ОТ ЦИГАНСКИ БАНДИ.

Мутрата се загрижил за напрежението в Персийския залив, да му го начукам в тлъстия задник. От 10-на дена циганите бият българите като на война, вчера момче почина, днес нов побой , а тоя се спотайва като пръдня в гащи и се загрижил за Персийския зали, Деба Мутрата нагла..

Ами да ,международния посредник Борисов сега ще осмирява арабите

Дали Борисов напоследък не се страхува да си стои в България,заради ромския проблем,протестите и дереджето на държавата,та все бяга и се крие по-далечко да решава глобалните проблеми на света? Нали никой не се съмнява,че той ще ги реши? ЕЕЕЕее,рано или късно ще трябва да оъговаря.

Тиквата на околосветско пътешествие споносорирано от данъкоплатците.. Idiots on tour.

сигурно урежда още 30.000 агнета за следващия байрам-курбан дето го готвят за догодина :))) . ако си спомня някой де, какво каза когато идваха катарци в БГ преди 3-4 години :))).

Братя българи,гордейте се с това национално богатство дето го имате,този виден интернационалист и международник-Бойко Методиев Борисов!!! Да се свети името Му!!! ХО ХО ХО

Боце , за да намериш вътрешен покой и стабилност ти не требе Катар , а ти требе катарзис и покаяние.

и Симитли...

Боклук

баце вместо да реже лентички напоследък само с глобални въпроси се занимава, интересно

Учудващо е ,как ли се справя преводача МУУУУ,сигорно е безкрайно кадърен,а думата "сиреч"има ли превод на арабски ?

Не бери грижа, преводачите са печени, освен и ако не някакви калинки де. Всъщност, какво означава сиреч?

Означава "демек" хахаха!!! ХО ХО ХО

има тълковен речник на българския език, свободно е в интернет. гугълни я думата - дето му викат :)))

последно време никой не разговаря, игнорират ги, ама боко ни в клин ни в ръкав се е намесил ... Едно време бил разговарял със саудитите, ама никаква файда от това няма. всички виждат, че той е въздух под налягане в една мъничка и бедна страна, където държавата е абдикирала, уви...

Можем да кажем "Добре, бате Бойко". Предполагам само "децата на Сорос" няма да могат да разберат (или знаят, но нещо не им отърва . .), че в момента бате Бойко играе ролята на "вестоносец, или посредник". Дано от тая му "длъжност" и България има файда, вероятно ще има. Трябва да имаме впредвид, че тихичко, без да се вдига много шум Газпром и Катар се разбраха и сключиха договр, катарския газ да "оди" като руски в ЕС, а руския газ - както катарски в Азия, то и затова "низвернаха" Катар, та санкции, та ембарго. САЩ, колкото и да вдигат шум, толкова газ колкото консумира ЕС,, газаовозите един до друг да вървят, пак не могат да го докарат от братския САЩ, а да не говорим за цената. Трудно е да се "обезмисли" и Турски поток (затова се бърза да се приеме и Черна гора и Македония в НАТО, че да не се допусне руски газ от Турски поток) и ЕС да "седне" на газовото кранче на САЩ. На бате Бойко му стана ясно под шапката, че газ през Турция за ЕС ще има и целия каламбур дето се разигра за Южен поток само остави България на сухо (разбира се и за българските олигарси - олигарси има само в България, друга де са инвест. фондове - например -катарския инвест. фонд - в него са само демократи). И когато тръбата на Турски поток излезе на брега - 15млрд к.км газ таксички падат от хранилката за Украйна . . . . нататък е домино . . . . .та добре на бати Бойко, добре, нека оди, все и ние ще намажем . . . . .

Жалък клоун, имат го за забавление...

Жалък клоун е нашия президент......колко унизително беше на срещата на г20 как никой не пожела да говори с него,никой и 5 мин. не му отдели и само на общата снимка го има.....Европа и света не искат и да го знаят и ще е точно такъв "прцедент" като гоце който само в Азия ходи да отстрелва архари а този ще го викат на риболов или рафтинг по Ангара

А бре "умнико", ти знаеш ли изобщо кои страни са в Г-20? Боже Господи, прибери се вересиите, Боже!

Как така подкрепяме Катар , след като над 10 -15 страни го обявиха за люпилня и финансов благодетел на ТЕРОРИСТИ !?

ПОДГОТВЯ СИ БЯГСТВОТО В КАТАР!!!

да им продаде я земи, я хора

Позна,ще изпаращаме там пенсионерите на море,с еднократен билет

Логично да е така: Ей го къде е Персиеца, току до нас!

в добавка, тиквокъл да не е проговорил арабски с катарски диалект, за да предложи председателството на европейския съвет, който нарича съвета на европа, да се проведе в ОАЕ. зер, няма само магистрали и НДК да ремонтира, малко СМР да заформи и при шейховете, да ги научи на едно-друго.

Тиквата станал пощенски гълъб...Големите началници го пращат при шейха да му предаде какво са казали...ЖАЛКА РАБОТА!

не е бе...страх го е да не изгорат париците по третия му пенсионен стълб.

Това е началото на диверсификацията, ще купуваме нефт и газ и ще продаваме пилета, агнета, овце, телета, говеда, пшеница, домати. Така ще скъсаме оковите на путлерстан и ше подпомогнем българското земеделие. Да живее ГЕРБ, само БОЙКО!

ще продавате вие-дедовия...

нещо смехут ти е май през сълзи,а памперс......споко за такива като теб вече сме помислили къде и как.....

Абе тя работата ше е с дедовия, ама нема да го продават ами ше го поемат.

Разговаря...Интересно...Виждали ли сте питекантроп да разговаря? Или шимпанзе? Човекоподобният по- скоро е комуникирал с циганина от Катар...Жестомимично. Мимики, движения, гримаси, жестове, хъкания, а-кания, мъкания, оф-кания , междуметия, ръкомахания и така нататък...

Друго си е човек като знае нещата от опит.....така ли си говорите на партийните събрания?

Чудесно е да имаме позиция по международни проблеми, но най-важното е какво се случва в нашата собствена страна, какво се прави за подобряване живота на населението, за борба с корупцията и престъпността и пр. Иначе става малко като лозунга "Да живее международното положение!" - казваш нещо, дето нищо не значи.

За износ на гнусните пилета на Градус ли ?

KTБ?

тиквата се изиграва като Спасител на България, то се оказа, че станал Спасител на Балканите, а сега чувам, че тръгнал да спасява страните от персийския залив. Бре, на всяко гърне - похлупак!

сигурно си прав за стабилността там, но айде първо оправи стабилността в нашата страна, ако ще да е дори само заради това, че ще команваш ЕС скоро. Там има логично обяснение като загиват хора,но тук в повечето случаи е нелепо и безмислено, но адски жестоко! Колко случая се заредиха един след друг, а ти въобще никаква реакция .... на кой точно си премиер?!?

Явно ще ходят на плаж.

бочко се е притеснил за паричките в Катар!

Вместо да тресне по масата и да каже на сърби и макета,, че докато не се оправят към нас, ще видят ЕС през крив макарон, тоя се занимава с неща далече от националните ни проблеми.

Да припомня ,че американците използваха тъмния балкански субект -Боко за снабдяване с оръжие на ислямските терористи в Близкия изток ! Разбира се по-късно ще хвърлят цялата вина върху него ,защото за подобно нещо следва трибунала в Хага ,където ще го самоубият за да не пропее нещо..

"арматата" припали ли "светлий комуноиден субект"?Памперсите стигат ли ви или ви трябват още?Жалка картинка на едно зомбирано поколение което си отива прокълнато и омерзено......това само ще е най-малкото ви наказание