Президентът сезира Конституционния съд за СЕТА

Президентът Румен Радев сезира Конституционния съд с искане за задължително тълкуване на разпоредби от Конституцията по повод СЕТА.

Обратно в новината

Коментари - Президентът сезира Конституционния съд за СЕТА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 21.09.2017г. НЕЗАВИСИМО дали е ратифицирана или не от отделните държави в ЕС! Това в правото се нарича ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. Питам се:КАКВО НАЛАГА ТОВА БЪРЗАНЕ, това изпреварване на ратификациите? Дали пък не е изключително и само в интерес на големите корпорации, които не желаят да чакат...да не губят печалба...

Не дават комисионни и пРезиденто е против... много се е забързал Ще му трябват два мандата докато открадне 70 милионА, като Гоце Рублата ...

Явно всички забравят най важното Някой питал ли е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДАЛИ ИСКА СЕТА ДАЛИ ИСКА ЕВРОСЪЮЗА. не забравяте с тази активност от 48 49 процента на избори не означава ,че Българският народ е съгласен.

Що си мислите че българският народ иска ново азиатско робство ?! Какво може да предложи рассия освен корви , газ и война? И всичко това полято обилно с Боярщник.

радев само с даване на съд нестава маиката му е бомбандиране от въздуха ракети въздух земя

Си позволявайки да считам че Тук - Има Колеги които СИ говорят с г-н о.з. Радев ... - абе Вземете та Барем мъничко го попообразовяйте ако обичате ! (CETA = Comprehensive Economic and Trade Agreement...т.е. НЕ е Само ЕС-Канада) ...то бива ТроянскоКоние, бива ...ама то туй неговото И Неумеятно !

Предлагате Да преминем към кечосването Незабавно ли ?

Поредният духовен пеераст загрижен повече за матушката му , отколкото за България и българите...жалко за стадото

Да не си мисли че с тези еФтини трикове ще забравим за комисионните на Грипените, които се полакоми да гушне? Да , ама не! Първият пРезидент изгонен за корупция ще е Десин Румен...

Ушанката първо подписа СЕТА тихомълком понеже го беше страх от шефовете вьБрюксел и сега иска някой друг да му бърше ... носа

Не иска да ходим безвизово в Канада?! Няма ли поне един Зелен чорап, който да не страда от умопомрачение...

а съда кой ще го съзира ,,сета ли,,

радев, стига глупости.

е такъв тъпак не сме имали за президент.

радев, изключително обидно е да унижавате така нивото ни и да поверявате бъдещето на хората на доказани предатели, като съдиите от конституционния съд. на практика отново ще бъде доказано, че народът нищо не решава, въпреки "изборите" на новия световен ред на глобалистите.

да ви изброявам ли антиконституционно - партийно комфортните решения на кс, като започна с регистрирането на етническа партия?

кс е още един инструмент на абсолютната власт, която гърчи народа и в момента.

Първо щеше да е против , после го подписа , сега на КС го праща ... егати шизофренията или по-точно малоумието в президентската канцелария

Личи си, че не разбираш от право.

Лизането на руски задници е опасно за вашето здраве!

БАН за комунистическото леке Mockingbird

бре! това толераст - фашистите, лгтб и новия световен ред започнаха да отварят конц. лагерите за неевреи.

Дискретно : - това име/ник е СамоЕдно от неизброяемите на тов. П.Сихаришко Многоименясников, Колега... ...а НайЛошото е че или Е от Екипа на Дир.бг, или ЧакТака им е Хакнал платформата че ги е срам да Ни помолят за Помощ.

Е отмъщението на правешкия цървул Тодор. Тоз е негов клонинг не само физически но и ментално. Замирише ли му на руски сапоги губи контрол и се втурва да лиже....

Нека Dir да публикуват снимка на бай Тошо от времето на Априлския пленум през 1956 г.Ще видите каква прилика има между него и сегашния ни президент,който е същият заклет комунист и руско мекере.

На държавник , който работи за запазването на руското енергийно робство - това е Радефф Позор!

Не иска да ходим безвизово в Канада ?! За къФ се мисли тъпата фуражка?!

Значи достъп до евтиките канадски суровини Това Европа няма нужда от рассия Затова активираха пРезидента

дебиле многониката sybil. щом антиконституционният ви съд решава, кой ще е убитият? убитият пак ще е народа, който ви плаща асоциалните, за да си живеете по бейски, каналджии...

ето, сета ще бъде приета от предателите, които продадоха България за пореден път. няма се косиш, ти и без това нямаш поколение, събил. както и тефлона меркел.

Само че, тъпанар, СЕТА източва евтино суровините на територии с видиотени дебили като теб, за да ги преработва и да им ги връща в скъпо струващи готови стоки. Точно това правят 28-ма година с нас. И понеже нямаш капацитет за елементарна логика, мястото ти не е тук, а на магистралите с кирка лопата номер 8. Трудът ще те направи човек.

СССр-ска русия отдавна източи урана ни и го продаде след това на видиотени просъветски дебили като тебе.

Дръпнаха кончето на рушкия п-Резидент и той влезе в ритъм - не на СЕТА, не на ЕС ,Не на НАТО Да е честито на обитателите на територията новото руско робство !

дебил, как да ти вЕрваме, като не оставяш и едно противоположно мнение на чифуртките, педофилски фейк нюз? а дай поне едно смислено за слабоумието си обяснение, sybil защиника на педофилията!

ТЪП, ПО-ТЪП, НАЙ-ТЪП, ПРЕЦЕДЕНТ ФУРАЖКА.

педи, ваша ли е цензурата под темата: "нов побой на "демократи" над данъкоплатци, а? вдигнете я, че ще ви вземат дяволите!!!!

НЯМА ЛИ ДА РАЗПОРЕДИШ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА МОНОПОЛНОТО И ДВОЙНО ПО СКЪПО ПОДДЪРЖАНЕ НА БОЙНАТА НИ ТЕХНИКА ОТ РУСНАЦИТЕ?

ГДБОП наместо да чикиоджосва на най-новите порнографии, да земе да провери за наличие на педофили в цензурата на дира! било то и цигани !!!

системата на другарите и другарките действа така: даваме нещо незаконно, или некой бъшка престъпник, чрез прокуратурата си назначена, на съда, а той го оневинява и прави законно и непрестъпник. "демокрация" на новия световен ред, където всички са служещи на някакъв "орден", проклета гилдия, или ложа на мъжелоци - педофили. въпросът е защо педофилът се почувства засегнат на темата и трие мнения пак?

в "държава", в която може да има "поправка" "ванко" не може да е държава. това е фашизма на педофилите и гей-организациите им!

това бе експеримент, на никого не му пука за децата ви. цялата сила на властта, на която ние плащаме е съсредоточена в цензурата на мнения. по-страшен фашизъм от това няма! те суспендираха Конституциите!

СЛАМЕНИЯТ ЧОВЕК ПАК ВДИГА ПРАХ !!!

тук, в този цитат е разковничето: "То ще допринесе България да се утвърди като предвидим партньор в международните отношения.". нима някой вЕрва, че конституционният съд ще обяви сета за противоконституционна?! този съд, който винаги е отреждал срещу българският народ. щях да повярвам на искреността на радев, ако бе инициирал референдум по въпроса. в България думата "съд" отдавна е синоним на посмешище и гавра с народа..

Президентът не прави нещо изключително, той изпълнява своите предизборни обещания. Това беше едно от тях. Е, има участници във форума, които биха предпочели да гледат семплата физиономия на неговата опонентка. Тя по всички въпроси щеше да мълчи така, както мълчи сега като министър. Не е същото като да си дружинна ръководителка и да хокаш непослушните от трибуната. Тук се иска смелост!

Чичка, анализ на договора се прави преди да се подпише! Вече сте го подписали и ще играете по свирката на Канада, ако не солени неустойки! На тея тъпънари във властта няма ли кой да им каже или само с малоумници са се обградили, за да не се чувтстват засенчени.

Ще работя за запазване на визите за Канада и САЩ и за безвизов режим с Русия,както разбира се и с Малорусия.

А,забравих да ви се похваля!Освен другаря Путин,поканил съм на посещение и ръководителите на Малорусия Плотницки и Захарченко,както и Пьотр Толстой разбира се.Като дойдат в България,подробно ще обяснят как ще ни изкупят и какво наименование ще изберат за бъдещите Варненска и Бургаска народни републики.

Подписани са само отделни глави , по останалите още се договоря . Самият еврейски съюз има много забележки , за отделните страни да не говорим . Справка - Вишеградци , Австрия , Белгия ... Предстой ратифициране в националните парламенти . Без което не може да влезе в сила. Поведението на Радев е резонно , за съжаление това на охлювите - антиБългари от кс е предвидимо . Дай Боже да ни изненадат приятно и поне веднъж да застанат зад България .

Всъщност т.нар. "договор" подлежи на ратификация от националните парламенти за да влезе в сила ... както всяко едно междуправителствено ... а в случая и междуконтинентално споразумение. При противоречие с основният ни закон, една такава ратификация би означавала най-тежкото престъпление - държавна измяна!

АКО ОБИЧАТЕ И ВИ МОЛЯ ОТ ИМЕТО НА ХУБАВИЯ И ЗВУЧЕН БЪЛГАРСКИ КНИЖОВЕН ЕЗИК! НЕ ДОПУСКАЙТЕ В РУБРИКАТА "Коментирай" ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ, КОИТО по един или друг начин НЕ СА НА БЪЛГАРСКИ КНИЖОВЕН ЕЗИК, независимо от това дали са написани НЕПРАВИЛНО отделна дума, израз или цели изречения, защото ВИЕ ДИРЕКТНО СПОМАГАТЕ ЗА НЕУВАЖЕНИЕТО КЪМ ЕЗИКА И ТОЛЕРИРАТЕ ПРОСТАЩИНАТА И НЕГРАМОТНОСТТА!!! В рубриката НЯМА МЯСТО ЗА "остроумни" ИЗОПАЧАВАНИЯ на българския език, което дори е противозаконно - ако щете и противоконституционно!

Няма как стане :))) Дирниците са много далече от книжовния Български език и по правило са мега неграмотни .

изпрати на съд тези които са поддържали руското монополно пожение в снабдяването на България с газ и нефтопродукти.

Този фатмак е с просташка физиономия на провинциален партиен секретар и освен това е прост като гъдулка!

Че имаш ли толкова мозъчни клекти за това?

Споделяш впечатленията си от това, което виждаш в огледалото ли?

Колко месеца минаха докато другаря генерал Радев, кабинетът му и консултантите му прочетат договора?

Е, явно все пак са го прочели - за разлика от министрите и евродепутатите на Борисов, които откровено си признаха, че не са г чели.

Ние в президенството не си губим времето да четем договора.Пращаме го в руското посолство,а те ни връщат отговора.

са раздали превод на СЕТА-поне на клаузите, които засягат България? Иначе-как ще ратифицират договор, чието съдържание не знаят. Просто се чудя...

Този самозабравил се партиен член от кога взе да разбира от международно право и икономически отношения?!

През оная работа ми са както международното право,така и икономиката.Аз изпълнявам указанията на другарката Нинова!

е толкова важен договор за БГ ЗАЩО не се коментира...НИКЪДЕ? ЗАЩО няма дебати по него? Или поне разяснения. Ами то от коментарите се вижда,че хората не са наясно с клаузите по това споразумение...ама никак не са наясно. Има го в мрежата,вярно, но а на английски, пък и за неюрист материята е сложна. Целият договор възлиза на ок.1 300страници, главата за БГ-на около 100-ина. Та- каква е тази таинственост, нарочно ли е или случайно това мълчание?

Защото ако имаше дебати, българските граждани не само, че нямаше да се съгласят с този договор, а щеше да има масови протести. Целта е вниманието на хората се отмества с други проблеми и подписването на този договор да мине незабелязано. В други Европейски държава поведението на гражданите беше далеч по-адекватно. Потърсете в интернет, има доста информация за СЕТА, но в България не се акцентира върху тази тема по разбираеми причини. Целият български народ ще плаща с живота си цената на свободното пътуване до Канада, от което ще се възползват едва няколко хиляди българи...

Боце,казвам ти аз,че ТОЗИ президент не е ОНЗИ президент, а ти не ми вярваш.Този ще упражнява всички законови правомощия дадени му от Конституцията и окото му няма да мигне.Нямал власт президента, а?

Онзи президент си беше супер! И само той се опълчи на КОЙ, докато ти и такива, като теб врякаха "ДайтИ шанс на ОрИшарски". За този съм сигурен каква позиция ще заеме :)

Не е да. Този прост червен галош си е продал гъза на Путин и неуморно работи против интересите на България с истински комсомолски плам в сърцето.

Изкарахме Путин суперсупермен! Този човек е непобедим и прави каквото си иска, където си иска! Не стига, че "избра" президент на американците, ами им праща по военните академии супер военни пилоти, които после да...няма да преписвам...

тук се излагат всякакви становища относно СЕТА. От тях се вижда, че коментиращите НЕ СА ЧЕЛИ ДОГОВОРА! /ако някой все пак го е чел, да каже/. Тук се правят само догадки, опити за остроумничене...и толкоз. Ако се прочете ПОНЕ главата за България...ами коментарите ще станат НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ!

Този въпрос пак разпали страстите! Нали при обсъждането преди се оказа, че и най-върлите защитници на СЕТА не са чели целия договор, защото е дълъг и сложен. Аз пък не разбирам защо група хора, маскирали се като политици, ще взимат решения от името на цял народ!

Ъхъм. Вервай си - в 1 598 официални страници на СЕТА НЯМА ГЛАВА за България. Има само упоменавания на България тук- там - за разни агенции, за превод на български език... Най-важното са т.нар. Reservations applicable in Bulgaria (стр. 1 328). И кво сме си резервирали - най-вече в сферата на застраховките, на нотариалното право, на условията за създаване на детски градини и училища, че за добив на ресурси ти трябва концесия (щото требе да напълним едни джобове), забраната на добиване на уран и торий, забраната без разрешение да се търгува с оръжие и боеприпаси, забраната за търговия с химически оръжие и прекурсори (без разрешение), искането ако кандската фирма е над 100 човека най-малко 10% да са българи (за под 100 човека не важи), някои неща по медицинското обслужване и търговията с лекарства, някои неща по ЖП- и шосейния транспорт и рибарството и в общи линии - това е всичко.

Е, нЕма що, тюфлеци от Козяк и ГЕРБ - убедихте ни, че западноевропейците НЕ са прави да ритат срещу СЕТА, щото е вкарване на TTIP "през задния вход". Да одобрим СЕТА, щото ще ни паднат туристическите визи за Канада и ще процъФФФти търговията, дето изобщо никаква я няма - стокообороттъ е под 150 млн. долара на година.

Нашите лапачи и лизачи си мислят, че СЕТА ще е в тяхна полза. Нищо подобно, о презрени, прости, дребни, далавераджии, вие всички ще фалирате. Лошото е, че и аз, що годе по-умният ще фалирам заедно с вас.

-Правилно товаришч Радевич!Не забравяй обаче следващата задача,която съм ти поставил.Изпрати поздравителна телеграма да Плотницки и Захарченко и натискай правителството да признае новата държава Малорусия.Помисли дали да изпратим Първанов за посланик там.

Уставняшкото паВе наричащо се президент не спира да се излага. Докато е сред европейските лидери трае както нощем с генералшата, а като се прибере в родината се активира от руските си господари !!! Срам за копейкаджията радеф срамнм

Ти си просто един тъп селски тарикат!

глупав и зомбиран путинофил.