Назначен е зам.-министър на туризма

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов в Министерството на туризма на длъжността заместник-министър е назначен Милко Теофилов.

Обратно в новината

Коментари - Назначен е зам.-министър на туризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крокито Ангелакова - с още едно туристче в буквалния смисъл на думата !!!

На таз грозотия, кусур и втори вече зам. министър? И с какво допринесе това "министерство" за повишаване на БВП, за имиджа на България, за чистотата на плажовете, за обслужването и изобщо за развитието на туризма? С нищо. Най-правилната позиция на правителството е да отчете "ползите" и грешките на това "министерство" и да го закрие. Всичко друго е мижи, да те лажем.

Този сигурно ще брои пияните и дрогирани англичани и шведи на слънчака!

Какъв туризъм, какво министерство?! Там и Ангелкова е излишна!

Щом се назначава човек без опит и контакти в дадена област значи не е бил нужен. Стига с това наши и ваши, прогонихте половин България, за 28 години умишлено не се направи единна трудова борса с ясни критерий.

И какво общо има този пич с туризма?

Ако утре закрият Министерството на туризма нито ще е загуба нито ще се усети от някого в тази държава. Защо изобщо има такова министерство?

за да се раздува администрацията, защо. Можеше да е дирекция към министерство на икономиката например. То и министерство на спорта има, ама спорт няма в държавата.

Нищо общо с туризма,той прави нови ненужни министерства, навсякъде като този в Дупнишката болница с фалшиви дипломи,те не искат нещата да тръгнат,а напротив умишлено унищожаване.С годините доказаха ,че са последователи на комунистите и мадридцият крадец

1000000000 министи и заместник министри в циганария

Вместо да съкращавате,народа намалява,а вие на човека служба му намерихте,а пари за пенсионерите няма,е как ще като ги крадете и раздувате тъпата админисрация.Направи още министерства на дебелата ,вие нямате сиво вещество.

има седем годишен опит като ...турист!

ЗА ВТОРИ ЗАМ. МИНИСТЪР ПО ТУРИЗМА Е НАЗНАЧЕН ЕДИН МИЛКО - СПЕЦИАЛИСТ ПО ТРАНСФОРМАЦИИ.