Циклонът ”Медуза” потопи Халкидики (снимки+видео)

Гръмотевични бури, градушки и порои буквално потопиха полуостров Халкидики. Там бушува циклонът „Медуза“, който остави под вода хотели и улици.

Обратно в новината

Коментари - Циклонът ”Медуза” потопи Халкидики (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със стихията няма излизане на глава. ДАНО ПРОСТИЯ, СМОТАН И ВЕЧНО МРЪНКАШ БЪЛГАРИН ГО РАЗБЕРЕ НАЙ-СЕТНЕ И СПРЕ ДА ТЪРСИ ВИНОВНИ ОКОЛО СБЕ СИ!

''Не са си изчистили каналите и цигани са им застроили деретата . Не е виновен циклона и пороя излял се от небето'' Нали така звучи по български стандарт на изказ ?

Официалното название на български език е Халкидически полуостров, макар че разговорно все повече се налага Халкидики, което на гръцки е прилагателно име.

Епи мено

На гръцки има дума /предлог/ епи, има и дума /глагол/ мено, но в случая е една дума - епимено /настоявам/

Не те разбрах...

А щяхме да се черкуваме на Атон.....Значи ще стоим на високо в Метеора.

Журналистите, как може да сте толкова НЕГРАМОТНИ?!? Вижте как сте написали мерните единици?! Невежеството прогресира ... Пълна скръб ...

Един шестокласник е по-грамотен. Просто не е истина!

Къмпинга е буквално в едно блато. При такъв дъжд е нромално там да се напълни с вода. Мястото е такова.

Сто такива наводнения да станат там,пак ще бъде по-хубаво от лайноморието.

!

Хайде бе чуждопоклонници, защо мълчите, защо не коментирате. Това ако се беше случило на нашето море, щяхте да запаеъе позната песен - бетона, мутрите, чалгата, всичко се прави без мисъл и ето го резултаата. Обаче понеже е в гърция и там може. Виждате ли колко дребни и нещастни душички сте. Там като катерите баирите след плаж може, пазят си природата, тука ще псувате и ще викате тъпата мутра не е направила асансьор. Там ако карате до плажа 20-39 км не ви прави впечатление. Тука викате как ще отида на 20-30 от морето на хотел. Там сте по ниски от тревата, защото чичко полицай може да ви вземе 50 евро за добър ден. Тука се правите на бабаити. Смешни, жалки, комплексирани ганьовци, и освен това чуждопоклонници и родоостъпници. Е това сте !!!!

Прав сте!!

Бие те сачмата, пич:) Забелязал съм те, че под всяка новина за Гърция цопи/пействаш този текст ...за асансьора и километрите:) Страшна тъпотия:) Озлоблението ти от къде идва? От това, че си мизерник и не можеш да отидеш за 3 дни до Гърция ли? Или просто си си чалгопитек и за теб "по-убаво" от Слънчака нЕма:?:)))) Жалка картинка!

Е то да идеш до гърцията голем келепир, големо събитие. Кажете по същество за написаното. Иначе си прав - редовно ходя на слънчев бряг и се чувствам добре там. Ама явно писаниците ми са оставили траен отпечатък в съзнанието ти, след като си ги запомнил. АМА КАЖЕТЕ ДЕ: ЗАЩО ТУКА СЕ ПРАВИТЕ НА БАБАИТИ, А КАТО МИНЕТЕ ГРАНИЦАТА СТЕ ПО-НИСКИ ОТ ТРЕВАТА. Комплексирани ли сте, страхливи ли сте, или какво ?

Тонка, ти си психопат. Дано ти спрат нета в лудницата - хахааха

ГолЕмо Саше си!

Бай Ганьо си , нямаш равен!

Това боклуче е платен трол, то няма собствено мнение. Квото са му написали, това следва.

А в Булгаристан 45+27 години бушува циклонът на червените изроди и техните креатури, който съсипа тотално страната, циклончето медуза ряпа да яде!